Hemma från Stockholm!

2011-06-30 @ 22:43:23♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Min dag har varit SUPER bra!!
Dagen började med att jag gick upp tidigt imorse och då så fixade jag mig sedan åkte jag till Scandic där jag mötte upp tjejerna. Tio i åtta kom bussen och då så vinkade jag av mamma sedan satte vi oss på bussen. Bussresan var ungefär två och en halv timma så jag blev lagom rastlös, haha! När vi kom fram så var det strålande sol, varmt och vi hittade ingenstans.. Men efter en stund så började vi hitta och vi höll oss till butikerna runt plattan, några gallerior och några på gatorna. Vi tog Mc-Donalds till lunch, Ben&Jerrys till fika och Subway till kvällsmat på bussen.*hihi* På bussresan hem så fick vi åka en annan buss (en med två våningar) men vi satt nere vid en 4-plats med bord så vi kunde äta oså. Bussen kom tillbaka till Scandic runt nio och då så hämtade mamma mig och vi åkte hem. För en stund sedan så kom jag hem och nyss så har jag duschat oså men jag bloggar mera senare eller imorgon så hoppas ni haft en bra dag!

Det jag shoppade i Sthlm:



Bandeu bh från Bik Bok - 129/kr.

Bh från Lindex - 99/kr.

Spets trosor svart,vit och limegul från Gina Tricot - 159/kr Lila spets trosor från H&M - 30/kr.
Bikini från H&M - 50/kr per del.

Mjukis shorts från Gina Tricot - 79/kr.

Midjekjol från Vero Moda - 179/kr, dålig bild jag vet men ljuset blev fel.

Skjorta utan ärmar från Gina Tricot - 199/kr.

Transparent tunn tröja från Gina Tricot - 99/kr.

Linne från H&M - 50/kr.

Cheapmonday linne/tunika från Weekday - 63/kr. 

Solglasögon från H&M - 59/kr.

Parfym från H&M - 39/kr

Sen köpte jag två nya näspiercingar och en ny hårinpackning!
Det var nog allt jag köpte idag i klädväg!



Låten har spelats på min spotify hela kvällen!

2011-06-29 @ 22:58:16♥ Kommentarer (0)


Hej på er!

Nu så sitter jag och lyssnar på musik men nu så ska jag stänga av datorn så jag kan gå och sova. Imorgon kliver jag upp hlav sju sedan fixar jag mig och åker till Scandic. Där möter jag tjejerna och tio i åtta rullar bussen till stockholm. Dagen kommer bli awesome med dom bästa och massa shopping!! Iallafall jag kommer inte kunna blogga på hela dagen imorgon men ni får ha en jätte bra dag här hemma osv.

Btw, min systemkamera tar jag inte med imorgon, men jag kanske får någolbild från evelin efterssom hon tar med sig sin digital!*hihi*

God natt sötisar!




Homehome.

2011-06-29 @ 18:36:48♥ Kommentarer (0)
God kväll på er!

Idag så har det verkligen varit varmt, fast jag älskar när det är varmt.. Men man ska inte klaga nu när värmen äntligen har kommit!! Hos mormor och morfar så kollade jag lite på tve efterssom det var svalt och skönt där inne men det blev varmt där med så jag kunde lika gärna sitta ute en stund men dock inte i solen. Jag hade ingen solskyddsfaktor med mig och jag vill inte bli röd tills imorgon!*hihi* Iallafall vi åt god lunch och fikade senare på eftermiddagen, innan vi åkte hem så tittade vi in på Marieberg en stund, det blev en liter jordgubbar! För en stund sedan så kom jag hem och nu så ska jag nog fixa lite tills imorgon och sen äta jorgubbar. Ikväll så måste jag somna tidigt efterssom jag ska upp halv sju imorgon! Jag bloggar mera senare och hoppas ni haft en bra dag!




Good morning sunshine!

2011-06-29 @ 10:20:15♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så gick jag upp och nu så ska jag börja fixa mig för vi ska snart åka. Jag vet inte hur länge jag stannar hos mormor och morfar men jag kommer förmodligen hem runt sex kanske? Aja, jag bloggar mera då så ni får ha en riktigt bra dag i det fina vädret!



Alla dina tomma ord utan någon innebörd.

2011-06-29 @ 01:18:15♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Nu så sitter jag och lyssnar på musik fast jag ska nog stänga av nu efterssom jag måste sova. Jag ska upp rätt så tidigt imorgon för ja ska åka till min mormor och morfar, mysigt! Hoppas det blir fint väder så jag kan sola lite också, haha vad gör man inte för att bli brun?! Aja jag bloggar förmodligen mera imorgon innan jag åker iväg om inte så får ni ha en jätte bra dag!




Tisdag kväll!

2011-06-28 @ 22:41:41♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Okej jag har inte bloggat på dagarna som senaste dagarna efterssom det har varit fint väder sån jag har inte varit hemma!! Iallafall imorse så ringde Evelin och väckte mig för vi skulle åka och köpa lite fika oså till Karolina som fyller år idag! Efter det så åkte vi till badet och överraskade henne när hon kom. Felicia kom efter en stund med! Vi har solat och badat hela dagen och det var varit super kul, nu senare på kvällen så cyklade vi bara runt och chillade, mysigt. Jag kom hem runt halv tio då så duschade jag och nu så sitter jag & äter på en vattenmelon.
Btw jag älskar vädret och hoppas det är lika fint på torsdag när vi ska till Stockholm och SHOPPA weei!!


'

Som det står på bilden är den 2 och ½ år gammal och jag tror inte hon var seriös häller, haha grattis bästis♥ döda mig inte nu!



God natt!

2011-06-28 @ 01:03:56♥ Kommentarer (0)

Nu så ska jag gå och lägga mig efterssom jag ska upp imorgon. Hoppas ni haft en bra dag i det härliga vädret och så hoppas jag också på att vädret blir lika bra imorgon med. Men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!




God kväll!

2011-06-27 @ 23:09:59♥ Kommentarer (0)

Idag så har jag inte varit hemma alls så det är därför jag inte har bloggat. Jag åkte med familjen till några gammla kompisar till oss och det var roligt att träffa dom osv. Jag kom hem runt åtta och då så åt jag kvällsmat sedan cyklade till Evelin och Karolina & vi åkte hem till Karolina för att fika! Sedan var vi ute tills vi åkte hem runt tio. För en stund sedan så kom jag hem och nyss så kom jag ut ur duschen och nu så sitter jag & kollar på Johan Falk men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Bild från i lördags!



God kväll!

2011-06-26 @ 23:05:54♥ Kommentarer (0)

Jag har inte hunnit blogga så mycket idag efterssom jag har inte haft tid eller varit hemma. Jag träffade som sagt tjejerna och vi har varit ute, kollat på film och badat. Det var kul att bada efterssom solen sken lite då. Undra vart sommaren har tagit vägen?! Men det ska tydligen bli fint nästa vecka så det håller jag tummarna för!! Iallafall jag kom hem runt nio och då så satte jag mig här och laddade in bilderna från igår och kollade på dom & nu så sitter jag och kollar på tve. Men jag bloggar mera om en stund eller så, så ni får hare bra!

En bild från igår.



Söndag. God morgon!

2011-06-26 @ 12:29:54♥ Kommentarer (0)

Hellu.

För en stund sedan så vaknade jag utav ett sms från Karolina och då så gick jag upp fast jag är fortfarande trött.. Iallafall nyss så åt jag lunch och idag ska jag träffa tjejerna som vanligt. Snart så ska jag nog börja fixa mig lite men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



God natt!

2011-06-26 @ 02:14:55♥ Kommentarer (0)
Nu så sitter jag och kollar på Raw Comendy Club och efter det så ska jag stänga av tven och sova. Jag bloggar mera när jag vaknat så ni får hare bra!



God kväll!

2011-06-25 @ 23:04:14♥ Kommentarer (0)

Förut idag så satt jag ju hemma hos Evelin och vi åt glass med frukt i, hehe! Efter det så gick vi ut och fotade massor i naturen och det blev en hel del med bilder. Sedan gick vi hem till mig och åt kvllsmat och sen ut till Karolina som firade sin födelsedag idag. Hon fick en Iphone haha åå jag vill också ha en.. ;) Iallafall vi hoppade studsmatta en stund tills det började spöregna då cyklade jag och Evelin hem. När jag kom hem så tog jag en dusch och nu så sitter jag med hårinpackning i håret, jag ska snart skölja ur den! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Filmen vi såg förut! ↓




Hos evelin.

2011-06-25 @ 15:53:42♥ Kommentarer (0)
Hejsan.

För en stund sedan så var vi hemma hos mig och kollade på film, haha skräck som vanligt.. Jag kommer inte riktigt ihåg vad filmen hette men jag kan lägga in en bild senare när jag kommit hem! Iallafall nyss så kom vi hem till Evelin och nu så ska jag spela lite sims medans hon äter*hihi*. Jag bloggar somsagt mera när jag kommit hem så ni får hare bra!

Innan dansuppvisningen.



God morgon!

2011-06-25 @ 12:58:25♥ Kommentarer (0)

Nyss så vaknade jag och nu så sitter jag och kollar på reprisen av "Anna Anka söker assistent". Om en stund så ska jag nog äta frukost/lunch sedan så kommer Evelin. Men iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Ny design.

2011-06-25 @ 02:33:07♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Som ni kanske ser så har jag en ny design som Evelin gjorde till mig, haha tack så mycket den blev jätte fin!! Om en stund så ska jag nog gå och lägga mig tror jag fast jag är egentligen inte så trött men aja. Jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!

Bild från kvällen!

(I dom nerdre inläggen så är /Cmoa dubbelt efterssom det blev ändringar med designen osv.)



God kväll!

2011-06-24 @ 23:17:50♥ Kommentarer (0)
Förut så åt jag kvällsmat, det blev grillad kyckling filé, fläsk filé och pommes, mummit!! Efter maten så åkte jag till Karolina med Evelin och sen cyklade vi till björkhaga taket och åt popcorn*hihi*. Sedan cyklade vi bara runt lite här och där & pratade! För en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag och kollar på tve men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!






Gårdagen!

2011-06-24 @ 17:41:33♥ Kommentarer (0)
Gårdagens outfit:
Skjorta
- Mammas gammla.
Jeans shorts - Vero Moda.





Bytte till en annan tröja under kvällen.


Ni är helt klart undebara!♥

Fina vän!!



Midsommarafton!

2011-06-24 @ 16:05:15♥ Kommentarer (0)
Hejhejhejhej!

Idag så vaknade jag halv ett och då så gick jag upp fixade lite sedan åt jag lunch. Efter jag ätit så fixade jag mig, plattade håret och sminkade mig lite sådär. Sen kom mamma och hennes kompis och vi gick upp till karslunds herrgård och kollade lite på midsommar firandet jag tog några bilder men jag har inte laddat in dom än. (Haha, jag ska bli bättre med att ladda in bilder jag lovar!!). Iallafall för en stund sedan så kom jag hem och nyss så har vi fikat jordgubbar med glass, mums. Idag/kväll så ska jag bara vara hemma det är första gången på tre år jag är hemma på midsommarafton efterssom de tre sista åren har jag varit på kollo. Men jag bloggar mera lite senare med massa bilder!! Hoppas ni får en bra kväll!




God kväll.

2011-06-23 @ 23:20:44♥ Kommentarer (0)

Jag hann inte lägga in outfiten innan jag skulle åka men jag lägger in den snart eller imorgon!

Jag mötte Evelin och Felicia halv sex vid apelsinen sedan gick vi till Karolina och lite innan hennes hus så blåste vi upp ballonger och tog upp presenterna. Av mig fick hon ett läppstift, av Evelin fick hon en tyg väska och av Felicia fick hon torrshampo & ett linne. Hoppas du blev glad!*hihi* När vi kom så fick vi en välkomsdrink och sedan åt vi kvällsmat sedan efterät och allting var super gott!! Vi tog även massa bilder (som också kommer upp senare eller imorgon) för jag har inte laddat in dem än. Vid åtta så gick vi ut en sväng sen hamnade vi på badet och där så doppade vi fötterna och pratade, mysigt! Iallafall jag kom hem för en stund sedan och nu så har jag satt på mig pjamas och åt nyss jordgubbar men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
Tack för en toppenkväll tjejer!!



Snart så.

2011-06-23 @ 15:39:55♥ Kommentarer (0)

Nu så har jag bara suttit här i några timmar och ska snart resa på mig för jag måste snart börja fixa mig inför kvällen. Jag ska ha på mig en svart skjorta och shorts, awesome.(Bild på det kommer om ett tag). Nu så är det iallafall finare väder och senare ikväll så ska vi nog bada?! Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

2011-06-23 @ 12:37:06♥ Kommentarer (0)
Inatt så somnade vi runt tre fast vi skulle suttit uppe längre om det inte skulle börjat regna.. Vi fick ta in datorerna och sätta oss där i tältet och prata istället men det var mysigt det med. Fast min luftmadrass är hål i så jag fick nästan ligga på marken hela natten.. Aja idag så vaknade vi av att det ringde på telefonen och då så gick vi upp, fixade oså. När jag cyklade hem så såg jag ut som en packåsna, jag hade en påse i korgen en påse på pakethållaren och två väskor på axlarna sen så spöregnade det, kunde inte blivit bättre!! Menja. Iallafall jag kom hem runt halv elva och då så packade jag upp sedan duschade jag och nyss så åt jag jordgubbar. Ikväll så ska jag hem till Karolina och fira henne efterssom hon fyller år på tisdag! Grattis i förskott!

Nu så sitter jag och kollar på project runway men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Tältning hos Evelin.

2011-06-22 @ 22:51:30♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Idag så har jag varit ute och tränat, duschat och varit med tjejerna. Vid åtta så åkte vi och handlade chips och ostbågar sedan hem till evelin för att fixa med tältet. Just nu så ligger vi i tältet och ska precis sätta på en film! Men jag bloggar nog mera senare så ni får hare bra!


Hur mysigt som hällst!



Fixar..

2011-06-22 @ 14:36:11♥ Kommentarer (0)
Hellu.

Nyss så åt jag lunch och om en stund så ska jag ut i spåret med tjejerna! Vi ska powerwalka 3 km sedan jogga 1 km, jag måste träna bort träningsvärken efter igår haha sedan stretcha och bli vigare. Ja, jag, Evelin och Karolina har en tävling vem som är vigast tills dansen börjar*hihi* Men iallafall jag bloggar mera när jag kommit hem duschat oså så ni får hare bra!!

Gud vad pösig min tröja blev, haha!!



God morgon.

2011-06-22 @ 12:03:20♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Nyss så vaknade jag och har precis gjort årdning ett  glas oboy. Det var verkligen länge sedan jag drack det, vet inte varför men jag brukar inte ära frukost eller någo sånt. Aja, idag så träffar jag tjejerna oså men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Nattinatti.

2011-06-22 @ 00:58:06♥ Kommentarer (0)
Nu så ska jag nog gå och sova för jag börjar bli lite trött. Imorgon träffar jag tjejerna som vanligt och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Men jag bloggar mera imorgonbitti när jag vaknat så ni får hare bra!

Ledsen blomma, bild från igår!



God kväll!

2011-06-21 @ 21:21:45♥ Kommentarer (0)
Förlåt att jag inte bloggat på hela dagen men jag har inte haft en dator att blogga på. Eller rättare sagt jag har inte varit hemma!

Vid halv ett så åkte jag & mötte Evelin och Felicia för vi skulle ju åka upp på stan för att köpa present till Karolina! Efter det så cyklade vi i motvind hem till Karolina och satte på filmen Tusen bröder. Jag bara älskar den filmen/dom filmerna!! Vid  halv sju så åkte jag hem och åt kvällsmat innan tjejerna kom till mig. Vi åkte till motionspåret och powerwalka trean sedan stretchade vi riktigt noga och jag kan nästan gå ner i vänster spagat jag har bara några centimeter kvar till , känner mig rikigt stolt haha (inte för att det är värsta grejen men det är något jag känner att jag måste kunna efterssom jag dansar disco)!! För en stund sedan så kom jag hem och nu så hoppar jag in i duschen sedan ska jag nog mysa framför tven men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Tisdag morgon!

2011-06-21 @ 11:21:23♥ Kommentarer (0)

God morgon!

Min klocka ringde vid halv elva så jag har typ nyss vaknat. Idag så ska jag ju åka upp på stan en snabbis med Evelin och Felicia. När vi är klara så träffar vi Karolina osv. Inatt så hade jag sjukt svårt att somna efterssom jag inte var trött men också för att jag låg och tänkte på alla skräckfilmer jag hade sätt... Buhu, jag hatar att vara rädd när man ska sova speciellt när jag är ensam uppe! Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Gammal random bild, haha!



Inte alls trött.

2011-06-21 @ 00:34:16♥ Kommentarer (0)
Nu så hade jag tänkt att gå och sova fast jag inte alls är trött... Men jag kan inte sitta uppe så länge inatt efterssom jag måste upp imorgon för jag ska på stan med Evelin & Felicia och köpa födelsedags present till Karolina som fyller 14 år på lördag!!*hihi*

Aja, jag ska iallafall gå och sova nu men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!

Bilden tog jag för ungefär en månad sen.



God kväll!

2011-06-20 @ 20:56:28♥ Kommentarer (0)

Idag så kom Evelin och Karolina till mig och vi kollade på filmen "Hide and Seek" det är en skräckfilm fast den var inte så läskig. Efter vi kollat klart på den så åt jag sedan så skulle vi egentligen gå ut och powerwalka i spåret men det blixtrade till en gång och sen åskade det lite & regnade lite. När vi kom in så slutade det men då var det igen som orkade gå ut igen så vi satt hemma hos Evelin resten av eftermiddagen. Jag kom hem runt sju och då så åt jag och nu så sitter jag och kollar på Lotta på Liseberg men jag hoppas ni haft en bra dag så bloggar jag mera senare!




God morgon.

2011-06-20 @ 12:41:34♥ Kommentarer (0)

Jag stallde klockan på halv tolv och då så åt jag lunch sedan hoppade jag in i duchen efterssom jag inte orkade det igår. Nyss så blev jag klar och idag ska jag väll träffa tjejerna eller något.. Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Åååh.

2011-06-20 @ 00:24:02♥ Kommentarer (0)
Såg nyss att musikvideon som jag och tjejerna i mitt rum gjorde under tjejkollot! Längtar verkligen tillbaka, det är så härligt att vara där och super kul att få göra speciella saker som te.x det hära:




Flowers.

2011-06-19 @ 20:07:40♥ Kommentarer (0)







"Den som skvallar för dig, skvallrar också om dig."

2011-06-19 @ 16:43:44♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Nyss så gick Evelin och Karolina hem. Vi har varit hoss mig hela dagen och vi skulle kolla på film men hann inte, så det får bli en annan dag!! Iallafall nu så sitter jag och lyssnar på musik osv. Om en stund så ska jag duscha och ta det sista ut min hår inpackning!*hihi* Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Regn regn regn..

2011-06-19 @ 11:24:09♥ Kommentarer (0)
God morgon!

Nyss så vaknade jag utav att det droppade på min fönsterbräda.. Tycker inte ni också det är sjukt irreterande?! Men nu så är jag uppe och idag så träffar jag tjejerna antar jag eller något men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Good night.

2011-06-19 @ 01:12:56♥ Kommentarer (0)
Nu så går jag och lägger mig så jag kommer upp i skaplig tid imorgon (jag brukar ju göra det men iallafall). Jag bloggar mera imorgon dårå så ni får hare bra!



God kväll!

2011-06-18 @ 22:46:59♥ Kommentarer (0)

Idag så väckte mamma mig runt kvart i tolv efterssom vi skulle åka och fira en släkting på dagen. Vi skulle till lundby och när vi väl kom dit så var det ingen utav oss som hittade exakt så vi cyklade runt och runt där en stund. När vi äntligen kom fram så fikade vi och pratade osvosv. Vid tre så åkte jag hem till Evelin och efter en stund gick vi ut och mötte Karolina. Sen så har jag inte gjort så mycket mera eller jo vi kollade på the ring 2 också!!

Jag kom hem runt åtta och då så åt jag kvällsmat & Sandra och hennes familj var här också. För en stund sedan åkte dom hem och nu så sitter jag och pratar med Evelin i skype men jag bloggar mera senare och hoppas ni haft en bra dag!

Bilden tog jag igår.



God kväll!

2011-06-17 @ 18:42:37♥ Kommentarer (0)

Förut så åkte jag och träffade Evelin och Karolina vi var ute ett tag innan det började att regna.. Då åkte vi snabbt hem till karolina. Jag kom nyss hem och snart så ska jag äta kvällsmat tror jag osv men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Kvällens mys-outfit:




Usch vädret..

2011-06-17 @ 15:25:01♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Nu så har jag fikat lite och varit med min mamma & några gäster. Fast jag ska åka till tjejerna nu så jag bloggar mera senare så ni får ha en bra dag!



God morgon!

2011-06-17 @ 11:28:24♥ Kommentarer (1)
Inatt så satt jag och spelade sims till ungefär tre, jag glömmer totalt bort tiden när jag spelar det.. Iallafall jag vaknade nyss och idag så ska jag fira min undebara mamma en stund på dagen. Så grattis mamma älskar dig!♥ Senare så träffar jag tjejerna osv men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Jag idag!

2011-06-16 @ 22:45:09♥ Kommentarer (2)




God kväll!

2011-06-16 @ 21:50:13♥ Kommentarer (1)
Idag så åkte jag till apelsinen och mötte evelin sedan vidare till karolina. Vi tog med oss våra datorer och "lanade" på dagen?!?! Efter en stund så kom felicia med. Vid fyra så åkte vi till willys och handlade dricka och choklad sen cyklade vi vidare till plaskis och satte oss där i solen med musik spelandes i bakrunden!! Jag åkte hem efter en stund för att äta sedan till karolina en stund igen.

Nyss så kom jag hem och nu så ska jag instralera Sims 2 arbetsliv och tonårsprylar, haha ja jag har börjat tycka Sims är kul igen eller det har alltid varit roligt att spela men det går i perioder! Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!


Köpte en "Ben 10" dricka idag jag ville smaka på den också!*hihi*



God morgon solstrålar.

2011-06-16 @ 09:27:37♥ Kommentarer (1)

Nyss så vaknade jag av att jag helt änkelt inte kunde sova länge men jag är fortfarande trött. Iallafall jag satt och läste mitt brev från kollot inatt och i det så var det massa lappar som alla där hade skrivit på (saker som dom tyckte om mig). Och jag blev verkligen jätte glad för alla fina och snälla ord, tack så jätte mycket!!

NU: Gå och äta lite frukost!

Bilden är sen tjejkollot och jag var nog den som var mest oseriös på bilden, heh!



Hem ljuva hem!

2011-06-15 @ 23:00:30♥ Kommentarer (0)

God kväll på er!!

Dom fyra dagarna på stenbodagården har vartit helt underbara! Jag älskar verkligen stället och det är svårt att släppa tankarna. Vädret har väll varit sisådär men det har inte hindrat så mycket. Vi har pysslat, ätit god mat, åkt en sväng till harge badet, haft flera filmkvällar och jag har även paddlat kanot och med det vill jag säga att jag fick panik efterssom vi nästan rammlade i.. Dom söta i mitt rum och några till har också skrämmt mig väldigt mycket för jag är rätt så lättskrämmd. Igår så avslutades sista heldagen men en undebar tre rätters middag och natt hajk innomhus!!
Idag så kom bussen och hämtade oss runt tio så vi var hemma i örebro vid elva tiden, då möttes jag och sandra upp av våra mammor som tog oss till pizza planeten där vi åt lunch! Efter det så åkte jag hem & packade upp, åkte till elgiganten med min kamera för mitt minneskort gick sönder igår så ALLA bilder försvann och jag tog över 500 bilder under dom fyra dagarna... Efter besöket där så åkte jag och träffade evelin och karolina, det var riktigt kul att se dom igen! Under resten av dagen så har vi pratat köpt hello kitty dricka och cyklat i regnet!

Jag kom hem vid nio och då så tog jag en lång varm dusch, nyss åt jag jordgubbar och nu så ska jag sätta på lite musik! Jag bloggar mera senare och hoppas ni haft en bra start på sommarlovet!

Den supergoda Hello Kitty drickan jag drack idag!



TJO XD<33

2011-06-13 @ 12:25:18♥ Kommentarer (0)


( fick med dessa hem idag)

tjo moa. Här är dina vänner. Vi tycker om dig. Vi är inte mongosar. När kommer du hem moa?. Vill du vara våran veen fortfarande? Skäms du för mycket om vi gör vidioinlägg?. XD :^^ <3?

Nu ska vi bajsa tsm<33333333 jao

hejdå moa hälsa kollot.

God morgon, hos Sandra!

2011-06-11 @ 09:37:15♥ Kommentarer (0)
Nu så har jag vaknat,duschat och precis ätit frukost. Om en stund så åker jag och sandra iväg på tjej kollo och det ska bli jätte kul!! Iallafall jag kommer hem på onsdag så jag bloggar mera då. Hoppas ni haft en jätte bra start på sommarlovet.



God morgon!

2011-06-10 @ 10:59:54♥ Kommentarer (0)

Jag vaknade för en lite stund sedan och nu så är jag jätte trött.. Idag så ska jag nog bara vara hemma med mamma efterssom jag åker till sandra ikväll och sover där för på lördag drar vi iväg! Jag kommer hem på onsdag igen så bloggen kommer vara nerlagd i ungefär fyra dagar. Iallafall om en stund så ska jag nog äta frukost så jag bloggar mera senare!

Bilden är andvänd förut men tyckte den skulle få visas en gång till! ;)



God natt!

2011-06-10 @ 01:43:10♥ Kommentarer (0)
Nej nu så är jag för trött för att vara uppe. Det känns härligt med sommarlov! Aja, jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!

Mina naglar, fina va?



Skolavslutning!

2011-06-09 @ 23:52:39♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Ojdå, jag har inte varit hemma på hela dagen förutom när jag bytte om! Iallafall jag tog bussen halv tio i morse med tjejerna till skolan och vid tio så började själva avslutningen! Den var bra med massor av musik och härliga sånger, kul att se folk som var uppklädda med! Efter avslutningen så kom en limmo och hämtade upp oss. Yeaaah det var sjukt roligt att åka med alla undebara tjejer, ni är bäst! Vi åkte runt omkring i stan och till andra ställen tills typ klockan ett för då så skulle vi äta. Vi hade tänkt att gå och äta på kina muren men det var verkligen smockat så vi drog oss mot shang hai där vi fick plats! När vi hade ätit så skiljdes vi åt eller vi tog bussen hem för att byta om. Några utan tjejerna skulle till folkets som är/va ikväll men jag orkade inte så vi andra åkte hem till evelin och fixade naglarna. Vid nio så åkte vi till badet och badade*hihi* Det var ganska kallt men ändå inte för kallt! Sen så tror jag att jag trampade på en geting så min tå svällde upp jätte mycket..
Jag kom hem runt tio och då så duschade jag & åt. Hoppas ni haft en undebar dag så bloggar jag mera senare eller imorgon!








Jag gjorde bilderna små efterssom dom skulle blivit avlånga..!



God natt!

2011-06-08 @ 22:28:59♥ Kommentarer (0)
Nu så har jag duschat, fixat lite inför imorgon och målat naglarna! Jag längtar faktiskt sjukt mycket tills imorgon efterssom det är skolavslutning, vi tjejer i klassen ska upp på stan och äta lunch åå kan det bli bättre??
Shit vad snabbt året har gått. Tycker inte ni det? Tänk att det var drygt ett år sedan jag började sjuan och nu går jag ut sjuan, det ska bli roligt att börja i åttan i höst!

Iallafall jag går och lägger mig nu så jag är pigg tills imorgon men jag sätter förmodligen på datorn imorgon när jag är klar så jag bloggar mera då så ni får hare jätte bra!

Bild från en dag förra veckan tror jag!



Levande ljus.

2011-06-08 @ 15:50:59♥ Kommentarer (0)





13:50

2011-06-08 @ 13:50:10♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Idag så började jag klockan nio och vi hade bara städ dag idag(städade ut skåpen oså). Men jag och evelin hade glömmt våra nycklar hemma så vi fick åka hem & hämta dom så vi kunde städa skåpet och byta.. Aja, nu så har vi åttornas gammla skåp tills hösten!*hihi* Efter lunch så fick vi glass och sen slutade vi klockan halv ett. Efter skolan åkte jag & felicia till willys för vi köpte godis tills imorgon. Vi tog även en sväng förbi våran gammla skola och träffade våra gammla undebara lärare!! Iallafall jag kom hem för en stund sedan och nu så ska jag kolla ifall jag ka göra lockar med mig plattång, hoppas det går annars har jag platt imorgon! Jag bloggar mera senare så ni får hare bra.

Jag igår.



Vilket väder!?!?

2011-06-07 @ 22:22:51♥ Kommentarer (0)
Oherregud vilket jädrans väder det var ute förut!! Jag var ensam hemma ett bra tag förut och kännde att det blev riktigt läskigt. Jag inbillade mig ljud från hallen som var kolsvart samtidigt som blixten slog ner alldeles utenför mig(på fotbollsplanen) och så åskade det ju också, det blev ett antal högljuda smällar! Men mamma kom efter en stund och då så stängde jag av datorn, tven och tände massor av ljus. Somsagt jag var verkligen livrädd. När det nästan hade slutat så satte jag mig och kollade på desperate housewives som slutade för en stund sedan men jag bloggar mera senare eller imorgon så ni får hare bra!

Detta var mitt tidsfördriv när alla "tekniska" saker var avstängda!



Hästhagen med 7B.

2011-06-07 @ 18:50:21♥ Kommentarer (0)
















Dåligt väder!

2011-06-07 @ 17:20:15♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Imorse så gick jag,evelin och karolina upp runt åtta och då så åt vi frukost, fixade osv. När vi blev klara så mötte vi upp felicia och sedan åkte vi till hästhagen och träffade dom andra i klassen. Det var soligt och kvaft ute men ändå lite skönt, man ska ju inte klaga nu när det äntligen är sommar!! Det var inte så roligt att vara där men lite bilder blev det så dom kommer upp om en stund! Vi fick sluta vid ett och då så åkte jag hem & vilade (kollade på tve oså.) Så det är ju orsaken till varför jag inte bloggat idag!

För en stund sedan så började det åska och det håller fortfarande på. Jag brukar inte vara rädd i vanligafall men nu så är jag faktiskt det + jag är helt enam hemma.. Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!





Nyss fixat klart.

2011-06-06 @ 22:51:53♥ Kommentarer (0)

Nu så har evelin gjort inbakad fläta på mig och karolina och vi ska krypa ner i sängen och somna så vi kommer upp imorgon. Hoppas det blir fint väder för det är ju roligast när man ska vara ute en hel dag! Iallafall jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!




Måndag kväll.

2011-06-06 @ 21:30:25♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Imorse så åkte jag ju till karolina med evelin och sedan vidare till kumla badet. Det var inga folk där när vi kom så det var ganska skönt att bada då osv. Jag hoppad även från femman i hopptornet, heh. Fast det dröjde inte länge innan allt folk kom och det blev såklart smockat! Vi låg också en heldel i solen. VI åkte hem runt halv tre tror jag och då så bytte vi om osv sedan åkte vi & handlade. Från fyra till halv sex så satt vi bara och chillade en stund innan vi drog till mc-donalds och köpte mat. Haha, vi delade på två Nuggets boxar men 20 st i.. När vi hade ätit så satt vi där med fulla magar och vilade.

Vi kom hem till mig för en stund sedan och evelin & karolina sover här ikväll förrästen, mysigt! Imorgon så ska vi till hästhagen med klassen och ha en chill dag. Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Detta åt vi..(bild lånad av evelin).



God morgon.

2011-06-06 @ 09:48:19♥ Kommentarer (0)
Jag vaknade när min klocka ringde så då gick jag upp och gjorde iordning frukost till mig. Sedan så fixade jag mig och nyss blev jag klar. Om nu så ska  jag möta evelin i apelsinen och sen åker vi vidare till karolina, vi ska ju åka och bada idag i kumla badet.*hihi* Det är sol ute nu och hoppas den fortsätter lysa hela dagen! Iallafall jag kommer inte kunna blogga på hela dagen men ni vet ju varför nu. Jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får ha en jätte bra dag allesammans!



Natti natti.

2011-06-05 @ 23:55:59♥ Kommentarer (0)
Nu så tänkte jag krypa ner i sängen och sova för min klocka står på alarm klockan halv nio imorgon! SKa nämligen åka och bada med tjejerna, weei. Men mer om det imorgon! Jag bloggar mera när jag vaknat och hoppas ni haft en bra dag!



Värdig vinnare!!♥

2011-06-05 @ 22:58:16♥ Kommentarer (0)
Simon Danielsson.




BIG BROTHER FINALEN!

2011-06-05 @ 21:23:21♥ Kommentarer (0)
Just nu så sitter jag och kollar på big brother finalen, spännande! Nejdå inte än iallafall!! Undra vem som vinner?! Själv så hejar jag på att simon ska vinna allt eller martin, vem hejar ni på?




GULT ÄR FINT!

2011-06-05 @ 20:07:56♥ Kommentarer (0)



Gina Tricot: 59 ;-




God kväll!

2011-06-05 @ 19:04:32♥ Kommentarer (0)

Idag så har jag inte hunnit uppdaterat efterssom jag åkte till stan när jag fixat mig och det blev lite bråttom..(somvanligt). På stan så köpte jag en ny tuptop, en sån som jag har i orange/röd fast nu så köpte jag en i gul. Ååå älskar sommaren då alla fina färger på kläder osv finns i butikerna!!! När vi var klara på stan så åkte vi (jag,evelin och karolina) hem till mig och hemtade en grej sedan till karolina för att lämna den. Sen skulle vi åka hem till mig igen men det blev ett stop på mc-donalds hehe.. Vi köpte varsin milkshake som vi drack där och sen åkte vi hem till mig. Hos mig så släckte vi ner och gjorde det mysigt & mörkt i rummet för vi skulle kolla på skräck film och då måste det ju vara mörkt eller hur?! Vi kollade på The Ring haha och den var inte så läskig men när det var som läskigast sitter alla tre med handen för ansiktet!

Nyss så drog dom hem och nu så ska jag äta så jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




God morgon!

2011-06-05 @ 10:52:42♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag och jag hade stallt min klocka så jag skulle kunna komma upp. Idag så ska jag träffa tjejerna. Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



zZzZzZ '

2011-06-05 @ 02:06:51♥ Kommentarer (0)

Nu så säger jag god natt och hej till min undebara säng. Jag bloggar mera imorgon och hoppas ni haft en undebar lördag!



Hemma.

2011-06-04 @ 22:59:03♥ Kommentarer (1)
Förut så åkte jag och mötte evelin sedan hem till karolina. Men vi åkte till willys typ direkt och handlade godis sen åkte vi till plaskis och satte oss & pratade oså. Jag kom hem vid tio och då så satte jag mig och kollade på twilight som slutade nyss. Btw, tycker inte ni att Taylor Lautner är gyrmt snygg?!





Ny klippt.

2011-06-04 @ 17:33:39♥ Kommentarer (0)

Hejhejhejhej!

Förut så åkte jag och mötte karolina & vi åkte och solade. Det blev även så att vi doppade oss idag med och det var skönt och svalkande!! Vi låg där i några timmar tills jag skulle hem men jag följde med henne till haga och handlade först. För en stund sedan så kom jag hem och nyss så klippe jag mig, känns bra att allt det slitna är bort nu till sommaren! Iallafall senare så tror jag att jag drar ut med tjejerna men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




UT.

2011-06-04 @ 13:14:24♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så åt jag lunch och nu så har jag precis kommit in fårn solen en stund. Det är mycket moln idag, men fortfarande varmt!! Iallafall jag drar ut igen nu så jag bloggar mera senare, ni får hare bra!




Sunny morning.

2011-06-04 @ 11:42:25♥ Kommentarer (0)
God morgon!

Nyss så vaknade jag och det var verkligen skönt att sova länge idag. Känner mig piggare i kroppen och happy. Heh, aja idag så blir det nog en hemma dag oså jag ska även klippa mig fast bara ta bort det slitna! Iallafall nu ska jag ut i solen och bli brunare så jag bloggar mera senare, ni får ha en undebar dag!




Kom precis hem!

2011-06-03 @ 22:17:52♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Förut så drog jag ut ett tag och nyss kom jag hem. Och jag älskar vädret, klockan är lite över tio och solen gick ner typ nyss!! Hoppas vädret blir lika fint imorgon så jag kan sola, heh. Jag solade ju idag och min rygg är alldeles röd/brun.. Hoppas det går över till en fin brun bränna. Haha jag vet inte varför jag tycker det är så viktigt att vara brun till skolavslutningen men det är finast! Iallafall nu så sitter jag och kollar på big brother så jag bloggar mera senare!



Härligt väder!

2011-06-03 @ 17:20:37♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Jag cyklade ju och mötte evelin och karolina runt elva och då så åkte vi till ett bad och solade. Vi solade där till ungefär klockan två då så kom fleicia också.  Vi åkt hem och hämtade lite grejjor och sedan cyklade vi till "bad ringen" och solade där blev även årets första dopp!!*hihi* Nyss så kom jag hem och snart ska jag nog äta tror jag och senare så drar jag ut igen. Men jag bloggar mera senare så ni får ha en bra kväll!

Haha, det är karolinas citron på bilden!



Dagens Outfit.

2011-06-03 @ 10:52:44♥ Kommentarer (0)
Klänning; H&M.

Dålig webbcam bild men aja!

Om en stund så drar jag ut i solen så jag bloggar mera när jag kommer hem sen. Ni får ha en jätte bra dag!



Fredag morgon!

2011-06-03 @ 10:29:09♥ Kommentarer (0)
God morgon på er!

För en stund sedan så vaknade jag men jag skulle egentligen gått upp halv tio efterssom min klocka ringde då.. Haha men jag var så trött efterssom det var någon som ringe till mig men hon ringde fel -.- Aja, senare går jag och träffar tjejerna och vi ska SOLA. Heh, jag måste vara lite brun till skolavslutningen nästa vecka!! Iallafall jag ska fixa mig oså nu så jag bloggar mera senare!



God natt!

2011-06-03 @ 00:58:28♥ Kommentarer (0)

Nyss så drack jag ett glas apelsin jos och ska gå & lägg mig nu men jag är inte ett dugg trött... Får väll försöka iallafall! Imorgon så ska jag sola för det ska bli fint väder, men jag bloggar mera då så ni får hare bra!




Sommarplåga?

2011-06-02 @ 22:29:39♥ Kommentarer (0)


Hatar egentligen låten men den är bra iallafall. Den sätter sig järna i mitt huve och jag kan ibland inte sluta nynna.. Iallafall det är juni månad och sommar även fast inte vädret är på topp men aja svensk sommar? Den 11 så drar jag somsagt till stenbodagården med sandra och några till, chill. Sen så drar jag iväg till stockholm med tjejerna, det kommer bli helt awesome!!*hihi*

Bild från idag.




Det är torsdag?

2011-06-02 @ 20:13:05♥ Kommentarer (0)

Det känns som typ lördag eller fredag?!

God kväll.

Idag så åkte jag hem till felicia och vi satt & pratade en stund innan vi tog cyklarna iväg till haga och köpte glass. Där så satt vi och kollade när dom stängde badet och heltplötsligt börjar en linte flicka klä av sig och bada?! Efter en stund så åkte vi och mötte karolina i en lekpark, där satt vi ett bra tag tills jag åkte hem. För en stund sedan så kom jag hem och nyss så åt jag kvällsmat, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Hejhejhej!

2011-06-02 @ 14:01:52♥ Kommentarer (0)
Nyss så fixade jag mig och nu så ska jag åka till felicia, jag tror att vi träffar karolina senare också men jag bloggar mera så ni får hare bra!

Dagens Outfit:
Mag tröja: Bik Bok
Midje jeans: Vero Moda



Kör även på lite rosaaktikt läppstift.




God morgon!

2011-06-02 @ 10:26:15♥ Kommentarer (0)

Nyss så vaknade jag och har precis gjort ordning en kopp med te, det är grönt te btw undra ifall det är gott?! Det får jag väll se*hihi* Iallafall idag så ska jag nog träffa tjejerna och vi hade tänkt att sola men jag vet inte om det blir så fint väder efterssom det alltis är mulet på morgonen. Men solen brukar kika fram runt två/tre eller något! Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Photos.

2011-06-01 @ 23:14:05♥ Kommentarer (0)
Insperation: The kitchen.








1 JUNI.

2011-06-01 @ 19:34:36♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Skoldagen har varit bra och NO provet gick suveränt! Annars så har dagen rullat på och efter maten så kollade vi på film (någon med david backham?) Aja, den var faktsikt rätt så bra iallafall. Efter skolan så åkte jag hem och bytte om osv, jag skulle egentligen bloggat då men blogg.se fungerade inte!!! Men jag åkte iallafall ut med tjejerna ett tag, mysigt. När jag kom hem så åt jag lite kvällsmat och nu så sitter jag & kollar reprisen på big brother.

Justä, jag har långledigt från skolan nu sjuuuuukt skönt, är ledig: Torsdag(imorgon), Fredag, Lördag, Söndag, Måndag. Sen så på Tisdag nästa vecka ska våran länga/klass till hästhagen och chilla hela dagen & på Onsdag så ska vi städa i skolan sen på Torsdag så är det SKOLAVSLUTNING!




RSS 2.0