New clothes.

2011-11-30 @ 20:42:53♥ Kommentarer (1)
God kväll!
Idag så gick jag upp för tidigt redan klockan 6. Trodde bokstavligt att jag skulle skulle somna inne på toan eller något.. Jag tog bussen tio i sju upp på stan med Karolina för VIP shopping inne på H&M. Hihi, vi fick frukost och det var 20% på hela butiken så det blev riktigt bra pris. Jag hittade inte så mycket som jag riktigt ville ha men lite fick jag med mig hem.
Efter det så åkte vi till skolan somvanligt och dagen har varit bra. Jag slutade klockan ett men det blev att jag stannade kvar till fyra ungefär och gjorde en rest i engelska och pluggade på NO´n som jag har prov på imorgon. När jag kom hem så gjorde jag en uppgift som jag har i bilden.
Nyss så åt jag kvällsmat och nu så sitter jag och kollar på tve.
Oversize skjorta.
Blus, fram.
Blus, bak.

Hittade likadan ring fast i grön men tappade den på golvet och inna jag hann ta upp den så hade någon redan tagit den..

Sista träningen på året.

2011-11-29 @ 22:17:52♥ Kommentarer (1)
God kväll!
Skoldagen har varit super bra och på hemkunskapen bakade vi julbak. På skoldansen så dansade vi med sjuorna och niorna. Allting kommer bli asbra på fredag, taggad! Iallafall efter skoldansen så gick jag till glitter och köpte en earcuff. Sen åkte jag hem och ringde min praoplats, awesome. Nästa vecka och veckan därpå så har jag prao, jag ska praoa på dagis. Senare så åkte jag till dansen med tjejerna och det var sista träningen på året.
Nyss så kollade jag på desperate housewives. Jag ska snart gå och lägga mig för imorgon så måste jag gå upp ännu tidigare än vanligt..
Jag bloggar mera imorgon och hoppas ni har en bra dag.

Den du litar på, litar även på någon annan.

2011-11-28 @ 20:42:24♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Måndag igen och det är fullfart med massa plugg för mig. Det är andledningen att jag inte bloggat idag.
Skolan var helt okej och skoldansen med, jag bli bara mer och mer taggad tills helgen när det är dansuppvisning. På fredag med skolan och lördag med Nerikes, det kommer bli super bra!
Iallafall nu så ska jag ta och sätta på tven en stund men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!

God kväll.

2011-11-27 @ 20:48:00♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Idag så har jag haft fullt upp i krykan osvosv. Senare på kvällen så åkte jag med mamma och kollade på min bror när han spelade match. Nyss så kom jag hem och snart ska jag hoppa in i duschen, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Rabiosa.

2011-11-26 @ 22:26:23♥ Kommentarer (0)
Var ute idag och fotade med mina kära vänner.


boom boom pow.

2011-11-25 @ 22:10:29♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Jag har vekrligen varit usel på att uppdatera. Jag har verkligen inte haft tid, för mycket plugg alltså. Satt hela kvällen igår med No´n för det är prov nästa vecka. Måste verkligen jobba hårt nu.
Iallafall imorse så var jag hos tandläkaren sedan åkte jag till skolan med mamma och hadde utvecklingssamtal. Det gick super bra. Det känndes som att jag inte var med på någre lektioner idag haha. Efter skolan så åkte jag upp på stan med Evelin och Karolina, jag gick till 3 med min Iphone för jag kan inte sätta in mina hörlurar längre.. Så den åker snart in på lagning, bravo moa bravo!
Senare på eftermiddagen bakade vi chokladbollar, drack te, pratade och tände ljus, mysigt! Sedan åkte jag hem till Sandra och vi åt kvällsmat osv. För en stund sedan så kom jag hem och nu så ska jag sätta på mig mjukiskläder men jag bloggar mera senare eller imorgon så ni får hare bra!

God natt.

2011-11-22 @ 22:17:54♥ Kommentarer (1)
För en timma sedan ungefär så kom jag hem från dansen. Tappade bort mig sjukt mycket idag.. Jag måste öva mera hemma osv. Nästa helg så är det ju dansuppvisning med skolan och med Nerikes, det kommer blir riktigt grymt!
Iallafall när jag kom hem så gjorde jag nudlar och kyckling som jag åt medans jag kollade på desperate housewives! Nu så ska jag gå och fixa lite sedan gå och sova. Imorgon så är det onsdag och på kvällen är det konfrimation, men jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra dag!

Sims..

2011-11-22 @ 16:57:55♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
För en stund sedan så kom jag hem ifrån skoldansen och ska snart iväg på discon. Skoldagen har varit bra och halva dagen hade vi "Tema dag" så jag hade inte så mycket lektioner. Iallafall nu ska jag spela lite sims innan jag åker, hehe.. Jag bloggar mera när jag kommer hem så ni får hare bra!

Måndag kväll!

2011-11-21 @ 20:51:50♥ Kommentarer (2)
God kväll!
Skoldagen har varit toppen och SO provet gick super tror jag eller ja det känndes iallafall så! På skoldansen körde vi bara och sen fick vi lära oss avslutnings dansen. Efter det så var jag kvar på stan en stund med Evelin och Karolina sedan tog jag bussen hem.
Nyss så satt jag och pluggade på lite glosor och nu så kollar jag på "ensam mamma söker" haha. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
(Fastnar verkligen inte på bild idag..)

God natt.

2011-11-20 @ 21:59:34♥ Kommentarer (0)
Nu så ska jag dra mig mot sängen och försöka somna. Imorgon så är det måndag och det innebär att jag måste upp tidigt för att åka till skolan. Jag har ju SO prov också men det känna som att jag kan det så hoppas att det går bra! Iallafall jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!
Gammal bild.

SNÖ.

2011-11-20 @ 14:40:34♥ Kommentarer (0)
Det är snart december och snön har inte kommit än?! Förra året så var det lixom snö nu. Jag längtar faktiskt lite efter snön men bara dom första veckorna är roliga att vara ute osv för sen blir det ju bara jobbigt och usch kallt är det också.. Det bästa med vintern är nog att det är jul, nyår och min födelsedag då!
Bild från i vintras.

Har precis pluggat klart och snart så ska jag åka iväg med mamma. Bloggar mera ikväll så ni får hare bra!

Plugg. Mobilblogg.

2011-11-20 @ 13:09:48♥ Kommentarer (0)

Hej på er!
Just nu så sitter jag och pluggar på SO frågorna som jag har "prov" på imorgon. Det är ganska lätt men det är svårare att använda lite svårare "begrepp".. Aja nu ska jag fortsätta men jag bloggar mera senare så ni får ha en bra söndag!


God natt. Mobilblogg.

2011-11-20 @ 00:08:31♥ Kommentarer (0)

Nu så ligger jag i sängen och ska alldeles strax släcka lampan och försöka somna. Dagen har varit riktigt chill och så behöver det vara ibland! Iallafall jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra lördag.


Städat i några timmar.

2011-11-19 @ 17:34:20♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Jag började städa vid två och blev klar för en stund sedan. Det var rätt så behövligt. Jag hatar att städa men ändå så är det ganska skönt när det är gjort! Snart så kommer mamma hem men mat till mig och ikväll så blir det nog myskväll med familjen. Om en stund så ska jag ta en varm dusch osv. Men jag bloggar mera senare så ni får ha en bra lördagskväll!

näspiercing.

2011-11-19 @ 12:17:08♥ Kommentarer (0)
SV: Ja, jag har kvar den och jag kommer nog ha det ett tag till. Om jag skulle ta ut den så skulle det säkert bli ett märke med tanke på att det är ett hål, men det växer vell igen efter ett tag!


Kallt och soligt ute!

2011-11-19 @ 10:26:24♥ Kommentarer (0)
God morgon!
Igår så var jag ju hos Felicia hela kvällen och jag kom hem riktigt sent men ändå så är jag uppe med tuppen?! Vaknade lixom halv tio... Men jag är iallafall pigg och ett tag känndes det som sommar när solstrålarna trängde sig igenom mitt fönster. Iallafall nu så sitter jag och lyssnar på musik men ska snart gå och fixa mig lite.
Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

FREDAG!

2011-11-18 @ 18:26:33♥ Kommentarer (1)
God kväll!
Äntligen fredag och det känns superduper bra! Det är folkets ikväll men dit ska jag inte utan om en stund åker jag hem till Felicia och käkar. Mysigt.
Annars så har skoldagen varit bra. Efter skolan åkte jag upp på stan en stund med Evelin och Karolina, har hittat en sjukt snygg klänning till nyår! Somsagt ska jag åka snart så jag bloggar vell mera senare så ni får ha en undebar fredagskväll!

GRimm.

2011-11-17 @ 21:43:32♥ Kommentarer (1)
God kväll!
Imorse så skulle jag på bio med klassen och jag gick ut till bussen i tid osv. Mn bussen kom aldrig så vi kom sent. Blä hatar bussarna, dom kan aldrig hålla tider aldrig! Jag satt vid busshållsplatsen i en halvtimme och frös. Jaja, dagen var förövrigt bra, snabbt också för den delen. När jag kom hem så bytte jag om och tog bettan upp till stallet. När jag kom hem så duschade jag och åt kvällsmat.
För en stund sedan så kollade jag på Grimm. Åååhi, det är så himla bra!
Haha, förra året.

Trött.

2011-11-15 @ 21:50:43♥ Kommentarer (2)
God kväll!
För en stund sedan så kom jag hem från dansen och det var en hård uppvärmning idag, haha! När jag kom hem så sprang jag in i duschen för att hinna se på desperate housewives! Just nu är det reklam med det börjar snart igen! Iallfall imorgon så är det skola och komfrimation. Jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!

Dans.

2011-11-15 @ 17:51:23♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Kom hem från skoldansen för någon timme sedan. Skolan har varit bra men det är så himla kallt där, fryser ju.. Nu så ska jag alldeles strax gå ut till bussen för att åka till discodansen. Jag ska köra järnet hela tiden, så himla skönt! Iallafall nu så ska jag byta om och packa väskan. Blogar mera när jag kommer hem, hoppas ni haft en bra dag!

MIStletoe.

2011-11-14 @ 20:25:26♥ Kommentarer (0)

Bilden är från i vintras när jag precis hade fått min kamera Nikon D3100.

Måndag kväll.

2011-11-14 @ 18:04:39♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Har ni haft en bra dag? Det har jag iallafall. Idag så är det ju måndag och jag gik upp tidigt somvanligt för att gå till skolan. Idag så var jag pigg och glad, hoppas på det imorgon med. Jag gick även på hälsoundesökning hos skolsköterskan och det gick bra. Vi gjotde klart den andra skoldansen också, så ni är det bara att öva till uppvisningen!!
För en stund sedan så åt jag kvällsmat och nu så ska jag nog plugga lite på matten. Bloggar mera senare.
Minimoa.

Nya naglar. Mobilblogg.

2011-11-13 @ 20:21:50♥ Kommentarer (0)

Gjorde nya lösnaglar förut, dom blev orange i färgen.


God morgon!

2011-11-13 @ 10:05:04♥ Kommentarer (1)
Idag så vaknade jag tidigt faktiskt, redan klockan nio!! Det är söndag och söndagar är så sjukt tråkiga och jag vet inte vad jag ska göra idag. Iallafall nu så sitter jag med ett glas pucko och kollar på tve. Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Saturday evening.

2011-11-12 @ 21:29:05♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Kass uppdatering just nu iknow. Jag ska bättra på mig och göra tidsinställda inlägg oså när jag inte är hemma, I promise!!

Dagen har jag spenderat med Karolina och Evelin. Först så åkte jag upp på stan med Karolina för att sälja reflexänglar men det gick inte så bra så vi tog bussen hem till henne. På vägen hämtade vi upp Evelin. Hos Karro så kollade vi på webbtve program. Jag kom hem runt sju och då så åt jag kvällsmat.
Nu så har mammi gjort iårdning lite chips och dipp till mig. Det det blir de och "Elsas Värld" nu under kvällen! Hoppas ni haft en bra dag.
Bilden är tagen med min Iphone.

Vafan gör ja upp nu?!

2011-11-12 @ 02:05:48♥ Kommentarer (0)
God natt.

FREDAG 11-11-11.

2011-11-11 @ 21:01:55♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Äntligen fredag, så sjukt najs!! Skolan idag var okej men jag har varit lika trött idag som alla andra dagar i veckan.. Efter skolan så åkte jag hem till Karolina med Evelin och jag spenderade min eftermiddag hos henne. När jag kom hem så fick jag bokstavligt panik eftersom jag hittar inte min frälsarkrans (armbandet från konfan) och jag behöver det ju. Men hoppas på att jag kanske får ett nytt.
Justä, fick mina omdömmen igår och jag kan väl säga att jag är nöjs över mig själv. Nu vet jag ju lixom vart jag ligger med betyg osvosv. Men det är bara att kämpa på tills betygen kommer innan jullovet!!

Nu så ska jag sätta mig i soffan igen och kolla på när robin sjunger i idol. Bloggar mera senare, så hoppas ni haft en bra dag!
Reprisbild..?

NYTT MOBILSKAL.

2011-11-10 @ 20:50:58♥ Kommentarer (1)
God kväll!
Skoldagen har vait riktigt jobbig och ännu jobbigare på gustavsvik. Simmade längder i 50 minuter, både armar och ben värke efter men ändå så var det ganska skönt.
Här är mobilskalet jag köpte igår. Så fin färg eller hur?
Från New Yorker.
Mamma kom även hem med en sport-BH, tacktack.

No picture.

2011-11-09 @ 20:17:58♥ Kommentarer (2)
God kväll!
Skoldagen var sådär jag har frysit hela dagen och halvsovit på varje lektion ungefär.. Efter skolan så åkte jag upp på stan med Evelin och Karolina. Jag skulle egentligen fixat praoplats men det gör jag i helgen istället. Jag fick med mig hem ett nytt mobilskal. ASFINT. Jag tog kort på det osv men jag kunde tydligen inte ladda in bilderna i datorn eftersom jag sitter vid den stationära datorn. Internet fungerar inte på min bärbara, haha orkar inte.. Iallafall efter stan så åkte vi till konfrimationen oså.
För en stund kom jag hem och då så åt jag kvällsmat. Nu så sitter jag och kollar på tve men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
Jag kan ju inte ladda in bilder så det får bli en gammalbild från förra vintern.

Dagens Outfit.

2011-11-08 @ 17:45:27♥ Kommentarer (0)
Skoldagen har varit bra men jag har varit så himla trött hela dagen.. Iallafall nu så ska jag fixa lite sedan ta bussen till dansen. Bloggar mera när jag kommer hem eller imorgon. Men ni får hare så bra!
Skinnjacka-Bruno Z//Polotröja-Gina Tricot//Jeans med dragkedja därbak-Vero Moda//Skor-Converse.

TIDINSTÄLLT.

2011-11-07 @ 14:05:00♥ Kommentarer (0)
Foton från i Lördags.
Somvanligt så blev det bara några som blev bra. Men här är iallafall tre bilder.

Kyligt ute.

2011-11-06 @ 20:40:33♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Idag så har jag bara vait hemma tills lite senare på eftermiddagen. Då följde jag med mamma och kollade på bror min som spelade match. Efter matchen så åkte vi till Haga Grillen och köpte med varsin pizza. Jag kom hem för en stund sedan och då åt jag ju osvosv. Nu så hoppar jag in i dushcen men jag bloggar mera imorgon efter skolan så ni får hare bra!

HAHAHAHAHA.

2011-11-06 @ 17:02:00♥ Kommentarer (0)
Alltså ni måste kolla på klippet spola fram till 2.16 ungefär och lyssna när hon immeterar mattanten
"Det finns inga grisar i såsen, det är inga grisar som flyter runt i såsen".
Satt och kollade på Ana Ginas YouTube klipp igår natt och trodde allvarligt att jag skulle dö av garv. Kunde knappt andas.
Alltså ni måste kolla på klippet spola fram till 2.16 ungefär och lyssna när hon immeterar mattanten
"Det finns inga grisar i såsen, det är inga grisar som flyter runt i såsen".


Satt och kollade på Ana Ginas YouTube klipp igår natt och trodde allvarligt att jag skulle av garv. Kunde knappt andas.

Dagens klädsel.

2011-11-06 @ 15:21:00♥ Kommentarer (0)
Tjocktröja(Felicias)-Bik Bok//Leggings-Cubus//Boots(Felicias)-Din sko..?
Haha, mycket som är Felicias. Men vi tjejer går i varandras garderober som det vore våra egna!

Höstlov. Check!

2011-11-06 @ 13:21:48♥ Kommentarer (0)
UPPD: Fixade upp menyn igen!
Hej på er!
Vaknade runt tio idag och sen dess har jag suttit här i soffan och latat mig. Men nu så ska jag faktiskt ta mig upp och börja fixa mig. Idag så ska jag kolla på när min bror spelar match, orkar inte göra någotning annat.
Nu så är höstlovet slut och imorgon så är det skola. Veckan har varit behövlig. Imorgon så har våran länga "Halloween dag" så vi ska komma utklädda till skolan. Haha, det blir nog roligt. Förra året så var jag ju inte utklädd men iår så ska jag väll klä ut mig.
Men hoppas ni får en bra söndag så bloggar jag mera senare.
Sommar.♥

JEFFERY CAMPBELL SHOES.

2011-11-06 @ 00:25:19♥ Kommentarer (1)
Jag skulle inte tacka nej till dessa godingar. Älskar skor, alla sorter. Skulle bli överlycklig om jag fick ett par i julklapp eller i födelsedags present. Jeffery Campbell skor passar till allt. Det finns massor av olika former och färger, skorna passar ju faktiskt alla. Är så avundsjuk på ni som har, vill me. Ge mig nununu.
Gjorde ett snabbt collage bara.


Alla Helgons dag.

2011-11-05 @ 18:58:38♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Idag så gick jag och mötte Evelin & Karolina vid skogen och vi gick in med kamrorna i högst hugg. Vi tog nämligen naturbilder. Jag har inte hunnit kolla på dom än men några blev säkert bra! När vi hade fotat klart så gick vi hem till Karolina och väntade tills klockan blev fem för då gick vi till kyrkan och träffade konfa gruppen för kyrkogårdsvandring. Det var verkligen riktigt fint på kyrkogården med alla ljus som lyste upp hela gården. Klockan sex så ringde klockorna in för gudstjänst men den var inte jag med på eftersom jag ska ut och äta med familjen och sandras familj. Mysigt, det gjorde vi förra året också! Iallafall snart går bussen så jag ska väll ta och fixa mig lite men jag bloggar nog mera senare så ni får hare bra!

JUSTÄ, min meny har hoppat ner och jag orkar inte fixa det nu. Den kan ha hoppat ner av sig själv och fixas till automatiskt.. Får bokstavligt damp när sånt händer!!


Ingen bild häller..

Rödvitt. Mobilblogg.

2011-11-05 @ 12:52:00♥ Kommentarer (0)

Går och möter tjejorna nu, bloggar mera senare. Puss!


Det här klädde mig idag.

2011-11-04 @ 23:27:21♥ Kommentarer (0)
Halsduk-Gina Tricot(Felicias)//Jacka-Vero Moda(Evelins)//Linne-Gina Tricot//Jeans med dragkedja-Vero Moda//Skor-Converse.

Doll.

2011-11-04 @ 21:20:14♥ Kommentarer (1)
God kväll!
Idag så åkte jag hem till Felicia och var där hela dagen. Senare runt fyra så gick vi till willys och köpte choklad, har varit så himla sugen på det hela dagen!! Vid sex så hade vi fixat oss sedan traskade vi upp till elsfesten i karslund. Jag och Karolina klädde ut oss & satt i fönster, buskar, gräs och kollade på folk som blev livrädda och sprang iväg. Riktigt roligt var det iallafall. Men tyvär så blev vi inte kvar så länge fast det var skönt att komma in till värmen. Nu så sitter jag och kollar på Idol och dricker fanta. Hoppas ni haft en bra dag så bloggar jag mera senare.
Haha, bjuder på dom hära bilderna.

7th heaven.

2011-11-04 @ 11:32:55♥ Kommentarer (1)
Vaknade tjugo över nio i dag och jag trodde verkligen inte att jag skulle orka gå upp och bädda sängen. Men jag lyckades! Varför ska det vara så svårt att gå upp för?..
Nu så sitter jag och kollar på tve, sjunde himlen. Det är så sjukt bra! Iallafall idag träffar jag tjejerna osv men jag bloggar mera senare så ni får ha en bra dag!

Dusch.

2011-11-03 @ 22:49:39♥ Kommentarer (2)
Nu så hoppar jag in i duschen. Skulle gjort det för ett långt tag sedan men såklart fastnade jag här..
Är även med i en veckans blogg tävling hos Jossan klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Answer.

2011-11-03 @ 21:20:48♥ Kommentarer (5)
Fick en kommentar om vart Kjolen är köpt.
Den är köpt på Vero Moda och jag köpte den i början av sommaren.

Pink.

2011-11-03 @ 19:32:16♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Idag så åkte jag upp på stan och köpte tyg med Evelin och Karolina sedan åkte vi hem till Evelin för att sy oså. Det blev fakitskt rätt så bra. Efter det så gick vi ut och träffade Felicia en stund.
Runt sex så kom jag hem och då så åt jag. Nu sitter jag och kollar på tve & ska snart hoppa in i duschen.
Tyget, det är så fint!!! LOVE IT.

STAN SNART.

2011-11-03 @ 11:54:17♥ Kommentarer (1)
God morgon!
Igår så kunde jag inte somna eller jag fastnade vid datorn rättare sagt till klockan tre ungefär.. Men jag ställde min klocka på tio och såklart så stänger jag av den och vaknar nu... Om en halvtimme så tar  jag bussen till stan med Evelin och Karolina för att köpa tyg till våra discodräckter. Vi har ju uppvisning snart och vi måste sy dom. Det är bara en glitter tröja och paljettutsväng efterssom våran grupp har temat "Mamma Mia" som sjungs utav Abba så vi ska ha kläder som liknar deras.
Nu så får jag ta och skynda mig eftersom jag inte allt har fixat mig något.. Jag bloggar mera senare så ni får ha en bra dag!

CITY.

2011-11-03 @ 01:32:47♥ Kommentarer (1)
Några bilder från idag.
Med detta så säger jag godnatt, sov sött puss.♥

Dagens Outfit.

2011-11-02 @ 23:59:38♥ Kommentarer (0)

Halsduk(poncho)-Gina tricot/tunika-Weekday/leggings-Cubus/skor-Converse.

NY DESIGN.

2011-11-02 @ 23:38:09♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Nyss så blev jag klar med den nya designen. Jag hade totalt glömmt bort den men kom på idag att jag kunde fixa klart den och så blev det! Vad tycker ni om resultatet? Själv så blev jag jätte nöjd. Den är inte avancerad men ändå inte för enkel så I LIKE IT.

God kväll!

2011-11-02 @ 19:44:58♥ Kommentarer (0)
Dagen började med frukost somvanligt eller ja nästan somvanligt. Sedan så fixade jag mig och mötte Felicia i haga sen Evelin i apelsinen. Vi traskade vidare till Karolina och där så kollade vi lite på film/tv och spelade spel, haha. Vid fyra så tog vi bussen till norr och åkte upp till svampen. Gud vad Örebro var fint i mörkret, jag lägger in bilder senare!
Jag kom hem runt sex och då så åt jag kvällsmat. Nu så sitter jag och kolla på tve men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Stress.

2011-11-02 @ 12:59:45♥ Kommentarer (0)
Nu så måste jag skynda mig, ska möta tjejerna i haga om en kvart och är inte klar än!!! Bääh. Vi ska till Karolina och sen tror jag vi tar en fotorunda??! Iallafall ni får ha en jätte bra dag så skriver jag mera senare.

God morgon!

2011-11-02 @ 10:11:42♥ Kommentarer (1)
För ungefär en timma sedan så klev jag upp ur sängen. Jag hade ställt min klocka på nio eftersom jag hade så sjukt svårt att somna igår och var inte alls trött så jag somnade vid två-halv tre och ville absolut inte sova bort hela förmiddagen. Jaja, idag så åker jag till Felicia med Evelin och Karolina. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Smycken.

2011-11-01 @ 18:32:52♥ Kommentarer (0)
Fick några halsband och armband utav mormor i veckan. Älskar sånt hära!

TISDAG.

2011-11-01 @ 12:46:00♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Idag så gick jag upp runt tio och gjorde mig lite te. Jag har bara legat i soffan och slappat tills nu. Fixade mig precis och nu så ska jag äta lunch. Idag så åker jag och mamma och kollar på nya vinterskor till mig eftersom dom andra gick sönder. Fuck. Iallafall senare så träffar jag nog tjejerna men jag bloggar mera sen så ni får ha en bra tisdag.
Bild från igår.

RSS 2.0