Sunday.

2013-04-28 @ 22:19:00♥ Kommentarer (0)
Tävlingen gick åthelvette igår, usdnjnfch. Stukade foten lite lätt också och drog på mig en förkylning, kul, speciellt såhär nu när det börjar bli vår och massa annat. Gick i alla fall till gymmet imorse med Karolina, annars så har jag haft det bra i solen på altanen och mixat ihop en smoothie samt pluggat lite. Hade planerat att plugga en heldel idag men allt annat är ju så mycket roligare.. Imorgon så har jag sista nationella i engelska, ska skriva en uppsats, hoppas verkligen det blir något enkelt. Haft en urdålig helg hoppas valborg blir bättre och ja, ni får ha det braa kraam.
 
 

Just shine.

2013-04-26 @ 21:09:16♥ Kommentarer (0)
Vill börja med att säga grattis till min vän Evelin som fyller år idag, alla sjöng i matsalen och jag bjussa på solningen, hon kunde inte fått en bättre dag.
I alla fall en vanlig fredag idag, solade med eve efter skolan, en tant tog vårt solarium så vi fick vänta i ytterligare en halvtimma, kom sent till dansen också. Det börjar ta sig nu så hoppas verkligen jag inte bränner mig och flagnar bort. Träningen gick bra, vi övade massor inför imorgon, har tävling då så hoppas på bättre resultat den här gången.

Tycker om er.

2013-04-21 @ 20:12:00♥ Kommentarer (0)
Firade Evelin igår, spelade högmusik, åt god mat, pratade och skrattade & hade det allmänt jättebra, vi hade lite party sen behövde vi komma ut så någon gång i natt åkte vi till MC en stund. Sov sedan där och idag vakade vi toaste mackor, drog till stan & solade sen vidare till gymmet. Har varit en riktigt bra dag i alla fall. Imorgon är det måndag och då kommer Mitek till våran skola, ska bli så otroligt spännande och lyssna på honom!!

sunny.

2013-04-20 @ 10:35:00♥ Kommentarer (0)
Äntligen lite sooooool ute, hoppar verkligen att det inte regnar idag uschnej. Drar mig mot lilla laxå nu en stund, senare ikväll ska vi fira evelin. Ni får ha super bra lördag! Kraaam.
 
 

HEY HO.

2013-04-18 @ 20:45:31♥ Kommentarer (1)
Haft sammanlagt 4 timmars nationella den här veckan. Det har gått bra eller hoppas på det i alla fall. När jag kom hem idag så hade äntligen min balklänning kommit, är så nööjd. Längtar bara mer och mer till allt som kommer vara nu under våren, fira evelin, tävling, valborg, födelsedagar och jaa en massa annat roligt. Det är förövrigt fredag igen imorgon sen har jag trääning. Anywaay vii höörs.

Friday tomorrow.

2013-04-11 @ 21:27:00♥ Kommentarer (0)
Från min instagram → mmoaforsberg följ mig där också.
Fredag imorgon dåra, känns så otroligt skönt att äntligen ha helg igen. Denna vecka har vi fått massor med uppgifter och information om inlämningar, nationella prov och vanliga prov så nästa vecka kommer bli en helvettesvecka. Kommer att ha samhällskunskap i SO-nationella, känner ändå hyffsat bra och tur att vi fick det faktiskt. Ska kolla på något avsnitt av Andra Avenyn nu sen sova antar jag, vii höörs kram.

Att känna oro är som att betala ett lån som man än inte tagit.

2013-04-07 @ 21:20:12♥ Kommentarer (0)
Söndag. Alltid samma visa, går och lägger mig sent på lördags natten även fast jag ska upp tidigt på söndags morgonen. Kom i alla fall upp och cyklade iväg till gymmet. När jag kom hem så duschade jag och åt osv sedan har jag suttit i soffan nästan hela dagen och kollat på Andra Avenyn. Kände inte för någonting annat idag faktiskt. Imorgon så är det måndag och ännu en vecka med massor av skolarbete väntar. Kommer få reda på vad för ämne det blir på nationella provet i SO, kommer att ha en vecka på mig att plugga på det.
Haft en rätt så bra helg i alla fall, hoppas ni med haft det bra, vi hööörs.
 
 

Some blue.

2013-04-07 @ 13:49:07♥ Kommentarer (0)
 

WE ♥ IT.

2013-04-05 @ 21:20:01♥ Kommentarer (0)
 
 
 
 
 
 

Sunny evening.

2013-04-01 @ 18:56:00♥ Kommentarer (1)
1 April idag dåra, ingen ide alls att tro på vad någon skiver eller säger till en. När klockan blev 00:00 bombades facebook med massor av statusar som var aprilskämt, typ, oj råkade krocka bilen, mitt hus brann ner nyss. Haha helt onödigt egentligen.
 
Kom hem från mormor och morfar för ett tag sedan, firade Påsk ännu en gång, 3 dagen i rad. Har förövrigt sovit nästan hela dagen, medans alla andra satt och pratade så låg jag och sov, lyckat. Gick och la min runt 4-5 inatt så lär ju inte kunna somna tidigt idag. Imorgon så börjar skolan igen, vilket jag faktiskt är lite taggad på helt utan anledning. Har haft ett super bra påsklov hoppas ni haft detsamma, kraaam.


RSS 2.0