Fredag!!

2012-08-31 @ 20:25:00♥ Kommentarer (0)
God kväll. Andra skolveckan är äntligen avklarad, det känns super skönt att det är helg igen. I veckan så har jag varit astrött verkligen, har typ inte sovit något på nätterna osvosv. Fick skolfotot i måndags också, jag kan väl säga att jag blev rätt så nöjd menmen. Annars så har jag stört mig så sjukt mycket på alla som ändrar sina profilbilder på facebook till sina skolfoton!
 
Idag så var det äntligen fredags träning igen, har faktiskt längtat till att det skulle börja igen. Även fast jag har så sjukt mycket träningsverk så tycker jag nog att det gick bra idag. Mitt knä svullnade upp också så det såg ut som jag hade 1 extra knäskål.. Iallafall nog med blabblandet nu, ska försöka uppdatera mer oså men hoppas ni får en bra fredagskväll! Kraam.♥
(Fick bli en gammalbild.)

Baby blue.

2012-08-27 @ 13:39:00♥ Kommentarer (0)
Målade naglarna igår, det blev baby blå den här gången. (Haha, jag kan inte måla mina egna naglar nogrant..)

Tränings byxor.

2012-08-26 @ 20:09:00♥ Kommentarer (0)
Åkte till Stadium Outlet idag med Karolina. Och där hittade jag dessa godigar, det var på tiden att jag skaffade mig ett par! Jag tänkte att jag ska ha dom först och främst på dansen men även på gymmet och idrotten i skolan ibland. Det stod mellan dom här och ett par med blåa sömmar men jag fastnade för dom hära ↑. Kram ◊

Snabba stålar.

2012-08-26 @ 10:51:27♥ Kommentarer (0)

God morgon! Igår så åkte jag till marieberg med Evelin, skulle köpa tränings byxor med det fanns inga kvar. På kvällen så mötte vi Karolina sen åkte vi till bion. Vi såg snabba cash 2, den var riktigt bra faktiskt!


Skolfotografering imorgon!

2012-08-23 @ 21:25:00♥ Kommentarer (0)
Snart så är första skolveckan avklarad för terminen. Det kommer bli ett tufft år men ändå så jäkla kul! Idag så cykade vi 4 mil ungefär vi skulle egentligen till Garphyttan men vi stannade vid någon "sjö" och var där istället. Det har regnat till och från idag, men det har varit rätt så chill iallafall. Imorgon så är det skolfoto och jag ändade kläder i sista sekund, fick panik haha. Ska snart börja göra mig i ordning för sängen, vi hörs. Kram.
Bild från i sommras!

Söndag.

2012-08-19 @ 19:46:16♥ Kommentarer (0)
Hejhejhej. Idag så har jag städat haha ja tro det eller ej, lagat mat och varit ute och joggat. Kännde att jag behövde göra något idag och inte bara sitta inne i soffan hela dagen. Imorgon så börjar allvaret igen, det ska bli skönt men endå rätt så tråkigt. Det skulle ju inte skada med lite mera sommarlov! Hoppas att det inte regnar imorgon, utan att det blir som idag. Iallafall hoppas ni har haft ett superbra sommarlov precis som jag, tänkte lägga upp massor av bilder från lovet någon dag. Kram.

No makeup.

2012-08-18 @ 20:51:06♥ Kommentarer (0)
 
Hej på er. Träffade Karolina idag och vi åkte till Saigon och köpte mat. Senare på eftermiddagen så åkte vi hem till Evelin, vi gjorde inte så mycket. Det finns typ ingenting att göra när vädret suger, såg iallafall ut såhär idag! ↑

HAPPY BIRTHDAY.

2012-08-18 @ 13:09:04♥ Kommentarer (1)
 
Idag är det ingen vanligdag för det är Felicias födelsedag hurrahurrahurra!! Grattis min kära vän äntligen är du 15 år, hoppas du får en toppen bra dag med massor av presenter! 

Torsdags.

2012-08-18 @ 00:35:00♥ Kommentarer (0)
 
I Torsdags så firade vi Felicia som fyller år imorgon, eller ah idag eftersom klockan är över tolv. Vi åt godmat och senare på kvällen hade vi partyy, haha en minnesvärld kväll var det iallafall. Vi köpte massor med ballonger som vi blåste upp och knöt ihopp till en enda stor klump, som vi överraskade henne med!

DARLINGS.

2012-08-11 @ 17:05:21♥ Kommentarer (0)
 
Hämtade ut en paket igår. Fick hem Dr. Martens och låga converse, äntligen! Dom är från USA eftersom min moster bor där så hon köpte skorna där och skickade dom hit till Sverige. Behövde verkligen nya converse som passar till nästan allt! Är hursom hellst superglad.♥

Dåligt väder.

2012-08-08 @ 21:32:54♥ Kommentarer (0)
Hej på er!
Idag så har vädret varit uselt och det är de fortfarande. Har iallafall träffat Karolina och Felicia idag, vi köpte 3 kronors dricka och var ute ett tag. Senare så åkte vi hem till Felicia, där så kollade vi på film och åt pizza. Kom hem för en stund sedan, har precis duschat och sitter här i min onepice och äter Ben & Jerry´s.

Tisdag.

2012-08-07 @ 19:19:13♥ Kommentarer (1)
 Hej på er. Idag så åkte jag till min kära mormor och morfar, vi åt kräfter osv mysigt värre. Senare på eftermiddagen så åkte vi ner till garagen och plockade hallon. Det var många år sedan jag var där nere, följde alltid med morfar dit när jag var liten haha. Nu så sitter jag och lyssnar på musik, ska snart ta en dusch oså, hörs senare! Kram.

Yeah, redo inför skolstarten.

2012-08-06 @ 21:20:23♥ Kommentarer (3)
Hej på er. Mamma kom hem med massa behövande skolgrejer till mig idag. Behövde verkligen nya kollegeblock,ämnesblock och pärmar/plastfickor. Nu så är det exakt två veckor kvar till skolan börjar, nu är det årskurs nio som gäller och det kommer gå gallant!!

Jobbar.

2012-08-04 @ 21:19:47♥ Kommentarer (0)
God kväll.
I helgen så jobbar jag på forward cupen, det är en fotbolls cup här i Örebro. Jag börjar halv åtta på morgonen och då är jag lite halvt död men efter någon timme blir jag pigg igen. Sitter i kiosken med Jennie, det är riktigt roligt faktiskt när det kommer massor med folk och handlar. Är helt slut just nu, jobbade till klockan sju idag. Iallafall ska börja kolla på 3 säsongen av Desperatw Housewives innan jag tar en dusch och går och lägger mig.

RSS 2.0