Snart så.

2012-01-30 @ 21:57:27♥ Kommentarer (0)
Har suttit och kollat på massa sommar bilder och insåg precis hur mycket jag vill ha värme, sol och bad. Är trött på vintern och kylan nu. Sommaren 2012 kommer bli den bästa sommaren på länge, det kommer hända massor av saker. l ä n g t a r!
Nu så ska jag ta och sova, godnatt.

Monday night!

2012-01-30 @ 21:21:57♥ Kommentarer (0)
Hej på er.
Äntligen måndag igen, eller hur? Nja, men det är ganska skönt ändå att ha en ny och bra vecka framför sig. Fast min dag starade inte bra.. Jeansen gick sönder, hittade inga tröjor och smink över hela golvet. Ja, men jag hann iallafall till bussen!
Iskolan så kollade vi på hockey det var skol SM, ingen vinst blev det but whatever. Efter så hade vi skoldans sedan slutade jag, rätt så chill dag iallafall. Har pluggat till hemkunskaps provet också, wish me luck.
Bloggar mera senare, sharrå.

-10 grader..

2012-01-29 @ 21:22:34♥ Kommentarer (0)

God kväll!
Idag så har jag typ inte gjort någonting förutom att plugga lite och latat mig i soffan. Senare på kvällen så åkte jag och kollade på min brors match.
Kollade nyss på termometern som visade -10 grader inte konstigt att mina fötter blev till isbitar... Just nu så sitter jag och kollar på Wallander. Bloggar mera senare.


Kom nyss hem.

2012-01-29 @ 11:36:48♥ Kommentarer (0)

God morgon!
Gick upp runt nio i morse för jag skulle vara i kyrkan klockan tio. Där så mötte jag upp Karolina. Jag måste samla på mig gudstjänster nu eftersom jag går på konfrimation och vi måste gå på minst 15 stycken innan vi ska till Polen.
Kom iallafall hem nyss och nu så ska jag sätta mig och plugga en stund, bloggar mera senare, puss!❤


Så trött.

2012-01-28 @ 22:31:48♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Igår så hade jag ju dansträning efter skolan och sedan åkte jag hem, duschade osv. Tjejerna kom efter det och vi hade somsagt en liten tjejkväll. Imorse så vaknade jag upp med smärta i nacken, har så himlans ont vet inte hur jag sovit inatt?! Iallafall idag så har jag ju varit med Karolina en stund på rusta, haha. Kom hem runt 5 halv 6 och då satte jag mig och läste lite i boken. Totalt blev det 42 sidor, trodde aldrig att jag skulle orka..
Nu så sitter jag och kollar på "Natt på museet 2" haha älskar filmerna, bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra lördag!

På rusta.

2012-01-28 @ 16:05:33♥ Kommentarer (0)

Hejhej!
Just nu så sitter jag på rusta med Karolina. Inatt så sov tjejerna hos mig, vi hade en mysig tjejkväll!
Bloggar mera senare när jag kommit hem.


Massor av plugg!! Mobilblogg.

2012-01-26 @ 18:17:44♥ Kommentarer (0)

Just nu så sitter jag och pluggar järnet inför SO provet imorgon. Har även matte, svenska och hemkunskap kvar att göra. Jag bloggar mera senare när jag är färdig oså!


Osminkad.

2012-01-23 @ 22:17:32♥ Kommentarer (4)
Hej på er!
Har precis duschat och nu så ska jag nog stänga av datorn och sova. Dagen har varit bra och efter skoldansen så åkte jag och Felicia till ica och köpte festis sedan vidare hem till henne. Vi pluggade mest osv.
Hoppas ni haft en bra dag så bloggar jag mera imorgon!
Hihi, osminkad.

Wallander.

2012-01-22 @ 22:06:20♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Gick hem till Evelin idag och Karolina var också där. Vi spelade monopol, fy vad längde sedan det var och så sjukt kul! Efter det så tog vi en promenad sedan så gick jag hem. Men var inte hemma länge innan jag och mamma åkte till trängen och kollade på hockey.
Just nu så sitter jag och kollar på Wallander. Men nyheterna börjar snart så då ska jag nog ta och läsa lite i boken som ska vara utläst nästa vecka!
Fryser så sjukt mycket, så himla kallt ute och det har börjat snöat igen.

Fråga & svar.

2012-01-22 @ 12:29:47♥ Kommentarer (1)
en nyfiken tjej om NY CONSEALER.:
vart kommer concelern ifrån och hur mycket kostar den?  fin blogg!
en nyfiken tjej om NY CONSEALER.
vart kommer concelern ifrån och hur mycket kostar den?:) fin blogg!
Svar: Concealern kommer ifrån Åhlens och kostade 85 kr! Tack så mycket.

NY CONSEALER.

2012-01-21 @ 23:16:20♥ Kommentarer (3)
Hej på er!
Usch måste bli bättre på att uppdatera, verkligen!!
Iallafall idag så åkte jag till stan med Evelin och Karolina, fick med mig en ny consealer eftersom den andra tog slut.. Tog även bussen till City Gross och handlade godis. Tillslut hamnade vi här hos mig och hade det allmänt trevligt.
Consealer - Viva La Diva.
Förövrigt så har jag precis duscat och just nu så är det musik som spelas i mina hörlurar.

Skitväder.

2012-01-19 @ 15:58:54♥ Kommentarer (0)

Hej på er!
Imorse när jag var påväg till bussen så halkade jag till och låg tillslut på marken.. Och resultatet blev skrapsår, blåmärken och bulor, härligt verkligen. Iallafall iskolan så åkte vi skridskor och spelade hockey, askul faktiskt! Så dagen har varit allmänt chill.

Nu så sitter jag och läser inför redovisningen imorgon, bloggar mera senare så ni får hare bra!


Just say Hey world.

2012-01-18 @ 22:22:40♥ Kommentarer (0)

Hej på er!
Idag så var min skola på conventum tillsammans med nästan alla Örebros högstadie skolor. Det var KAOS. Bo fick iallafall lyssna lite på några som pratade sedan kolla på en film om våld. Jag fattar inte hur man kan slå någon i ansiktet med knytnäven eller sparka någon i huvudet?! Usch nej..
Senare så åkte vi till konfan osv. Jag mobilbloggar just nu för jag orkade inte starta upp datorn. Hoppas ni haft en asbra dag!

Bilden togs i slutet av sommaren..


Dusch.

2012-01-17 @ 22:16:35♥ Kommentarer (8)
God kväll.
Skolan var så sjukt jobbig idag kunde verkligen inte koncentrera mig. Vaknade upp super trött imorse. Iallafall efter skolan så åkte jag hem och bytte om osv. Senare på kvällen så bar det av till dansen, as skönt ju och jag har inte alls långt kvar i splitt HAPPY!
Kom hem för ett tag sedan och nu så ska jag ta en snabbdusch sedan gå och sova, bloggar mera imorgon. Hoppas ni haft en bra dag!

God natt!

2012-01-16 @ 22:20:02♥ Kommentarer (5)
Med denna låt säger jag god natt, bloggar mera imorgon. Hoppas ni haft en bra dag!

ten things.

2012-01-16 @ 21:03:00♥ Kommentarer (3)
10 sanningar om mig, hihi!
1. Jag älskar att sova.
2. Hatar mörker, jag är alltså sjukt mörkrädd.
3. Jag är lätt skrämd, hoppas alltid till när någon skriker eller så.
4. Jag brinner för dans, blir en annan person på dansgolvet.
5. När jag är och shoppar sparar jag hellst mina pengar.
6. Jag har oftast höga krav på mig själv.
7. Min familj och mina närmsta vänner betyder allt.
8. Jag har brytit mitt ben och min handled.
9. Jag har ett jävla temprament men har lärt mig att hantera sånt.
10. Jag har alltid otur, skadar mig varje dag på olika sätt haha.

Never say never.

2012-01-16 @ 20:57:08♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Måndag igen ja. Skolan var toppen en riktigt bra dag var det! Efter skoldansen så var jag kvar på stan en stund med Evelin innan vi tog bussen hem. När jag kom hem så satte jag mig med hemkunskapen vilket inte gick så bra. Jag sätter alltid på tven när jag ska plugga så jag kan inte alls koncentrera mig.. Iallfall nu så ska jag hoppa in i duschen och sedan så ska jag nog bänka mig framför tven en stund. Bloggar mera senare så ni får hare bra!

Snö igen.

2012-01-15 @ 21:29:55♥ Kommentarer (2)
God kväll!
Vaknade runt elva idag och det känns så skönt att jag inte ställt klockan på någon tid den hära helgen. Annars så brukar jag ställa klockan på nio typ för att bli "tröttare" på söndag kvällen haha..
Jag har iallafall inte gjort speciellt mycket idag förutom att plugga och sedan på kvällen så åkte till kyrkan med tjejerna för vi hade konfrimations möte om polen osv, roligt!
Kom hem för en stund sedan och ska precis hoppa in i duschen.!
Justä, det har kommit snö igen, det är askul med snö men om det försvinner lika snabbt så behövder det inte komma.

Ticktack.

2012-01-15 @ 01:02:06♥ Kommentarer (2)
Klockan börjar närma sig 1 och jag tänker dra mig mot sängen. Är inte alls trött men måste somna för att inte sova allt för länge imorgon. Iallafall dagen har varit super och hoppas ni också haft en bra dag! Bloggar mera imorgon dåra.
Last year...

Discodisco untzuntz.

2012-01-14 @ 22:38:04♥ Kommentarer (1)
God kväll!
Kom nyss hem från hallsberg där jag var och kollade på hockey, haha. Förövrigt idag så var jag ju hos Evelin med Karolina och Felicia, vi tog det lugnt med glass och en film.
Har fortfarande träningvärk men det börjar ge sig lite nu iallafall. Måste hitta på mer steg till min singel dans, det är nämligen tävling i hallsberg om en månad, lite tight med tid men jag hinner säkert klart! (är redan på 4 åttor).
Nu så ska jag ta och duscha.

Lördag morgon!

2012-01-14 @ 11:20:40♥ Kommentarer (2)
God morgon!
Nyss så vaknade jag och det var riktigt skönt att sova ut idag. Känner mig sjukt pigg nu iallafall. Idag så åker jag hem till Evelin med tjejerna, får se vad vi hittar på. Iallafall bloggar mera senare så ni får ha en jättebra lördag!

Fredag den 13.

2012-01-13 @ 22:20:53♥ Kommentarer (1)
Hello.
Skolan var helt okej idag förutom att jag inte sov något vidare inatt så jag var sjukt trött.. Men fick iallafall sluta en timma tidigare för att hinna hem och äta samt hämta dansgrejer. Sedan bärde det av till dans studion för träning som började halv fem. Riktigt roligt var det att börja dansa igen efter lovet, har sån himlans träningsvärk i mina ben just nu efter ett två timmar i danssalarna.
Hittade ingan annan bild.

Fanpage.

2012-01-12 @ 21:26:20♥ Kommentarer (3)
God kväll!
Har inte kunnat uppdaterat eftersom jag åkte till stallet efter skolan. När jag kom hem så duschade jag och la mig i soffan, känner mig så himla lat just nu. Jag är sjukt trött och borde egentligen sova så jag orkar med allt imorgon. Nu så ska jag gå och göra mig lite te och sedan kolla på tve. Måste försöka läsa lite i en bok från skolan med...
NU KAN NI FÖLJA MIG PÅ FACEBOOK OCKSÅ! GILLA MIN OCH EVELINS FANPAGE ---> HÄR!

#eves place.

2012-01-11 @ 17:15:39♥ Kommentarer (1)

Hej på er!
Slutade klockan ett idag och efter skolan så åkte jag upp på stan med tjejerna och åt på pizza planeten. Vi gick på stan ett tag också. Är iallafall hemma hos Evelin med Karolina nu, vi lyssna på musik och har det allmänt bra. Bloggar mera senare så ni får hare bra!
Bloggar från mobilen därför är bilderna så små.


Navelpiercing.

2012-01-09 @ 20:29:32♥ Kommentarer (2)

Mamma tog även med mig till Big Slick Tatto och jag fick den hära pärlan!
(Bilden går inte att få större, ååh..)

Måndag!

2012-01-09 @ 14:32:10♥ Kommentarer (1)
Hej på er!
Imorse så ringde min klocka klockan nio, tvingade mig själv upp ur sängen och fixade lite osv. Åkte upp på stan med mamma också, fixade min Iphone så nu kan jag lyssna på musik igen. AWESOME!! Sedan gick vi lite på stan osv men köpte ingenting speciellt!
Nu så ska jag åka och klippa mig, men bara toppa iallafall bloggar mera senare så ni får hare bra!

Home.

2012-01-08 @ 21:59:12♥ Kommentarer (1)
God kväll!
Dagen tillbringades hemma hos Karolina med Evelin tills klockan var fyra ungefär, då gick bussen till stan. Vi satte oss på Mc-Donalds och åt varsin Happy Meal innan bion. Mötte upp Felicia halv sex och sedan började bion. Måste bara säga att den här Twilight filmen var den bästa av dom alla! Så himla bra, längtar redan tills part 2 kommer ut!
Kom hem för en stund sedan och nu så har jag precis duschat! Nu så ska jag sätta mig framför tven en stund innan jag går och lägger mig, ska försöka somna tidigt idag eftersom skolan börjar igen på Tisdag. Jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra dag!

Home.

2012-01-08 @ 21:59:05♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Dagen tillbringades hemma hos Karolina med Evelin tills klockan var fyra ungefär, då gick bussen till stan. Vi satte oss på Mc-Donalds och åt varsin Happy Meal innan bion. Mötte upp Felicia halv sex och sedan började bion. Måste bara säga att den här Twilight filmen var den bästa av dom alla! Så himla bra, längtar redan tills part 2 kommer ut!
Kom hem för en stund sedan och nu så har jag precis duschat! Nu så ska jag sätta mig framför tven en stund innan jag går och lägger mig, ska försöka somna tidigt idag eftersom skolan börjar igen på Tisdag. Jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra dag!

Knäppt.

2012-01-07 @ 23:37:30♥ Kommentarer (6)
Jag har sett någon av twilight filmerna förut och nu har jag blivit besatt? Fattar inte jag går runt och tänker på dom hela tiden.. Det känns lixom som det är verkligt alltihoppa, igårr/natt blev jag helt inne i filmerna även dom jag sett. Imorgon ska vi iallafall se "Breaking dawn part 1". Så himla efter men so what? Bättre sent än aldrig haha!
Förövrigt så spelas det musik i mina lurar och jag ska vell snart gå och lägga mig.


Gladiatorerna.

2012-01-07 @ 20:12:39♥ Kommentarer (1)
God kväll på er!
Ursäkta för den dåliga uppdateringen, har inte hunnit/haft tid.
Igår så var jag ute och fotade med tjejerna en stund med det var svinkallt ute så vi blev inte kvar länge. Så vi åkte hem till Felicia och värmde oss. Jag åkte hem runt 4 för att fixa lite, på kvällen kom tjejerna till mig för vi firade mig. Fick jätte fina presenter (orkar inte ta kort) som jag blev jätte glad över! Vi åt middag, var ute en sväng och hade Twilight maraton. Det var jätte mysigt med en tjejkväll med dom bästa.
Idag så har jag varit så himla seg men ändå så tog jag mig ork att städa rummet innan jag tog en låååång varm dusch! Nu så sitter jag och kollar på gladiatorerna, äntligen har det börjat igen!

Bloggar jag läser.

2012-01-05 @ 22:36:17♥ Kommentarer (1)
Ännu en bild från nyårsafton, hehe.
Jag tänkte dela med mig utav dom bloggarna jag brukar läsa på dagarna. Det är både mina vänners bloggar, storbloggar och andra småbloggar, alla är inte kändisbloggare. Det tycker inte jag är viktigast utan hur bloggaren skriver inläggen och gör dom personliga osvosv men här är iallafall några av bloggarna jag läser.
http://evelincelise.blogg.se/
http://dtlc.blogg.se/
http://anhnguyen.webblogg.se/
http://moore.se/dennis
http://magiclips.blogg.se/
http://hanapee.com/
http://victoriatornegren.se/
http://hannalicious.devote.se/
http://kenzas.se/
http://www.kissies.se/
http://werun.nyheter24.se/desireenilsson/
http://www.paow.se/
http://typsteffi.myshowroom.se/
http://annies.myshowroom.se/
http://roslinda.myshowroom.se/
http://josefinenathalie.blogg.se/
http://canderyd.blogg.se/
http://martinaskyman.blogg.se/
http://paulinajulia.devote.se/

Bombom.

2012-01-05 @ 15:49:23♥ Kommentarer (0)
Åkte ju upp på stan idag men glömmde såklart att handla det jag skulle handla. Ååå orkar inte. Jag ska alltid glömma saker som är viktiga.
Bild från Evelin/.

NU: MOT STADEN!

2012-01-05 @ 12:14:50♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Har precis fixar mig lite och ätit lunch. Snart så går bussen till stan, måste ha tunna leggings!! Tror inte det blir något mera men det vet man ju aldrig. Iallafall måste skynda mig nu, bloggar mera senare så ni får ha en jätte bra dag!

Say wowowo.

2012-01-04 @ 21:33:49♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Idag så mötte jag tjejerna sedan gick vi vidare till Felicia som kom hem idag! Saknat henne jätte mycket ju! Vi har snackat om allt och ramlat omkull på cykeln, ja det vanliga haha. Iallafall kom hem för någon timma sedan och har precis tagit mig en varm dusch.
Det är ju så himla kallt ute och vädret kan inte hålla sig till snö som det ska vara nu på vintern. Iförrgår så snöade det, igår så regnade det och nu är allt borta. Blir så trött på det, man vet lixom inte hur man ska gå klädd nu.
Bild från nyårsafton!

VÄLDIGT BRA DAG!

2012-01-03 @ 23:35:11♥ Kommentarer (1)
God kväll!
Somsagt blev jag ett år äldre idag, haha är så himla glad. Jaja, släckten kom hit runt lunch, vi firade mig med tårta och presenter! Blev jätte nöjd över det jag fick, orkade tyvär inte ta kort på allt men tog kort på lite! Sandra, Maria och Martin kom över en stund också, trevligt!
Senare åkte jag ut med mamma och kom hem för en stund sedan. Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag haft!
Här är några födelsedagspresenter.

Två smink"böcker" med ögonskuggor och en spegel i hihi!



Fick en ny plattång eftersom jag hade tejpat ihopp den gamla..



Fattar inte hur jag orkar skriva "Tack" till alla som skriver "Grattis" till mig på facebook!?!

My bitrhday!

2012-01-03 @ 11:40:57♥ Kommentarer (0)

My bitrhday!

2012-01-03 @ 11:40:57♥ Kommentarer (0)

15 om bara 4 minuter!

2012-01-02 @ 23:56:49♥ Kommentarer (1)
Sitter här och är as taggad tills imorgon. Blir nämnligen 15 bast! Kan knappt fatta det själv, släckten kommer hit och senare på kvällen kommer vännerna hit!
Jag kanske ska göra en videoblogg imorgon?!

Chill pill.

2012-01-02 @ 20:42:47♥ Kommentarer (0)
God kväll!
Åkte upp rätt så tidigt på stan med tjejerna, hittade ingenting i klädvis men fick med mig hem en burk ricinolja! Får se ifall den fungerar, hehe. Innan vi tog bussen hem till Evelin så svängde vi förbi ica och köpte varsin Ben&Jerry´s.
Innan jag börjar att andvända oljan så ska jag klippa mig så att mitt hår blir fräschare och friskare!

Ready.

2012-01-02 @ 10:16:57♥ Kommentarer (1)
God morgon!
Gick upp för en stund sedan och har precis fixat klart mig. Snart tar jag bussen upp på stan med tjejerna. Jag bloggar mera senare så ni får ha en bra dag!

1 JANUARI 2012!

2012-01-01 @ 20:24:17♥ Kommentarer (1)
2012 NURÅ, FYFAN VAD DET HÄR ÅRET KOMMER ÄGA!!
Kvällen igår var super bra, svinkallt var det ute men mysigt! Vi kollade på fyrverkerierna vid slottet och det var undebart! Har ingen aning när vi kom hem men lyckades somna runt 5. Idag vaknade vi sent men det var riktigt skönt att bara ligga och dega en stund.
Kom hem för någon timma sedan och nu så ska jag ta en lång varm dusch!
Hoppas ni alla hade ett himlans bra avslut på 2011!
Tog massa bilder men det var bara dom här som blev hyffsat bra.
Trädet var ivägen..

RSS 2.0