Födelsedags firande.

2012-09-30 @ 20:33:00♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Idag så gick jag upp rätt så tidigt eftersom jag skulle åka till min mormor och morfar. Vi åt god mat och firade min morfar som fyller år imorgon. Det är så mysigt hemma hos dom, speciell när alla är sammlade. Kom hem runt sex då tog jag en promenix med mamma till Willys och handlade lite och just nu så sitter jag och kollar på X Factor.
Imorgon så börjar två veckors prao för mig och många andra nior. Jag kommer börja 10:00 och slua 17:00 varje dag, känns sådär faktiskt. Iallafall hoppas ni haft en bra helg, skriver nog mera imorgon. Kram.♥
Me todayy. ↓

Fredag!

2012-09-28 @ 20:00:00♥ Kommentarer (0)
Någon bild jag hittade på datorn.
 
Äntligen freeeeedag! Har somsagt varit sjuk hela veckan men igår så gick jag till skolan iallafall, mådde lite bättre då. Fick med mig nästan alla skolbäcker hem förutom det jag egentligen behöver träna på mest NO.. Nästa vecka så är det PRAO och jag ska vara på Jysk. Får vell åka till skolan under praon och hämta NOn så jag kan plugga till provet.
Just nu så sitter jag i soffan och ska snart ta en dusch och sedan bara mysa här.

EU.

2012-09-25 @ 11:45:00♥ Kommentarer (0)
Stannar hemma idag också, hoppas att jag kan åka till skolan imorgon!
Idag så kommer det lärare och elever från olika EU-länder till våran skola. Min klass ska presentera skolan och sen guida dem runt i stan. Något som jag sett fram imot ett tag, men istället så sitter jag här hemma i soffan och kryar på mig.

Sjuk.

2012-09-24 @ 18:43:33♥ Kommentarer (0)
Hej på er.
Idag så stannade jag hemma från skolan eller jag var i skolan en snabbis för vi skulle ta vaccinations spruta. Jag mår inte alls bra, är seg i kroppen och har ont i magen. Usch för det. Har iallafall pluggat nästa hela dagen på SOn, hoppas jag kan gå till skolan imorgon.
Sitter iallafall och kollar på tve, tänkte värma mig lite mera te och kolla på Desperate Housewives. Skriver antagligen mera senare eller imorgon. Kram.♥
 

MONDAY.

2012-09-17 @ 20:32:12♥ Kommentarer (0)
God kväll. Äntligen mondag, ny vecka och starten på veckar var super. När skoldansen var slut så åkte jag hem och la mig på soffan en stund. Imorgon så är det tisdag och det innebär skola,dans & dans. Tisdagar är en av favorit dagarna i veckan! Sitter just nu och kollar på X factor med mamma. Skriver mer när jag har tid. Kram♥
Me today! ↓

Lyckligare nu!

2012-09-16 @ 00:57:00♥ Kommentarer (0)
 
Kom på att jag inte bloggat på ett par dagar. Iallafall var på Gustavsvik idag med Evelin, Felicia, Emma och Alva det var såå jäkla kul. Länge sen jag var på äventyrsbadet, somvanligt så slog vi vad om vem som kunde slå sig mest haha! Imorgon hade jag tänkt att plugga, måste lära mig engelska provet och försöka förstå om elektronik.
Hoppas ni haft en bra lördag iallafall! Kram. 

Wednesday!

2012-09-05 @ 18:58:00♥ Kommentarer (0)
Hej på er. Kom hem från skolan för en stund sedan, dagen har varit hyffsat bra tills jag ramlar (såklart) på idrotten och skadar foten igen.. Så typiskt att det ska hända mig, av alla?!
När jag kom hem så satt jag mig och pluggade lite, nu ska jag nog kolla lite på desperate housewives ett tag och bara koppla av. Är så sjukt trött, vill bara lägga mig i solen och sova.

Dagens outfit.

2012-09-02 @ 20:32:08♥ Kommentarer (0)
 
Det här hade jag på mig idag. 
Träffade tjejerna idag, vi skulle ta bilder men det blev bara några outfit bilder. Senare på eftermiddagen så åkte jag hem och gjorde klart engelska läxan. Ska snart ta och hoppa in i duschen sedan kolla på desperate house wives. Imorgon så är det skola och jag ska försöka gå och lägga mig tidigt idag! Kraam.♥

RSS 2.0