Ledighet.

2014-01-29 @ 16:33:38♥ Kommentarer (0)
Är ledig fråg skolan nu onsdag- och torsdag eftersom det inte är några lektioner då utan alla mentorer har målsamtal med sina elever. Jätte skönt mett ett break mitt i veckan sådär. Idag har jag varit på en danslektion som var obligatorisk idag annars så har jag vilat och börjat med en annan uppgift. Gjorde smoothie till lunch och nu ska jag iväg och träffa Anna, Emelie och Nelly, blir myskväll. 

Lördag.

2014-01-25 @ 16:27:43♥ Kommentarer (1)
Börjar tro att oturen ligger i släkten och inte bara med mig. Lördag idag och sov ut riktigt ordentligt i morse, efter att sovit dåligt under nätterna hela veckan så var detta riktigt skönt! Har annars städat och fixat lite här hemma, om en stund så rör jag mig mot Felicia med tjejerna och spenderar kvällen där. 

Hindersmässan.

2014-01-24 @ 22:06:44♥ Kommentarer (0)
Hindersmässan är igång igen precis som varje år är det lika kallt och smockat med folk överallt men mysigt värre. Gick upp på stan med Anna efter skolan och kikade lite, fick med mig en påse med lite marknadsnougat i. Fick en gratis helium balong också, ett måste är ju att suga in luften så rösten blir pipig. Åkte hem efter ett tag och värmde mig medans jag inväntade Evelin. 

"Har så mycket men så lite tid".

2014-01-23 @ 12:13:00♥ Kommentarer (0)
 

Måndag.

2014-01-20 @ 23:05:02♥ Kommentarer (0)
Två från helgen.(skulle kunna äta detta varje dag, bästa maten).
MÅNDAG och jag är glad iallafall, har så inåt mycket att göra i skolan och vill hinna med så mycket utanför. Det handlar alltså om att prioritera, just nu så känns faktisk det inte så värt att välja bort att göra något efter skolan istället för att skriva på den där uppsatsen även fast det i längden är smartare. Ah ja lite blandat skoltrött på olika sätt.

Senaste veckorna.

2014-01-18 @ 18:57:41♥ Kommentarer (0)
Tillbaka igen, har inte haft några bilder eller någonting så det bara blev så att inga inlägg skrevs. Jullovet tog slut alldeles för snabbt och skolan började igen men gick på bio på kvällen samma dag för att förlänga lovet några timmar till. Fick uppgifter på direkten och gjorde ett prov som låg och släpade, håller tummarna för att det inte måste göras om. Annars då, har tränat, pluggat och hängt med tjejerna. Tog en fika med bästavännerna igår för att återförenas lite, senare på kvällen var jag med evelin och benne. Det har också kommit en heldel mycket snö, är så superhappy!!! Idag var jag hurtig med evelin och om en liten stund ska jag möta tjejerna på bussen och äta lite middag på stan.

Birthday.

2014-01-03 @ 15:35:20♥ Kommentarer (1)
Min 17 födelsedag idag. Har fått fina gratulationer på sms, fb, twitter och från min undebara familj & släkt. Fick besök vid tolvtiden av släkten som kom på mat & fika och firade mig lite. Ska träffa tjejerna en stund ikväll, får se om det bir något mer. 

2 januari.

2014-01-02 @ 23:59:00♥ Kommentarer (0)

Min dag imorgon, ska ta kolla på andra avenyn och sen sova lite så jag är pigg imorgon!

Nyårsaftonen.

2014-01-02 @ 21:42:00♥ Kommentarer (0)
Började kvällen med tjejgänget hemma hos louise. Vi lagade tacos som kvällsmat, pratade och hade det trevligt. När klockan närmade sig nio rörde jag, evelin,felicia oss mot simon för förfest. Lämnade av karolina också på bussen. Hos simon var det skönt och trevligt folk och de blev riktigt fett. Halv tolv tog vi bussen till stan, Den var redan fullpackad med folk men alla vi trängde in oss, alla sjöng och tillslut fick chaufören nog. Vi fick springa från södra till slottet. Hann precis i tid till tolv slaget. Drog på efterfest som inte var någon höjdare så vi stydre upp lite på övervåningen. Tog en taxi hem med felicia, var hemma på två röda han körde så snabbt. IALLAFALL hade en super bra kväll med bästisarna bland annat och en massa andra bra vänner.

RSS 2.0