Shopping.

2011-10-31 @ 22:49:56♥ Kommentarer (0)
Detta fick jag med mig hem i fredags/lördags.
Örhängen från Ur & Penn.
Polo (Är rödare IRL) från Gina Tricot.
BH från New Yorker.

God morgon!

2011-10-31 @ 10:15:54♥ Kommentarer (1)
Igår så bloggade jag inte för jag orkade verkligen inte stäcka mig efter kameran och ladda in bilder..

Gårdagen började med frukost och sedan rullade den på. Jag åkte upp på stan en stund med Karolina, jag köpte ny smink borttagning och hon puder. Sedan åkte vi till marieberg?! Och var inne på nästan alla affärer från djur och klädaffärer till K-ruta, haha! Jag kom iallafall hem runt sex och då så åt jag kvällsmat. Sen kollade jag på beck osv.

Nyss så vaknade jag och idag så träffar jag nog tjejerna. Men nu ska jag äta frukost så jag bloggar mera senare.
Kunde ju sova bra efter filmen..

Paranormal Activity 3. Check!!

2011-10-29 @ 21:36:45♥ Kommentarer (0)
God kväll.
Idag så fick jag med mig polo tröjan hem och även en ny BH. Annars så hittade jag inte så mycket mera. Jag kom på att jag måste ha en ny skjorta men det fanns inga "fina".. Efter stan så åkte vi hem till mig för jag skulle äta sedan vidare till Evelin och Karolina. Vi tog bussen från Karolina runt fem sedan gick vi till bion. Filmen började halv sju och då hade vi redan suttit i salongen i 20 minuter och taggat, haha!
Filmen var bra men slutet var nog det sämsta på hela filmen. Läskig var den också, vet inte hur många gånger jag skrek eller hur högt..
Nyss så kom jag iallafall hem och jag ska snart duscha tror jag. Men jag bloggar mera senare så hoppas ni haft/får en bra kväll!

Nyvaken.

2011-10-29 @ 11:33:08♥ Kommentarer (0)
God morgon!
Nyss så vaknade jag och det var riktigt skönt att sova ut idag.
Somsagt idag så åker jag upp med tjejerna på stan och shoppar lite. Har redan bestämt mig för en polo. Sen får vi se ifall det blir något mera. Ikväll så är det bio, haha läskigt.
Nu ska jag fixa mig så jag bloggar mera senare, ni får hare bra!
Sommar bild. Saknar ju sommaren lite eller..

Trött..

2011-10-29 @ 00:17:57♥ Kommentarer (0)
Nu så drar jag mig mot sängen och försöker sova. Eller ja försöka och försöka jag kommer nog decka direkt. Imorgon så är det lördag och då blir det shopping + bio, mysigt. Mer om det imorgon, hoppas ni haft en bra dag så bloggar jag mera imorgon.

LOL på era ambitioner.

2011-10-28 @ 19:50:57♥ Kommentarer (0)

Fredag HÖSLOV!!!

Hej på er.
Idag så hade jag NO prov och det gick väll bra men jag kunde gjort mycket bättre! Efter skolan så åkte jag upp på stan med Karolina och skulle fixa paro plats men gör det nästa vecka istället. Jag handlade ett par örhängen och hämtade up bio biljetterna!! Vi tog även bussen till willys och köpte massa godis sen bussen till stan igen för att hoppa på 27:an hem. När vi väntade så kom det en kille som sjung lite rock för oss, haha. Trodde seriöst jag skulle , kunde verkligen inte hålla mig och inte dom andra runt om häller.

När jag kom hem så åt jag kvällsmat och nu så sitter jag här framför datorn och lyssnar på musik. Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
Höstlov nästa vecka.

2011-10-25 @ 22:06:58♥ Kommentarer (0)
Nästa vecka är det ju höstlov vilket kommer bli sjukt roligt. Det är halloween på måndag också. Längtar. Haha, jag älskar verkligen att klä ut mig, sminka mig riktigt konstigt oså. Det är bara så himla kul, ellehur?
Halloween är också en perfekt dag för skräckfilm. Jag lyckas alltid skrämma upp mig själv så jag har det i tanken i flera månader efter.
Vad ska ni göra på halloween?
Keep it low.

2011-10-25 @ 16:39:22♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Kom precis hem från skoldansen och dagen har varit bra. På hemkunskapen fick vi göra egna wook recept, riktigt roligt. Snart så bär det av till discodansen så jag sitter och atggar till det nu. Till discon så ska vi sy egna dräckter som vi ska ha på uppvisningen, roligt. Ska nog göra det med Evelin och Karolina nu på lovet!!
Nu ska jag gå och ta en mandarin och bara ha det chillpill en stund. Bloggar mera senare så ni får hare bra!
God kväll!

2011-10-24 @ 20:20:35♥ Kommentarer (0)

Måndag igen dåra.
Skoldagen har varit bra somvanligt, skoldansen med btw. Efter dansen tog jag bussen hem och skulle sätta mig med lite plugg men fastande framför tven istället.. Aja nu så är jag äntligen klar och ska snart hoppa in i duschen. Jag ska nog gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag är så sjukt trött. Iallafall jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!

Just nu.Hemma.

2011-10-23 @ 20:39:27♥ Kommentarer (0)
God kväll! I fredags så åkte jag ju på läger med konfermationen till Solliden. Vi fick våra rum i en "barrack"(stavning..?). Medans vissa andra fick lyxiga "hotell" rum. Fast det var nog ändå mysigast på vårat ställe! Lördags väckte dom oss med en tuta och massa bank på dörren klockan halv åtta. Och då var det bara att kliva upp, haha. Sen så hade vi lektioner osv. Idag så fick väcktes vi klockan åtta sen åkte vi hem klockan ett. Helgen har varit suverän och nu ska jag ta mig en varm lång dusch, har inte gjort det än! Bloggar mera imorgon så ni får hare bra!

Hittade ingen bild så fick bli när vi var på spa hos Jenny.Åker snart!

2011-10-21 @ 16:00:49♥ Kommentarer (0)

Hej på er!
Fick sluta skolan efter språket alltså tjugo i två. När jag kom hem så packade jag det sista. Snart så kommer Felicia och hämtar upp mig så åker vi till lägret. Jag bloggar nog mera där men annars så får ni ha en super bra helg!


Packat klart!

2011-10-20 @ 21:40:55♥ Kommentarer (0)

God kväll!
Skoldagen har varit bra och efter skolan åkte jag hem och värmde mig lite te sedan tog jag Bettan upp till stallet! Idag så var det byte med hästar och jag fick ponsse en riktigt surgubbe men riktigt bra. Iallafall när jag kom hem så var maten klar och efter maten började jag packa till lägret imorgon. Jag har inte med mig så mycket men det jag har med mig är sängkläder, kläder, smink, kamera osv.

Just nu så sitter jag och kolla på lyxfällan men jag bloggar mera imorgon innan jag åker ithink, hoppas ni haft en bra dag. Puss!!


I´m back!

2011-10-19 @ 20:49:43♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Äntligen så har jag öppnat datorn igen, haha. Det låter som jag inte haft den på, på veckor men det är väll bara några dagar? Jag har ju somdagt pluggat nu i veckan för det behövdes och jag har fortfarande plugg kvar men det får jag ta imorgon eller på söndag! Nog skrivet om det nu. Veckan har varit bra hittills och den kommer bara att bli bättre. På fredag så åker jag på konfaläger men konfermations gruppen och två andra grupper.

Efter skoldan idag så åkte jag med tjejerna upp till stan för att plugga på stadsbiblioteket. Skrev på en svenska uppgift nästan hela tiden. Runt fyra så tog jag bussen hem och satte mig ner för att skriva på engelskan men fastnade framför tven tills nu ungefär.. Iallafall jag har precis duschat och sitter & kollar på tve men jag bloggar mera senare/imorgon så ni får hare bra!

Bild från förra helgen.Dans snart.

2011-10-18 @ 17:54:09♥ Kommentarer (0)

Hej på er!!
Jag har inte bloggat eftersom det är mycket nu med skolan oså. Iallafall just nu så sitter jag och kollar på "Adam live". Snart så tar jag bussen till träningen och jag känner mig rätt så peppad fast jag är lite snuvig fortfarande men det går!
Iallafall jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra, puss!!


Mobilblogg!

2011-10-16 @ 00:29:59♥ Kommentarer (1)

Hej på er.
Just nu så ligger jag i sängen och ska snart släcka lampan & sova. Jag har inte kunnat bloggat ikväll eftessom jag satte mig ner och började på en ny design, weei!! Men den är långt ifrån klar så jag hoppas jag lägger upp den i veckan eller någe. Iallafall nu ska jag sova så ni får hare bra!
God Natt!!
(Repris bild?!?)


God kväll!

2011-10-15 @ 21:00:58♥ Kommentarer (0)
Idag så träffade jag tjejerna och vi tog bilder men det blev rätt så kallt efter en stund så vi åkte hem till Evelin och kollade på film istället. Senare på kvällen gick vi ut med vatten pistoler, haha man vet aldrig vad vi hittar på alltså! Nyss så kom jag hem och nu så sitter jag och kollar på Juno men jag bloggar mera senare så hoppas ni haft en bra dag!
God kväll!

2011-10-14 @ 22:21:58♥ Kommentarer (0)

Äntligen fredag!

Veckan har gått snabbt och imorse så märkte jag inte änns att det var fredag, haha. Skoldagen var bra och det var bullfredag men såklart ska det vara slut när vi kommer. Iallafall efter skolan så gick jag till Willys med Karolina och Evelin, vi köpte lite godis och gick hem till mig för att kolla på film! Vi kollade på någon gammal från 2003 ithink. Runt åtta så följde jag med mamma till trängen och kollade på bror min, jag kom typ precis hem och snart ska jag nog ta en varm dusch, riktigt kallt ute alltså..
Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
På bussen.

2011-10-14 @ 07:48:55♥ Kommentarer (0)

God morgon!
Sitter just nu på bussen påväg till skolan. Idag så har jag SO-prov och hoppas det går bra.
Det är sjukt kallt ute...
Bloggar mera senare, puss!


Mobilblogg igen.

2011-10-13 @ 22:21:51♥ Kommentarer (0)

Just nu så sitter jag i sängen och tänker på vad jag ska ha på mig imorgon. Tror det lutar mest åt ett par jeans och någon skjorta!??

Iallafall jag bloggar mera imorgon och hoppas ni haft en bra dag!


Mobilblogg.

2011-10-13 @ 16:01:53♥ Kommentarer (0)

Hej på er!
Nyss så kom jag hem ifrån skolan och håller på att göra mackor till mig. Snart så ska jag nog plugga till SO-provet imorgon, bloggar mera senare så ni får hare bra!


Natti.

2011-10-12 @ 22:13:51♥ Kommentarer (0)

Har precis lagt mig i sängen och ska alldeles strax släcka lampan. Imorgon så är det ju skola somvanligt, jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!


God kväll!

2011-10-12 @ 20:16:53♥ Kommentarer (0)

Jag har inte kunnat bloggat under dagen oså efterssom efterskolan åkte jag direkt till bibloteket för att plugga med tjejerna. Jag skulle mobilblogga men det går ju fan aldrig att ladda upp några bilder.. Får damp. Iallafall runt fyra åkte vi vidare till Konfermationen. Det var jätte roligt idag med, hehe.

För en stund sedan så kom jag hem och då så duschade & åt jag. Nu så sitter jag och kollar på "Sanning eller Konsekvens" men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
image description
Bild från idag.10 oktober.

2011-10-10 @ 20:11:43♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Idag så var skoldgen sådär pågrund av min fökyldning... Men ändå så var jag typ hyper?! Iallafall på skoldansen så satt jag och kollade på istället för att dansa. Efter skolan så åkte jag hem och satte mig här frånför tven. Nyss så åt jag kvällsmat och nu så ska jag fortsätta kolla på tve, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
DET NYA.

2011-10-09 @ 21:49:52♥ Kommentarer (0)
Stickad - Monki.
Mössa -  Vero Moda.
Skor - Din Sko.
HÄSTAR.

2011-10-09 @ 20:58:46♥ Kommentarer (0)
Lite sämre bildkvalite på dom två sista bilderna.Förkyld.

2011-10-09 @ 20:32:49♥ Kommentarer (0)
Imorse så gick jag till kyrkan igen och efter så blev vi bjudna på medelhavsbufée och kladdkaka. Efter det så åkte jag hem och satte med isoffan framför tven en stund eller det blev någon timme faktiskt. Orkade inte göra någonting eftersom jag har blivit genomförkyld.. Men som tur var så kom mamma hem med bisolvon och nya näsdroppar! Runt fyra satte jag mig med lite skolarbete som jag inte hann klart med i veckan men nu känns det riktigt skönt faktiskt. Hann plugga lite till SO-provet på torsdag också.

För en stund sedan så tog jag en varm dusch och nu så sitter jag här med en tekopp. Iallafall bloggar mera senare så ni får hare bra!

Från tidigare idag. I onsdags fick vi Frälskarkrans armband från konfermationen, har på mig det varje dag!LÖRDAG KVÄLL.

2011-10-08 @ 19:30:19♥ Kommentarer (0)

God kväll på er!

Idag så vaknade jag runt tio/halv elva och då så fixade jag mig sedan trampade jag upp på stan med mamma. Där träffade vi Sandra & Maria. Jag var ute efter vinderskor, eller ah några som håller för den kalla vintern. Hittade att par som liknar dom jag har nu fast utan klack och med tjockare sula, fodrade(PERFA!!) och dom fick bli mina!!! Sedan så fick jag även en stickad mysig tröja och en ny mössa, tack mamma loveyou!♥ Efter shoppandet så blev det mat på BK, yummi.

När jag kom hem från stan så mötte jag upp Evelin och vi gick runt lite och fotade. Efter en stund så gick vi in till mig och hade det allmänt chillpill. Nu så har jag hjälpt till med maten och ska äta men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Går inte att ladda upp bild just nu..!!:@IDOL.

2011-10-07 @ 21:40:05♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Dagen har varit toppen men det har varit så himlans kallt i skolan?! Fy vad jag frös.. Iallafall efter skolan så åkte jag, Evelin och Karolina till det ny öppnade "City Cross" och handlade snaks. Sedan så gick vi hem och det är ju typ 3-5 km. Snacka om att jag hade ont i fötterna, när jag kom hem. Senare på kvällen så satt vi i björkhaga med vårat goda och smaskade en stund. Just nu så sitter jag och kollar på Idol men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!God kväll!

2011-10-06 @ 18:30:42♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Idag så regnade det när jag skulle till skolan så det blev buss istället, skönare haha! Iallafall det regnade ungefär hela dagen tills idrotten började och det var ju skönt att slippa bli blöt. Det var nog den roligaste idrottslektionen hittills!! När lektionen var slut så tog jag bussen hem och sen viadre till stallet. Ridningen gick bra idag med.

Nyss så kom jag hem och nu ska jag hoppa in i duschen sedan äta kvällsmat. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
Bild från förra sommaren.

Emelie, Linnea, Patte, jag och Jasmine.Nails.

2011-10-05 @ 15:36:24♥ Kommentarer (0)
Hej på er! Skoldagen har varit bra osv. Idag så slutade jag ju ett och då cyklade jag hem & började fixa med naglarna. Och nu så är dom klara, målade dom med en ganska så höstig/sommrig färg vilket jag tycker blev riktigt fint! Iallafall snart så drar jag iväg till konfermationen men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!


På bussen, Mobilblogg!

2011-10-04 @ 20:33:35♥ Kommentarer (0)

Hej på er!
Just nu så sitter jag på bussen påväg hem från dansen. Det gick jättebra idag och det var riktigt skönt att träna & stretcha. Snart så är jag hemma men jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra dag, puss!!


Home.

2011-10-04 @ 17:00:04♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Äntligen hemma!! Dagen har varit bra och skoldansen gick med bra. Jag och några tjejer till gör även en egen dans som jag tror kommer bli super bra!! Efter dansen så cyklade jag hem i motvinden, goshh det var vekligen inte kul. Nyss så åt jag och om en liten stund så bär det av till nästa danslektion nämnligen discon. Iallafall jag bloggar nog mera senare så ni får hare bra!

Igår.
God kväll!

2011-10-03 @ 22:01:52♥ Kommentarer (0)

Nu så är det ju måndag igen och skoldagen var bra. Efter skoldansen så var jag kvar lite på stan med Evelin och Karolina innan jag tog bussen hem. Gaah blir galen på alla dessa bussar, dom byter bussnummer hela tiden och vissa tider är bara kaos.. Aja, man vänjer väl sig tills ivår då det ska bytas ännu en gång.

Ikväll så har jag suttit här och framför tven och bara inte gjort någonting. Men det var skönt. Nu så sitter jag och kollar på Svenska Hollywood fruar och läser lite i SOLO tidningen. Men jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra start på veckan.
Kameran är tillbaka.

2011-10-02 @ 17:38:05♥ Kommentarer (1)

God kväll!

Imorse så trampade jag segt iväg till krykan och var med på gudstjänsten med tjejerna. Nu när vi är konfermander så måste vi vara med på 15 gudstjänster men det är inte så tråkigt så det kommer nog att gå bra! Efter så gick vi ut en sväng sedan hem till mig för att käka lite nudlar. Ja sedan har dagen tillbringats ute och på willys där jag köpte det senaste nummret av SOLO och sen tunntunna strumpbyxor!
För en stund sedan så kom mamma hem med min kamera och det var inget fel på den, skönt!

Snart så ska jag äta kvällsmat men nu så ska jag läsa lite i tidningen så jag bloggar mera senare, ni får hare bra!

Fick med en concealer från Laura Key.

UPPD: Jag är med i en tävling hos Louise klicka HÄR för att komma till hennes tävling.uppe med tuppen.

2011-10-02 @ 08:55:10♥ Kommentarer (1)
God morgon!

För en stund sedan så ringde mitt alarm och jag flög upp ur sängen. Det blir typ alltid så eftesson mitt alarm låter som min rignsignal så jag tror att det ringer haha..! Iallafall snart så ska jag väll klä på mig osånt eftersom jag ska till kyrkan idag..

Bloggar mera senare så ni får hare bra!
God natt!

2011-10-01 @ 23:32:45♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Nu så sitter jag och lyssnar på musik men jag ska nog börja göra iordning mig för sängen. Imorgon så är det söndag och då ska jag till kyrkan.. Så jag måste upp rätt så tidigt imorgon. Iallafall dagen har varit jätte bra och sjukt nice i det härliga vädret! Men tyvär så gick mitt minnekort på kameran sönder igen?!?! Åh, panik. Men mamma skulle åka in med den imorgon!

Men nu så ska jag röra på mig så hoppas ni haft en bra dag!

Hade min fjäder earcuff idag också!Mobilblogg.

2011-10-01 @ 15:53:00♥ Kommentarer (0)

Hej på er!
Just nu så sitter jag och Karolina uppe på galleria vågen taket och äter natur godis.
Bloggar mera senare för nu så ska jag fortsätta mysa i solen!


BRÅTTOM!

2011-10-01 @ 14:09:18♥ Kommentarer (0)

Städat klart och fixat mig och nu så drar jag ut för att möta upp Karolina. Mobilbloggar mera senare för nu har jag bråttom, puss!BRÅTTOM!

2011-10-01 @ 14:09:17♥ Kommentarer (0)

Städat klart och fixat mig och nu så drar jag ut för att möta upp Karolina. Mobilbloggar mera senare för nu har jag bråttom, puss!God morgon!

2011-10-01 @ 10:16:32♥ Kommentarer (0)

Nyss så vaknade jag och jag är riktigt utvilad haha, gick lixom och la mig klockan elva igår. Iallafall idag hade jag tänkt att storstäda mitt rum för det var ju ett tag sedan. Men jag bloggar mera senare så ni får ha en bra lördag!
RSS 2.0