God kväll.

2011-03-31 @ 18:56:04♥ Kommentarer (0)

Skoldagen har varit bra osv. Och dagen känndes inte så lång som den var faktiskt! Imorgon så har jag matte prov så jag ska väll plugga lite på det om en stund. Efter skolan så åkte jag hem och bytte om oså sen gick jag till ridningen och det gick super idag! Jag kom hem runt sex och då så duschade jag & fixade med flätor oså. Nyss så åt jag kvällsmat och snart ska jag kolla på reprisen utav big brother men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Sandras hand.



-

2011-03-30 @ 21:50:34♥ Kommentarer (0)
Nyss så kom jag ut ur duschen och snart så ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på big brother. Men ni får hare bra så bloggar jag mera när jag kommit hem ifrån skolan imorgon!



Puuh''

2011-03-30 @ 20:35:27♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Vad har ni gjort ikväll? Själv har jag varit med min käre mor och cyklat lite*hihi*

Nyss så kom jag hem och nu så ska jag sätta på gårdagens big brother efterssom jag missade det igår! Efter det ska jag nog ta en snabb dusch och bädda ner mig själv i sängen. Iallafall jag uppdaterar lite mera senare så ni får hare bra!

Bild ifrån förut idag.



hemma.

2011-03-30 @ 16:50:35♥ Kommentarer (0)

Hejhejhejhej.

Skoldagen började med idrott och vi spelade badminton och mini tennis, hah inte så kul faktiskt menmen. Nästa vecka ska vi iallafall åka och kolla på svanarna i tysslinge, men vi ska cykla och det är typ två mil tror jag?! Aja, dagen har iallafall varit bra och efter skolan så åkte jag hem.

För en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag & kollar på tve, om en stund så ska jag nog sätta mig och kolla lite på matten! Men jag bloggar mera lite senare så ni får hare bra.




21:57

2011-03-29 @ 21:57:54♥ Kommentarer (0)

Nu så går jag och lägger mig i sängen och kollar på cougar town och sedan tar jag och sover. Men jag bloggar mera imorgon när jag kommit hem ifrån skolan så ni får hare bra!

God natt.



God kväll.

2011-03-29 @ 18:44:46♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Idag så började hela skolan dagen med att kolla på hockey.. Efterssom skol laget spelade semifinal men dom förlorade. Aja, efter det så hade vi lunch sedan epa och sen var dagen slut eller nästan iallafall, det var bara dans kvar! Efter skolan så åkte jag hem och sedan satte jag mig och pluggade med matten efterssom jag har prov på fredag.. För en stund sedan så blev jag klar och nu så sitter jag och kollar på tve och lyssnar på musik, om en stund ska jag gå och duscha sen fixa lite! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra.

                            Karin                                                                  Gammla bettan



bilder från igår.

2011-03-28 @ 20:38:20♥ Kommentarer (0)



















Det finns mycket mera bilder men alla kan jag inte ladda upp ju.



-

2011-03-28 @ 17:09:48♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Skoldagen har varit rätt najs och dagen gick snabbt också. Sista lektionen var ju skoldans och vi håller på med en street/hipphopp nu och den börjar bli riktigt bra faktiskt! Iallafall efter den så gick jag,karolina och evelin till åhlens för jag & evelin skulle köpa brun utan sol. Efter det så cyklade jag hem och då så satt jag och laddade in alla bilder från igår! Nu så sitter jag och kollar på tve och ikväll så är det ju dans men jag ska nog inte vara med idag efterssom min hals göra jätte ont.. Aja, jag lägger upp bilderna snart så ni får hare bra!





bilder från igår.

2011-03-28 @ 16:57:51♥ Kommentarer (0)



















Det finns mycket mera bilder men alla kan jag inte ladda upp ju.



Nattinatti

2011-03-27 @ 22:27:05♥ Kommentarer (0)

Går och lägger mig nu i min sköna nybäddade säng! Ni får hare bra så hörs vi imorgon när jag kommit hem!



God kväll.

2011-03-27 @ 21:11:13♥ Kommentarer (0)
Hejhejhejhejhej!

Har ni haft en bra dag? Det har verkligen jag haft!

Vid ett så åkte jag och mamma upp på stan och mötte sandra & hennes mamma. Vi gick runt lite och kikade i affärerna sedan gick vi till en resturang och åt lunch. Sen gick vi runt lite till, jag kollade på nya converse som jag ska köpa weei! Efter det så gick vi till konserthuset där modevisningen var. När vi kom in så fick vi goddiebags som jag inte kollat i än haha! Jag och sandra träffade även två saknade kollo ledare som var vakter, sjukt roligt! Klockan sex började modevisningen och det var jätte bra och roligt att kolla på, jag tror att jag tog cirka 200 bilder.. Men det var as svårt att få bra bilder där inne efterssom det var olika ljus hela tiden fast några bra bilder fick jag ju! Efter modevisningen så gick jag och mamma till bussen och tog den hem.

För en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag och kollar på big brother och snart så ska jag gå in & duscha och ta kort på sakerna jag fick i goddiebagen men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



God morgon!

2011-03-27 @ 11:25:49♥ Kommentarer (0)

Hej på er.

Nyss så vaknade jag och nu så sitter jag och kollar på tve. Om en stund så måste jag göra iårdning mig för idag ska jag på stan och äta med mamma och några till sedan ska vi gå på en modevisning, roligt! Jag tar med mig kameran så det kanske kommer upp bilder ikväll eller imorgon! Men ni får ha en bra söndag så hörs vi ikväll!

Från igår.



God natt!

2011-03-27 @ 00:31:39♥ Kommentarer (0)

Stallde nyss om klockan till sommartid yeey*hihi* Iallafall jag går och lägger mig nu så jag bloggar mera imorgon när jag vaknat oså! Hoppas ni haft en undebardag precis som jag.




Pictures

2011-03-26 @ 20:49:43♥ Kommentarer (0)
Från Vågen ↓





Från slottet









Jag orkar inte ladda upp några mera bilder just nu!



17:03

2011-03-26 @ 17:02:59♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Idag så åkte jag ju och mötte karolina. Vi cyklade till stan för hon skulle byta en tröja sen så var vi kvar där och jag hittade ett snyggt litte på monki som är öppen i ryggen haha jag har velat haft ett sånt linne sjukt länge!! Sen så var det modevisning i gallera vågen så vi kollade på den och jag tog några bilder men jag vet inte om dom blev bra.. Aja efter det åkt vi och köpte glass och satte oss vid slottet. Vi gick även in i slottet på en utställning!! Ja, och det var bar vi där inne så det var faktiskt ganska så läskigt.. Sen gick vi en vänna till på stan fast vi kollade bara. Efter en stund så gick vi och hämtade cyklarna och cyklade hem, nyss så kom jag hem och nu så sitter jag med hög musik och pratar med tjejerna.

Jag ska ladda in bilderna från kameran snart så jag bloggar mera senare!



nu trampar jag iväg.

2011-03-26 @ 11:51:55♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Nu så har jag ätit lunch och fixat klart mig så jag cyklar iväg och möter karolina. Vi ska upp på stan först och byta en tröja sedan tror jag att vi sätter oss någonstans och äter en glass eller något! MEn jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



God morgon!

2011-03-26 @ 10:10:06♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så vaknade jag och jag har blivit hes igen.. jag blir alldrig frisk känns det som. Aja, idag så ska jag träffa karolina och vi ska ut och fota wiooo! Så det knakse kommer upp några bilder senare ikväll. Om en stund så ska jag nog börja fixa mig oså så jag bloggar mera senare, ni får ha en bra lördag!



God kväll!

2011-03-25 @ 20:41:56♥ Kommentarer (0)

Just nu så sitter jag och kollar på Let´s Dance och dricker cola! För en stund sedan så satt jag och kollade på reprisen utav big b och fixade mina nagar, hehe jag satte på lösnaglarna jag fick för någon vecka sen! Det känns konstigt att ha "långa" naglar nu och ganska jobbigt att skriva..




hemma

2011-03-25 @ 16:14:56♥ Kommentarer (0)
Hejhejhej.

Skoldagen har varit bra och på idrotten körde vi badminton haha jag hade glömmt bort att det faktiskt var roligt! Efter idrotten så hade jag svenska sen lunch. Alltså det var nog den vidrigaste lunchen idag, inte bara maten utan det är vissa gymnasie elever (tror dom är det) som satt på stolarna och visade sina håriga rövar... Asså jag blev verkligen äcklad och det var inte bara en som visade röven utan flera stycken. EUW! Aja, jag hade SO prov idag också och det gick jätte bra tror jag för jag kunde det mesta så nu är jag stolt och glad*hihi* Efter skolan så cyklade jag hem och tog sellskap med karolina men när jag kom hem så fick jag panik efterssom jag hittad einte min skåpsnyckel.. Haha, jag vet inte varför jag får panik när någonting är borta? Iallafall jag och mamma åkte tillbaka till skolan och nyckeln var kvar i skåpet, tur! Jag fick även med mig matteboken hem för jag har matteprov nästa vecka så jag måste bli klar och plugga till det!

För en stund sedan så kom jag hem och nu sitter jag och lyssnar på musik oså, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




hårinpackning.

2011-03-24 @ 21:11:29♥ Kommentarer (0)

Hello!

Nyss så kom jag ut ur duschen haha det var ett tag sedan jag sa att jag skulle duscha men jag fastnade framför tven.. Iallafall nu så har jag duschat och har precis lagt i en hårinpackning! Sen så sitter jag och tänker på vad jag ska ha på mig imorgon..? Jag har några ideér som jag funderar på. Jag brukar inte ha problmen med vad jag ska ha på mig nästa dag. Eller jo fast jag brukar oftast hålla det för mig själv..! Iallafall om en stund så ska jag lägga mig i sängen och kolla på tve men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



två bilder.

2011-03-24 @ 19:20:31♥ Kommentarer (0)





God kväll!

2011-03-24 @ 18:39:20♥ Kommentarer (0)

Ridningen gick jätte bra idag, najs! Och efter den så åkte jag och mamma till subway och handlade med hem*hihi* Iallafall nyss så åt jag och snart så ska jag gå och ta en varm dusch! Btw har ni märkt att våren äntligen är här. Jag tänkte på det idag när jag cyklade hem haha!

Hah, idag så fick vi besök utan någon förening (kommer inte ihår vad den heter) som delar ut biblar gratis så vi fick en eller det är ju nya testamentet!



hemma ifrån skolan

2011-03-24 @ 15:55:15♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Jag vill börja med och skriva att min dag har varit super bra!! Och jag känner mig mycket bättre eller lite iallafall. Iskolan så hade vi först NO och då fick vi går runt och kolla vilka saker som ledde ström och det var faktiskt roligt. Dom andra letionerna var också bra och vid två så var det "film tajm" åttorna hade gjort filmer som längan satt och kollade på. Vi fick popcorn och dricka & det var rätt så roligt att kolla på filmerna! Vi fick även sluta en halvtimme tidigare. Efter skolan så åkte jag hem och när jag kom hem så tog jag lite bilder som jag lägger ut senare i think! Aja, om en stund så ska jag byta om oså men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




God natt.

2011-03-23 @ 21:58:51♥ Kommentarer (0)
Nyss så duschade jag och nu så drar jag mig till sängen och kollar på big b. Men jag hoppas ni haft en bra dag och jag bloggar mera imorgon!



hej.

2011-03-23 @ 18:08:58♥ Kommentarer (0)
Puuh, förlåt att bloggen suger just nu men när jag kommer hem ifrån skolan så somnar jag bara efterssom jag inte mår helt okej.. Men jag ska försöka att uppdatera oftare osv.

Skoldagen har varit okej eller som vanligt och vi har inte gjort något speciellt iskolan. Eller jo vi hade idrott i klassrummet haha alltså teori, det var mycket skönare än att ha "vanlig" idrott!! När jag kom hem från skolan så sov jag ju somdagt och nyss vakndade jag till liv igen. Om en stund så ska jag äta för jag är jätte hungrig men det känns konstigt att äta mat nu när jag är förkylld för jag känner inte smaken på någonting förutom när jag äter halstabletter.. Aja, jag ska sätta på mig hörlurarna och lyssna på happy music nu så ni får hare bra, jag bloggar mera senare!

Utan smink.



God natt

2011-03-22 @ 21:50:58♥ Kommentarer (0)

Nu så går jag och lägger mig i sägen och kollar på tve tills jag somnar! Men jag skriver mera imorgon när jag kommit hem oså!



justä.

2011-03-22 @ 18:32:13♥ Kommentarer (0)
Morfar var här idag och lämnade gammla Bettan (cykeln) så jag kan cykla till skolan imorgon! Yeh, ser fram mot det faktiskt!

Gammal bild sen i höstas. Bettan klarar allt..



trött..

2011-03-22 @ 16:33:33♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra dag! Det har inte jag haft kan jag säga.. Imorse så vaknade jag och kännde att jag inte mådde helt okej men jag gick till skolan iallafall! Jag hade ju engelska prov direkt på morgonen och jag vet inte hur det gick fast jag tror att det gick sådär. Sen har dagen bara rullat på och på dansen så hade jag ingen ork i kroppen.. Aja, efter dansen så skulle jag igentligen så hem men jag tog bussen istället. När jag kom hem så la jag mig i soffan och somnade tills nu! Det var riktigt skönt att få sova lite.

Nu så sitter jag och kollar på tve och dricker smultron jos. Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




hemma från dansen.

2011-03-21 @ 21:16:46♥ Kommentarer (0)
God kväll!

För en stund sedan så kom jag hem ifrån dansen och då så åt jag lite sen så duschade jag. Åååh, jag är så himla trött mina ögon vill bara stängas och sova.. Heh aja nu så sitter jag och kollar på det okända och efter det så ska jag kolla på big b sen sova, mys! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



ska snart gå.

2011-03-21 @ 17:37:40♥ Kommentarer (0)

Hejsan!

Orkar inte skiva så mycket om dagen mer än att den har varit bra och sen jag kom hem så har jag bara suttit och pluggat till engelska provet som jag har imorgon.. Känner mig lite osäker men hoppas det går bra iallafall! Det gick ju bra på förra. Iallafall om en stund så drar jag till dansen och tränar det ska bli skönt men jag börjr bli förkyld igen så vi får se hur det går.. Aja, men nu så ska jag plugga lite till så jag bloggar mera innan jag går eller när jag kommit hem ikväll!



bilder från idag.

2011-03-20 @ 20:28:36♥ Kommentarer (0)













God kväll!

2011-03-20 @ 19:04:38♥ Kommentarer (0)

Idag så träffade jag tjejerna och vi åkte till willys och köpte chips och dricka sedan så gick vi till en skola och satt där & pratade i solen! Sen så åkte vi hem till karolina och sedan  till evelin där vi stannade i några timmar. Vid fem ungefär så bestämmde vi oss för att gå ut och "powerwalka" så vi gick hem och bytte om oså sen ut i spåret, vi gick fem km och det var faktiskt jätte skönt att avsluta dagen med det! För en stund sedan så kom jag hem och nu så ska jag gå och duscha & lägga i en hårinpackning. Jag tog även massa bilder idag som jag lägger ut senare!



-

2011-03-20 @ 11:22:11♥ Kommentarer (0)

God morgon!

Jag vaknade vig halv tio ungefär och då så gick jag upp och började plugga?! Öum, konstigt.. Aja, nu så ska jag gå och möte evelin sedan går vi till karolina. Jag tar med mig kameran så det kommer säkert upp bilder här på bloggen senare ikväll. Men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får ha en bra söndag!



natti natti

2011-03-20 @ 00:07:15♥ Kommentarer (0)
Nu så är jag jätte trött och tänkte gå och lägga mig, bloggar mera imorgon!



God kväll!

2011-03-19 @ 19:57:12♥ Kommentarer (0)

Idag så åkte jag ju upp på stan med tjejerna och först så gick vi in på rut mfl för jag skulle ju kolla på leggings & dom blev mina efter tio minuter!*hihi* Sedan så gick vi runt lite och efter det åt vi bakad potatis på la bugette, sjukt mysigt! Sen så gick vi runt lite till och in till bikbok där hittade jag en tröja som jag köpte och den har jag faktiskt velat haft jätte länge! Iallafall efter några timmar så gick vi till Java och fikade, haha jag mådde illa efter allt.. När vi hadde fikat klart så åkte vi hem till karolina och vilade..! Sen gick vi ut och nyss så kom jag hem, nu så ska jag duscha sedan sätta mig och kolla på tve. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag!

Hörs sen.




Utan blixt.

Med blixt.




stan nu.

2011-03-19 @ 11:49:29♥ Kommentarer (0)
God morgon!

Jag vaknade för några timmar sedan och nu så har jag fixat klart mig. Idag så ska jag åka upp på stan med tjejerna och vi ska äta på stan också, mysigt!*hihi* Jag ska nog köpa ett par leggings som jag hittade igår! Men nu så ska jag fixa det sista sedan går jag till bussen! Jag bloggar mera senare när jag kommit hem så ni får ha en bra dag.




yeh

2011-03-18 @ 20:19:21♥ Kommentarer (0)
Idag så märkte jag att min mascara hade en "vibbrator" HAHA det finns en knapp längst upp på mascaran och jag visste inte om det så jag tryckte där snacka om att jag blev rädd... Men jag tror att den gör så det blir mera volym på fransarna eller något!

                                                               Knappen..↓




-

2011-03-18 @ 18:05:42♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Skoldagen har varit bra och det känndes som att dagen gick sjukt fort! Efter skolan så åkte jag hem oså och nu så sitter jag och kollar på tve! Som ni kanske ser så har jag ingenting att skriva så jag bloggar mera lite senare så ni får hare bra!

Macka och apelsin jos efter skolan.



Hello.

2011-03-17 @ 20:11:46♥ Kommentarer (0)
Har ingenting och skriva så jag lägger ut två bilder istället!







God kväll!

2011-03-17 @ 18:26:33♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Skoldagen har varit bra och dagen gick faktiskt rätt så fort eller det känndes som det iallafall! Efter skolan så tog jag bussen hem och bytte om sedan åkte jag till stallet. Fast jag glömmde att det var teorivecka så jag och mamma åkte och handlade istället, jag orkar inte gå på teorin. Iallafall nyss så kom jag hem och nu så sitter jag och lyssnar på musik & jag ska nog snart äta men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Big Brother.

2011-03-16 @ 21:57:53♥ Kommentarer (0)

Nu så ska jag gå och krypa ner i sängen sedan kolla på Big B. Men jag bloggar mera imorgon när ja kommit hem ifrån skolan oså!

God natt!




just nu.

2011-03-16 @ 20:49:12♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Nu så sitter jag och lyssnar på gammal techno*hihi* Och om en stund så ska jag gå och duscha. Jag är jätte trött idag efterssom onsdagar är sjukt lååånga och det är lika lång dag imrogon med. Aja, jag kommer väll vänja mig någon gång!




-

2011-03-16 @ 18:40:05♥ Kommentarer (0)

Hejhejhej.

Bloggen är skit dålig nu jag vet, men jag slutade sent idag och jag stannade kvar på studiehjälpen så jag skulle hinna jobba lite extra. Iallafall skoldagen har varit bra och jag hade ju NO prov idag med.. Och det gick också bra eller jag hoppas på det!*hihi* Efter skolan så gick jag hem och kollade på tve en stund och nu så sitter jag här. Aja, jag ska äta om en stund men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Igen bild.



God kväll.

2011-03-15 @ 18:23:53♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Skoldagen har varit bra oså och skoldansen gick också bra! Vi började på våran andra dans, weeei. Det blir en street/hoip hop dans, precis vad alla ville haha. Efter dansen så gick jag till statsbobloteket och pluggade med evelin och karolina fast jag pluggade med på NO´n efterssom vi har prov på det imorgon.. Jag tror att vi satt där i ungefär tre timmar, mys*hihi* Iallafall nyss så kom jag hem och om en stund så ska jag nog duscha oså men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Jag fastnade inte på bild idag så det fick bli en sne bild.



God natt

2011-03-14 @ 21:55:36♥ Kommentarer (0)
Nu så sitter jag och kollar på det okända och om några minuter så börjar big B så jag ska lägga mig och kolla på det! Men jag bloggar mera imorgon när jag kommit hem ifrån skolan så ni får hare bra!



hemma.

2011-03-14 @ 20:19:42♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Nyss så kom jag hem ifrån dansen och det gick faktiskt rätt så bra idag. Fast jag var ju borta förra gången så det var rätt så mycket att lära in men det är väll bara att öva! Nu så sitter jag och kollar på klass 9A och om en stund ska jag äta & duscha sedan så tillbrinagr jag nog min kväll framför tven.

Jag bloggar mera lite senare!



bye

2011-03-14 @ 16:58:45♥ Kommentarer (0)
Nu så traskar jag hem till evelin och jag möter karolina på vägen med! Sen så åker vi till dansen och kör hårt, haha eller hur va? Men jag bloggar mera när jag kommit hem ikväll så ni får hare bra!



några bilder

2011-03-14 @ 15:25:50♥ Kommentarer (0)
Jag gick ut i uterummet för att fota lite och såg en fluga haha, det var den första jag sett på året!



Sjukt fint väder, sommar snart ju!!
Eller så fort snön har gått bort..↓





-

2011-03-14 @ 14:00:17♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Nyss så kom jag hem ifrån skolan eller inte skolan utav vårdcentralen efterssom jag har haft ont i halsen i tre veckor nu.. Så jag fick ta några prover oså! Jag hadde ju svenska prov idag på två författare och jag hade valt Harry Martinsson och Moa Martinsson. Hoppas att det gick bra för jag kunde inte på mycket om Moa. Aja, ikväll så är det dans och det kommer bli kul att få träna igen! Men nu så ska jag plugga lite på No´n efterssom jag har prov i det på onsdag!



-

2011-03-13 @ 19:45:48♥ Kommentarer (0)

Det är något konstigt med HTML koden så jag kunde inte på upp klipper här på bloggen men jag vill verkligen se den hära filmen, heh!!

Och jag älskar repliken: Gud vad du är tårkig!



nytt smink

2011-03-13 @ 18:48:04♥ Kommentarer (0)
Mamma kom hem med lite nytt smink oså från kicks idag!

På bilden ser ni:
Två mascaror
Tre eyeliner´s (en i burk)
Ett nytt compakt puder
En ögonskugga
En läpp borste
Lösnaglar och tillbehör till naglar




God kväll!

2011-03-13 @ 18:17:09♥ Kommentarer (0)
Nu så är jag äntligen klar gud avd skönt det känns att ha läst ut boken! Jag pluggade ju även till provet imorgon och jag kan inte så mycket men jag får kolla mer på det senare. Om en stund så ska jag gå och duscha sedan lägga in en hårinpackning och smeta på lite ansiktsmask! Men nu så ska jag äta så jag bloggar mera senare.



plugg time.

2011-03-13 @ 12:35:55♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Nu så har jag fixat mig lite oså och nu ska jag sätta igång och plugga. Fast jag orkar egentligen inte men jag måste efterssom det är svenska prov imorgon och NO prov på onsdag sen så är det ju skönt att få det gjort så ja slipper sitta hela kvällen med det!! Men jag bloggar mera när jag är klar så ni får ha en bra dag.





God morgon

2011-03-13 @ 10:00:58♥ Kommentarer (0)
Brr, jag fryser och dåligt väder är det ute med! Men det gör ändå ingenting efterssom min dag kommer tillbringas hemma för jag måste plugga till provet imorgon och jag måste läsa ut boken. Iallafall nyss så vaknade jag och nu så sitter jag och kollar på någon film på tven, om en stund ska jag fixa mig lite sedan börja plugga! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



00:08

2011-03-13 @ 00:08:34♥ Kommentarer (0)

Nu så ska jag gå & tvätta bort sminket sedan byta om oså för jag går och lägger mig snart. Jag börjar bli riktigt trött.. Aja, jag bloggar mera imorgon!



eric saade♥

2011-03-12 @ 22:50:11♥ Kommentarer (0)
OHJA!!!
Eric vann melodifestivalen 2011 och hans låt är ju faktiskt sjukt bra!


Iallafall nu så sitter jag och lyssnar på musik oså. Men jag bloggar mera innan jag går och lägger mig eller något så ni får hare bra!



sminkning

2011-03-12 @ 20:42:36♥ Kommentarer (0)

Så här såg mina ögon ut idag!


Haha, oplockade ögonbryn..



-

2011-03-12 @ 18:22:25♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Ursäkta för en dålig uppdatering idag, jag ska bättra mig heh! Iallafall tjejerna kom ju till mig och vi sminkade oss sen skulle vi ta bilder men det blev inte så eller jo vi tog några iaf. Efter en stund så gick vi till mc donalds och satt där en stund sen hem till mig igen. Hos mig så gjorde vi inte så mycket men vi kollade lite på tve sen så satt vi och pratade som vanligt!*hihi* Det är faktiskt ganska så skönt att prata om allt med mina närmsta vi pratar alltid om något nytt varje dag. För en stund sedan så gick dom hem och nu så sitter jag och kollar på tve, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Bilder kommer senare, ska bara laddda in dom!



God morgon

2011-03-12 @ 09:24:43♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag och jag har ont i halsen.. Ajdå. Heh, iallafall idag så ska jag träffa evelin & karolina och vi får se vad vi hittar på! Nu så ska jag gå och göra te och hoppas på att min hals blir bättre, så jag bloggar mera senare!




hejhejhejhej

2011-03-11 @ 20:03:17♥ Kommentarer (0)
Skoldagen har varit bra osv, jag tog hem lite skolarbete efterssom jag har svenska prov på måndag.. Jag fick även reda på matte provet jag gjorde för någon vecka sedan och det gick faktiskt super bra!! Efter skolan så gick jag, evelin och karolina till willys och köpte godis sen så att vi och solade lite*hihi* Efter ett tag gick vi hem till evelin men jag var inte där så länge för jag åkte till net on net med mamma för jag skulle köpa ett USB minne. Men dom hadde bara 4GB och jag behöver 8GB så vi åkte till clas ohlson och köpte USB där! Fast jag fick nytt headset till datorn också, så tack mamma!♥ Efter det så gick vi till saigon och köpte med mat hem, mums.

Men nu så ska jag kolla på Let´s Dance så jag bloggar mera senare!






God natt

2011-03-10 @ 22:32:30♥ Kommentarer (0)
Jag sitter ju och kollar på big B men jag stänger av datorn nu så jag slitter göra det senare inte för att det är så anstängade men ah. Iallafall jag bloggar väll mera när jag kommit hem från skolan imorgon! Så ni får hare bra.



träningsvärk

2011-03-10 @ 22:07:08♥ Kommentarer (0)

Nyss så kom jag ut ur duschen och jag är väldigt trött haha men jag ska nog kolla på big brother nu sedan så gå och sova, härligt!! Iallafall jag känner när jag går att träningsvärken börjar komma.. Det är nog de värsta med att åka skidor jag får så himla ont i benen någon dag efter och jag trodde verkligen att jag skulle slippa det den hära gången! Men sånt får man leva med.

Imorgon så har jag "prov" i idrott alltså vi ska visa vad vi kan i gymnastik (volter,stå på händer och hänga i ringar) typ ah ni fattar! Okej, nu så ska jag kolla på tve så jag bloggar mera senare!
No pics today!



Puuh, hemma efter en lång skoldag!

2011-03-10 @ 18:41:57♥ Kommentarer (0)

God kväll.

Idag så var det första gången jag var i skolan på en vecka hehe och jag känner att jag har en del att ta igen.. Aja, jag får väll stanna kvar på studiehjälpen på onsdag eller något! Skoldagen har varit både bra och dålig, det dåliga var att jag blev så himla trött oså & det bra var att jag kom igång igen med skolarbetet! Iallafall efter skolan så åkte jag hem i regnet och när jag kom hem så bytte jag om oså. För en stund sedan så kom jag hem ifrån stallet och nyss så åt jag mc donalds*hihi* Jag har inte så mycket mera och skriva så jag bloggar mera senare!



nattinatti

2011-03-09 @ 21:56:53♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så kom jag ut ur duschen och har precis gjort lite mera te! Men jag ska nog ta och fixa lite sedan lägga mig i sängen och kolla på big brother! Imorgon så ska jag till skolan, haha jag är nästan lite glad faktiskt och det kommer bli roligt att träffa alla igen. Jag bloggar mera imorgon när jag kommit hem så ni får hare bra!



Äntligen hemma!!

2011-03-09 @ 20:16:36♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Dagen har varit sjukt bra och det var roligt att åka igen. Haha, jag hadde inte åkt på ett år men jag kunde efter ett tag. Först så åkte vi i den lite minde backen så vi skulle vänja oss sedan så åkte vi upp på toppen!*hihi* Fast lyftarna stannade hela tiden för folk rammlade av.. Men det var nog läskigast att stanna i sittlyften efterssom den gungade oså!! Vi åkte först grön backe sen provade vi en röd och en blå och det var i dom backarna jag rammlade haha fem gånger faktiskt. Sedan så skulle vi prova vi en svart backe (men vi visste inte att den var svart) så jag och evelin skulle åka i den men ingen utav oss vågade inte så vi hasade ner för det brantaste. HAHA och alla kollade på oss verkligen alla.. Aja, vi tog oss ner och mötte karolina på toppen och åkte ner igen! Somsagt dagen har varit toppen och på bussen hem så somnade jag nästan, heh! Sen så har jag jätte ont i benen efter pjexorna.. Iallafall jag ska gå och ta en varm dusch sedan göra i ordning lite te så jag bloggar väll mera efter det!






TIDSINSTÄLLT INLÄGG

2011-03-09 @ 05:55:00♥ Kommentarer (0)
God morgon!

Nu så har jag nyss vaknat och ska börja fixa mig sedan packa det sista innan vi åker!! Bussen går kvart i sju från skolan så jag åker hemmifrån runt tjugo över sex! Jag är så sjukt taggad och jag känner på mig att dagen kommer bli helt undebar. Som ni ser på rubriken så är det hära ett tidsinställt inlägg, men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får ha en bra dag!




-

2011-03-08 @ 22:03:51♥ Kommentarer (0)

God natt!

Nu så går jag och lägger mig så jag orkar upp imorgon!



sommar outfit

2011-03-08 @ 19:36:32♥ Kommentarer (0)
Jag får massa sommar känslor när jag kollar på sommarkläder!♥





God kväll

2011-03-08 @ 17:35:45♥ Kommentarer (0)
Vad gör ni? Själv så sitter jag och pratar med tjejerna på msn och planerar tills imorgon eller inte direkt planerar men ah! Iallafall jag skulle ju läsa lite förut men jag kom alldrig loss från datorn, haha men jag har ändå kommit långt i boken så det jag behövde säkert inte läsa. Snart så ska jag äta kvällsmat oså, men jag bloggar mera efter det så ni får hare bra!



glass

2011-03-08 @ 14:37:14♥ Kommentarer (0)

Hejsan!

För en stund sedan så fixade jg mig oså sedan åt jag lunch! Iallafall nu så sitter jag och kollar på tve med musik i lurarna, jag tänkte lägga mig och läsa lite efterssom jag inte har något annat att göra.. Jag tror faktiskt att det blir romme imorgon YEH vi får hoppas! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Gammal bild sen i höstas!



God morgon!

2011-03-08 @ 09:37:59♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag och jag är fortfarande lite trött men om jag ska med till romme imorgon så måste jag kunna gå och lägga mig tidigt!! Iallafall idag så ska jag bli frisk och jag kanske ska ta bilder här hemma men det är inte så änkelt när det inte finns så bra motiv.. Aja, jag ska göra mera te nu så jag bloggar mera senare!




YÄH

2011-03-07 @ 21:44:28♥ Kommentarer (0)

Under dom hära senaste dagarna så har det varit soligt och töat lite! Och jag hoppas verkligen att det är sånt väder varrenda dag nu tills snön smälter så jag kan köps nya converse och massa annat vårigt/sommrigt! Jag brukar sitta och kolla på oika sidor och tänka vilka sommar outfits jag ska ha sommar*hihi*

LOVELOVELOVE!



God kväll

2011-03-07 @ 19:51:25♥ Kommentarer (0)

Har ni haft en bra dag? Det har jag haft eller nja ganska bra iallafall! För en stund sedan så åt jag kvällsmat och om en stund ska jag duscha sedan sätta mig i soffan och kolla på klass 9A. Jag tror jag kommer åka med till romme på onsdag efterssom jag mår mycket bättre, ohja! Jag är sjukt glad*hihi* Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



photos

2011-03-07 @ 14:43:59♥ Kommentarer (0)






god morgon

2011-03-07 @ 11:56:34♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

För en stund sedan så vaknade jag och jag känner att jag börjar på bättre och bättre, weii!! Iallafall mormor och morfar kom nyss med godis och lekerol till mig, hehe det behövdes. Ja, jag har inte så mycket mera och skriva efterssom jag inte ska göra något speciellt idag så jag bloggar mera senare!



grymt arg

2011-03-06 @ 22:12:43♥ Kommentarer (1)
God kväll!

Jag orkar igentligen inte skriva något mera idag men tänkte göra det iallafall! För en stund sedan så åt jag pizza och det var faktiskt riktigt gott!*hihi* Nu så sitter jag och kollar på big brother och CILLA ÅKTE UT JAAA!!! Det blir ingen skola för mig imorgon häller.. Jag måste verkligen bli frisk tills på onsdag JAG MÅSTE!!

Aja, jag orkar inte skriva mera så jag bloggar mera imorgon, ni får hare bra!



-

2011-03-06 @ 17:12:49♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Idag så vaknade jag runt elva och då så fixade jag mig oså sen satte jag mig vid datorn! Och där har jag suttit resten utav dagen typ, inget ovanligt precis.. För en stund sedan så tog jag lite bilder på alla omöjliga saker, alla blev väll inte så jätte bra bilder fast några blev jag nöjd med! Och jag ska lägga ut dom på bloggen när jag sätter mig vid min data. Just nu så sitter jag vid en annan bärbar vi har här hemma haha har ingen aning varför?! Men jag startar nog min egna imorgon.

Iallafall nu så sitter jag här och känner mig bättre i halsen och jag är faktiskt inte lika snorig! Men jag har sån hära rethosta som retas med mig och stör mig jävligt mycket.. Aja, jag ska även läsa lite idag med men jag bloggar mera senare och hoppas att ni har haft en bra söndag!

En bild som jag tog idag dom andra kommer imorgon eller så!



hejhejhejhej

2011-03-06 @ 12:34:26♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så vaknade jag och nu så sitter jag & kollar på tve och lyssnar på musik! Idag ska jag ta det lugnt och friska upp mig tills imorgon så jag kan gå till skolan! Ååå, jag måste bli frisk innan tisdag annars så kan jag ju inte åka med till romme...:( Aja, om en stund så ska jag äta oså tror jag men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



snart melodifestivalen

2011-03-05 @ 19:58:28♥ Kommentarer (0)
God kväll!

nu så sitter jag och kollar på Bee Movie haha eller den är typ slut nu! Men iallafall jag satt och läste i en timma ungefär sedan tog jag mig lite kvällsmat. Om några minuter så börjar melodifestivalen så jag ska nog kolla på det, justä jag skulle göra en hår inpackning så jag ska springa och göra det innan melodifestivalen börjar!



-

2011-03-05 @ 17:34:27♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Ojoj vad tiden har runnit iväg nyss var klockan typ tre.. Aja, jag har gjort samma sak som jag har gjort i tre dagar nu: druckit te, ätit halstabletter och hostat. Nu så sitter jag och webbar med karolina oså men om en stund så ska jag nog gå och lägga in en inpackning i mitt hår och jag ska även läsa ur boken! Ja, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
Inga bilder idag, eller ni kanske märkt det.



God morgon

2011-03-05 @ 11:57:33♥ Kommentarer (0)

Nyss så vaknade jag och det känndes faktiskt skönt att sova ganska länge! Iallafall idag så ska jag bara vara hemma och vi får se ifall det händer något eller om det är dött.. Ja, jag kanske ska läsa lite ur en bok som vi har i skolan, det skulle nog vara smart efterssom vi ska skriva en bokrecension om den om två veckor typ! Aja, om en stund så ska jag nog äta så jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



.

2011-03-04 @ 23:14:58♥ Kommentarer (0)

Nyss kollade jag på Big B och jag stör mig sjukt mycket på cilla... Aja, nu så ska jag lägga mig och kolla på tve så jag bloggar mera imorgon!

God natt!



Let´s dance

2011-03-04 @ 20:12:32♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Som ni har märkt så har jag bara varit hemma idag haha för jag har inte kunnat göra någe annat.. Och hela helgen kommer bli likadan säkert.. Aja, för en stund sedan så åt jag kvällsmat och nu så har jag och mamma gjort lite "fredags mys" eller mamma har!*hihi* Nu så ska jag kolla på Let´s dance eller ja det började ju nyss så jag ska nog lägga ifrån mig datorn eller nä, jag ställer den åt sidan istället! Men jag bloggar mera senare så ni får ha en undebar kväll!



trött

2011-03-04 @ 15:28:03♥ Kommentarer (0)
Nyss så kollade jag klart på filmen "You Again" den var faktiskt sjukt bra! Ja, nu så ska jag väll sätta på lite musik eller så och värma mig en kopp te igen haha jag har druckit minst sju koppar idag! Men det är ju faktiskt bra om jag ska bli frisk!




halstabletter=livet♥

2011-03-04 @ 12:55:25♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Allt bra? Nu så sitter jag och lyssnar på musik och kollar på tve. För en stund sedan så åt jag lunch och bytte om till varnliga kläder haha eller ja nivet vardags kläder! Jag känner mig lite bättre men jag är sjukt hes, HAHA sen så blir det pinsamt när folk ringer hem till mig för jag låter som en kille och kan knappt prata ibland.. Undra vad dom tänker?? Iallafall förut så laddade jag ner filmer eller ah två stycken, en romantik/komendi(älskar sånna filmer!!) sen så filmen trassel men den är på engelska så jag hoppas det finns text med*hihi*

Nu så ska jag gå och ta på mig ett par strumpor sedan sätta på första filmen tror jag! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Sjukling..:(



-

2011-03-04 @ 08:50:56♥ Kommentarer (0)
God morgon!

Nyss så vaknade jag och ja vet inte varför jag gick upp så tidigt.. Åååh, min hals vill alldrig ge sig! Jag orkar inte, heh! Iallafall min dag kommer jag tillbringa i fotöljen med min varma täcke, te och halstabletter. Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



dagens outfit

2011-03-03 @ 17:10:17♥ Kommentarer (0)


Tjock tröja - vet inte
Linne - bikbok
Mjukis byxor - bikbok



två toppen och en botten

2011-03-03 @ 13:55:30♥ Kommentarer (0)

Det är ju sjukt toppen att det är sommar om någon månad! Jag längtar sjukt att leva livet i sommar med dom jag tycker om mest! 


Det som också är toppen är att på onsdag så är det romme! Woho, jag har varit taggad sjukt länge. Fast jag måste hitta mina skidglasögon, asså jag vet inte vart jag har lagt dom? hmm..


Det som är botten är min förkylning.. Jag döööööör orkar inte sitta hemma, jag kommer troligtvis stanna hemma imorgon med(men jag vill inte).



God morgon

2011-03-03 @ 11:54:08♥ Kommentarer (0)

Eller ja, det är inte så "god" morgon.. Som jag skrev igår jag har sjukt ont i halsen och det blev värre så jag kan knappt prata nu.. Och det blev ingen skola för mig idag, jag hatar verkligen att vara hemma och vara sjuk det är faktiskt grymt tråkigt och jobbig för den delen! Jag vaknade iallafall nyss och jag är fortfarande trött, fast jag vill inte sova hela dagen*hihi* Iallafall jag gjorde te till mig själv nyss också och hämtade mera halstabletter, det behövs verkligen och jag hoppas att jag kan gå till skolan imorgon! Haha, saknar ju mina vänner.. Nu så ska jag kolla på topmodel så jag bloggar mera senare men ni får hare bra!





-

2011-03-02 @ 22:34:53♥ Kommentarer (0)
Nu så går jag och lägger mig i sängen för att kolla klart på Big Brother, men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



God kväll

2011-03-02 @ 20:50:06♥ Kommentarer (0)
Ikväll så har jag inte gjort så mycket haha inte mera än vanligt iallafall! Idag så bröt vi godis stoppet.. Tragiskt :( Haha, men jag ska iallafall inte äta godis oså på vardagar, bra va?! Jag börjar få riktigt ont i halsen asså allvarligt det gör sjukt ont hoppas att det går över innom en vecka iallafall! Ni vet då ska jag ju till romme och hur kul är det & åka och vara sjuk? Aja, jag får väll äta halstabletter under veckan oså, men jag glömmer alltid packetet hemma! Iallafall just nu så sitter jag och kollr på tve & jag ska nog snart gå och duscha! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra.

Random bild..




-

2011-03-02 @ 17:44:06♥ Kommentarer (0)
Hejsan!

Skoldagen har varit bra men lååång.. Haha, efter skolan så åkte vi till stan för evelin skulle hämya sina vantar som hon glömmde på dansen i måndags! Sen så gick vi runt lite medans vi väntade på bussen*hihi* Iallafall sen åkte jag hem och för en stund sedan kom jag hem. Nu så ska jag kolla på reprisen på Big B för jag hann inte se det igår, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



God natt

2011-03-01 @ 21:45:35♥ Kommentarer (0)

Jag börjar bli sjukt trött, blää. Iallafall så ska jag gå och byta om och borsta tänderna oså nu sedan lägga mig i min älskade sköna säng och kolla på tve! Men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!




happy music♥

2011-03-01 @ 21:10:19♥ Kommentarer (0)




just nu..

2011-03-01 @ 17:47:42♥ Kommentarer (0)

..Så sitter jag och kollar på tve och pratar med evelin & karolina på msn. Iallafall jag är på bättre humör nu så jag tänkte passa på att blogga igen*hihi*

Idag innan dansen så blev jag, karolina och evelin sjukt hungriga så vi sprang in till ica på stan och köpte yogurth(stavning?) Först tänkte vi gå till mc, men sen stog vi emot efterssom vi har det dära jävla godis stoppet haha fast det är ändå ganska skönt på något sätt? Vet inte vilket men så är det iallafall. Om en stund så ska jag äta kvällsmat sedan ta på mig mys kläder och kolla på tve tror jag! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



hej

2011-03-01 @ 16:06:55♥ Kommentarer (0)

Jag har ingen lust att blogga just nu, så vi får se ifall jag bloggar mera ikväll eller någe!


Gammal bild sen i sommras!



.

2011-03-01 @ 10:02:58♥ Kommentarer (0)
Hej, nu så sitter jag i skolan och har epa, roligt? Hmm, nja!*hihi* Om en stund så har jag bild oså sen dans!:) Iallafall hörs senare när jag kommit hem.



RSS 2.0