Huvudstaden.

2012-10-30 @ 23:26:00♥ Kommentarer (0)
Bild lånad från Evelin.
Åkte till Stockholm imorse med tjejerna vi åkte dit för en shopping dag, som vi brukar göra lite sådär ibland. Det var riktigt roligt och mysigt fast det regnade typ halva dagen. Jag hade inte planerat eller tänkt på något speciellt som jag skulle köpa men fick iallafall med mig hem några tröjor, vi åt även god lunch på något ställe som heter Urbans tror jag.
Hursomhellst är nöjd över dagen och nu är jag super trött och har skitont i fötterna. Imorgon så drar jag till Boda Borg & jag hoppas att jag får tillbaka min Iphone också. Kram.

-4 grader ute.

2012-10-28 @ 21:02:46♥ Kommentarer (0)
God kväll.
Har inte gjort något speciellt idag. Karolina och Evelin kom till mig en stund förut och senare på eftermiddagen åkte jag till kyrkan med Karro och hjälpte till på våffelmässan.
Igår så var jag ju på ledarutbildning, det var faktiskt rätt så roligt. I fyra och en halvtimme var vi där och lärde oss bland annat om hur barnens sinnen fungerar. Virrade även bort mig på norr en stund tills jag mötte Felicia..
Iallafall kom hem för en stund sedan och nu så ska jag kolla på Beck. Hoppas ni haft en bra söndag!

Fredag.

2012-10-26 @ 21:49:19♥ Kommentarer (0)
Hej på er. Skoldagen var riktigt bra idag, vi kollade på film och åt godis, hade typ inga lektioner. Efter skolan så var det somvanligt träning, det gick super bra idag förutom att jag sträkte benet. Höstlov nuråå, så himla skööönt med lite exta ledighet! Lovet började ju bra, spillde yogurth på min Iphone så nu kan jag inte ladda den..
Imorgon så ska jag lämna in min Iphone sen ska jag på ledarutbildning med ungdomsgruppen, men vi hörs senare eller så.

Be mine.

2012-10-24 @ 21:53:41♥ Kommentarer (0)
Hej på er. Efter skolan så åkte jag hem & pluggade till SO provet imorgon. Det tog mig några timmar att göra klart allt så jag kännde mig säker osv. I veckan så har jag inte gjort så mycket, längtar typ bara till lovet nästa vecka. Ska bli så himla skönt med hööööstloov!! Har roliga planer också, men mer om det i ett annat inlägg.
Dåååålig kvalitee. ↓
Bild från i lördags, åkte till philip och filip med evelin.

Gymnasieval..

2012-10-20 @ 15:28:00♥ Kommentarer (1)
Det är mycket nu på hösten om gymnasiet. Gymnasiemässor,kvällar och öppna hus. Har massor med papper,kataloger och lappar på rummet om olika skolor osvosv. Iallafall, det är ju inte dags att välja riktigt än men massor med tankar flyger omkring mig och jag vill verkligen inte hamna på en skola där jag inte trivs.
Var iallafall på öppet hus idag på Virginska skolan, det verkade faktiskt rätt så bra och dom har precis den linjen/program som jag vill gå, det är ju ett + i kanten.
 
Efter jag varit och kollat lite på skolan så gick jag med mamma på stan, fick en mössa och två nya sånna här skruv pluppar som man har på navelpiercingen längst upp. Vi åt även lunch på Saigon. Skriver mera lite senare, ni får ha en superbra lördag! Kram.♥

Happy.

2012-10-16 @ 15:02:00♥ Kommentarer (0)
 
Instagram bild.

New in.

2012-10-15 @ 21:01:00♥ Kommentarer (0)
Fick en hårfön utav min praoplats, sen så har jag inhandlat en tröja och ett par nya jeans, det behövdes verkligen! Fick sånt shoppingsug här om dagen så tröjan blev min innom några minuter bara.
 
Hur som hellst helgen i Solliden var så himla bra, härliga ungdomsledare & ledare och härliga konfrimander.

TORSDAG.

2012-10-11 @ 21:38:03♥ Kommentarer (0)
Hej på er. Har inte haft tid att skriva något i bloggen eftersom jag sluar så sent och har massa plugg & göra. Men iallafall sista dagen på praoen imorgon, det ska bli så himla skönt att slippa åka dit varje dag! Fast imorgon så drar jag iväg med ungdomsgruppen till Solliden och har en rolig och bra helg med dom nya konfrimanderna.
Tror att jag uppdaterar därifrån men annars så skriver jag mera på söndag. Hoppas ni haft en bra vecka, vi hörs.♥
Insta bild.   Följ mig på instagram: mmoaforsberg.

Tidaholm idag.

2012-10-06 @ 21:30:00♥ Kommentarer (0)
Imorse så gick jag upp tio i fem och jag var mycket piggare än vad jag trodde att jag skulle vara. Det var tävling i Tidaholm idag och bussen dit gick klockan sex imorse från scanic här hemma. Jag kunde iallafall sova lite på bussen dit. Tävlingen gick hyfsat bra för mig, man blir så peppad utav alla och det gör så himla mycket när man står där ute på golvet.
Jag kom iallafall hem runt sju och då tog jag en kall dusch, eftersom e·on (el-kraftverket här i Örebro) började brinna på eftermiddagen idag och allt varmvatten försvann då. Det brukar aldrig hända något sånt hära här i stan så jag blev rätt så chockad haha!

Kanelbullens dag.

2012-10-04 @ 20:49:05♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Somsagt så praoar jag ju den här veckan och nästa. Jag slutar klockan fem och då är jag slut, har ont i mina fötter och ben eftersom jag står och går hela dagarna. Men det är rätt så roligt iallafall.
Just nu så sitter jag och kollar på Once upon a time och äter en kanelbulle. Det är ju trottsallt kanelbullens dag så då måste man ju äta en bulle. GOOFIKAA! ↓

RSS 2.0