God kväll!

2011-07-31 @ 20:50:04♥ Kommentarer (2)
Hej på er!

Inatt så sov jag ju hos Evelin och vi gick & la oss vid tre ungefär sedan så vaknade vi runt nio fast jag somnade om till tio och stackars Evelin fick prata med sig själv ett tag!*hihi* Iallafall det var riktigt fint väder och tempen stog på 30 grader utomhus så vi packade med oss lite pastasallad och cyklade iväg till GustavsVik. Vattnet var förvarmt och på gräset var det förvarmt men vi stannade ändå på våra handukar och solade! Vi började dra oss hem vid fyra tiden och då så åkte vi hem till mig för att kolla på film (Save The Last Dance) och den var jättebra! Efter filmen så åkte hon hem och för en stund sedan så åt jag kvällsmat.

Snart så ska jag nog hoppa in i duschen och lägga i en hårinpackning men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Crazy night.

2011-07-30 @ 22:58:24♥ Kommentarer (3)
God kväll!

Idag så träffade jag Evelin sedan åkte vi och mötte upp en gammal kompis sen satt vi ute och pratade i några timmar, mysigt! Vid sex så åkte jag hem för att äta kvällsmat det blev grillat, mumms! Efter maten så åkte jag hem till Evelin och vi gick till Willys för att handla lite godsaker tills ikväll och när vi kom hem igen så gjorde vi chokladpudding. Inatt så sover jag här hos evebooi, får se ifall jag bloggar mera senare men hoppas ni haft en bra dag!




God morgon!

2011-07-30 @ 11:47:30♥ Kommentarer (2)

Hej på er!

För en stund sedan så vaknade jag och då så gjorde jag nudlar, haha kyckling nudlar är livet! Nu så ska jag fixa mig lite sedan så trampar jag över till Evelin. Men jag bloggar mera under dagen eller ikväll så ni får ha en bra dag!

Bild på mig & Karolina, haha..♥




Hemma från Stockholm.

2011-07-30 @ 00:08:10♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Imorse så skulle jag gå upp tjugo i sju men jag somnade om till sju så jag fick lagom panik för jag hade bara en  kvart på mig att fixa mig osv, men som tur va så hann jag! På bussen till Stockholm så somnade jag med benen på någon annans säte och på nogot annat konstigt vis, haha! När vi kom fram så skildes vi så jag och Sandra gick och tittade i affärerna och våra mammor i några andra. Vid tolv så åt vi lunch och det blev Oscars fileé på någon mysig ute servering, sjukt gott. Sedan blev det mer shopping osvosv + en "liten" fika och jag måste bara säga att Hallon och Mango smothie är min nya favorit! Tillsist men inte minst så skyndade vi oss till Gamla stan för att köpa en nya skinnjacka sedan fick vi stressa till bussen hem.

Jag kom hem runt 21:00 eller 21:30 då så tog jag kort på det jag köpte sedan tog jag en varm dusch! Nu så sitter jag och kollar på tve oså. Hoppas ni haft en bra dag!

Skinnajacka från Bruno Z (kommer inte ihåg vad affären heter).


Väska från marknaden.



Keps (Kommer inte ihåg vad affären hette).


Tuotop linne från H&M.


Boddy från Monki.


Jeans (svarta och mörkblåa) från Gina tricot.



Earcuff från Glitter


Dubbelring från Glitter.


Smycken från Glitter, när jag köpte earcuffen och dubbelringen så fick man köpa en påse med massa smycken i för 50kr och det fanns iallafall lite i som jag kan andvända!



(Tidinställt!) Framme i huvudstaden.

2011-07-29 @ 11:00:00♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Nu så har vi kommit fram eller vi har varit här ett tag nu. Shopping är det som står på schemat nu tror jag! Jag kommer hem runt 21:00 ikväll och då hinner jag ju blogga och visa vad jag har fått med mig hem. Men hoppas ni får en undebar dag för det tänker jag ha!

OBS: Google bild.



Natti natti!

2011-07-29 @ 00:15:02♥ Kommentarer (0)
Nu så ska jag faktiskt gå och lägga mig och sova. Gash jag är sjukt trött och vill bara sova men istället sitter jag här och väntar på att något ska hända?! Orkar inte, måste sova ut. Iallafall så är jag taggad till Stockholm imorgon och på shopping listan så är nog ett par nya jeans först och jag ska nog också köpa en ny plattång (det behövs verkligen efterssom min är tejpad på mitten, haha).

Men nu så måste jag dra mig mot sängen, puss!



Gårdagens outfit:

Klänning: H&M.





Trött!

2011-07-28 @ 22:46:16♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Inatt så sov jag ju hos Felicia med Evelin och det var hur mysigt som hällst! Vi gick ut och satt på hennes framsida runt tolv och vi tog med oss våra chips,dipp och dricka. Efter några timmar så började det bli ljust och då så åt vi lite frukost, haha?! Men vi gick iallafall in vid hlav sex på morgonen och sedan somnade jag halv sju, vi gick upp fem timmar senare och åt frukost igen. Sen åkte jag hem och lämade mina grejor sedan mötte jag tjejerna igen och vi trampade segt iväg till badet och tog ett såkallat "morgon dopp". Och vi hade riktigt tur för vi åkte hem till Evelin för att kolla på film och när vi hade kommit hem till henne så började det ösregna!! När det hade slutat så gick vi ut en stund och sedan åkte jag hem. Imorgon bär det av till Stockholm igen fast den här gången åker jag med mamma, Sandra och hennes mamma. Det kommer bli superkul!
Jag bloggar nog mera senare eller så bloggar jag mera imorgon när vi kommit hem tror jag men hoppas ni haft en bra dag osv.

Felicia!

Jag och Evelin!



Sleepover.

2011-07-27 @ 23:28:41♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Idag så cyklade jag ju till Gustavsvik med Evelin och Felicia. Det var lite molnigt men solen kom fram senare på eftermiddagen så det var ju skönt! Efter vi hade badat så åkte vi hem och hämtade grejor och fixade lite innan vi åt osv här hos Felicia. Jag och Evelin sover här också, mysigt. Nu ikväll så var vi ute vid fotbollsplanen och träffade sköna killar från skåne haha, vi fick även spela lite fotboll med dom. Vi kom hem runt tio och nu så sitter vi och äter chips med dipp. Jag bloggar nog mera imorgon så hoppas ni aft en bra dag!



Härligt väder!

2011-07-27 @ 11:04:29♥ Kommentarer (0)

God morgon!

För en stund sedan så vaknade jag och ny så har jag fixat mig, gjort iordning lite frukost och lyssnar på musik. Idag så ska jag Evelin och Felicia till Gustavsvik efterssom det är jätte fint väder. Jag hoppas på att det inte kommer något moln som förstör så jag inte kan sola.. Haha, aja det kommer antagligen inte bli så bra bloggning idag men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får ha en bra dag!




God kväll!

2011-07-26 @ 23:05:52♥ Kommentarer (0)

Idag vid halv ett så åkte jag och mötte tjejerna och sedan så åkte vi till Willys för att köpa något att tugga på och sen vidare till badet, där solade vi mest men det blev lite bad också! Vid fyra åkte vi till Mc-Donalds och åt en cheeseburgare och satt där i någon timme. Resten av kvällen så var vi ute och cyklade lite osv, härligt! Jag kom hem för någon timma sedan och då så duschade jag sedan åt jag även lite kvällsmat.. Iallafall nu så ska jag kolla lite på film eller tve sedan ska jag nog gå och sova men jag bloggar nog mera senare så ni får hare bra!



God morgon!

2011-07-26 @ 11:04:06♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så vaknade jag och nu så sitter jag med ett glas oboy framför Sjunde Himelen, loveit! Idag så träffar jag tjejerna somvanligt och jag tror vi badar eller något annat men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Springer mellan datorn och tven.

2011-07-26 @ 00:17:27♥ Kommentarer (2)
Ja som det står i rubriken så springer jag här ifrån (datorn) till tven när det är pauser, haha. Iallafall nyss så kollade jag på Johan Falk och jag tycker verkligen om dom filmerna! Om en stund så ska jag gå och lägga mig så jag bloggar mera imorgon och hoppas nu haft en undebar dag!





Uppd: Haha, fick en kommentar om att det där är Danska flaggan.. Åh gud känner mig rätt så dum men alltså HAHA, fy vilken fail. Iallafall tack Alice som skrev annars skulle jag aldrig märkt!

När jag såg den Norska flaggan idag uppe på Svampen så var jag verkligen tvungen att ta ett kort på den efterssom jag sörjer med alla i Norge. Jag tycker det är sjukt allt som har hänt och är glad för dom som överlevt!



God kväll!

2011-07-25 @ 21:09:32♥ Kommentarer (0)
Idag så gick jag upp runt halv tio för mormor och morfar skulle komma hit och jag ville hinna fixa mig lite. Dom kom runt halv elva och då kom även två andra släcktingar till oss. Men vi avr inte här så länge efterssom vi åkte till Svampen och åt lunch, vi firade nämligen min mormor och morfars bröllopsdag (tror dom varit gifta i 50 eller 40 år?) Grattis ni är bäst.♥ Aja, det var jättegod mat och jag hade min fina långklänning på mig men såklart så ska jag råka spilla ner hela klänningen.. Jag är så himla klumpig ibland haha. Iallafall efter vi hade ätit och kollar lite där så åkte vi hem till oss igen och fikade med tårta, mysigt. Runt halv fyra så åkte alla hem och då så mötte jag upp tjejerna sedan åkte vi till Felicia och var där en stund eller ja typ hela kvällen!

För en stund sedan så kom jag hem och snart ska jag kolla på Johan Falk men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Tre bilder på Örebro stad♥ som är tagna från Svampen!



God kväll!

2011-07-24 @ 20:18:31♥ Kommentarer (2)

Förut så åt jag kvällsmat och sedan trampade jag iväg till Evelin och vi åkte till Karolina och sedan till taket. Där så fick vi kakor som Evelin tog med sig, haha mysigt! Jag hade ju egentligen tänkt att jag skulle ta en powerwalk men det får bli en annan dag kanske imorgon eller så. Jag fick iallafall lite frisk luft!

Snart så ska jag ta en dusch sedan klockan nio ska jag kolla på någon film på kanal 3. Iallafall bloggar mera senare så ni får hare bra!



Mår bättre!

2011-07-24 @ 17:04:52♥ Kommentarer (1)
Hej på er!

Nu så mår jag faktiskt bättre jag har inte lika ont i magen längre och det känns skönt! Som jag skrev förut så satte jag på filmen "When in Rome" och den var jätte bra. Älskar ju romantik/komendi filmer sånna kan jag absolut inte få nog av!*hihi* Senare så ska jag nog gå en powerwalk för att få lite frisk luft. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Så här såg det ut framför mig för en studn sedan. Vatten, melon, varmvatten till magen, mobilen och datorn haha!



....

2011-07-24 @ 14:46:38♥ Kommentarer (3)

Jag orkar inte. Jag har en sån sjuk mensvärk just nu alltså jag tror jag dör. Har fyllt en flaska med jättevarmt vatten som jag ska rulla på magen samtidigt som jag ska kolla på en film ↓. Jag bloggar nog mera senare om jag mår böttre för har verkligen ingen lust nu.




TE & NUDLAR.

2011-07-24 @ 11:38:00♥ Kommentarer (1)
God morgon!

För en stund sedan så vaknade jag och nu så har jag precis gjort iordning nudlar och te. Idag så är jag hemma och kollar på film eller något men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



om hello kitty drickan igen.

2011-07-24 @ 00:46:27♥ Kommentarer (3)
:) om KUNG FU PANDA.:
haha vart på willys hittar du hello kitty drickorna? :) jag har letat as mycket...

Svar: Asså det beror ju på vilken Willys du har letat på? Inne på Willys västhaga handlar jag min och då står det på en hylla där alla safter står bredvid drickorna. Annars så finna dom inne på Gottis i stan!

Hoppas du hittar den nu, haha! :D




Nu så ska jag sätta på en film sedan ska jag sova men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



Lite sent men whatever.

2011-07-23 @ 23:57:14♥ Kommentarer (0)
Haha, skulle egentligen lagt upp "dagens outfit" för några timmar sedan.

Dagens outfit:
Skjorta utan ärmar - Gina Tricot.
Jenas shorts - Vero Moda.
Kilklackar - Skopunkten. (Sjukt gammla, jag hade dom på skolavslutningen i fyran och jag kan fortfarane ha dom!?!? Awesome!)






God kväll!

2011-07-23 @ 19:34:39♥ Kommentarer (0)
Ursäka för den dåliga uppdaterningen men nu under sommaren så är jag oftast ute och alltså inte hemma och på kvällarna sitter jag oftast och kollar på film. Men jag ska bättra mig I promes.

Idag så ställde jag klockan så den ringe runt kavrt över tio men jag klicka på stäng av knappen och somnade om till halv tolv. Rikigt skönt var det men jag blev rätt så stressad efterssom jag inte visste när jag skulle åka till stan. Vid halv två så åkte jag till stan med Karolina och jag fick med mig en ögonbryns penna hem för min andra var rätt så gammal... Efter stan så åkte vi och mötte Evelin och Victoria, vi gick till badet och solade benen en stund sedan köpte vi godis och gick runt lite. För en stund sedan så kom jag hem och nyss så åt jag kvällsmat.

Nu så sitter jag och lyssnar på musik osv men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Från H&M.




KUNG FU PANDA.

2011-07-22 @ 18:33:26♥ Kommentarer (1)
God kväll!

Vid tvåtiden så kom Evelin och Karolina till mig & vi satte oss och kollade på film. När den var slut så började vi spela "kung fu panda" tills nu för dom gick hem nyss. Min dag har alltså tillbringats hemma i mitt vardagsrum och en sväng ute på altan för att få lite frisk luft. Om en stund så ska jag nog äta kvällsmat men nu så ska jag fortsätta att spela så jag bloggar mera senare!





En fråga och ett svar.

2011-07-22 @ 13:56:13♥ Kommentarer (0)
frida om Kylig kväll!:
var laddar du ner ifrån? :)

Svar: Jag laddar ner från tankafetast Inte det bästa men det buger oftast!



Om några minuter så kommer det plinga på dörren och när jag öppnar så kommer Evelin och Karolina stå där! Iallafall jag bloggar mera senare så ni får ha en bra dag!



God morgon!

2011-07-22 @ 12:42:45♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag och jag är sjukt trött. Igår så kollade jag iallafall på Ice Age 3 åh den var sjukt bra jag skratta så jag nästan dog.. Efter filmen så såg jag hur det ljusnade till på himelen en sekund och då fattade jag att det var en blixt, sen kom åskan och min puls gick i 110. Jag visste inte att det kunde blixtra på natten?! Men det varade inte så länge, kanske en halvtimme eller något men jag var verkligen livrädd och satt en meter från allt som hade med el och göra! Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Kylig kväll!

2011-07-21 @ 22:35:53♥ Kommentarer (1)
God kväll!

Idag så kom Karolina till mig och hon ville hjälpa mig att städa rummet så vi städade tills Evelin kom som också hjälpte till lite. Det blev tomt men fint! Tack tjejer!! Jag tog "för"bilder och så ska jag ta "efter"bilder när jag möblerat så ni kan se. Iallafall runt sex så drog vi till Mc-Donalds och åt haha. Efter vi hade ätit så var vi bara ute somvanligt men det började bli riktigt kyligt efter ett tag! Jag kom hem runt tio och nyss så kom jag ut ur duschen, jag ska nog ta och ladda ner Ice Ages filmerna och kolla på!*hihi* Dom är ju så sjukt roliga!!

Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!





God morgon.

2011-07-21 @ 11:33:11♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag av att min klocka ringde. Jag ställde den på kvart över elva efterssom jag inte ville sova bort hela dagen, gick ju och la mig vid halv fyra inatt.. Aja, idag så kommer tjejerna till mig och jag måste även städa så jag kan möblera! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Skor.

2011-07-20 @ 23:54:38♥ Kommentarer (1)
Åååh, blev jättesugen på att köpa nya skor. Fast det är inte så långt kvar tills jag köper kilklackar i mocka (Sånna som är brevid dom svarta Jeffrey Campbell högt upp till vänster). Jag älskar att kolla på skor och deffenitivt pröva, sjukt kul!*hihi*

Här är iallafall några som jag tycker är grymt snygga!




Hemma efter en lång dag!

2011-07-20 @ 22:11:14♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Idag så gick jag upp vid nio för jag skulle piggna till innan jag skulle åka till Ikea med Evelin och Karolina. Vid elva så rullade bilen dit för Karolina skulle köpa en klädstång, jag ska nog också inhandla en sådan om ett tag efterssom jag ska möblera mitt rum snart, weei!! På Ikea så åt vi även lunch det blev en Cesar sallad med vitlöksbröd och det var super gott. Efter det så gick vi runt och kollade en stund till innan vi gick till kassan och åkte hem igen. Felicia kom också när vi hade kommit hem och vi gick ut och chillade. Jag kom hem för en stund sedan och nu så sitter jag och kollar på tve men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!


Mumms!!

Vi var och fotade lite i naturen också så mera bilder kommer ikväll eller imorgon!



God natt.

2011-07-20 @ 00:29:21♥ Kommentarer (0)
Drar mig mot sängen nu. Måste försöka sova lite så jag kommer upp imorgon men jag bloggar mera då så hoppas ni haft en bra dag!



Skön dag.

2011-07-19 @ 22:04:41♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Förut så drog jag ut och träffade Evelin och Karolina. Vi åkte till en lekpark vid stan och hade picnik med naturgodis och freeway cola haha! Det blev även lite sol så vi solade också. Efter en stund så åkte vi och träffade Felicia. Vi trampade upp på stan och sen vidare till Ö&B för att jag skulle köpa pärlor till mina ekrar på cykeln men dom hade inga så vi åkte till BR leksaksaffär och där fanns det! Efter det så handlade vi varsin skake på Mc-Donalds sedan gick vi till slottet och satte oss där, riktigt mysigt! Sedan så åkte vi hemmåt och hadde tänkt att bada men det blev inte så för ingen riktigt "orkade", jag kom hem runt nio och då så åt jag. Jag funderar på att ta en varm dusch för jag fryser verkligen.. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Karolinas och min cykel(ar).



Oboy .

2011-07-19 @ 11:25:19♥ Kommentarer (0)
God morgon!

För en stund sedan så vaknade jag och nu så har jag gjort årdning en kopp med Oboy till mig själv! Om en stund så ska jag gå och fixa mig sedan träffa tjejerna men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



God kväll!

2011-07-18 @ 22:46:41♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Förut idag så åkte jag ju och mötte Karolina och Felicia. Vi åkte till Maxim och skulle hyra film men det fanns inga som vi tyckte var bra så vi åkte till Willys och köpte med oss lite godis oså. Efter det så åkte vi hem till mig och hämtade min dator sen till Felicia för att kolla på film. Evelin kom också då. Annars så har vi varit ute lite och jag & Karolina meckade med våra cyklar!*hihi* Jag sänkte min sadel men nu sitter den lös så jag får skruva dit den imorgon igen! Jag kom hem runt tio men då så hade jag glömmt mina nyckar i Karolinas korg så jag åkte och hämtade dom..

Nyss så kom jag ut ur duschen och nu så sitter jag här med musik i öronen men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



DagensOutfit.

2011-07-18 @ 14:47:47♥ Kommentarer (2)
Tröja - Gina Tricot.
Jeans - Bik Bok.


Haha "fint" att jag inte stoppat in hängar trådarna...



Nu så drar jag ut och möter tjejerna, jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får ha en bra dag!



EUW.

2011-07-18 @ 13:17:25♥ Kommentarer (0)
Vill bara börja inlägget med att skriva att jag nyss la mig på min halvuppätna macka som låg brevid mig.. Asså euw sjukt äckligt, jag kännde lixom att något blev blött...



Nu så ska jag ta och klä på mig kläder och fixa mig lite smått. Senare idag träffar jag tjejerna runt 3-4 så vi får se vad jag ska hitta på till dess?! Kanske ska läsa ut min frida tidning som jag köpte förra veckan? Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Jag vill ha jordgubbar...



Regnig morgon..

2011-07-18 @ 11:12:02♥ Kommentarer (1)

God morgon!

Jag vaknade typ nyss och har preics gjort årdning mig en macka och oboy, jag var så himla hungrig när jag vaknade.. Igår gick jag och la mig vid tre, inte för jag vet varför men det blir så när jag sitter uppe helt själv. Jag glömmer bort tiden och det som är runt omkring mig! Iallafall nu så är jag super trött och ska äta upp min macka men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Dagens outfit!

2011-07-17 @ 21:13:25♥ Kommentarer (1)
Magtröja - H&M
Shorts - USA





Två nya.

2011-07-17 @ 18:21:20♥ Kommentarer (1)
Tack Mamma love you.

Fina va? Dom är från H&M båda två!






Lång söndag.

2011-07-17 @ 17:39:16♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Idag så träffade jag Evelin och Karolina, vi gjorde en film. Haha ja sånt kan vi få för oss att göra ibland, jag älskar att klä ut mig och göra mig riktigt ful. Men sånt tillhör ju nästan en söndag? Aja, sedan åkte vi och köpte cola och satte oss i rosta ett tag och bara chillade! Jag kom hem för en stund sedan och nu så sitter jag & äter klubba och dricker Ben 10. Mamma kom nyss hem med två nya bikinis som jag tar kort på och lägger upp senare!




Give me!!

Just nu. ↓




-

2011-07-17 @ 12:20:08♥ Kommentarer (0)
Nu så ska jag fixa lite småsaker snabbt sedan så trampar jag och möter tjejerna. Men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får hare bra!



Top Model.

2011-07-17 @ 11:27:55♥ Kommentarer (0)
God morgon!

För en liten stund sedan så vaknade jag och nu så har jag precis kollat igenom alla tvekanaler för att få något att kolla på, så det blev Top Model. Iallafall idag så ska jag träffa tjejerna och vi ska göra en film tror jag, haha! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Finalist.

2011-07-17 @ 00:16:51♥ Kommentarer (0)
Jag blev utvald till finalist hos Josefin när jag var med i hennes "Veckans blogg".

Gå in och rösta på mig H Ä R så kanske jag blir vinnaren? Det skulle göra susen!




Hemma.

2011-07-16 @ 23:01:39♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Idag så tog vi ju bilder elle tog och tog jag hann inte få så många på mig och dom jag var med på har jag inte änns kollat på. Aja, fixar väll det imorgon! Iallafall efter det så åkte vi tjejer hem till Felicia och kollade klart på sista delen av "Tusen bröder" åå dom filmerna är så sjukt bra!! Sedan så gick vi ut och chillade på en snurrsurr (en såndära leksak som sitter fast i marken com snurrar). Jag kom hem runt tio och då så tog jag en lång varm dusch efterssom det var kallt ute och jag var frusen.. Nu så sitter jag och kollar på tve med mamma osv men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Syns att att jag är uttråkad.



Drar nu!

2011-07-16 @ 11:36:44♥ Kommentarer (1)

Nu så har jag ätit lite oså. Om tio minuter så möter jag tjejerna sedan trempar vi iväg. Iallafall jag bloggar mera när jag kommit hem då ni får ha en jätte bra dag!



God morgon!

2011-07-16 @ 10:59:14♥ Kommentarer (0)
Nyss så gick jag upp och snart ska jag nog ta lite frukost. Idag så ska jag & tjejerna iväg och ta modellbilder, det kommer bli awesome. Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Svar på kommentar.

2011-07-15 @ 20:55:26♥ Kommentarer (0)
Haha, tycker det alltid är lika roligt att säga "Svar på kommentar" för det rimmar!*hihi*

Anonym
om God kväll!:
Vart får du hello kitty dricka ifrån? :)

Svar: Man köper den på en helt vanlig affär. Jag köper mina på Willys! :)



God kväll!

2011-07-15 @ 20:46:48♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Hann inte blogga idag innan jag åkte och träffade Evelin och Karolina. Vi drog till Willys och köpte lite godis sedan åkte vi till mig för att kolla på film som heter "Jennifers body". Den var faktiskt rätt så bra (skräck/komendi). När vi hade suttit inne att tag så åkte vi till Karlslund och satte oss, Felicia kom också efter en stund. Det började regna, blixtra och åska efter en stund och gissa om vi blev rädda?! Haha, fast det varade inte så länge dom tur va. Iallafall jag kom hem runt halv åtta och då så åt jag kvällsmat det blev tacos, mums! Nu så sitter jag och pratar med Karolina och en en halvtimme så ska jag kolla på Eva & Adam men jag bloggar mera senare så hoppas ni haft en bra dag!

Stor bild....




Skit väder.

2011-07-15 @ 10:54:12♥ Kommentarer (1)

God morgon!

Nyss så vaknade jag och ville bara somna om men jag orkade inte sova bort dagen. Nu så ska jag ta och äta lite frukost så jag bloggar mera senare!



Natti.

2011-07-15 @ 00:22:38♥ Kommentarer (1)

Filmen var jätte bra och jag rekomenderar den starkt! Iallafall nu så ska jag gå och fixa sedan gå och lägga mig. Imorgon träffar jag tjejerna osv, men jag bloggar mera då så hoppas ni haft en bra dag!



Film time!

2011-07-14 @ 22:01:06♥ Kommentarer (4)
Nu så sätter jag på den här filmen ↓ jag har hört från många att den är bra så jag får väll hoppas på det!





Dagens outfit.

2011-07-14 @ 21:07:47♥ Kommentarer (2)

Byxdress - Gina Tricot.





Subway och cola.

2011-07-14 @ 20:27:23♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Vid sju så cyklade jag iväg till subway och köpte med mig sub så nu är jag mätt och belåten! Just nu så sitter jag och kollar på Simpsons och dricker cola lite senare så sätter jag på en film eller något men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




God kväll!

2011-07-14 @ 17:43:53♥ Kommentarer (3)
Idag då åkte jag till Karolina och vi satt & kollade på gammla bilder/videosar, HAHA! Efter en stund så kom Evelin, hom kom hem idag weei. Vi gick ut en stund och pratade somvanligt. Nyss så kom jag hem och nu så sitter jag i mitt rum (för första gången på länge..?) och lyssnar på musik, kollar på scrubs och dricker hello kitty dricka. Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!


Me today, lägger upp dagens outfit senare också.



Röd melon.

2011-07-14 @ 12:34:16♥ Kommentarer (0)
Just nu så sitter jag och äter vatten melon, mums! Det är absolut en av favoriterna på sommaren.




God morgon!

2011-07-14 @ 10:59:59♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Jag vaknade för en stund sedan och nu så ska jag snart äta lite frukost eller något. Idag så träffar jag nog Karolina. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Hemma.

2011-07-13 @ 21:00:49♥ Kommentarer (1)

Runt åtta så gick jag ut och powerwalkade runt hästhagen osv det var riktigt härligt. Kännde att jag behövde komma ut och röra på mig! Nyss så kom jag hem och har precis stretchat och övat spagat oså. Nu så ska jag gå och ta en dusch så jag bloggar mera efter det!



Grymt varmt!

2011-07-13 @ 17:35:52♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

För en stund sedan så gick jag in från solen. Jag kännde att det började bli riktigt jobbigt och så blev jag rastlös. Nu så har jag fått i mig lite vatten melon och cola!*hihi* Senare ikväll så tänkte jag att jag skulle ta en powerwalk/jogging tur för det var ett tag sedan! Men jag väntar tills det inte är lika varmt längre. Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Haha, söt.



Ut i solen!

2011-07-13 @ 14:09:44♥ Kommentarer (0)
Nu så lägger jag mig ute i solen en stund och jobbar på brännan. Iallafall har fixar nya låter till mig gammla Mp3 så nu har jag något att lyssna på iallafall! Men jag bloggar mera senare så ni får ha en bra dag!

Just nu . Jag har även min långklänning på mig som ja skrev igår, weei den är verkligen jätte skön!



Onsdag.

2011-07-13 @ 12:14:54♥ Kommentarer (1)
God morgon!

Jag vaknade nyss och nu så sitter jag och lyssnar på musik. Om en stund så tänkte jag gå ut och lägga mig i solen en stund (om det inte mulnar igen..). Inatt hade jag en sjukt läskig dröm och vaknade av ett ryck..! Hatar när det blir så, heh. Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Du är där när jag känner mig svag!

2011-07-12 @ 22:34:56♥ Kommentarer (0)

Shobrä, jag har tråkigt, jag lyssnar på musik och kollar på tve.

↑ Stämmer bra! Fast jag sitter också och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon, hade tänkt att ha min långklänning. Jag har inte andvänt den än, den ligger fortfarande kvar i påsen.. Jag känner också för att göra mig fin (alltså sminka mig och fixa håret) det var länge sedan faktisk. Haha, det låter sjukt när jag skriver så.

Aja, jag ska väll fortsätta med mitt nu men jag bloggar mera senare eller imorgon så ni får hare bra!




-

2011-07-12 @ 20:39:57♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Idag så plockade jag blåbär och efter det så åkte vi till stan och kollade lite. Jag fick med mig hem två hårklämmor, det behövdes faktiskt! När vi hade varit på stan så åkte vi hem till Karolina och gjorde blåbärs & hallon smoothies, det var supergott! Medans vi drack våran smoothie så kollade vi på en film. Annars så har jag varit ute lite oså. Jag kom hem runt sex och då så satte jag mig och kollade på tve sedan åt jag kvällsmat.

Bloggningen är inte på topp just nu, men jag orkar inte ta några bilder och då har jag ingen lust att blogga. Men jag ska försöka iallafall! Hoppas ni haft en bra dag så bloggar jag mera senare!

Från H&M!





God morgon!

2011-07-12 @ 10:40:42♥ Kommentarer (2)

Jag vaknade runt tio och då så gick jag upp och gjorde frukost till mig, haha första gången jag verkligen äter frukost. Jag gjorde äggröra och oboy. Idag ska jag somsagt plocka blåbär med Karolina i skogen, haha får se hur mycket jag plockar man äter ju mer än vad man lägger i hinken! Iallafall jag boggar mera senare så ni får hare bra!



Ajajaj..

2011-07-11 @ 23:22:19♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så duschade jag och nu så sitter jag i soffan & kollar på Johan Falk. Jag tycker också synd om mig själv efterssom mitt knä svider och värker hela tiden.. Inte för jag vet hur jag lyckas att alltid klanta mig och så får jag ett sår någonstans? Aja, imorgon så ska jag ut i skogen och plocka blåbär med Karolina, skogsmullarna själva! Iallafall jag bloggar mera senare eller imorgon så ni får hare bra!




God kväll!

2011-07-11 @ 19:52:39♥ Kommentarer (3)

Idag så åkte jag till Gustavsvik med tjejerna och påvägen dit så såg jag inte en vägbyggar skyllt så jag snubblade med Bettan(cykeln) på den och skrapade upp hela knät...:( Så typiskt att det ska hända just mig och just när jag ska bada!! Aja, jag fick plåster och ett slags bandage där så det gick bra iallafall! Vi var där hela dagen och jag kom hem runt sex då så åt jag kvällsmat och nu så sitter jag och lyssnar på musik. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



God morgon!

2011-07-11 @ 09:21:02♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag och känner mig rätt så pigg! Idag så åker jag och badar med Evelin och Karolina i Gustavsvik. Det ska bli jätte fint väder hoppas det blir det också, jag ska blir brunare!*hihi* Aja, jag bloggar mera senare eller när jag kommit hem så ni får hare bra!



Sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om.

2011-07-10 @ 23:59:09♥ Kommentarer (0)

Nu så går jag och lägger mig men jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra dag!♥



Äntligen.

2011-07-10 @ 21:43:59♥ Kommentarer (2)

Blev presis klar med min sallad som jag ska ha med mig imorgon. Ett tag stog jag och funderade på ifall jag skulle ta med mig pannkakor istället men orkade inte göra iordning det så det blev sallad somsagt. Nu så ska jag sätta på mig min Onepice sen sätta på en film. Jag bloggar mera senare så ni får gare bra!

Åå, en bild från i vintras, shit vad mycket snö det var man ville bara ha sommar!!*hihi*



Music!♥

2011-07-10 @ 19:17:54♥ Kommentarer (2)


Registrera dig här för att få högre poäng!



Sunny evening.

2011-07-10 @ 18:34:35♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Idag så cykade jag ju till Karolina och hos henne så kollade vi på en film sedan gick vi och tog ett dopp i badet. Det blev strålade sol så jag solade lite också! För en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag & lyssnar på musik. Snart så ska jag göra pastasallad som jag ska ta med mig imorgon för då sticker vi iväg och badar (igen). Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Ohja.

2011-07-10 @ 13:39:17♥ Kommentarer (1)

Nu så trmpar jag iväg och möter Evelin och sen vidare till Karolina. Hoppas det blir sol och inget mera regn idag! Iallafall här kommer en snabb bild på dagens outfit. Taben med webben!

Linne - H&M
Jeans horts - Vero Moda




God morgon!

2011-07-10 @ 12:30:26♥ Kommentarer (0)

Idag så vaknade jag lite över elva utav att det regnade och sen kom det en stor åsksmäll så jag vågade inte ligga kvar längre... Aja, nu så har jag tagit på mig lite kläder och snart ska jag göra årdning lite mat till mig själv. Jag ska även ladda ner lite filmer som jag kan kolla på idag. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Trött nyvaken tjej.



Tuttifrutti.

2011-07-09 @ 22:55:19♥ Kommentarer (1)
Hej på er!

Förut så mötte jag tjejerna en stund och vi drog till taket och lyssnade på musik och hade det allmänt chill. Jag kom hem runt tio och då så duchade jag. Jag hade även i hårinpackning så nu liktar mitt hår tuttifrutti!*hihi* Det behövdes en inpackning i mitt hår efterssom jag badat så mycket i klor.. Iallafall nu så sitter jag och tar det lugnt i soffan. snart så ska jag nog sova. Men jag bloggar mera senare eller imorgon så ni får hare bra!


DAGENS OUTFIT:

Skjorta utan armar - Gina Tricot
Shorts - H&M




Harry potter!

2011-07-09 @ 19:52:43♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Idag så åkte jag och badade men Karolina vi cyklade till Gustavsvik. Påvägen dit så köpte vi med varsin sallad från Sallad Inn, mummit. Vi var där rätt så länge från elva till sex för då började det blir segt att vara kvar så vi köpte med oss lite godis och trampade hem. Jag kom hem för en stund sedan och nyss åt jag kvällsmat. Nu så sitter jag och kollar på Harry Potter fast den är snart slut men endå, jag tänkte ladda ner någon bra film också om jag orkar. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Sunshinge woho.

2011-07-09 @ 09:43:01♥ Kommentarer (0)

God morgon!

Nys så vaknade jag och det är solsken ute, tummen upp!! Om ca en timme så cyklar jag och möter Karolina för vi ska såklart åka och bada. Iallafall nu så ska jag ta mig lite frukost men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Gammal bild sen nyårsafton!



Midnight.

2011-07-09 @ 00:00:05♥ Kommentarer (0)
Nyss så kollade jag klart på Bratz filmen och den var sjukt bra. Mycket bättre än dom tecknade eller? Aja, nu så ska jag iallafall gå och sova så jag kommer upp imorgon efterssom jag inte sov någe bra inatt.. Jag bloggar mera imorgon och skriver lite om dagen då. Hoppas ni haft en bra dag!

God natt sweeti!♥


Naw, va små vi ser ut. Bild från förra sommaren!



God kväll!

2011-07-08 @ 21:16:36♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så kom jag hem efter att varit ute en stund med karolina. Nyss så duschade jag och det var riktigt skönt faktiskt. Nu så regnar det ute och det känns som det kommer börja åska vilken sekund som hellst.. Iallafall jag kollade alldrig på filmen som jag skrev om förut så jag tänkte kolla på den nu isället, mycket mysigare!! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Haha, jag bara älskar sånna hära bilder som rör sig.


Out with a friend.

2011-07-08 @ 18:53:05♥ Kommentarer (0)

Nyss så åt jag kvällsmat grillat, det är solklart det bästa på sommaren! Men aja, nu så tar jag cykeln och möter upp Karolina. Vi får se vad vi ska hitta på, men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får hare bra!



Dagens outfit/ny kategori.

2011-07-08 @ 17:51:02♥ Kommentarer (0)
Magtröja - Bikbok
Mjukis shorts - Gina Tricot


Jag hade tänkt att börja med "dagens outfit" så det är lika bra att jag gör en kategori till det också!*hihi*



Buu för vädret, right?

2011-07-08 @ 17:11:33♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Idag så åkte jag till Varberga badet med Evelin och Karolina men vi var inte där så länge efterssom det blev rätt så tråkigt. Vi åkte och köpte pommes och satte oss inne på Mc-Donalds, åå varför blir det så ifall man har tråkigt att man sticker dit?! Wierd. Annars så har jag varit ute hela dagen tills fyra typ då det började regna så jag åkte hem i regnet. Nu så tänkte jag sätta på en film "Bratz" fast det är inte tecknat, hoppas den är något att se!

Btw, statistiken höjde sig rejält för mig idag, grymt kul. Och tack ni som läser bloggen forsätt så!
Bratz (2007)Bratz (2007)



Sticker nu.

2011-07-08 @ 11:49:40♥ Kommentarer (0)

Nu så trampar jag iväg och möter tjejerna sedan åker vi till ett bad. Jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får hare bra!



God morgon!

2011-07-08 @ 11:03:33♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag och snart ska jag äta lite frukost! Idag så ska jag åka och bada med Evelin och Karolina, haha somvanligt då? Iallafall jag bloggar inte så mycket på dagarna efterssom det oftast är fint väder ute och jag är nästan aldrig hemma. Men det är ju trottsallt sommar!*hihi* Jag bloggar mera senare eller ikväll men ni får ha en jätte bra dag!

Haha, jag måste alltid vara oseriös på någon bild...



Funny day.

2011-07-07 @ 21:38:22♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Idag så mötte jag upp Karolina och Felicia sen cyklade vi till badet och där var vi hela dagen nästan!! Evelin kom också efter några timmar. Vi drog även en sväng till Mc-Donalds och köpte dricka sen satt vi där i skuggan en stund. Sen åkte vi och badade igen haha en riktig "bad dag"!:) Jag blev lite brun också, härligt. Iallafall jag kom hem runt hlav åtta och då så duschade jag sedan åt jag kvällsmat. Nu så ska jag äta lite efterrätt jordgubbar och kolla på American pie*hihi*




Good morning!

2011-07-07 @ 10:41:43♥ Kommentarer (0)

Nyss så vaknade jag och jag behövde sova ut lite faktisk efterssom jag var sjukt trött igår.. Sen så var det skönt att inte vakna av en klocka som ringer! Iallafall nu så sitter jag och äter frukost och idag så träffar jag tjejerna och vi ska bada, weei. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




God kväll!

2011-07-06 @ 22:58:40♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Det blev att jag åkte och badade idag efterssom det blev varmt ute. Jag orkar inte skrva så mycket om dagen efterssom vi bara gjort en sak typ och det är CYKLAT.. Sen åkte vi äntligen till badet och badade, skönt! Jag, Karolina och Felicia åkte även till Mc-Donalds senare på kvällen och åt, vi förkänade det! Iallafall jag kom hem för ungefär en timma sedan och nu så har jag fått hicka.. Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Trött trött trött..

2011-07-06 @ 09:29:27♥ Kommentarer (0)
God morgon!

Jag stallde min klocka på halv nio men snozade tills nu ungefär. Idag så är det inte sol ute så vi drar inte iväg och badar.. Hoppas det blir finare på eftermiddagen eller något! Iallafall nu så ska jag äta frukost, jorgubbar och fil mums! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Sleep time!!

2011-07-05 @ 23:54:55♥ Kommentarer (0)

Svullnaden på ögat har lagt sig ganska mycket och det är ju bra men jag vet inte riktigt vart jag fick det från? Om jag blev allergisk eller jag kanske blev stucken av något?! Aja, hoppas svullnaden lagt sig helt imorgon efterssom jag och Karolina åker och badar, weei. Jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!
God natt!




Jordgubbar och glass.

2011-07-05 @ 21:54:43♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Förut ikväll så tog jag bort mina lösnaglar och det blev genast lättare att skriva på både tangentbordet och på mobilen! Nyss så åt jag jordgubbar och glass med mamma, mysigt. Nu så ska jag fixa lite med bilder så jag bloggar mera senare!

Haha, min andra arm...:(



JAg är en pirat..

2011-07-05 @ 17:47:40♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Jag hann inte blogga innan jag sprang till bussen förut.. Men iallafall vi  hlav tolv så kom bussen som skulle ta oss ut till bondelandet. Jag hadde kollat på fel väg och såklart går vi av på fel hållplats och kommer vilse.. Jag och Karolina tog iallafall bussen in till Mellösa efter någon timme och där så frågade vi faktiskt busschaffisen om vägen och då visade han den, tacktack!! Det var jätte kul att plocka själv och jag fick med mig 4 liter fast vi kunde plockat mera om vi inte blev så osäkra på ifall man fick en bärpåse eller inte men somtur fick vi det! På bussen hem så började mitt öga klia och sen svullnade det upp så jag ser ut som en pirat nu.... Men hoppas det blir bättre snart efterssom jag kyler ner ögat med lite is! Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Förra veckan nångång!



God morgon sötisar!

2011-07-05 @ 09:49:10♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så vaknade jag och nu så sitter jag jag läser en Frida tidning, äter frukost och kollar på Tve. Idag så ska jag ju somsagt plocka jordgubbar med Karolina oså, det ska ju regna idag men hoppas det inte regnar för mycket!! Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!






God natt!

2011-07-05 @ 00:06:49♥ Kommentarer (0)
Nu så går jag och lägger mig och sover. Imorgon så åker jag och Karolina & plockar jordgubbar. Om vi inte kommer fel?! Aja, jag skiver mera imorgon så ni får hare bra!

En bild från idag!



Hello!

2011-07-04 @ 17:46:50♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Förut idag så cyklade jag och mötte tjejerna för vi skulle ta bilder och det gjorde vi, haha några bra blev det iallafall hoppas jag!! Jag åkte hem vid två och åt lunch sen så satte jag mig i soffan och spelade xbox haha. Efter ett tag åkte jag med mamma till affären och handlade lite. För en stund sedan så kom jag hem oc nu så sitter jag och pratar med Karolina om planer för imorgon, weei! Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



HEJDO!

2011-07-04 @ 11:36:45♥ Kommentarer (0)
Nu så drar jag ut och möter tjejerna, bloggar mera när jag kommer hem. Ha en bra dag!♥



God morgon!

2011-07-04 @ 10:04:54♥ Kommentarer (0)

Nyss så vaknade jag och jag är fortfarande grymt trött.. Men jag piggnar väll till snart?! Idag så ska jag somsagt träffa tjejerna osv. Nu så ska jag äta frukost men jag bloggar mera sneare så ni får hare bra!



00:00 God natt!

2011-07-04 @ 00:00:48♥ Kommentarer (0)

Fick upp den här låten i mitt huvud och var tvungen att lyssna på den. Jag kommer så väl i håg när jag lyssnade på den minst 10 gånger om dagen..*hihi*

Förut så satt jag och kollade på filmen "Disturbia" som gick på kanal 5. Först så trodde jag det var en komendi men helt plötsligt blev den läskig, haha jag satt ensam i mitt rum och rös.. Fast egentligen var den inte så läskig! Iallafall imorgon så cyklar jag och tjejerns ut och fixar lite nya bilder till bloggen. Jag bloggar mera när jag vaknat så ni får hare bra!!



Solsken, mulet.

2011-07-03 @ 20:02:03♥ Kommentarer (0)
God kväll på er!

Imorse så vaknade jag vid elva och jag hann precis fixa mig sedan ringe Evelin och Karolina för vi skulle åka & bada. Sen åkte vi och köpte godis och sen hem till Evelin där vi spelade på hennes piano haha. Karolina åkte hem efter en stund och då så kollade jag och Eve på flmen Trassel sen åkte vi ut och cyklade lite här och där, fick även två nya grodkompissar, Bettan tre och Ranglar Junior. Jag åkte hem vid sex och åt & nu så ska jag snart duscha  sedan kolla på film. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Påminnelse till mig själv: Filmen börjar klockan 21:00!!



Svar på kommentar!

2011-07-02 @ 23:52:28♥ Kommentarer (0)
Haha, rubriken rimmar ju?!

Fråga:
Stephie
om Orange.:
fina shorts! vart är dom ifrån?:)

Svar: Tack vad glad jag blir! Dom är från H&M. :)




Lovade just mig själv att kunna göra såhär tills i vår, undra hur det kommer gå. Ja det är väll bara att börja springa i spåret, stretcha och ÖVA!!

Snabba google bilder.



God kväll!

2011-07-02 @ 22:00:26♥ Kommentarer (0)

Dålig uppdatering idag jag vet men jag har inte varit hemma. När jag vaknade idag så fixade jag mig sedan åkte jag och mamma till Marieberg, där så åt vi lunch bakad potatis mumms! Sedan så fick jag en långklänning (jag orkar inte ta kort på den..) hehe. Vi åkte hem runt tre och när vi kom hem så åkte jag och mötte Karolina sedan cyklade vi till badet. Senare så kom även Evelin och Felicia och vi åkte hem till Karolina där vi var hela kvällen tills nu. För en stund sedan så kom jag hem och nu så har jag hunnit tagit en snabbdusch och satt mig riktigt skönt i soffan men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Tjejerna i klassen!♥



My nails.

2011-07-02 @ 00:19:15♥ Kommentarer (0)

Visst ser det hyffsat äkta ut? Jag kör på ett ljusrosa nagellack fast det är mer genomskinligt men iallafall jag tycker det är snyggt. På dom förra jag hade för cirka en månad sedan var i ungefär den här färgen och dom gillade jag starkt!!



Orange.

2011-07-01 @ 23:00:16♥ Kommentarer (1)
God kväll!

Idag så åkte jag ju upp på stan med tjejerna och det blev ett par nys shorts, oranga och hög i midjan sen köpte jag nys lösnaglar, weei!! Efter stan så åkte vi till en lekpark och satte oss tills det började regna då åkte vi hem till mig fast då slutade det men vi gick in iallafall och satte på en film. Senare på kvällen så gick vi till badet och badade en stund sedan satt vi där och pratade. För en stund sedan så kom jag hem och nyss så duschade jag, andvände även min nya inpackning och den luktar supergott!! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Visar hur naglarna blev senare!



DAGENS OUTFIT.

2011-07-01 @ 12:22:02♥ Kommentarer (0)

Tröja/Gina Trocot
Shorts/USA

Nu så drar jag till stan, jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får ha en bra dag!



God morgon!

2011-07-01 @ 11:51:55♥ Kommentarer (0)

Idag så vaknade jag tio eller jag ställde min klocka då, inte för jag vet varför men jag ville inte sova bort hela dagen! Om cirka en timme ungefär så åker jag upp på stan med tjejerna och kollar lite sen åker vi väll hem till någon. Idag så är det inte lika fint väder eller det är molnigt men varmt ute! Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Några fler bilder från Sthlm!



På City termenalen där vi satt och väntade på bussen, haha en gubbes kommentar: Oherregud. (För vi hade så många påsar.)



RSS 2.0