åh

2010-11-30 @ 22:16:44♥ Kommentarer (0)
HOME

2010-11-30 @ 19:45:46♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Jag kom ju hem runt tre eller så och då satt jag vid datorn till typ fyra eller något sedan så gick jag ut för jag skulle möta evelin! Jag och evelin gick vi till karolina och där så satt vi och pratade lite sedan så började karolina sätta på sjukt gammal musik HAHA söt! Iallafall nu så är jag hemma och nyss så åt jag lite kvällsmat och så sitter jag & kollar på paradie hotell!

Men jag bloggar mera senare!
hejsan

2010-11-30 @ 15:38:23♥ Kommentarer (0)
Skoldagen har varit bra och tisdagar är ju inte så långa menmen. Efter maten så hade jag epa sedan så dans och vi började på en ny, hehe den blir säker jätte bra!

För en stund sedan så kom jag hem ifrån dansen och nu så sitter jag & kollar på tve och lyssnar på musik! Imorgon så börjar jag klockan nio AWESOME sedan på slutet av dagen ska vi till gustavsvik yäh! Men iallafall så bloggar ja mera senare!

söta tomtar(a)Mobilblogg

2010-11-30 @ 11:28:00♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Just nu så sitter jag i skolan och har nyss ätit lunch*hihi* Tänkte prova mobilblogga en gång.. Om en stund så ska jag ha epa och sedan dans men jag bloggar mera när jag kommit hem!

god natt!

2010-11-29 @ 22:01:29♥ Kommentarer (0)

Inte så bra bloggning idag men jag har fakitskt inte orkat;) Men nu så ska jag gå och fixa mig sedan ska jag nog kolla på tv & sova, men jag bloggar mera imorgon!god kväll

2010-11-29 @ 20:56:16♥ Kommentarer (0)
Idag så vaknade jag och var jätte pigg, hehe! Sedan så fixade jag mig oså. Skoldagen har varit bra och vi fick sluta klockan ett efterssom vi inte hade någon dans, skönt! Efter skolan så åkte jag upp på stan med felicia för hon skulle köpa en tröja. Efter det så åkte vi hem till evelin och karolina var också där, vi gjorde inte så mycket för evelin skulle till tandläkaren sedan och efter det så gick jag hem! Vid halv sex så tog jag bussen upp på stan med evelin och karolina för vi hade ju dans ikväll!

Det var ju sista gången på dansen idag och jag kan den*hihi* På lördag så är det dansuppvisning och jag hoppas ju att det går bra! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!god natt

2010-11-28 @ 23:02:50♥ Kommentarer (0)

Nu så sitter jag och kollar på beck (fortfarande) Men jag tänkte stänga utav min dator nu så jag bloggar mera imorgon!BECK NU!

2010-11-28 @ 21:01:51♥ Kommentarer (0)
Bloggar mera senare..!kännde för..

2010-11-28 @ 19:24:11♥ Kommentarer (0)
..att måla naglarna så  jag gjort det haha! Jag har inte gjort det på ungefär ett halvår eller något? Haha, men det blev inte så fint, & jag kunde inte bestämma färg så det blev lite olika. Skitsamma om det blev fult!:)
GOD KVÄLL

2010-11-28 @ 18:37:11♥ Kommentarer (0)

Min dag har jag tillbringat inne framför datorn och inte gjort ett skit! Eller jo, lyssnat på musik, spelat spel på facebook och pratat i skype med evelin och karolna! Senare ikväll så ska jag nog kolla på beck eller ja det ska jag*hihi* Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!älskar den

2010-11-28 @ 14:35:29♥ Kommentarer (0)
cäpe

2010-11-28 @ 13:11:05♥ Kommentarer (0)
Evelin lovade mig att inte sätta lösen på sin blogg om får en länkning HAHAHA, söt kompis!

Så om ni klickar här så kommer ni till hennes blogg!

                                                        evelin
rubrik

2010-11-28 @ 13:05:23♥ Kommentarer (0)
Hejhejhejhej!

Nyss så åt jag lunch med familjen och det var faktiskt ganska mysigt! Nu står ett av fryra ljus tänt på bordet*hihi* Men iallafall så har jag ingenting att blogga om? Men jag får väll hitta på något jag kanske kan göra toppen och botten idag? Fast jag vet inte!

Imorgon så är det skola igen.. haha men det är roligt att träffa alla där och sen så är måndagar inte en sån jobbig dag. Fast imorgon så har vi ingen dans så vi får jobba istället. Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

osminkad oså.lång sovmorgon

2010-11-28 @ 11:58:06♥ Kommentarer (0)
God morgon!

Eller är det morgon fortfarande?

Jaja, nyss så vaknade jag och det blev att jag tog en lång sovmorgon*hihi* Iallafall idag så är det första advent och det betyder ju att de snart är julafton och jag gjorde faktiskt en önskelista igår! Jag ska nog inte göra någonting idag, typ bara vara hemma alltså och det börja snöa igår natt & det håller fortfarande på! Men nu så ska jag nog gå och fixa mig oså, så jag bloggar mera senare!

Mysig bild!jadu

2010-11-27 @ 21:22:54♥ Kommentarer (0)
hejsan!

För en stund sedan satt jag och raderade massa bilder på min dator och ja tog bort minst 1000 och jag skojjar inte! Men jag har typ dubbelt så många kvar*hihi* Men iallafall jag satt och kollade på alla bilder från vintern/våren/sommaren/hösten tvåtusennio. Gud, vad jag saknar tiderna. Jaja, nu så sitter jag och lyssnar på musik och jag är väldigt rastlös men jag har ingeting att göra..

Jag bloggar mera senare!
tillbaka

2010-11-27 @ 19:00:01♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Jag satte lösenord på bloggen efterssom jag orkade inte blogga haha, men nu så kom jag på att jag var tvungen!

I går så sov evelin och karolina hos mig & det var hur mysigt som hällst. Dom hadde med sina datorer så vi satt med dom en stund och åt lite godis och chips sammtidigt som vi kollade på idol! På dagen så var det ju skola och snart är det jul lov och det kommer verkligen att bli skönt! Iallafall efterskolan så åkte vi tre upp på stan och ja köpte en ny boddy och jag älskar den*hihi*

Idag så vaknade vi runt nio och då så låg vi i sängen och pratade & efter en stund gick vi och gjorde omelett. vid ellva så tänkte vi egentligen börja göra iordning oss oså, men det blev att vi gick oss och la oss i sängen med våra datorer tills klockan typ blev ett? Sedan så gick vi hem till evelin och spelade spel!

Nyss så åt jag kvällsmat och nu ska jag nog kolla om det är något bra på tve ikväll, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
tre timmar

2010-11-18 @ 22:02:32♥ Kommentarer (0)

Nu så ska jag nog gå och sova & imorgon ska jag gå till skolan med mina kära vänner som vill gå när det kommer vara iskallt.. Jaja, imorgon så är det ju fredag så det är bra! Men iallafall eller jag ska kolla på "veckans kanin" så jag bloggar mera imorgon!oj

2010-11-18 @ 18:54:12♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Jag har inte bloggat på typ tvådagar märkte jag nu, hehe, men jag har inte orkat riktigt.. Men nu ska jag nog blogga varje dag igen! Iallafall så har veckan varit toppen bra tycker jag iallafall, fast jag har varit väldigt trött. Idag så är det ju torsdag och torsdagar är alltid så långa.. Efter skolan så åkte jag hem sedan gick jag till stallet! Ridningen gick as bra idag och det var roligt med. När jag kom hem så åt jag och nu ska jag duscha!

Imorgon så är det fredag och jag har faktiskt längtat efter fredag HAHA..

Men jag bloggar mera senare!
jahap

2010-11-15 @ 22:00:52♥ Kommentarer (0)
God natt!

Ja, nyss så kom jag ut ur duschen och jag har såklart gjort flätor efterssom jag inte plattar mitt hår! Imorgon så ska jag cykla till skolan..... Evelin frågade ifall jag & karolina ville cykla med henne.. Ja, men det kan jag nog göra om det inte snöar eller regnar*hihi* Men nu så ska jag stänga av datorn och gå & lägga mig, så jag bloggar mera imorgon!

Bild från i fredags!god kväll

2010-11-15 @ 21:08:17♥ Kommentarer (0)

För en timme sedan ungefär så kom jag hem ifrån dansen och det gick inge bra idag.. Jag är orklös och är så jävla irreterad på något men jag vet inte vad! USCHBLÄ! Iallafall när jag kom hem så åt jag mat och satte mig & kollade på "ung och bortskämd" hehe, det var fakitskt bra! Jag trodde det skulle vara sämre iallafall. Ja, nu ska jag ta och duscha så jag bloggar mera efter det!YEAH LÄNGE SEDAN JU

2010-11-15 @ 17:20:16♥ Kommentarer (0)

Kläder: Jag älskar verkligen kläder och mest det nya man köper och speciellt ifall det blir ett favoritplagg*hihi*

Musik: Samma här med jag älskar musik, jag lyssnar på musik varge dag. Men vem gör inte? Haha, men musik kan göra en så glad ibland och speciellt när man mår dåligt! Det spelar ingen roll ifall det är låtar från 2007 eller så!Mellanrum: Jag tycker verkligen inte om mellanrum asså ifall man skriver så här: Hejsan ! Jag heter Moa forsberg , jag tycker om att dansa ! Det gör mig glad .
Haha, asså jag stör mig på det så himla mycket.. Men man får skriva som man vill hehe!

Årstiden: Buh, nyss var det ju snö och nu töar det med regn sedan så regnssnöar det? Blä, det var ju så mysigt när snön kom! Men hoppas det börjar snöa igen iallafall!

Haha, jag skrev inte så mycket men jag orkade inte komma på mera.. Jaja, snart ska jag åka till dansen men jag bloggar mera när jag kommit hem!hejsan

2010-11-15 @ 15:17:44♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så kom jag hem och nu ska jag nog plugga fast jag orkar inte.. Hehe, men jag har prov på onsdag så det är väll bra ifall jag gör det! Skoldagen har varit bra fast jag var inte med på skoldansen för jag hade ont.. Jaja, senare ikväll så är det ju dans och den ska jag nog vara med på efterssom jag inte kan den helt så det är ju bra att träna!!

jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

ANKA?!?!?!??!?beck

2010-11-14 @ 21:11:39♥ Kommentarer (0)
Nu så ska jag sätta mig och kolla på beck med mamma men jag bloggar mera imorgon så godnatt!

Justä, det var farsdag idag, i love you dad♥god kväll

2010-11-14 @ 20:24:05♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Ikväll så har jag inte gjort så himla mycket eller rättare sagt jag har inte gjort ett skit förutom att jag har suttit och pratat med evelin och karolina hela kvällen! Hehe, nu så sitter jag och kollar på tve & lyssnar på musik oså. Fast jag bloggar mera lite senare så ni får hare bra!jahej

2010-11-14 @ 16:33:05♥ Kommentarer (0)
Idag så kom karolina och evelin till mig och vi satt hemma hos mig en stund sedan så gick vi ut. Vi traskade till net on net för karolina skulle byta din kamera och hon fick en ny*hihi* Efter det så gick vi vidare till skolan och satt där hah, fråga inte varför men det blev bara så! Vi satt där i någon timme säker men vi gick till mc donalds sen och där fanns det ballonger så vi tog varsin och målade på den!:)

För en stund sedan så kom jag hem och jag fryser sjukt mycket + att jag är blöt för evelin puttade in mig i en stor snöhög... Jaja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!god morgon

2010-11-14 @ 09:29:15♥ Kommentarer (0)

Nyss så vaknade jag och nu så sitter jag & pratar med karolina*hihi* Snart så ska jag nog gå och äta lite frukost eller så, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!god natt

2010-11-14 @ 00:02:45♥ Kommentarer (0)
puuuuh...

Nu så är jag sjukt trött så jag tänker gå och sova!! Men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!god kväll

2010-11-13 @ 21:22:19♥ Kommentarer (0)
hejsan!

Idag så åkte jag ju upp på stan med mamma och där så träffade vi sandra och hennes mamma så vi gick runt där och kollade. Men det blev fynd*hihi*
Cardigan - gina tricot
Tröja/tunika - cubus
Långärmad tröja - cubus
Leggings 2 st - indiska
Jeans - Bikbok
så tack mamma!

Iallafall vi åkte hem runt fyra och då så åkte vi hem till oss. Jag och sandra satt och laddade ner lite filmer men vi kollade bara på en och den hette I Love You, Man hehe, jag tyckte iallafall att den var bra! Ja, nyss så åkte sandra hem och nu ska jag väll duscha så jag bloggar mera senare!GOD MORGON

2010-11-13 @ 10:05:15♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag och jag är faktiskt inte så trött men lite iallafall. Gårdagen var rolig fast jag blev sjukt trött och min ögon höll på och ramla i hopp.. Jaja, det var iallafall kul och när jag kom hem så fixade jag mig sedan så gick jag och sov! Idag så ska jag på stan med mamma och senare vet jag inte vad jag ska göra.

Men jag bloggar mera senare!hejsanhej

2010-11-12 @ 16:20:31♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så kom jag hem ifrån skolan och skoldagen har varit toppen!

Iallafall mormor och morfar är här och jag ahr nyss fikat lite efterssom det är väll farsdag på söndag? Jag trot iallafall det.. Om en stund så kommer evelin till mig och felicia kommer när hon är klar. Ja, vi ska fixa oss för ikväll efterssom vi ska på gårdsfestivalen ikväll, najs! Jaja, jag bloggar mera lite senare så ni får hare bra!

JUSTÄ, JAG KLARADE MATTE PROVET SOM VI HADDE INNAN HÖST LOVET INGET OMPROV ELLER REST JAG ÄR STOLT!
god natt

2010-11-11 @ 22:40:49♥ Kommentarer (0)
Nyss så satt jag och kollade på anagina show och kenza & tyra show men kenza & tyras var bättre! Iallafall så tänkte jag gå och sova nu så jag bloggar mera imorgon ni får hare bra!


grymt

2010-11-11 @ 20:14:43♥ Kommentarer (0)
God kväll

2010-11-11 @ 19:03:17♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Iskolan idag så hade vi NO på morgonen och vi labbrorerade & det var ganska roligt fakitskt! Sen så har skoldagen bara rullat på*hihi* Efter skolan så åkte jag hem och då så bytte jag bara om för jag skulle ju gå till stallet. Ridningen gick bra och det var riktigt roligt idag. Jag kom hem ungefär vid kvart över sex eller något och då så gick jag & duschade sen åt jag! Nu så sitter jag här och snart ska jag väll gå och läsa lite mera om basket och fotboll...

Imorgon så ska jag & tjejerna gå till gårdsfestivalen och det kommer bli as grymt, hoppas jag! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!helt normal

2010-11-10 @ 19:21:14♥ Kommentarer (0)
just nu

2010-11-10 @ 18:13:02♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Just nu så sitter jag och pratar med karolina och felicia i skype & snart ska jag nog äta lite kvällsmat*hihi* Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem haha men det är faktiskt ganska skönt och bara sitta och ta det lugnt! Jaja, jag har ingenting mera och skriva så jag bloggar mera senare!

Dagens outfit:
stickat; wear it
leggings; wear it-

2010-11-10 @ 16:42:16♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Skoldagen var bra men jag blir så himla trött sånna hära dagar när jag slutar tjugo över tre.. Jaja, idag så hade vi idrott men jag var inte med för jag är förkyld! Efter skolan så tänkte jag,evelin,karolina & felicia åka till en stor backe och åka pulka men jag orkade inte och inte dom andra häller så vi tänkte göra det på lördag om det fortfarande är snö då och det hoppas jag på!

När jag kom hem ifrån skolan som jag gjorde för ett tag sedan så satte jag mig och pluggade. På fredag så har vi "prov" i basket och fotboll på idrotten haha, det låter faktiskt ganska så kontigt att man har prov i idrott? Jaja, nu så är jag iallafall klar och jag har värmt lite te! Men jag bloggar mera senare!God natt

2010-11-09 @ 21:26:50♥ Kommentarer (0)
Nu så ska jag gå och duscha sedan så ska jag nog sova! Jag är riktigt trött!

Imorgon så har jag idrott och evelin sa förut att vi har prov i basket och fotboll.. Haha, jag har inte änns kollat på pappret?! Jaja, jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!yeh

2010-11-09 @ 18:01:27♥ Kommentarer (0)
Nyss så kollade jag klart på filmen och den heter typ Harold and kumar... någotning haha! Den var iallafall rolig.

Nu så sitter jag och tänker på om jag ska gå ut och rulla mig i snön? Fast ne jag orkar inte.. Om en stund ska jag nog äta lite kvällsmat och sedan ska jag duscha! Ja, jag bloggar väll mera senare så ni får hare bra!

fiskfisk....bluppblupp..jahaaaap...

2010-11-09 @ 16:12:10♥ Kommentarer (0)
Nu ska jag sätta på en film så jag bloggar mera efter den!-

2010-11-09 @ 15:15:21♥ Kommentarer (0)
JUSTÄ, DET ÄR VINTER JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SNÖN HAR KOMMIT!!!
fast det är ju bara roligt när den kommer..JAG SER DET SNÖAR JAG SER DET SNÖAR

2010-11-09 @ 15:13:18♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Idag så åkte jag buss till skolan för jag kommer inte cykla mera det här året iallafall!! HAHA, men iallafall iskolan så hade vi en grej som vi skulle klä ut oss och det var faktiskt rätt så många som klädde ut sig och en lärare kom som pumpa asså jag vet inte hur mycket jag skrattade*hihi* Jaja, jag klädde iallafall inte ut mig eller jag målade en röd prick på näsan.

Skoldansen blev klar idag och den blir as bra!! Nyss så kom jag hem och jag glömde NOn i skolan så jag kan inte plugga idag. Jaja, nu så ska jag värma lite te så jag bloggar mera senare, ni får hare bra!
GOD NATT

2010-11-08 @ 21:56:49♥ Kommentarer (0)
Nyss kom jag ut ur duschen och jag kollade på csi och jag visste inte att justin bieber var skådespelare? Haha, han kanske inte är det men han var iallafall med;) Jaja, nu ska jag fixa lite sedan ska jag kolla på tv & sen släcka lampan och sova!

Jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!GOD KVÄLL

2010-11-08 @ 20:48:53♥ Kommentarer (0)
Nyss så kom jag hem ifrån dansen och snart ska jag nog äta sedan duscha, eller tvärt om tror jag! Iallafall så flög min arm av eller det känndes som det.... Och jag är inte långt ifrån till och gå ner i vänster spagat! Jaja, nu ska jag göra någonting så jag bloggar mera senare!-

2010-11-08 @ 17:13:20♥ Kommentarer (0)

Nu så ska jag gå till evelin sen så går vi till karolina & tar bussen från henne.. HAHA fråga mig inte varför!?

men jag bloggar mera efter dansen!

jävla snuva..hemma-pluggat

2010-11-08 @ 15:56:52♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Igår så hann jag inte blogga för jag åkte och kollade på min bror, haha jag vågade inte vara ensam hemma för jag,evelin och karolina såg den nya beckfilmen.. Iallafall skoldagen har varit toppen och det är faktiskt ganska skönt att gå i skolan igen*hihi* Skoldansen blir faktiskt roligt bra också, det är bara lite kvar så är det klart och det gör vi imorgon!

För en stund sedan så kom jag hem och då så satte jag mig & pluggade så nu är jag klar med det! Jag har prov nästa vecka i NO och jag kan ingenting så min vecka kommer nog bli till att plugga.. Jaja, nu ska jag iallafall kolla min facebook oså.

Jag bloggar mera senare!KORT INLÄGG

2010-11-07 @ 12:30:01♥ Kommentarer (0)
Nu så drar jag ut i kylar och trampar iväg till karolina.

bloggar kanske från hennes dator lite senare, vem vet?;)

så ni får hare bra!
FIX-'

2010-11-07 @ 11:24:22♥ Kommentarer (0)
nu så ska jag fixa mig lite. Jag tänkte inte ha något smink idag, hehe fast jag ser ut som en apa.. Iallafall lite senare kommer karolina till mig och vad vet inte vad vi ska hitta på men aja, jag bloggar mera senare!


GOD MORGON

2010-11-07 @ 09:36:52♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag och nu så har jag gjort te till min hals eller till mig själv*hihi* Iallafall jag vet inte vad jag ska göra idag någonting blir det väll, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!puhhh

2010-11-06 @ 23:39:14♥ Kommentarer (0)

Åhh, jag blir så trött på att min näsa rinner och rinner sen så gör min hals så jävla ont ibland SKIT!

Haha, men jag ska nog snart sova eller något jag bloggar mer imorgon!I LOVE YOU I MISS YOU

2010-11-06 @ 20:52:35♥ Kommentarer (0)


så sjukt bra!


hemma

2010-11-06 @ 20:32:34♥ Kommentarer (0)
Nyss så kom jag hem från en undebar kväll på resturangen(vet inte vad den heter)*hihi* Vi var där med sandras familj med, mysigt!

Iallafall så idag träffade jag ju evelin och karolina. Vi skulle kolla på film, men det fanns inga bra att ladda ner.. Jaja, vi gick ut istället och jag åkte ner i ett dike med karolina sen så när vi skulle cykla upp igen så blev det trögt och vi stannade sen så ramlade jag medans karolina fortsatte cykla upp.. HAHA.

Snart ska jag nog sätta på en film så jag bloggar mera lite senare!
.

2010-11-06 @ 17:17:22♥ Kommentarer (0)
Nyss så kom jag hem ifrån kyrkogården och nu ska jag åka med familjen och äta!

jag bloggar mera när jag kommer hem!du är värdsbäst

2010-11-06 @ 11:17:01♥ Kommentarer (0)
Idag är det allahelgonasdag och lite senare så åker nog jag och min familj upp till kyrkogården..

Men nu så ska jag fixa mig sedan ska jag åka och möta evelin& karolin sen ska vi hem till mig och kolla på film!!

du är så långt borta, jag saknar dig, jag älskar dig..god morgon

2010-11-06 @ 09:29:28♥ Kommentarer (0)
hejsan!

Åååh, jag är verkligen skit trött. Jag vaknade vid sju och då så tänkte jag somna om men jag kunde verkligen inte och nu har jag vatit vaken i två och en halv timme... Iallafall, jag ska nog göra lite frukost nu så jag bloggar väll mera senare..


god natt

2010-11-05 @ 23:59:39♥ Kommentarer (0)
Nu så är jag trött*hihi* Eller det har jag varit ett tag nu och jag kollade på hela idol men ja vet fortfarande inte vem som åkte ut? HAHA det känns lite fail men jaja. Nyss så nös jag 7 gånger i rad och nu ryser jag...

jag bloggar mera imorgon så ni får sova sött!svar:

2010-11-05 @ 21:46:42♥ Kommentarer (0)
fråga: hur träffade du dina bästa vänner?BERÄTTA DETALJ

Jag träffade dom så här:
felicia: Jag träffade henne för första gången på dagis men vi lärde inte känna varrandra då uatn det var när vi började lekis. Då så hamnade vi i samma klass och vi började "leka" med varrandra sen dess så har vi varit vänner och det kommer vi fortsätta vara också!*hihi*
evelin: Hon träffade jag för första gången genom felicia när vi gick typ i tvåan och då så började vi också "leka" med varrandra. Fast vi blev inte bästavänner förän 2009 tror ja? eller? Haha, jag kommer inte ihåg.
karolina: Ja, hon träffade jag för första gången när hon började i min klass när vi började i fyran och då så tyckte jag inte om henne HAHA, men efter ett tag så blev vi kompisar:)

& ni vet väll att ni betyder massor för mig!?love u all♥IDOL

2010-11-05 @ 20:15:28♥ Kommentarer (1)
Nu så sitter jag och kollar på idol men familjen och äter godis, mysigt!

Inte den nyaste bilden.God kväll

2010-11-05 @ 18:30:36♥ Kommentarer (0)
Nyss så åt jag kvällsmat och nu så sitter jag ocg pratar med karolina i skype! Hehe, det har blivit en vana nästan att vi pratar i skype, vi gör nog det nästan varje dag.. Iallafall imorgon så är det allahelgonas dag och jag ska nog träffa tjejerna sedan åka till kyrkogården & sen träffa dom igen, tror ja? Menja nu så ska jag prata med karolina så jag slipper höra henne sjunga hela tiden!*hihi*

Btw, jag bytte örhänge där uppe!
Hemma

2010-11-05 @ 17:00:49♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Jag hann inte blogga innan jag gick imorse eller jag fick springa till bussen*hihi* Efterssom jag gick när det var två minuter kvar.. Jaja, iallafall så hittade jag ingenting på stan & inte karolina häller så vi åkte hem till evelin. Hos evelin satt vi och pratade & karolina gjorde massage på mig, gaaaaaaaaaash det var sjukt skönt!!! Sedan gick vi till willys och köpte godis, sen tillbaka till evelin! Ja, iallafall så är jag hemma och nu ska jag sätta på lite musik sedan göra något annat eller nåt. Jag bloggar mera senare!
...

2010-11-05 @ 11:16:25♥ Kommentarer (0)
Nu så ska jag fixa mig sedan tar jag bussen till stan!GoD MORGON

2010-11-05 @ 10:37:13♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Nyss så vaknade jag och nu så sitter jag och pratar med karolina! Jaja, jag har inte så mycket mera och säga såjag bloggar mera senare!


GOD NATT

2010-11-04 @ 23:55:28♥ Kommentarer (0)
Nu så sitter jag och lyssnar på musik fast jag ska nog stänga av den och gå & lägga mig! Det är skola på måndag så jag måste börja vänja mig att gå upp tidigt och lägga mig tidigt igen*hihi* Jamen ja jag bloggar iallafall mera imorgon så ni får sova sött!!tve

2010-11-04 @ 21:00:01♥ Kommentarer (0)
Nyss så satt jag och kollade på annagina show och det var bra idag*hihi* Iallafall nu så börjar american pie så jag ska kolla på det, haha inte första gången men det är alltid lika roligt!! JAg bloggar mera senare så ni får hare bra!God kväll!

2010-11-04 @ 19:11:07♥ Kommentarer (0)
Idag så vaknade jag och då så fixade jag mig sedan åkte jag hem till karolina för jag hade tråkigt & hon med*hihi* Sedan så åkte vi hem till evelin och felicia kom dit med, vi satt och pratade lite sedan gick vi ut och satte oss & snackade! Vi tog även lite bilder på småsaker! Vid halv fyra så åkte jag,evelin och karolina hem till mig för jag skulle äta oså innan ridningen, sedan så cyklade vi till stallet. Ridningen gick bra och det var roligt idag, hehe.

För en stund sedan så kom jag hem och nyss så kom jag ut ur duschen och nu så sitter jag här framför min älskade dator med hårinpackning i håret(y)
HOME

2010-11-04 @ 18:23:31♥ Kommentarer (0)
nyss så kom jag hem ifrån stallet och karolina & evelin följde med mig dit & vi fikade*hihi* Men jag berättar mera om dagen senare för nu ska jag duscha!

Det var i mellösa jag föddes upp som en ko
det var i mellösa jag jag tog det första steget
HAHAHA våran lilla sång som vi kom på, lite gullig faktiskt!klar

2010-11-04 @ 11:50:54♥ Kommentarer (0)

Nyss så fixade jag mig och nu ska jag nog åka iväg till karolina för jag har tråkigt.. Haha, men sen så åker iallafall vi hem till evelin så jag bloggar mera senare!
GOD MORGON

2010-11-04 @ 10:03:52♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så vaknade jag och när jag satte på datorn så ringde evelin & karolina mig i skype. Snälla dom är! Iallafall nu så ska jag ta och göra lite frukost fast jag är inte så hungrig, jaja nu ska jag fortsätta prata med mina undebara vänner!GOD NATT

2010-11-04 @ 02:18:00♥ Kommentarer (0)
Nu så är jag så sjukt trött så jag nästan somnar med datorn i knät! Så jag går och lägger mig nu men jag bloggar mera imorgon!


jaja

2010-11-04 @ 00:04:04♥ Kommentarer (0)
Det var ett tag sedan jag bloggade så jag tänkte göra ett litet inlägg nu*hihi* Jag gjorde en ny header, blev den finare eller tycker ni att ja ska ha den andra?

Nu så sitter jag och pratar med evelin och jag är ganska trött men ja ska nog inte sova.. Iallafall jag bloggar mera senare!ANSIKTSMASK

2010-11-03 @ 20:51:09♥ Kommentarer (0)
nu så sitter jag och pratar med karolina i skype och kom nyss ut ur duchen! Jag la på ansiktsmask också, nu ska jag fortsätta prata med karolina.
God kväll!

2010-11-03 @ 17:29:00♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så gick karolina och evelin hem, haha dom kom på att det var mörkt ute.. Fegisar. Nejdå! Iallafall nyss så åt jag kvällsmat och nu så sitter jag och lyssnar på musik sammtidigt jag kollar ut i mitt rum HAHA det känns lite gay men jaja. Om en stund ska jag duscha oså!


ph; by karolinaäntligen klart äntligen

2010-11-03 @ 16:27:03♥ Kommentarer (0)
hejsan!

nyss så blev jag klar med städningen och det tog fyra hela jävla timmar.. Men det blev fint och jag möblerade också*hihi* Jag är ganska stolt över mig själv att jag orkade rensa ur mitt rum men mamma hjälpte mig så tack!

Iallafall, nyss så kom evelin och karolina hem till mig för vi ska kolla på film och det kommer väll att bli mysigt! Haha, men jag tror att jag ska sluta skriva nu och sätta på filmen för båda två börjar bli rastlösa över att få sitta och vänta på mig..

Jag bloggar mera senare!
...

2010-11-03 @ 12:14:40♥ Kommentarer (0)

Ja nu så har jag suttit och latat mig i tre timmar typ så jag tänkte börja städa så jag blir klar idag*hihi* Justä, jag måste fixa mig först så nu ska jag sätta på musik sedan göra dom sakerna jag nyss skrev upp!

Jag bloggar mera när jag är klar så ha en bra dag!♥god morgon

2010-11-03 @ 09:33:11♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag och nu så är jag verkligen as trött fast jag kan lixom inte somna om.. Lite jobbigt, haha mina ögon hänger typ ner! Sen så regnar det också fyfan vilket väder hatar det!

Idag så ska jag och mamma städa mitt rum massor efterssom jag ska böblera när allt skit är borta..! Men iallafall så bloggar jag mera senare så ni får hare bra!
GOD NATT

2010-11-03 @ 00:16:59♥ Kommentarer (0)
Nu så somnar jag snart.. Imorgon så ska jag städa & efter det så kanske jag träffar tjejerna men jag bloggar mera imorgon!today

2010-11-02 @ 19:12:24♥ Kommentarer (0)skjorta; gina tricot
jeans; entertainmentHAHAHHA

2010-11-02 @ 18:30:31♥ Kommentarer (0)
Igår när jag,evelin och karolina var ute så gick vi till karslundsskolan och så satte vi oss där på marken precis under ett jätte stort träd*hihi* Men det var inte det jag skulle skriva utan när vi satt där så kom det en katt ifrån skolgården och vi tänkte fan vad läskigt... men den går nog snart! HAHA men det gjorde den inte utan den börja springa mot oss och karolina flyger upp medans jag skriker HAHAHAHAHAHAHAHA. Asså det var så jävla läskigt! & evelin satt bara där hon reagerade inte änns haha det är nog inget liv i den människan ibland!

Jaja, nu så har jag ätit och snart ska jag duscha så jag bloggar mera senare!ja hej

2010-11-02 @ 17:04:42♥ Kommentarer (0)
Igår så bloggade jag inte för jag sov hos karolina med evelin*hihi* Det var roligt men karolina höll mig vaken till typ fyra.. Men iallafall idag så gick vi upp runt nio och då så fixade vi lite och sedan så gick vi hem till evelin för hon skulle lämna sina saker sen hem till mig för jag skulle göra samma sak! Ja och när jag hade gjort det så tog vi bussen till stan och där satt vi i 40 jävla minuter för busstidtabellen stämmde inte.. Sen när bussen kom så kunde man bara betala en gång? Haha? Jaja, vi tog iallafall bondebussen till leia och hos henne så kollade vi på paranormal activity och den var rätt så läskig men det var iallafall mysigt vi trängdes i samma soffa med popcorn!

Nyss så kom jag hem och det regnar ute inte roligt.. Jaja, jag ska väl snart äta oså! Jag bloggar mera senare.
nu..

2010-11-01 @ 11:25:50♥ Kommentarer (0)
..Så drar jag iväg till karolina!

bloggar mera under dagen!god morgon

2010-11-01 @ 09:59:32♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag och nu så är jag väldigt pigg iallafall*hih* Om en stund så ska jag åka till karolina, haha hon sa att jag & evelin skulle komma så vi gör väl det!:D Men jag ska fixa mig snart så jag bloggar mera senare!RSS 2.0