Nyårs outfit.

2011-12-31 @ 20:02:00♥ Kommentarer (0)
Det är säker bara jag som inte kommer att ha klänning på nyår, jag hittade ingen fin som jag ville ha. Men det går lika bra med det hära!
Stickad - H&M
Skjorta - H&M
Leggings - Cubus


Nyårs outfit.

2011-12-31 @ 20:02:00♥ Kommentarer (0)
Det är säker bara jag som inte kommer att ha klänning på nyår, jag hittade ingen fin som jag ville ha. Men det går lika bra med det hära!
Stickad - H&M
Skjorta - H&M
Leggings - Cubus


Nyårsplaner.

2011-12-31 @ 17:03:29♥ Kommentarer (0)
Kom hem för en stund sedan från affären, var och handlade med tjejerna tills ikväll!
Kvällen kommer spenderas hemma hos Karolina med Evelin, vi kommer att laga middag och ha det allmänt mysigt! Senare så beger vi oss upp mot city för att fira in det nya året! Vi har raketer också haha det måste man ju nästan ha!
Snart så ska jag börja fixa mig så att jag är klar tills jag ska möta upp Evelin.
Iallafall ni får ha en jätte bra nyårsafton!♥

31 December sista dagen på året!

2011-12-31 @ 13:48:17♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Lägger upp några bilder från året som gått.
Orkar inte mer nu.
2011 har iallafall varit en super bra år men 2012 kommer bli ännu bättre! Skriver om kvällens planer lite senare.

Mobilblogg.

2011-12-30 @ 20:07:27♥ Kommentarer (0)

Just nu!


Happy girl.

2011-12-29 @ 23:17:58♥ Kommentarer (0)
Bloggar mera imorgon, hoppas ni haft en bra dag.

Hair.

2011-12-29 @ 22:03:50♥ Kommentarer (0)
För er som vill ha längre och finare hår så köp ricinolja. Om man maserar in det i håret i två veckor så kommer håret bli längre och friskare. Har själv funderat på att köpa oljan eftersom jag vill ha mycket längre hår och det kan nog vara en början iallafall?! Mitt hår är ungefär till brösten alltså medellångt, det skulle inte skada om håret växte några decimeter till! Självklart så har vi människor olika hårtyper och för vissa så kanske ricinoljan påverkar mer än på andra.
Man kan även andvända oljan till fransar och bryn!
Egentligen så är det ju bara hår alltså inget man behöver. Men ändå jag älskar att fixa och dona med håret när jag väl orkar och när man väl har rätt "verktyg" om man säger så. Har förövrigt ingenting mer att skriva så nu ska jag nog ta på mig pjamas och mysa mig ner i soffan.
Folk som andvänt ricinolja google bilder!

Egoboost.

2011-12-28 @ 23:57:32♥ Kommentarer (0)
Bilder som väcker minnen och glädje.

Luffis dag.

2011-12-28 @ 19:29:27♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Förut så tog jag bussen till stan med Karolina men vi bytte buss snabbt till marieberg. Där vi har spenderat dagen lite överrallt. Dagen slutade iallafall med en mjukglass på IKEA. Skönt att bara vara spontan sådär ibland, inte planerat någotnting.

Svart på vitt.

2011-12-28 @ 13:08:34♥ Kommentarer (0)
Nu så tar jag bussen med Karolina, mobilbloggar nog senare så ni får ha en bra dag!

Dagens outfit, allting är från monki, hihi.

Mina vänner.

2011-12-27 @ 21:32:22♥ Kommentarer (0)
Från Dagmar.
Hej, det var jag som var förbi er igår och gjorde sus i vinden.
Har en fråga, berätta gärna om dina vänner och hur ni umgås samt hur ni gör att hålla er så god vänskap om du förstår vad jag menar.

Nu ska jag vinda vidare till norrköping.

Ja tjena Dagmar.
Jo vi har varit rätt så tajta sedan 5an ungefär (vi hade känt varandra ett bra tag innan dess). Och sedan 2009 har vi hängt i hopp inprencip varenda dag, o nu går vi ju i samma klass desutom. Och vi har bråkat, för ungefär exakt ett år sedan var den senaste gången och den sista gången. Men vi stör oss nog på varandra nästan varje dag och kommer överens gör vi nästan aldrig. Det är alltid någon som får sin vilja igenom eller så går alla halva vägen var. Vi är egentligen ganska, eller väldigt elaka mot varandra. Men det som får oss att hålla i hop är nog att vi alltid är äliga och oss själva mot varandra.
Jag har ingen aning om hur våran vänskap har hållit så länge, men vi alla fyra har liksom blivit till en. Vi gör inget utan varandra ska nån någonstans hänger alla med.
Vi är så otroligt olika: Evelin är den som kan göra helt random ljud för dig ibland. (Hon har öppnat sin blogg igen http://evelincelise.blogg.se/)
Karolina är nog den busigaste av oss och blir aldrig mätt när hon äter.
Felicia är den här generösa som alltid ger med sig och hon har oftast rätt om saker.
Det finns nog ingenting lika med oss förutom att vi får varandra att skratta och må bra.

Vänskap är en utav livets viktigaste saker.
Om inte jag skulle haft mina bästavänner så skulle jag inte varit den jag är idag. Älskar er och det vet ni!

Dagens shopping.

2011-12-26 @ 23:20:25♥ Kommentarer (2)
Leggings - Monki.
Mascara - Lindex.
Stickad tröja - H&M.
Kofta - Gina tricot.

I´m tired.

2011-12-26 @ 19:03:21♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Åkte upp på stan med Karolina idag vi var där redan när affärerna öppnade. Blev några fynd och sedan runt 12 så åkte vi vidare till IKEA. Fattar inte hur vi orkade åka ända dit för en korv.. Vi tog bondebussen till stan igen efter en stund och kollade lite till. Jag kom hem runt fem och jag är helt slut, trött som bara den..
En hoodie jag fick av mina kusiner i julklapp, älskar den hihi.

Webbcam baby.

2011-12-25 @ 22:21:41♥ Kommentarer (0)
Det blåser som tusan utomhus, blir livrädd när det blåser till.. Imorgon så åker jag upp tidigt på stan med Karolina för att shoppa, det är ju mellandagsrea haha. Hoppas det inte blåser lika mycket då!

Yesterday.

2011-12-25 @ 18:55:13♥ Kommentarer (0)
Måste börja inlägget med att min julafton var jätte mysig och trevlig!!
God kväll!
Idag så åkte jag till en släckting och åt lunch tillsammans med familjen. Kom hem runt halv fem och började fixa med tven jag fick igår. Nu har jag massor med bra kanaler men det är fortfarande brus på tven.. Alltså det ska alltid vara något fel min mina saker, ingenting kan vara enkelt för mig orkar inte!!

Right now.

24 DECEMBER.

2011-12-24 @ 00:16:54♥ Kommentarer (0)
Ho-ho-ho, God jul på er alla!
Äntligen, så som jag längtat! "Idag" runt lunch så åker familjen till mormor och morfar och firar jul där som vanligt! Det blir julbord, Kalle anka tittande och självklart massor med julklappar, hur mysigt som hellst.
Men iallafall jag borde nog ta och fixa lite så jag kan gå och sova.
NI FÅR HA EN UNDEBAR JULAFTON ALLIHOPPA!

Världens sötaste tomte som alltid får stå under våran julgran.

11 dagar tills min födelsedag.

2011-12-23 @ 20:00:53♥ Kommentarer (0)
Ränkat ut att det är bara 11 dagar kvar till min födelsedag och det kommer bli awesome.
Satt precis och kollade igenom alla mina 735 bilder och 108 filmer från min webbcamera. Alltså jag orkar inte med alla bilder, vissa är riktigt fula och vissa är okej att visa. Jag borde igentligen radera alla bilder fast jag kan ju inte, har massa minnen till nästan alla bilder. Filmerna är också riktigt fula och random.

Dagen före självaste julafton.

2011-12-23 @ 15:04:37♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Har bara slöat här i soffan sedan jag vaknade. Orkar inte göra någonting idag. Men jag ska iallafall sätta på ett avsnitt av DH (desperate housewives) nu så ni får ha en bra fredag.
Två bilder från igår. Då var det snö, nu syns alla gräsmattor igen.

God kväll!

2011-12-22 @ 22:45:25♥ Kommentarer (0)
Dagen har spenderats med tjejerna och vi har fotat, bakat marsipan figurer och haft det mysigt. Sedan så hade jag ridning somvanligt, bytte häst och fick brilliant awesome. Annars så har jag legat helt död framför datorn och det ända jag kan tänka på är julafton. Fattar inte varför jag längtar så mycket?!

JULKÄNSLA.

2011-12-22 @ 12:15:05♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Vaknade runt halv elva och då virade jag in mig i täcket & satte mig här. Nyss så åt jag och fixade mig lite snabbt. Om några minuter så går jag och möter Evelin och Karolina för vi tänkte ta lite vinter bilder. Iallafall när jag vaknade fick jag värsta julkänslan, det snöade och ja bara allmänt mysigt! Nu är det två dagar kvar till julafton och jag är taggad, älskar julklappar haha.
Men nu så måse jag skynda mig så ni får ha en bra dag!

20 DECEMBER!

2011-12-20 @ 20:18:27♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Sista dagen innan jullovet var jätte bra. Vi gjorde samma sak som förra året, åkte skridskor på Behrn Arena och sedan åkte vi till skolan igen och kollade på film haha det vanliga. Skoldagarna är som skönast innan julloven och sommarloven. Slutade runt halv två tror jag och då så åkte jag hem hit med Evelin och Karolina. Vi gjorde ingenting speciellt utan det som vi brukar göra: prata, äta och skratta.
Hihi, här är bevis på att vi gjorde the same thing last year.


SNÖÖÖ!

2011-12-19 @ 17:57:36♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Imorse så fick jag sovmorgon en timma och det var riktigt skönt! Var inte riktigt säker på ifall jag skulle orka med dagen eftersom jag är sjuk igen. Orkar verkligen inte nu när det är jul och allt.. Skoldagen var iallafall super! I våran länga så fick vi lära oss knyta slips och hur man bjuder på fest,bröllop osv. Vi fick även 3 rätters lunch lyx i skolan, i´m just saing. Vi hade ju Vett och etikett dag.
Kom hem för en stund sedan och snart så ska jag sätta mig och kolla på julkalendern. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Söndag kväll!

2011-12-18 @ 22:00:08♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Gårdagen spenderades med mina närmsta och det var helt underbart. Vid två så tog vi bussen till stan och satte oss på Fikafabriken för att luncha. Det blev bakad potatis med skagern röra. Så sjukt mysigt ställe var det vi satt på, inte stort men inte för litet och jätte trevlig "personal".
Vid fem ungefär så lämnade vi city för att åka hem till Evelin. Hos henne satte vi på oss mjukis kläder och satte på en bra film. Kvällen var så sjukt bra, fick även julklappar: Rosa muffar, korsörhängen och en pusselbit till halsband. (Vi bytte julklappar inne på caffét). Tack tjejer! ♥
Idag så åkte vi upp på stan igen en stund och sedan drog jag mig mot ishallen och kollade på match. Imorgon så är det måndag och det betyder skola, vi har "vett & etikett" dag så jag börjar kvart över nio!!
Nu så ska jag ta och fixa lite sedan krypa ner i min nybäddade säng och sova. Hoppas ni haft en toppen helg så bloggar jag mera imorgon!
Inne på Fikafabriken.

Hyper..

2011-12-17 @ 00:41:15♥ Kommentarer (2)
God kväll!
Åkte upp på stan förut en stund och var med mina fina vänner. Vi pratade och gick i butiker osv, girlstuffs uknow! Iallafall imorgon så åker jag upp på stan igen och lunchar med tjejerna, awesome.
Just nu så är jag hyper haha, är inte trött alls men funderar på ifall jag ska ta och gå & sova iallafall. Hinner ju aldrig sova ut på veckorna så det får bli på helgerna. Men jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra dag!
Det här fick jag av dagiset, btw.

Stan, nu.

2011-12-16 @ 15:01:14♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Idag så var det min sista praodag och den var jätte bra! Fick ett paket av dagisfröknarna och sedan fick jag sluta runt halv tolv, chill. När jag kom hem så satte jag mig och kollade lite på sjunde himlen. Sedan så somnade jag haha, riktigt skönt var det iallafall. Nu så ska jag snart möta Karolina sedan åka upp på stan till Evelin och Felicia. Men jag bloggar mera senare så ni får ha en bra fredag!

TORSDAG.

2011-12-15 @ 12:40:17♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Är hemma som vanligt på rast och ska snart börja dra mig mot dagiset igen. Svinkallt ute är det också men ingen snö... Den regnade bort. Åh hatar vädret, hoppas på att det har kommit snö till julafton. Annars så blir det ju inte den julkänslan. Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Mobilblogg!

2011-12-13 @ 23:25:11♥ Kommentarer (0)

Tänkte att jag skulle ta och sova nu. Har precis sett klart Twilight som gick på kanal 5! Riktigt bra är den!!
Somsagt så ska jag sova så jag orkar med morgondagen!
Bloggar mera imorgon så ni får hare bra!


Sjunde himlen.

2011-12-13 @ 12:39:58♥ Kommentarer (2)
Hej på er!
Kom hem för ungefär en timma sedan och åt lunch. Nu så sitter jag och kollar på sjunde himlen, älskar programmet. Snart så måste jag gå till dagiset igen. Det ska vara lucia firande nu och det kommer bli super roligt att titta på, haha! Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Julklappar.

2011-12-11 @ 21:16:30♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Idag så åkte jag upp på stan ensam haha.. Nej men det var faktiskt riktigt skönt att gå där i lugn & ro och kolla på julklappar osv. Fick med mig hem lite klappar till mina käraste vänner eftersom vi har julklappsbyte snart. Fick lite smått panik för butikerna stänger ju klockan fyra på söndagar, men det gick bra iallafall.
Jag kom hem runt halv fem och satte mig då framför ett avsnitt av desperata hemmefruar, LOVE IT! Kvällamat åt jag efter det. Nu så sitter jag och kollar på Beck men jag ska snart så ska jag gå och lägga mig för imorgon så är det måndag och det innebär att jag måste upp tidigt. Jag har en vecka kvar på min prao också, härligt!
Men jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra dag!
Länktips: Klicka HÄR för att komma till Eminas blogg!

Bloggar.

2011-12-11 @ 12:25:47♥ Kommentarer (0)
Från: Josephine.

du är så vacker moa! :D
jätte fin blogg också
skulle du kunna länka malin gustafssin blogg,elsas,vjollcas, eves, karros och feddes, och andra som du läser?
ha det bra finis hihi du skulle kunna satsa på att bli modell faktist! :)


- Får vell börja med att säga tack så mycket. Jag vet inte vad malin,elsa och vjollcas bloggar heter eller om dom änns har blogg, sorry. Jag läser mina vänners bloggar, storbloggar och andra små/stora bloggar.
Här är iallafall Karolinas - karolna.devote.se, Felicias - feliia.blogg.se och Evelins - evelincelise.blogg.se.

Idag så vaknade jag runt halv tolv ungefär, riktigt skönt att sova ut. Idag så har jag ingenting planerat utan jag ska nog bara vara hemma och kolla på desperata hemmafruar. Hoppas ni har en undebar söndag så bloggar jag mera senare!

Trött.

2011-12-10 @ 21:18:18♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Jag är så sjukt trött, sov högst en timma inatt. Det var riktigt roligt igår/i natt alltså. Vi gjort allt från tävlingar till pingis spelande och massa annat.
Idag när jag kom hem så satte jag på datorn och laddade ner desperate housewives säsong 1, packade upp och sedan tog jag en lång varm dusch. Felicia kom runt halv tio haha, vi satte oss direkt och kollade på 3 avsnitt men jag lyckades alltid somna till i slutet..
Runt ett så lagade vi tacos och sedan kom Evelin och vi kollade på yttligare två till avsnitt. Dom gick hem vid halv sex och då så satte jag mig ner och kollade på idol finalen fast jag visste ändå att Amanda hade vunnit, haha.
Iallafall bloggar mera senare så hoppas ni haft en bra dag!
Från förra veckan.

Fryser.

2011-12-09 @ 12:44:17♥ Kommentarer (1)
Hej på er!
Just nu så sitter jag här och fryser, det är så himla kallt ju. Åt lunch förut och sedan så somnade jag haha, riktigt skönt faktiskt. Jag vet inte hur jag ska åka med kvällen för vi ska sova med konfrimationen i försammlingshemmet. Ingen lär ju sova iallafall, haha!
Jag bloggar mer senare från Iphonen om jag får tid, annars så får vi ha en bra dag/kväll!

Beautiful winter.

2011-12-08 @ 12:25:42♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Idag så är det riktigt kallt ute, fick ta med mig överdrags byxor till dagiset idag. Tog på mig dom när vi gick till lekparken och åkte pulka. Jag kom hem för en timma sedan ungefär och då så åt jag lunch. Snart ska jag ta på mig jackan igen och go back to work.
Igår så träffade jag tjejerna vi gick på stan och letade efter julklappar, riktigt skönt att få prata av sig osv.
Men jag bloggar mera ikväll så ni får ha en bra dag!

Pepparkakor.

2011-12-06 @ 12:40:33♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Just nu så är jag hemma på min lunchrast och har precis ätit. Innan jag gick på rast så bakade vi pepparkakor med barnen, riktigt roligt var det. Iallafall jag ska snart traska tillbaka till dagiset men jag bloggar mera senare när jag kommit hem.
Haha, måste ha en praobricka också..

Hjärta.

2011-12-05 @ 21:49:45♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Fick ett paket av mina kära kusiner med familj förra veckan, det var ett halsband där i. Så himla snyggt är det, älskar det. Känns alltid så speciellt att få paket och brev utav dom även ett telefonsamtal gör susen eftersom dom bor så himlans långt bort, (USA). Så det känns ju också speciellt att få grejer där ifrån för det kanske inte alltid finns här i sverige!
Här är en bild på det.


Iallafall första dagen på praon har varit super bra och jag längtar tills imorgon faktiskt. Nu så ska jag gå och fixa iordning mig så jag kan krypa ner i sängen och sova. Jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra dag!



PRAO & DAGENS.

2011-12-05 @ 12:29:55♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Imorse så gick jag upp i vanlig tid eftersom jag började klockan åtta. När jag kom till praon så blev jag varmt välkommnad utav dom på min avdelning, jag praoar ju på dagis. Jag har själv gått där så jag blev även igenkänd, hihi. Barnen på min avdelning är super söta och hur snälla som hellst!! Iallafall jag ska nog börja dra mig bort till dagiset igen eftersom jag börjar klockan ett.
Hur som hellst jag bloggar mera senare när jag kommit hem så ni får ha en bra dag!
Länge sedan jag la upp dagens outfit.
Tröja-Gina Tricot//Svarta jeans-Vero Moda.

ANDRA ADVENT!

2011-12-04 @ 20:46:38♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Inte mycket bloggade i helgen osv pågrund av att jag har varit lite här och där på dansuppvisningar oså. Men riktigt roligt har det varit iallafall. Idag så vaknade jag runt elva, det var skönt att sova lite längre idag! Jag åkte upp på stan med mamma och skulle lämna in min Iphone för jag kan ju inte stoppa in hörlurarna längre men jag skulle komma tillbaka av något skäl? Jag kollade även på julklappar till mina vänner och familj. Älskar att shoppa julgrejer för som är alltid så söta, ellerhur?
Åkte till hällefors för att kolla på när min bror spelade match, iskallt var det och JAG SÅG SNÖ, det var snö på vägen. Amazing undra när det börjar snöa här..?! Iallafall kom hem för ungefär en timma sedan och nu så ska jag hoppa in i duschen. Bloggar mera senare så ni får hare bra!

Träningsvärk.

2011-12-02 @ 20:39:46♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Idag så vaknade jag upp pigg och super taggad. Halv nio gick jag på bussen vidare till stan och gick till dansen med tjejerna. Det blev Mc-donalds till lunch, tradition..? Själva uppvisningen för skolan började klockan två och det gick riktigt bra. Askul var det iallafall och lika roligt på andra uppvisningen för föräldrarna med.
Just nu så har jag sån satans träningsvärk från idrotten igår och nu på kvällen blev det bara värre. Imorgon så har jag dansuppvisning med discon ju så jag får se hur det går.. Rösten finns knappt kvar längre så hes är jag.
Nu så har mamma plockat fram cheeztwisters och popcorn till idol. Bloggar mera senare så hoppas ni haft en bra dag.

1 DECEMBER.

2011-12-01 @ 20:41:11♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Skoldagen var helt okej och jag hoppas NO provet gick bra. Har ju verkligen pluggat till det.. Fick även reda på SO provet jag hade för någon vecka sedan, det gick bra. Sista lektionen var idrott och det var hur kul som hellst. Dans hela lektionen. Jag och Evelin höll i uppvärmningen, stretching osvosv.
Efter idrotten så tog jag bussen hem som vanligt och sedan åkte jag iväg till stallet.
När jag kom hem så duschade jag och åt kvällsmat. Nu så sitter jag och kollar på Grimm, är helt kär i programmet så himla bra!
Man måste ju bara ha en sån, ellehur?

RSS 2.0