Piercing.

2012-06-29 @ 22:57:09♥ Kommentarer (0)
 
Jag köpte ju en ny navelpiercing förra veckan och jag är superglad att jag inte köpte någon annan. Dock köpte jag 12 mm eftersom jag blev osäker på vilken storlek jag skulle köpa men det går bra ändå, det syns inte så mycket att den är lite lång.
 

Sunnyfunny day.

2012-06-28 @ 22:59:23♥ Kommentarer (0)
Min dag har varit suuuper bra faktiskt. Det blev molnigt så vi kunde inte sola men vi drog hem till Felicia istället och hade det allmänt chillpill. Senare så åkte vi och kollade när Tim spelade match, efter det så var vi med han och kollade på resten av alla lag som spelar Örebro cupen. Solen kom även fram så det blev asbra väder tillslut.
 
Nu så tänkte jag kolla på några avsnitt av desperate housewives oså. Hoppas ni haft en fin dag!♥
 
Fikade med Evelin igår på Bara Vara.

28 Juni.

2012-06-28 @ 11:08:37♥ Kommentarer (0)
God morgon!
 
Vaknade för en stund sedan och snart så ska jag börja göra mig i ordning lite oså. Idag så ska jag till stadsparken och sola med tjejerna och runt tre så drar vi och kollar på fotboll. Det är underbart fint väder ute idag så man får passa på när solen väl är framme. Hoppas verkligen på att det inte blir sämre väder igen!
(..en riktigt gammal bild på oss..)
 
Måste bara säga grattis till min undebara vän Karolina. Idag fyller du 15, välkommen till klubben! Love you.♥

ME AND MY FRIENDOO.

2012-06-28 @ 00:42:25♥ Kommentarer (0)

Filmtime.

2012-06-26 @ 22:02:32♥ Kommentarer (0)
God kväll.
Idag så har jag inte gjort så mycket, träffade tjejerna och vi var mest ute tills sju tiden ungefär när en fet blixt visade sig på himlen och det började åska. Haha då cyklade jag hem. Annars så har jag precis duschat och nu så ska jag kolla på film. Tänkte att jag skulle se 21 jump street, hört talas om att den är super bra.
 
HEY HI HELLO?!
 

söndag.

2012-06-24 @ 14:26:39♥ Kommentarer (0)
Det har slutat regna nu så jag drar mig mot Evelin, vi ska kolla på film eftersom vädret suger. Ni får ha en jätte bra söndag.

Midsommardagen.

2012-06-23 @ 14:55:42♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Igår så var det ju självaste midsommarafton. På dagen så tog jag och Felicia en promenad uppe i karlslund och kollade lite på midsommarfirandet och plockade blommor. Senare vid sex så åkte jag till några bekanta och grillade, och hade det trevligt osv. På kvällen mötte jag upp tjejerna och vi åkte iväg till stadsparken och satt där hela kvällen. Vi hade med oss stifolina (våran bas/högtalare), dricka och massa godis, mysigt värre.
Iallafall min dag var helt awsome och hoppas eran blev det också.
Sitter just nu och läser SOLO och äter jordgubbar.

Solig dag.

2012-06-22 @ 00:05:25♥ Kommentarer (0)
Bild från dagen.
Har solat och badat idag i båda stadsparken och gustavsvik. Köpte även en ny navelpiercing, visar den imorgon! Hoppas ni haft en bra dag.

Home again.

2012-06-20 @ 23:08:52♥ Kommentarer (0)
Jag och min fina vän, Jasmine.
Hejhejhejhej.
I lördags så åkte jag iväg till stenbodagården med gamla vänner. Det väcker många minnen att åka dit då och då, det stället jag brukade spendera 2 veckor av mitt sommarlov. Att bara komma dit och lämna civilisationen ett tag är helt obeskrivligt underbart! Det har varit en riktigt bra början på sommarlovet och nu börjar även vädret bli fint.
Träffade tjejerna idag när jag kom hem och vi har mest suttit och pratat om allt som jag/vi missat när vi inte setts på några dagar. Kom hem för en stund sedan och nu så ska jag ta en varm dusch! Har massa bilder som jag ska lägga upp, håll utkik. Hoppas ni haft en jätte bra dag!

första dagen på sommarlovet!

2012-06-15 @ 19:29:43♥ Kommentarer (0)
Igår så var det skolavslutning och jag fick mina slutbetyg för åttan och jag måste säga att jag är riktigt nöjd faktiskt. Efter så åt vi lunch på Jensen´s sen åkte vi hem till Felicia för att byta om osv. Senare på kvällen så cyklade vi upp på stan och gick lite överallt och stötte på massor med folk. Fint väder var det också men det blev lite kyligare frammåt nio/tio tiden. Runt tio så åkte vi till Alexander och Adrian, det var roligt att bara sitta och snacka en stund. Iallafall kvällen var den bästa på länge, riktigt fett var den. Hoppas ni också fick en bra dag/kväll, p u s s.


Nya skor.

2012-06-12 @ 21:29:42♥ Kommentarer (0)
Var på stan i Söndags och köpte nya skor. Det blev ett par virkade ballerina skor som jag ska ha på skolavslutningen. Fick dock köpa en storlekstörre eftersom min inte fanns, så nu är dom förstora.. De suger att det nästan aldrig finns storlek 37 i dom skorna jag vill ha.

Hemma från klassresan.

2012-06-12 @ 20:13:16♥ Kommentarer (0)
God kväll.
Igår så åkte jag på klassresa till gårdsjölägret tror jag det heter. Det är ett litet läger vid en sjö, riktigt härligt och mysigt. Tog även mitt första dopp i en sjö. Hursomhellst det var faktiskt roligt att umgås med klassen vid brasan och lyssna på musik, ta skogspromenader och bara vara. Idag så spöregnade det när vi skulle gå tillbaka till bussen och allt som jag hade med mig blev blött.. Iallafall kom hem runt 3 och då så duschade jag och packade upp oså.
Den här klassresan har varit riktigt fett alltså.

INSTAGRAM.

2012-06-07 @ 20:15:34♥ Kommentarer (0)
Följ mig på Instagram mina kära vänner, →→@mmoaforsberg ←←. Här är några utav mina senate bilder woopwoop.

Sveriges Nationaldag.

2012-06-06 @ 12:31:02♥ Kommentarer (0)
Är ledig från skolan idag eftersom det är Sveriges nationaldag alltså en röd dag. Rätt så skönt men ändå inte för det är ju lixom mitt i veckan. Det är ju juni men vädret suger så det känns som september, jag hoppas på bra väder under skolavslutningen eftersom vi ska vara ute (tror jag?).
Iallafall, ska fixa mig lite nu sedan så åker jag upp på stan med tjejerna. Ni får ha en jätte bra dag!

Nytt i garderoben!

2012-06-03 @ 12:18:35♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Var på stan med mamma igår oc fick med mig hem lite nya plagg. Det var länge sedan bara jag och mamma gick på stan så det var extra mysigt & roligt! Efter så träffade jag tjejerna och lite senare på kvällen så kom killarna till oss en stund.
Tack mamma, loveu.

RSS 2.0