Tråkigt, lista.

2011-05-31 @ 21:00:56♥ Kommentarer (0)
Älskar låten!!






1. Vem är du? Moa.
2. Hur gammal är du? Hela 14 år.
3. När fyller du år? 3 Januari...
4. Har du egen dator/tv? Båda två.
5. Går du på några sporter? Dans och ridning.
6. Vilken årstid är bäst? Sommar!♥
7. Har du bilddagboken? Heh, ah..
8. Har du facebook? NEJ... fast jo!!
9. Har du twitter? Ömmh, nej.
10. Är du irreterad just nu? Aah.
11. Isåfall på vad? En flyga som inte vill sluta irretera mig.
12. Vad har du gjort idag? Skrev det i förra inlägget!
13. Har du några vänner? Ja, världensbästa!!
14. Vad ska du göra på sommarlovet? Ska till stenbodagården i några dag i början sedan ska jag väll leva livet med vänner osv.
15. Skriv tio saker som du älskar/hatar:
    1. Älskar att få komplimanger.
    2. Hatar verkligen när folk leker "blonda" och säger te.x: Ahmen varför frågar du mig,? Jag är ju typ blond!??!
    3. Hatar dryga människor och då menar jag verkligen hatar.
    4. Älskar att det snart är sommarlov.
    5. Älskar min mamma & familj!
    6. Hatar när någonting inte blir som planerat!
    7. Hatar när folk ljuger och inte vågar stå för det dom gör.
    8. Älskar min och mina vänners humor*hihi*
    9. Älskar att fota även fast jag kanska inte är bra på det!
   10. ÄLSKAR ATT VARA MOA.



Sunshine outside.

2011-05-31 @ 19:23:54♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Skoldagen var lika långa som igår och efter skolan så åkte jag,evelin,karolina och felicia till haga grillen och åt pizza, mummit. Efter det så åkte vi hem till evelin och solade några timmar med musiken dunkandes i bakrunden. Efter ett tag så tog vi vattenspridaren och sprang i vattnet så vi blev dygnblöta men det torkade i solen. Vi åkte även en sväng till hästhagen och chillade! Nyss så kom jag hem och nu så ska jag nog äta och duscha men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




God natt.

2011-05-30 @ 21:49:31♥ Kommentarer (0)
Nu så ska jag fixa lite sedan lägga mig i sängen för att kolla på big brother. Men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



"Dagens" Outfit.

2011-05-30 @ 19:39:49♥ Kommentarer (0)
Tubtop bhGina Tricot.
Linne - Monki.
Shorts - Gammla från USA tror jag.





God kväll!

2011-05-30 @ 19:01:23♥ Kommentarer (0)
Förut så åkte jag ut med karolina och vi cyklade till hästhagen och solade en stund innan vi gick och kännde på vattnet med fötterna. Brr, det var faktiskt jätte kallt i vattnet men vattnet har ju såklart inte värmtsupp än! Vi gick och gungade också haha lite bilder blev det med för karolina hade med sig sin kamera! Iallafall när jag kom hem så ät jag kvällsmat och efter det satte jag mig i solen och pluggade. Nyss så kom jag in och ska snart duscha, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Ut i solen!

2011-05-30 @ 15:06:54♥ Kommentarer (0)
Nu så drar jag ut och möter karolina vi ska sätta oss i solen ett tag tror jag. Jag bloggar mera när jag kommit hem.




Chill dag!

2011-05-30 @ 14:05:09♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Idag så är det måndag och dagen har varit sjukt bra. Vi har gjort ett grupparbete hela dagen förutom när vi hade språk men då kollade vi på film. Efter sista lektionen så har jag ju egentligen dansprofil men efterssom sista gången var förra veckan så vi tjejer fick kompledigt och det har vi även imorgon (tror jag)! För en stund sedan så kom jag hem och snart så ska jag nog sätta mig och plugga inför SO provet som är imorgon, jag måste även plugga på NO provet som är på onsdag..! Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!





YEAH.

2011-05-29 @ 22:27:56♥ Kommentarer (0)

Klänning; H&M 149;-


Solglasögon; Gina tricot 59;-




God kväll!

2011-05-29 @ 21:30:36♥ Kommentarer (0)

Har ni haft en bra dag?

Idag så åkte jag ju upp på stan med tjejerna och jag fick med mig hem en klänning och ett par nya solglasögon!(Lägger upp bild senare!) Efter stan så gick vi till mio och satte oss i en sjukt skön fotölj men butiken skulle nästan precis stänga och vi höll på att bli inlåsta, haha. Iallafall vi gick hem till evelin och sedan till karolina. Och vi var väldigt sociala mot varrandra: Jag lagade karolinas sko, evelin satt vid datorn och karolina virkade!! Men vi åkte till mc-donalds efter en stund och köpte glass, mummit.

Jag och evelin gick hem runt åtta och när jag kom hem så åt jag lite kvällsmat. Nu så sitter jag här och kollar på big brother, undra vilka som åker ut ikväll?! Själv tror jag att sara och peter kommer få lämna efterssom dom har nog inte lika mycket människor som är på deras "sida". Aja, jag ska ta kort på dagens iköp nu så jag bloggar mera senare!



Drar nu.

2011-05-29 @ 12:19:56♥ Kommentarer (0)
Nu så har jag fixat mig osv så jag börjar gå mot bussen om några minuter! Men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får hare bra!



God morgon!

2011-05-29 @ 11:15:42♥ Kommentarer (0)
Grattis mamma på mors-dag.♥

Nyss så vaknade jag och nu så äter jag lite frukost. Idag så åker jag upp på stan med tjejerna och sedan så vet jag inte vad vi gör. Om en stund så ska jag nog börja fixa mig lite osv så jag hinner till bussen!

Bloggar mera senare så ni får ha en bra dag!



God natt!

2011-05-29 @ 00:23:06♥ Kommentarer (0)

Nu så drar jag mig mot sängen och sover, är sjukt trött. Imorgon så är det mors-dag och jag ska upp på stan en snabbis med. Får se ifall jag får med mig en klänning som jag såg igår?! Aja, ajg bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



Flowers.

2011-05-28 @ 20:59:45♥ Kommentarer (0)

Två stycken bilder som jag tog iförrgår.





Tråkigt väder!

2011-05-28 @ 18:42:14♥ Kommentarer (0)

Jag orkade inte blogga mera igår som ni kanske märkte. Iallafall jag och tjejerna gick och la oss vid halv fyra och vaknade halv tolv, skönt att sova rätt så länge iallafall. Vi gick och åt frukost sedan städade vi oså. Sen så har vi inte gjort så mycket mera än att pratat och vi tog även en promenad men våra skolavslutnings skor och det var faktiskt roligt! Jag åkte hem efter det och nu så har jag verkligen jätte tråkigt.. Vi skulle egentligen gå till YEAH festivalen men det var kallt så det blev inte så... Aja, nu så ska jag dricka upp mitt te men jaga bloggar mera senare så ni får hare bra!



Hos evelin.

2011-05-27 @ 19:47:06♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Skoldagen har varit jobbig och jag har varit sjukt trött.. På idrotten så var jag enda tjejen som skulle "vara med" så jag fick gå till dom andra tjejerna istället och prata om Allemansrätten osv, rätt chill! Efter skolan så åkte jag,evelin och karolina till stan och evelin köpte avslutningskläder + skor, SUPER FINT! Och jag köpte ett linne somär urringat där bak (jag har ett likadant i svart). Sedan så åkte vi hem till karolina och hämtade grejer, till willys, hem till mig och hämtade grejer och sedan cyklade vi hem till evelin efterssom jag och karolina stannar över natten här, mysigt!

För en stund sedan så kom vi ju hem hit och nu så har vi packat upp datorerna och sitter med dunkande musik i högtalarna!




Jarå.

2011-05-26 @ 22:18:06♥ Kommentarer (0)

God natt!

Nu så sitter jag och kollar på big brother oså. Men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



God kväll!

2011-05-26 @ 19:15:06♥ Kommentarer (0)

Ridningen gick super bra idag och efter den så träffade jag evelin och karolina en lite stund. Vi satt utepå en bänk och pratade lite. Efter det så åkte jag hem och nu så sitter jag & väntar på att maten ska bli klar. Senare hoppar jag in i duschen sedan kollar jag väll på tve eller något men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Photo - Igår.



Hemma från skolan!

2011-05-26 @ 15:51:01♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Imorse så vaknade jag och var riktigt glad faktisk + att det var sol ute och varmt så idag tog jag på mig shorts!! Iallafall skodagen har varit somvanligt och musiken var också rätt rolig idag. Dom två sista lektionerna så kollade vi på film (fim från dansuppvisningen i torsdags & twillight). Efter det cyklade jag hem så nyss kom jag och en om en stund ska jag byta om och röra mig upp mot stallet! Men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får hare bra!




Kallt ute.

2011-05-25 @ 21:20:48♥ Kommentarer (0)
Hej!

För en stund seda så kom jag hem ifrån MyWay. Jag och mamma var där och åt, mumms. Iallafall nu så ska jag sätta på gårdagens big brother efterssom jag kollade på cougar town igår istället.Jag bloggar mera om en stund eller imorgon så ni får hare bra!
Det blåser riktigt kallt ute btw.



God kväll!

2011-05-25 @ 19:42:50♥ Kommentarer (0)

Idag så var det vanlig skoldag och på idrotten så körde vi brännboll och det var faktiskt rätt så kul efterssom mitt lag vann..!! Hah, iallafall efter idrotten åkte vi till lidel och köpte dricka och chips sedan till skolan. Dagen har varit bra och efter skolan så åkte jag,karolina och felicia till någon konstig affär och kollade lite sedan så åkte vi till mio för att gå på toaletten sen så hittade jag faktiskt en mors-dag present till min undebara mamma för det är ju mors-dag på söndag!! Sen så satt vi och pratade en stund tills det slutade regna och sedan cyklade jag hem.

För en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag här och kollar på tve, om en stund så ska jag äta tror jag! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Mjoo.

2011-05-24 @ 21:39:07♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Sen jag kom hem från skolan eller ska man säga vandringen?! så har jag bara varit hemma och vilat, haft lite tråkigt och lyssnat på musik. Nyss så tog jag en varm dusch och la precis in en hårinpackning, det var vekrligen ett tag sedan!! Nu så sitter jag och kollar på "desperata hemmafruar" alltså desperate housewives och dricker fanta!




Ont i fossingarna.

2011-05-24 @ 16:18:07♥ Kommentarer (0)

Hejhejhejhejhej!

Idag så gick vi i klassen till naturenshus eller vi gick längre bort för det var massa barn där. Iallafall på vägen dit så stannade vi kanske tio gånger och vilade haha och några badade & skvätte ner oss andra också... När vi kom fram så åt vi hambrugare och vilade fötterna och vi stannade där i ungefär 45 minuter. På vägen hem så blev det nästan inga stopp alls men det var ändå skönt att komma hem. Det sprang även förbi en arg gubbe som klagade på oss.

Vi skiljdes vid slottet och då så gick jag,evelin och karolina hem, snacka om att jag hade ont i fötterna. Aja, när jag kom hem så satte jag mig och kollade på tve en stund så nu sitter jag här med musik i öronen.




Good Night.

2011-05-23 @ 21:55:05♥ Kommentarer (0)

Nyss satt jag och kollade på the anagina show och nu så ska jag fixa mig lite sedan lägga mig i sängen för att kolla på big brother! Imorgon så ska jag ju somsagt gå från slottet till naturenshus/rävgången, jag hoppas på fint väder så jag kan sola lite kanske? Haha, aja kameran följer med så bilder kommer naturligtvis komma upp här!

Hoppas ni får en bra dag imorgon så bloggar jag mera då. Jag kanske hinner med ett inlägg på morgonen om jag hinner.

Bild från förut idag!



Two pictures.

2011-05-23 @ 17:47:30♥ Kommentarer (0)





Hemma.

2011-05-23 @ 16:09:24♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Idag är det ju måndag och skoldagen har varit bra. På skoldansen så spelade vi någon lek och fikade istället för det var ju sista gången på dansen. Efter det så åkte jag till haga och handlade fika tills imorgon för då ska vi i min klass ut och vandra till naturenshus, det ska väll bli kul om det är fint väder, hoppas!! Inga klasser kommer vara på skolan tror jag efterssom 98:erna kommer och hälsar på sina nya klasser(dom som ska börja sjuan). Iallafall nu så sitter jag och lyssnar på musik oså men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Dålig uppdatering idag.

2011-05-22 @ 22:03:00♥ Kommentarer (0)

Rubriken stämmer till 100%. Men somsagt jag har inte varit hemma så mycket idag. Imorgon så är det måndag vilket betyder skola men det ska bli roligt att komma iallafall. Jag tror vi ska ha en ganska så slapp dag efterssom det är någon sportgrej som man fick anmäla sig till men några ville inte det så vi stannar kvar i skolan!

Jag bloggar mera när jag kommit hem imorgon så ni får hare jätte bra, nu sitter jag och kollar på big brother och det står mellan Grukan och Chrille.. Aja, efter det ska jag sova så jag säger god natt nu!



God kväll!

2011-05-22 @ 18:49:45♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Imorse så gick jag upp hlav nio och då så åt jag frukost sedan fixade jag mig efterssom jag skulle ju på sandras konfirmation. Det var roligt och jag tog massor av bilder men jag orkar inte ladda in dom nu så det får bli lite senare eller imorgon! I kyrkan så sjunger man ju i en psalm bok och jag slog upp fel sida så jag stog och sjöng en annan sång medans alla andra sjöng den sången som man skulle, lite pinsamt iallafall... Aja, när den var slut så åkte vi till en lokal och åt jätte god mat och fikade tårta! Vid halv tre så åkte jag hem och bytte om sedan åkte jag vidare till karolina där evelin och felicia också var. Vi gick ut en stund sedan åkte jag hem.

För en stund sedan kom jag hem och nu så sitter jag med tjejerna i skype. Men nu så ska jag äta så jag bloggar mera senare!




God natt!

2011-05-22 @ 00:06:20♥ Kommentarer (0)
Nu så går jag och lägger mig och sover. Imorgon så ska jag på sandras konfrimation så jag ska upp rätt så tidigt för att hinna fixa mig osv! Iallafall jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



God kväll!

2011-05-21 @ 20:27:00♥ Kommentarer (0)

Idag så åkte jag ju och mötte tjejerna och vi åkte upp på stan för att karolina skulle byta en sak. När vi hade gjort det så köpte vi jordgubbar sedan så tog vi cyklarna till vivallafestivalen. Vi satte oss inte direkt vid scenen men vi såg bra iallafall. Det var mysigt att sitta där och äta jordgubbar, dricka coola och lyssnar på musiken som spelades. Efter ett tag så var det några som dansade och det var rätt så bra. Vi stannade inte så länge till utan vi åkte en pizza resturang i mellringe och köpte en pizza sedan satte vi oss på en gräsmatta och åt den, haha riktigt mysigt var det iallafall! Sedan så gjorde vi inte så mycket mer än att ligga på gräsmattan och prata en stund osv. Jag kom hem runt sju och nyss så åt jag kvällsmat, vi grillade mums älskar det!

Hoppas ni också haft en bra dag så bloggar jag mera senare!

Några bilder från idag.









Drar nu!

2011-05-21 @ 12:36:34♥ Kommentarer (0)
Nu så ska jag åka iväg och möta tjejerna och vi åker upp på stan en snabbis och handlar jordgubbar sedan till vivalla! Jag bloggar mera senare när jag kommit hem så ni får hare bra!

Jag tar med mig kameran också!



God morgon!

2011-05-21 @ 10:37:44♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Nyss så vaknade jag och nu så sitter jag & pratar med karolina. Idag så ska jag och tjejerna somsagt till vivallafestivalen och kolla lite. Vi köper med oss jordgubbar också!! Jag tror att det även kommer vara folk som uppträder och det ska väll blir kul att kolla på! Aja, om en stund så ska jag börja fixa mig och sedan åka iväg för att möta tjejerna! Hoppas ni får en bra lördag så bloggar jag mera senare!



God natt!

2011-05-20 @ 23:17:55♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så satt jag och kollade på big brother men jag missade lite, aja! Jag ska iallafall gå och fixa mig lite nu sedan gå och lägga mig efterssom jag är så sjukt trött! Imorgon så bär det av till vivallafestivalen med tjejerna men först så handlar vi jordgubbar och tar med oss! Men jag skriver mera om det imorgon.

Jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra och söva sött!♥



God kväll!

2011-05-20 @ 20:20:51♥ Kommentarer (0)

Förut så åkte jag till haga och mötte evelin sedan åkte vi hem till karolina och sen hem till felicia. Där så gjorde vi inte så mycket eller vi kollade lite på datorn och satt & pratade. Efter en stund så skulle karolina hem så då gick vi andra till hästjahen och var där en stund, mysigt! Sen gjorde vi inte så mycket mera, köpte en glass och satte oss på en bänk oså. Iallafall jag kom hem för lite mer än en timma sedan och nyss så åt jag tacos, mumms!

Nu: Kolla på big brother (somnade igår med..) sen ska jag nog mysa med familjen eller något! Men jag bloggar mera senare så ni får ha en jätte bra fredagskväll!

Haha, hittade en gammal bild på mig som evelin ritade i paint andra april 2010!



I´ts Friday Friday.

2011-05-20 @ 15:45:57♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Imorse så var jag sjukt trött och jag orkade inte fixa mig så det blev en mjukis dag utan smink. Haha, jag tar alltid på mig mjukisar när det blir varmt ute.. Aja, dagen gick jätte fort och lektionerna har inte varit speciellt jobbiga häller! Efter skolan så åkte jag hem och nu så sitter jag här och lyssnar på musik, jag kanske går ut lite senare och är med tjejerna men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!!

Jag kanske fotar lite sen eller något också.



God kväll!

2011-05-19 @ 19:00:54♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Idag så hade jag ju dansuppvisning så jag var på kulturskolan klockan åtta. Då fixade vi lite med dansmattan oså sedan så fick vi öva i ingefär en timma på våra danser! Innan skolan kom så gick jag och några av tjejerna till mc-donalds och åt lunch sen så väntade vi i någon timme tills klockan blev kvart i två då peppade vi oss med raketen osv!! Klockan två började det och det var faktiskt roligt att dansa och det gick rätt så bra med. Andra föreställningen började inte förräns halv fem så då passade vi på att vila ut och så gick vi en sväng till gottis och köpte dricka & satt där en stund! När andra föreställningen började så var jag inte lika nervös och det gick bra på den med! När den var slut så städade vi lite efter oss sedan tog jag bussen hem och jag kom hem runt sex.

Nu: Kolla på reprisen av big brother(jag somnade igår så jag misade programmet) och sen ska jag äta kvällsmat!

Uppdateringen är inte den bästa nu men jag har varit så trött dom senaste dagarna men jag ska bättra mig! Ni får hare bra så bloggar jag mera senare/imorgon!



God kväll.

2011-05-18 @ 18:29:23♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Idag så hade jag ju sovmorgon och det var skönt. Sen så åkte jag ju till gustavsvik med klassen och det var riktigt roligt efterssom det var länge sedan jag var där och badade! Annars så har skoldagen varit rätt så jobbig, jag har varit trött och hungrig. Vi stannade även kvar på studiehjälpen och tränade på dansen tills imorgon efterssom det är dansuppvisning då, det ska bli jätte kul!

Jag kom hem runt halv fem och då så städade jag lite i mitt rum och kollat på tve. Ursäka för att bloggen är så sjukt tråkig nu men jag har inte orkat. Aja, nu ska jag gå och äta lite kvällsmat så jag bloggar nog mera senare men ni får hare bra!



God natt.

2011-05-17 @ 21:56:56♥ Kommentarer (0)
Nu så lägger jag mig i sängen och kollar på tve. Imorgon så är det skola men jag börjar inte föräns klockan nio så lite sovmorgon blir det nog! Sen så ska jag åka och bada med klassen i gustavsvik, heh! Iallafall jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



Hemma.

2011-05-17 @ 18:11:44♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Vid ett så åkte jag och dom andra upp på stan för jag skulle köpa hängslen och halv två så började ju dansen. Det gick bra och det var skönt att dansa faktiskt! Efter dansen så åkte vi till jenny för evelin och felicia skulle göra sin behandling. Somvanligt så var det jätte kul att träffa henne och vi skulle komma dit en gång till fast så ska vi få ansiktsbehandling, skönt! När vi gick hem så började det regna lite smått och när jag var hemma var jag genomblöt.

För en stund sedan så kom jag hem och nu så har jag bytit om och ska snart äta lite kvällsmat. Jag hoppas ni haft en bra dag så bloggar jag mera senare!



HOS EVEBOOI.

2011-05-17 @ 10:54:38♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Förut så åkte jag ju till haga och mötte tjejerna. Evelin och karolina köpte hårfärg och sedan gick vi hem till evelin och  började färga. Nyss så blev evelins hår klart och nu så håller vi på med karolinas! Det kommer säkert bli asfint. Iallafall senare så åker vi upp på stan somsagt men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får ha en jätte bra dag!

Haha, jag har inte orkat gjorde något med mitt hår så det här är mitt naturliga och inget smink!



God morgon.

2011-05-17 @ 08:33:47♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så gick jag upp ur sängen och evelin fick vara min veckar klocka idag med!*hihi* Om en timma ungefär så åker jag och möter evelin,karolina och felicia i haga och köper hårfärg till dom. Sedan så åker vi hem till evelin och färgar. Vid 12 någongång kanske så åker vi upp på stan och jag sla köpa hängslen sedan vid halv två börjar dansen. När dansen har slutat så åker vi till Converspa för evelin och felicia ska få sina behandlingar. Jag tar nog med mig kameran så det kommer säkert upp bilder ikväll!
CHILL DAG!

Nu: Kollar på vakna med the voice och äter frulle.




Trött.

2011-05-16 @ 19:35:21♥ Kommentarer (1)

God kväll!

Förut så höll jag på att somna på riktigt så jag gick och tog en varm dusch, det var verkligen jätte skönt! Ikväll så måste jag verkligen gå och lägga mig i tid. Inatt så sov jag sammanlagt sex och en halv timme.. Aja, nyss så tog jag på mig min mysiga onepice och satt på mig sitckade raggsockor. Men nu så ringer tjejerna till mig i skype så jag ska prata med dom en stund*hihi* Jag bloggar mera senare och hoppas ni haft en bra dag!




-

2011-05-16 @ 16:42:24♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Idag så åkte jag ju till haga och handlade kladdkaka med tjejerna sedan åkte vi hem och åt den. Efter det så började vi slinga mitt hår och det blev faktiskt snyggt! När mitt hår var klart så åkte vi till willys och köpte färgning till felicias hår som vi frägade när vi kommit hem igen. På vägen hem så började det regna och hagla det var lite kul att cykla i det efterssom det var så länge sedan, haha knäppt! Iallafall för en stund sedan och nu så sitter jag & lyssnar på regnet som började nyss.





Be right back.

2011-05-16 @ 11:07:30♥ Kommentarer (0)
Nu så har jag satt på mig lite myskläder efterssom jag ska slinga håret och det finns risk att jag får färgen på kläderna!*hihi* Iallafall jag sticker iväg till haga och möter upp tjejerna och vi köpar kladdkaka sedan åker vi hem till mig. Men jag bloggar mera när jag kommit hem då så ni får ha en bra måndag!



God morgon. STUDIEDAG.

2011-05-16 @ 09:49:23♥ Kommentarer (0)
Jag somnade runt halv tre i natt och evelin ringde & väckte mig klockan åtta imorse.. Heh, iallafall nu så sitter jag och pratar med evelin och karolina i skype. Idag så ska vi köpa kladdkaka, slinga mitt hår och(kanske fota) det är ju studiedag idag och det är fakitskt sjukt skönt. Imorgon så har jag även en halv studiedag, jag har inga lektioner förutom dansen som börjar halv två och efter den så åker vi till jenny, awesome!!

Nu så ska jag börja fixa mig så jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




God natt.

2011-05-16 @ 01:29:15♥ Kommentarer (0)
Nu så går jag och lägger mig i min nybäddade säng och sover. Jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



Mjoo.

2011-05-15 @ 23:15:11♥ Kommentarer (0)
Hejsan.

Just nu så har jag lite smått tråkigt och jag är inte trött så jag kan inte gå och sova.. Aja, ikväll så har jag suttit här och kollar lite på tve som vanligt. För en stund sedan så regnade det ute och nyss så slutade det regna, hoppas det inte regnar imorgon efterssom jag och tjejerna ska ut och fotografera!! Fast först så ska vi slinga mitt hår oså, hoppas det blir bra. Egentligen så behöver jag ju inte slinga eller färga håret efterssom jag tycker om min hårfärg men min hårbotten är faktiskt brun? Så det ser ut som jag har utväxt ibland haha! Aja, jag trivs med det. Nu så ska jag väll sätta på lite musik eller något men jag bloggar mera senare eller imorgon så ni får hare bra!

Old pic.



Dagen/ny kategori.

2011-05-15 @ 18:50:37♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Jag hann inte blogga innan jag sprang till bussen för det blev för tajt om tid. Det blir alltid så att jag gör allt i sista sekunden innan jag måste rusa iväg.. Aja, mötte upp evelin och karolina på bussen sen åkte vi till stan och sen till marieberg. Där så handlade jag en "tube top" efterssom mina gammla är försmå! Sedan skulle jag ju köpa hängslen men det fanns inte där så jag handlar det på tidag istället! Jag fick pengar över och jag fick nästan panik av att jag ville köpa något mer men jag var duktig och sparade dom istället! Innan vi tog bussen till rusta så åt vi varsin cheeseburgare. På rusta så skulle jag köpa torr-shampo men det luktade inte så gott så jag köper väll det en annan gång. Fast vi köpte lite godis på rusta sedan satte vi oss ute en stund innan vi åkte hem till mig.

För en stund sedan så gick evelin och karolina och nu så sitter jag här & lyssnar på musik.







Tube Top: Gina Tricot.






God morgon!

2011-05-15 @ 10:09:12♥ Kommentarer (0)
För en liten stund sedan så vaknade jag och nyss så tvättade jag mitt hår för jag glömmde göra det igår. Idag ska jag somdagt till marieberg och jag måste köpa hängslen och en bandu-bh. Iallafall jag bloggar mera senare så ni får ha en bra söndag!♥

Bilderna är från igår!





God natt!

2011-05-15 @ 01:24:45♥ Kommentarer (0)
Nu så stänger jag av datorn och går & lägger mig. Imorgon så ska jag nog till marieberg med tjejerna men skriver mera om det då! Eller ah idag om man ska vara exakt men det orkar jag inte vara.. Iallafall ni får sova sött så osv!



Skolavslutnings kläder + skor!

2011-05-14 @ 22:03:26♥ Kommentarer (0)
Haha, fult att jag bara gjorde collage till klänningen men skitsamma!
Klänningen är från Vero Moda.
Skorna är från New Yorker.

Jag är sjukt nöjd iallafall, tack mamma älskar dig!♥






God kväll.

2011-05-14 @ 19:30:29♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Idag så åkte jag upp på stan med mamma och vi gick runt & kollade lite sen gick vi och köpte skolavslutnings skor!! Hehe, jag hade kollat på dom tidigare så nu skulle jag bara visa mamma och så fick jag dom. Efter det gick vi vidare för att köpa klänning och jag provade minst tio styckna men dom var inte så fina på. Fast jag hittade en efter en stund och så fick jag den med! Sen så gick vi till Levi´s och åt bakad poptatis, yammi! När vi hade ätit så mötte jag upp karolina på stan och vi gick och kikade lite till osv tills vi fick helium balonger som vi satte på cykeln och sen cyklade vi hem till henne. Vi gjorde inte så mycket mer än att gå ut en stund sedan tog vi några riktigt fula bilder, aja jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




God morgon!

2011-05-14 @ 10:05:20♥ Kommentarer (0)

Jag har nyss vaknat och nu så sitter jag här med ett glas jos. Om en stund så åker jag upp på stan med mamma och kollar på skor osv. Jag har hittat ett par som jag nog ska köpa. Men nu så ska jag gå och fixa mig lite så bloggar jag mera senare när jag kommit hem ifrån stan!

Ha en bra lördag allehoppa!♥




Trött..

2011-05-14 @ 00:40:41♥ Kommentarer (0)

Nu så går jag och lägger mig orkar verkligen inte hålla ögonen uppe längre till. Imorgon så åker jag upp på stan med mamma och troligtvis köper skor+klänning till skolavslutningen! Aja, jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



Anchor piercing?

2011-05-13 @ 21:12:53♥ Kommentarer (1)

Inte för jag skulle våga göra det men jag tycker det är så sjukt snyggt med en piercing på tummen, eller vad säger ni?




Fredag den 13.

2011-05-13 @ 20:31:22♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Jag har inte bloggat nu på eftermiddagen/kvällen efterssom släckten har varit här osv! Men nu så har dom åkt hem och snart så ska jag duscha sedan lägga mig i soffan och kolla på tve, undra om det finns någon bra film nu ikväll efterssom det är fredag den 13? Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Dagens outfit:
Magtröja-Bikbok.
Midjebyxor med dragkedja därbak-Vero moda.




gossi.

2011-05-13 @ 16:05:23♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Imorse så åkte jag och kollade på dansuppvisning med skolan vid brunnspaken och det var väll okej. Efter det så cyklade vi till skolan. Dagen gick rätt så snabbt och efter maten så hade jag matte prov.. Hoppas jag inte får omprov eller något orkar verkligen inte!! Jag fick även reda på förra provet och det gick strålande faktiskt!*hihi* Efter skolan så åkte jag hem efterssom min bror fyller år idag, grattis!

Nu så ska jag snart fika och senare så träffar jag nog tjejerna, men jag bloggar mera sen så ni får hare bra!



Natti.

2011-05-12 @ 21:49:57♥ Kommentarer (0)

Om en stund så går jag och lägger mig och kollar på big brother. Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, imorgon ska det blir bättre. Imorgon i skolan så ska vi dans tjejer på dansuppvisning på morgonen så det betyder att jag måste cykla till brunnsparken.. Heh, sen så fyller min bror år så jag åker driekt hem efter skolan osv! Men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



God kväll!

2011-05-12 @ 18:52:12♥ Kommentarer (0)

Imorse så regnade det lite och sedan blev det fakitskt fint väder! Haha, jag gick hela dagen och väntade på regn, jag tycker lixom det är mysigt att sitta och jobba till det i skolan!? Jag skulle egentligen haft NO i morse men vi åkte till haga och skulle kolla på bild utställningen i bibbloteket men det öppnade tio och vi var där nio så vi köpte godis och satte oss där och väntade. Medans vi var där så slapp vi ha en lektion så vi hade bara ett långt SO pass innan lunch rasten, skönt! Efter skolan så åkte jag hem och vilade lite sedan bytte jag om och cyklade upp till stallet.

För en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag & kollar på tve, om en stund ska jag äta sedan duscha! Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Ingen bild idag häller men jag lovar er nya bilder imorgon eller så!



OMG.

2011-05-11 @ 21:54:30♥ Kommentarer (0)

Det är största åskmolnet på himelen just nu, lite läskigt faktiskt!! Hoppas det regnar lite smått eller något efterssom det är ganska skönt att somna in till det*hihi* Iallafall jag går och fixar mig lite snabbt nu sen så lägger jag mig och kollar på big brother så jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



God kväll!

2011-05-11 @ 20:56:40♥ Kommentarer (0)
Ville bara uppdatera lite:
För en stund sedan så åt jag kvällsmat och nu så sitter jag och kollar på tve. Och ursäkta för den dåliga uppdateringen idag men jag har inte tänkt på att skriva något, hehe!

Justä, jag kollar på hockey förästen. Bästa spotren ever!! Sverige gjorde mål efter 27 sekunder, det kallas talang eller? Aja som ni märker så har jag sjukt tråkigt just nu och kommer säkert ha det restan utav kvällen också. Men jag kanske bloggar lite innan jag gå och lägger mig sen ikväll men annars så får ni hare bra så bloggar jag mera imorgon/senare.





Hello.

2011-05-11 @ 17:04:42♥ Kommentarer (0)
Dagen har varit jätte bra och på idrotten fick vi lära oss sätta upp tält och det gick väll ganska bra! Solen har lysit idag med så det blev att spendera NO lektionen utomhus och alla raster osv. Efter skolan så åkte jag,evelin,karolina och felicia till en lekpark och satt där en stund och gungade & pratade*hihi* Sen så blev vi så hungriga så vi åkte hem. Nyss kom jag hem och har precis tagit mig en tallrik med fil & flingor, mummit! Iallafall jag bloggar mera lite senare så ni får hare bra!

Gammal bild sen i vintras.



God natt.

2011-05-10 @ 21:44:59♥ Kommentarer (0)
Ojsan, har glömmt bort duschen så det får bli en snabb dusch nu istället innan big brother!! Imorgon är det skola och det är onsdag som = lång dag (slutar tjugo över tre). Orka. Iallafall jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får hare bra!



God kväll!

2011-05-10 @ 19:57:26♥ Kommentarer (0)

Förut så la jag mig ju ute och solade och vid sex så gick jag in, då började jag bli rastlös och behövde dricka vatten osv*hihi* När jag kom in så åt jag kvällsmat och nu så sitter jag & kollar på tve. Om en stund så går jag och duschar men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Krock knock.

2011-05-10 @ 15:39:48♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Imorse så vaknade jag av att jag frös sjukt mycket sen så var det sjukt fult väder imorse så jag satte på mig varmaste kläderna.... Det började vi varmar eoch varmare under dagen och tillslut så blev det precis som igår. Aja, skolan var bra och dansen med fast det var jätte varmt igen och ingen hade ork i kroppen för att dansa men det gick ju bra ändå. Efter dansen så cyklade vi hem och påvägen hem så krockade jag och evelin HAHA men hon hann hoppa av cykeln och springa undan en bit och jag låg bara där på hennes cykel med min över mig. Sen forstsatte vi hemmåt. För en stund sedan så kom jag hem och nu så ska jag lägga mig i solen och försäka få lite färg men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Bilden tagen i söndags!




God natt.

2011-05-09 @ 21:59:38♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så kom jag ut ur dushcen och nyss så gjorde jag flätor efterssom jag inte orkar platta mitt hår varje dag*hihi* Iallafall imorgon är det skola som vanligt men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får hare bra! 




God natt.

2011-05-09 @ 21:59:32♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så kom jag ut ur dushcen och nyss så gjorde jag flätor efterssom jag inte orkar platta mitt hår varje dag*hihi* Iallafall imorgon är det skola som vanligt men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får hare bra! 




God kväll!

2011-05-09 @ 20:54:22♥ Kommentarer (0)
Nyss så kom jag hem ifrån "öppet hus" och det var faktiskt rätt så roligt! Min grupp hade ju engelska och vi gjorde en lek sen så fick föräldrarna göra ett glos test. Och vi hade pimpat testet men en bild på oss osv men det var bara en som la märke till "det roliga" på pappret.. Efter det så fick vi prata lite om dansprofilen oså och efter det var de slut då gick vi upp i dom andra längorna och kollade lite men det blev för läskigt så vi sprang ner igen.

På vägen hem så lös solen fortfarande lite och nu har den gott ner helt tror jag. Men det är ju sjukt bra att det är varmt nu och hoppas vädret håller i sig!!

Nu: Duscha!brb.




Några bilder från igår:







I skolan.

2011-05-09 @ 18:25:01♥ Kommentarer (0)
Hej på er.

Nu så sitter jag i skolan och snart så börjar det, weei.
Bloggar mera när jag kommit hem!


Varmt.

2011-05-09 @ 16:17:51♥ Kommentarer (0)

Hejsan!

Skoldagen har varit bra och skoldansen med. Men det blev ju så sjukt varmt där inne och det var lika varmt ute så det hjälpa inte att öppna dörren.. Aja, sen så på vägen hem märkte jag att jag hade punktering på bakhjulet så jag fick gå, evelin gick med mig också. Vi powerwalka hem och när jag kom hem så strechade jag benen osv för att kunna bli vigare! Iallafall nyss så har jag duschat kroppen och satt på mig shorts. Ikväll så är det öppet hus i skolan så jag ska möta tjejerna lite senare. Vi ska ha en egen engelska lektion menja att det kommer gå bra. Fast nej, vi har skrivit manus så jag hoppas på det bästa! Jag kanske sätter mig i solen en stund snart om jag hinner men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Rakt man kan stå.
JUSTÄ, jag sitter och kollar på ett program och då var det en tjej som hade 171 cm långt hår!



Ny kategori: intressen.

2011-05-08 @ 22:08:02♥ Kommentarer (0)

Och ett utav mina intressen är ju dans. Jag dansar tre gånger i veckan(eller bara två nu) och det är med Nerikes dansinstetut där dansar jag med evelin och karolina och kulturskolan som jag dansar på i dansprofilen iskolan. Jag älskar dans och jag ångrar verkligen att jag slutatde när jag var mindre. Jag började på disco när jag var fyra år och gick på det i tre år tills jag bytte till bugg och jag slutate på det efter ett år. När jag dansade det så gick jag på knut säborgs dansskola. Och somdagt jag ångrar så sjukt mycket att jag slutate på disco tänk vad duktig jag hade varit nu.. Menmen i höst så ska jag börja tävlingsdansa med tjejerna och det kommer bli asgyrmt vi går även upp i guld 14+ i discodans det ska också bli jätte kul att slippa alla "små" jobbiga i våran grupp.

Tänk, vi kanske är så här duktiga om några år! ↓



Nu: Lägga mig i sängen och kolla klart på big brother, jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



HEMMA.

2011-05-08 @ 20:21:32♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Puuh, dagen har varit awesome! Den började ju med att jag fixade mig hemma hos evelin sedan åkte vi till uppvisningen. Ingen hade övat så jätte mycket så den första färeställningen gick riktigt dåligt, jag tappade bort mig i dansen och flera andra också.pinsamt. Heh, efter det så åkte vi till max och åt sedan tillbaka och inväntade den andra föreställningen. Vi tränade även på dansen och jag kännde mig faktiskt as peppad. Andra grången gick super och jag tror att hela gruppen gjorde allt rätt! Efter det så satte vi oss i salen och kollade på odm andra danserna. Sedan så trampade vi hemmåt. Nyss så kom jag hem och nu så sitter jag och äter, snart så hoppar jag in i duschen för om en stund så börjar big brother. Bilderna kommer senare eller imorgon.



Hoa eveeeelin.

2011-05-08 @ 12:33:45♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Vid elva så kom jag hit till evelin och karolina kom då med. Vi började fixa oss och nu så är vi sågott som klara, weei! Om en stund så åker vi till uppvisningen och är där restan utav dagen så jag bloggar nog mera när jag kommit hem ikväll eller så!

Ha en bra dag.






God morgon!

2011-05-08 @ 10:08:40♥ Kommentarer (0)

Nyss så vaknade jag och nu så har jag gjort lite frukost till mig. Kännde att jag behövde ha något i magen. Iallafall idag är det ju somsagt dansuppvisning och det ska ju bli kul osv. Jag åker till evelin lite senare för att fixa oså sedan cyklar vi till uppvisningen!

Men jag bloggar mera senare så ni får ha en jätte bra!



GOD NATT.

2011-05-08 @ 01:44:21♥ Kommentarer (0)
Nej, nu så måste jag verkligen gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon! Efterssom det är dansuppvisning för nerikes dansinstetut, det ska bli as roligt och innan så åker jag hem till evelin med karolina & vi fixar oss osv. Men jag bloggar mera om det imorgon(idag) så ni får hare bra!



Dagens outfit.

2011-05-07 @ 23:20:32♥ Kommentarer (0)




God kväll.

2011-05-07 @ 21:32:42♥ Kommentarer (0)
Uppdateringen har varit rätt så dålig under kvällen men jag har inte orkat skriva något eller ladda in bilderna tills nu!

Förut så tog jag lite bilder men det blev inte så många. Efter det så åt jag kvällsmat och vi grillade, första gången på året faktiskt, yammi. Sen så har jag bara suttit här och kollat lite på tven och lyssnat på musik. Satt även och väntade tills någon rolig skulle logga in på msn och tillslut loggade evelin in, weei!

Nyss så hände en jätte läskig sak:
Det är en annan dator på bordet framför mig och den var avstängd tills nu när den sattes på av sig själv! OMG, fyfan vad rädd jag är nu..


Tre bilder:






HELLO.

2011-05-07 @ 17:44:03♥ Kommentarer (0)
Dagen har varit toppen. Den började ju med att jag duschade sedan så fixade jag och oså inför dopet. Jag och fmailjen åkte dit vid ett  för det började halv två. När det var klart så fikade vi sen hjälpte jag till och städade osv, efter det åkte jag hem! För en stund sedan so kom jag hem och nu så ska jag nog gå och hitta något att fotografera. Om det blir några bra bilder så lägger jag såklart upp dom här men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Smile baby smile.

2011-05-07 @ 09:23:18♥ Kommentarer (0)



För en stund sedan så vaknade jag och då så gick jag upp och tvättade mitt hår. Nu så sitter jag och äter flingor & fil och kollar på tve. Jag vet inte varför jag vaknade så tidigt idag och det värsta var ju att jag inte orkade gå och lägga mig igen... Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Jadu..

2011-05-06 @ 23:39:50♥ Kommentarer (0)

I can not bother me much but every day it seems like you go home and feel bad because you feel that you can´t fit into. I can not, I do not know, how will it end?



TJENAAAA.

2011-05-06 @ 22:57:53♥ Kommentarer (0)

Förlåt att jag inte har bloggat men jag har inte orkat och så kom sandra & hennes mamma hit en stund. Vi åt tacos och hade det mysigt! För en stund sedan så åkte dom hem och nu så sitter jag och kollar på big brother, somvanligt. Imorgon ska jag på dop och jag har lite panik efterssom jag inte vet vad jag ska ha på mig..?! Aja, hoppas det löser sig imorgon iallafall! Jag ska nog hälla upp fanta i ett glas nu och kolla på tve så jag bloggar nog mera senare så ni får hare bra!

Jag satt och kollade en gammal mapp med bilder på datorn, haha liv!?



God kväll.

2011-05-06 @ 18:34:25♥ Kommentarer (0)

Skoldagen har varit bra och på idrotten hade vi orgentering. Och det gick väll ganska bra! Jag,evelin och karolina gick och letade efter en kontroll och samtidigt pratade vi om något läskigt och presis då kommer en i klassen bakom oss alltså allvarligt jag trodde jag skulle dör så rädd blev jag! HAHA, jag vet inte hur länge jag gick och as garva åt det! Efter det åkte vi hem till evelin och bytte om osv. Vi poppade poppcorn också, mums! Sen till skolan igen. Dagen gick faktiskt rätt så snabbt och efter skolan så åkte vi upp på stan och köpte hårfärg för det var tänkt att vi skulle slinga håret idag men vi hann bara med evelins hår. För en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag här med musik i lurarna! Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Det sägs att solen kommer kika fram i helgen!

2011-05-05 @ 20:27:28♥ Kommentarer (0)

Och det hoppas jag verkligen!

Iallafall, jag har egentligen ingenting att skriva om så det hära får bli ett lagom random inlägg. Vad gör ni? Själv så sitter jag och lyssnar på gammla låtar från 2008, mys! Imorgon så är det fredag äntligen så som jag längtat. Orkar inte skolan, jobbigt hatar när jag inte förstår vad jag ska göra och ingen förklarar riktigt häller. Justä, jag ska eventuellt slinga mitt hår imorgon eller något.

Nej, nu så ska jag nog kolla på anagina show så jag bloggar mera senare men ni får hare bra!

Bilden togs igår!! HAHA eller? nej, för cirka ett och ett halft år sedan!




God kväll.

2011-05-05 @ 18:31:19♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Idag så är det ju torsdag och det innebär låååång skoldag.. Fast jag tänkte inte så mycket på tiden iallafall. SO provet gick suveränt eller jag tyckte det iallafall! Vi fick träna på dansen idag med och det gick också bra. Ah, så dagen har iallafall varit bra! Efter skolan så åkte jag hem och åt lite mellanmål innan jag gick till stallet, jag hade teori idag inte så kul menmen. För en stund sedan så kom jag hem och nyss så åt jag kvällsmat, om en stund så hoppar jag in i duschen men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



God natt!

2011-05-04 @ 21:56:54♥ Kommentarer (0)

Nu så ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på big brother. Jag tänkte nyss på att jag inte har missat ett ända program av det, eller jo missat har jag väll men då har jag direkt kollat på interne, hah! Iallafall imorgon är det skola osv, so prov blabla. Jag bloggar mera imorgon så ni får hare jätte bra!



Nämen..

2011-05-04 @ 20:22:50♥ Kommentarer (0)
Jag kollade nyss ut genom fönstret och märkte att solen hade kommit fram. Varför lyser den nu och inte på dagen? Såfort det är sol tror jag att det är varmt ute men jämt när man kommer ut så är det blåsigt och kyligt. Det var tillochmed varmare i april?! Okej, jag ska inte klaga mera nu och hoppas det blir bättre väder snart.



Hej.
För en stund sedan så åt jag kvällsmat och jag satt faktiskt och gjorde runt 20 uppgifter i matten, känner mig as stolt nu. Men jag är fortfarande osäker på väldrigt mycket..!! SO´n behövde jag inte sitta så länge med eftersosm jag faktiskt känner mig riktigt säker på det! Det är nog första gången jag är inte är osäker inför ett SO prov. Men iallafall nu så ska jag duscha lite sedan sätta mig här igen så jag bloggar mera då!




Crazy sexy cool.

2011-05-04 @ 17:14:04♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Skoldagen har varit rätt okej och idrotten idag var faktiskt rolig! Vi spelade fotboll hälften av tiden sedan så fick vi öva på våran dans, weeii!! Haha, och sammtidgt satt det folk i området och kollade på oss. Efter det så hade vi NO men jag och evelin var inte med på hela lektionen efterssom vi var matsalsvärdar. Det är ganska tråkigt men ändå lite roligt, och man får glass efter arbetet*hihi* Iallafall efter skolan så stannade några tjejer i klassen kvar på studiehjälpen och tränade på dansen igen, awesome!

För en stund sedan så kom jag hem och då så gjorde jag världensgodaste macka som jag tappade på golvet, heh.. Aja, nu så måste jag sätta mig med SO´n och matten en stund efterssom jag har SO prov imorgon och matteprov nästa vecka, ÅÅ ORKAR INTE.

Bloggar mera senare och hoppas ni haft en bra dag osv!

Jag idag!



God natt!

2011-05-03 @ 21:56:56♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så kom jag ut från den varma duschen och det behövdes efterssom det har varit svinkallt idag! Hatar vädret, det är ju förfam maj nu nästan sommar. Aja, jag ska iallafall lägga mig och kolla på big brother så jag bloggar mera imorgon när jag kommit hem ifrån skolan så ni får hare bra!



Haha, älska!

2011-05-03 @ 20:25:28♥ Kommentarer (0)
Nya ica reklamens låt är vekligen bra, eller vad tycker ni? Heh, jag älskar den!




God kväll!

2011-05-03 @ 20:07:14♥ Kommentarer (0)
Dagen har varit sådär eller ganska bra. Iskolan så hade vi ju "tema dag" så vi pratade om andra religioner osv vi fick även äta utvändlsk mat till lunch..Jag och karolina var matvärdar också. Så vi missade halva tema dagen haha och det var ganska skönt efterssom jag ändå inte orkade vara med. Jag ska vara matvärd imorgon med fast med evelin då! Efter skolan så åkte vi ju till spat och det var jätte roligt jag och karolina tog fotvård! Efterssom jenny inte hann med alla fyra så ska evelin och felicia göra det om två veckor istället. Hennes spa heter Converspa och det kan ni läsa mer om H Ä R där kan ni även boka behandlingar osv. Klicka H Ä R för att komma till hennes blogg!

Jätte mysigt där inne!



God natt.

2011-05-02 @ 21:49:28♥ Kommentarer (0)

Tog några bilder förut:





Snacka om att jag längtar efter den undebara sommaren just nu! Gör inte ni det?!?! Tänk att gå runt lite överallt, leva livet, sola, bada och träffa alla undebara människor. Älskar livet.




Nu så har jag tvättatbort sminket och fixat lite oså. Imorgon är det ju skola somvanligt och efter den så ska jag och tjejerna på spa så jag bloggar mera när jag kommit hem ifrån det! Vi ska till jenny som har eget spa.(länkar hennes hemsida imorgon!) Iallafall nu så ska jag lägga mig i sängen och kolla på big brother och släcker lampan efter det! Men jag bloggar somsagt mera imorgon så ni får hare grymt bra!



kvälls fika.

2011-05-02 @ 21:01:58♥ Kommentarer (0)

Yammi.



Spotify.

2011-05-02 @ 19:05:21♥ Kommentarer (0)
Nyss så åt jag kvällsmat och nu så sitter jag och kollar på tve. Jag märkte nyss att det har kommit upp timmar längst upp i högra hörnet på min spotify.. Och det betydera att man bara kan lyssna tio timmar i månaden (och man kan bara lyssna på samma låt fem gånger på en månad?) ←någonting jag hörde från en.
Iallafall jag tycket det är sjukt dåligt att man måste köpa premium för att kunna lyssna mer än tio timmar i månaden(vilket jag gör).



Justä, jag fick hem en T-shirt från min kusin i USA.





Hemma.

2011-05-02 @ 15:48:25♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Skoldagen har varit bra men jag har varit lite tröt.. Skoldansen gick jätte bra och danserna sitter nu! Efter det så åkte jag hem. När jag kom hem så skulle jag sätta mig men eneglska läxan men jag hittade den inte.. Jag får väll be om en ny imorgon!? Aja, nu så sitter jag och kollar på tve oså, men jag bloggar mera senate så ni får hare bra!




God natt!

2011-05-01 @ 21:59:37♥ Kommentarer (0)
Nu så är det reklam så jag skriver ett god natt inlägg nu. Efter big brother så stänger jag utav tven och hoppas på att kunna somna för imorgon är det ju somdagt skola..! Iallafall jag bloggar mera imorgon när jag kommit hem så ni får hare jätte bra!




Hej monika hej på dig monika.

2011-05-01 @ 20:59:52♥ Kommentarer (0)

Låten har fastnat i mitt huvud, jag kan inte sluta tänka på den..


Nu så ska jag gå och sätta mig & kolla på bigbrother som börjar om bara några minuter. Jag måste även tvätta ur min inpackning fast jag orkar egentligen inte.. Imorgon så är det skola och det betyder: Gå upp tidigt. Och jag vet inte ifall jag kommer kunna somna speciellt tidigt ikväll.. Aja, jag ska iallafall sätta mig i soffan nu så jag kanske bloggar i reklamen eller något annars så hörs vi imorgon efter skolan!
Justä, undra vem som åker i dagen big brother?! Alla är ju nominerade, spännande!!

Hittade en gammal bild sen i vintras!



Första Maj!

2011-05-01 @ 18:51:31♥ Kommentarer (1)
God kväll!

Imorse så vaknade vi runt tjugo i elva eller någonting det var skönt att sova ut hela natten! Vi låg och pratade i någon halv timme sedan gick vi upp och gjorde pannkakor, mummit! Men det blev helt fel i början alltså pannkakorna blev helt sär men det blev bättre sen när evelin gjorde dom. Iallafall efter maten så bäddade vi ner oss i sängen igen och kollade på "tusen bröder". När klockan började närma sig halv fem så gick vi upp och gjorde i ordning osv sedan åkte dom hem. Jag fortsatte städa lite sedan satte jag mig med lite läxor och åt kvällsmat.

Nyss så blev jag klar och nu så sitter jag och kollar på tve och om en stund ska jag gå och duscha sen lägga in en hårinpacking, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Bild från igår, leia och jag.




RSS 2.0