felicia åkte hem för en stund sedan..

2010-06-30 @ 23:36:47♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Idag så vaknade jag vid nio och då så gick jag upp och ät frukost hehe. Efter det så fixade jag mig och dror upp på stan med tjejerna och det finns massor av ficktjuvar så det gick poliser överallt och jag menar verkligen överallt HAHA! Jag köpte en ****** till karolina, men jag glömde hennes paket hemma hos felicia så jag hämtar det imorgon *hihi* Efter stan så åkte vi till mc donalds och köpta glass iallafall jag men dom andra åt mat! Sedan så åkte vi runt lite med våra cyklar och då så kom vjollca med & vi fortsatte och cykla runtruntruntrunt.. Efter det så åkte jag hem och åt kvällsmat och sedan ut igen.. Idag så har det också regnat buu för det eller hur?

Imorgon tidigt på morgonen så åker vjollca till kosovo (tror det stavas så) i en månad, jag kommer sakna henne!!

Men iallafall för en stund sedan så åkte felicia hem och idag ska jag,felicia och elsa lana *hihi* roligt va?
men ni får hare så bra jag bloggar mera senare!





LÅT

2010-06-30 @ 11:48:59♥ Kommentarer (0)

Öm ungefär en timma så möter jag tjejerna och då så drar vi upp på stan, och jag har fortfarande inte tänkt ut vad jag ska köpa till karolina.. Jaja jag kommer väll på något! Nu så sitter jag och kliar i mina ögon för det kliar *hihi* Men nu så ska jag fixa mig så jag bloggar mera senare, ni får hare bra!♥

Hittade en låt som jag tycker är bra hehe.

 


GOD MORGON

2010-06-30 @ 09:47:21♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så vaknade jag och nyss så åt jag frukost. Idag ska jag nog på stan och köpa en present till karolina efterssom hon fyllde år för två dagar sedan och justä grattis! Men jag vet inte vad jag ska köpa... Haha, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!♥

 


NYSS DUSCHAT..

2010-06-29 @ 22:34:41♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Idag vid två eller något så åkte jag och träffade mina vänner det var så roligt att träffa dom igen!! Vi åkte och badade och sedan så åkte vi till mcdonalds och åt glass sedan så lekte vi i lekställningen. Efter det så åkte vi till gården & sjäng singstar haha jag var bäst eller? Nejnej jag skojja bara;) Sedan så spelade vi fotboll & elsa och vjollca var duktigare än mig *hihi* Efter det så åkte vi hem till karolina och sen hem till mig, efter en stund så skulle vi bada igen men vi orkade inte hehe! Sen så åkte vi bara runt typ, men vid halv tio så kom jag hem och nu så har jag duschar & fixat lite.. Just nu så sitter jag och pratar med jasmine haha trevligt ohjustä vi var DJ´s igår:)
Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!


VAR BARA TVUNGEN ATT LÄGGA IN EN LÅT.

2010-06-29 @ 13:26:20♥ Kommentarer (1)




OHHHOHH NU ÄR JAG HEMMA IGEEEEN!

2010-06-29 @ 13:23:54♥ Kommentarer (1)

Hejsan bloggen!

Idag så kom jag äntligen hem eller äntligen är väll inte det bästa ordet för jag saknar stenboda gården så himla sjukt!!!! Och alla undebara ledare ohja jag blev ganska ledsen när bussen rullade från stenboda det var ju mitt sista år, buuuuu för det. Iallafall så kan jag säga att det var så undebart att komma dit och i min grupp var det massor med bra människor särsillt emelie,jasmine och linnéa haha. Första natten så var vi uppe till halv fyra *hihi* Och det har hänt massor som jag inte kommer orka att skirva menmen.

Jag är iallafall hemma nu och snart så ska jag äta men jag bloggar mera senare, så ni får hare bra!♥





NU SÅ..

2010-06-15 @ 12:18:19♥ Kommentarer (0)
..Drar jag och familjen ut och äter sen så åker vi nog till bussen och så däger jag hejdå & åker till kära kollot! så jag vill säga hejdå nu, & jag kommer sakna min familj och mina bästavänner mest och det vet ni!

Vi ses om två veckor!











Här får ni bilder som ni kan kolla på medans jag är borta haha nej skojja bara!;)



solglasögon + moa like´s.

2010-06-15 @ 11:51:10♥ Kommentarer (0)


Jag har tänkt att jag ska köpa nya solglasögon i sommar men haha alla jag provar passar inte.. jaja men jag hittade ett par (dom på bilden) tror ni kanske att dom passar?









GOS MORGON SUNSHINES.

2010-06-15 @ 09:53:46♥ Kommentarer (1)

Nyss så vaknade jag och jag tog för första gången en liten sovmorgon haha eller andra gången, men skitsamma! Idag så åker jag ju på kollo och jag kommer verkligen sakna allt här hemma men jag kommer ju om två veckor igen. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!♥
Justä solen lyser idag yes!

 


GOD NATT..

2010-06-15 @ 00:14:08♥ Kommentarer (0)

.. Jag bloggar mera imorgon (tror jag) annars så får ni hare så jätte bra!♥


HEMMA

2010-06-14 @ 21:19:14♥ Kommentarer (0)

God kväll!

nuss så kom jag hem från fotbolls planen, haha jag,felicia och evelin spelade fotboll med elsa och vjollca & killarna det var vi tjejer mot killarna. Vi vann ju såklart *host* Eller jag vet inte vad det blev faktiskt?:D Men iallafall nu så är jag hemma och jag sitter och äter jordgubbar ååh jag älskar det, det är så gott ju!



Ohjustä jag missade finalen i topmodell.. Men vann Nicole?




HAHAHA..

2010-06-14 @ 14:56:07♥ Kommentarer (0)

..Ni/du som komenterar anonymt eller någonting ni vet väll att era dåliga komentarer kommer inte upp förräns jag har godtjänt dem? Så dumma och so what ifall jag ser drogar ut det är väll ändå inte era bekymmer? Nejdå så.

Men nu så ska jag äta vattenmilon så ni får hare bra!♥

 


ojoj..

2010-06-14 @ 13:09:03♥ Kommentarer (0)

Hejhejhejhejhej!

Idag så gick jag upp vid halv nio och då så åt jag frukost sen så somnade jag nästan om i soffan haha.. Men jag vaknade eftrene stund, vid tio så åkte jag och mamma till frisören och jag toppade mig "igen". Efter det så åkte vi till lager för jag skulle ha mjukisbyxor men det fanns inga fina så vi åkte till stadium och där hittade jag ett par:D Och sen till rusta där fick jag tofflor haha,shampo,balsam och duschtvål och sen åkte vi till willys och jag fick godis som jag ska ha med mig imorgon..! För en etund sedan så kom jag hem och nyss så la jag fram alla kläder som jag ska ha med mig på min säng som jag senare ska packa ner. Men iallafall snart så ska jag äta så ni får hare bra!♥

 






GOD NATT

2010-06-14 @ 00:15:43♥ Kommentarer (0)

Jag ska gå och sova nu men jag bloggar mera imorgon så ni får sova sött, puss!♥


natt människa?

2010-06-13 @ 23:31:30♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så kom jag ut ur duschen och nyss så satte jag på mig en ansiktsmask.. Men iallafall  jag sitter och funderar på ifall jag är en natt människa och går upp tidigt iallafall? Haha ja, för jag är uppe ungefär till ett nästan varje dag och ändå så kan jag gå upp åtta? Alltså jag fattar inte för jag är inte trött förutom dom första fem minuterna på morgonen men det är inte så mycket.. *hihi* jag får tänka mer på det, men jag kanske bloggar mera senare annars så ses vi ju imorgon.

Haha justä jag såg nyss att felicia spammade mig på bilddagboken medans jag duschade, roligt att veta iknow:P


Så mycker moa i bilen!

Men en sån hära låt gör mig vaken i vilketfall.



var bara tvungen..

2010-06-13 @ 22:42:44♥ Kommentarer (0)

..att skriva detta inlägg för på tisdag åker jag på kollo.



Ni är så sjukt undebara!! Och allting vi har gjort tillsammans det skulle ta mer än 100 år att berätta om & ni är allt. Jag vill bara säga hur mycket ni betyder för mig det finns inga ord för jag kan inte beskriva det.

Ni kom som en vind och ni stannade kvar jag hoppas att jag alltid kommer ha er vid min sida. Ni är som mina systrar allihoppa!!

Den hära texten skrev jag i sommras ↓

jag och mina systrar kan gå på vatten hand i hand

jag och mina systrar kan gå på glöd hand i hand

jag och mina systrar kan andas under vatten hand i hand

jag och mina systrar kan gå gemon öken hand i hand

jag och mina systrar kan gå genom elden hand i hand
jag och mina systrar ka gå på solen hand i hand
jag och mina systrar kommer alltid vara hand i hand
öven fast döden skiljer oss åt!!

Nej nu börjar jag nästan gråta.. Jag känner mig fjantig men vad ska jag göra det för, jag står för mina känslor och det kommer jag alltid att göra!


lalalala..

2010-06-13 @ 21:53:34♥ Kommentarer (0)


Sola leka bada och steka!:)



JAG HAR BLIVIT BRA PÅ ATT LÄGGA UT BILDER!

2010-06-13 @ 21:27:21♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Idag så åkte jag ju till karolina och innan det så firade vi ju mamma. Men när jag kom till karolina så skulle jag plinga på och så tappar jag min cykelnyckel under typ en trall eller ja? Men iallafall dom fick ta grillpinnar och fiska upp den haha så typsikt mig.. Efter det så spelade vi in en film och den blev ganska så rolig iallafall *hihi* Sen så åkte vi till en lekpark och hade roligt, efter det så åkte vi hem till evelin & sen ut igen! För en stund sedan så kom jag hem och snart så ska jag ta och duscha men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!♥

 




Lite småsöta bilder!



JAG DRAR..

2010-06-13 @ 15:49:19♥ Kommentarer (0)

..Till karolina nu men jag blogagr mera när jag har kommit hem, så ni får hare så bra!♥

 


musik

2010-06-13 @ 13:50:37♥ Kommentarer (0)



"Damn i´m a sexy bitch, damn boy"


.

2010-06-13 @ 13:34:15♥ Kommentarer (0)
Hejsan bloggen!

För en stund sedan så kollade jag på emlin i lönneberga haha den ärju faktiskt bra eller hur? Men ååh han är så gullig och söt!*hihi*

Men iallafall nu så har vi fikat lite och senare så ska jag nog träffa tjejerna men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!♥





Just nu lyssnar..

2010-06-13 @ 11:23:41♥ Kommentarer (0)
..jag på hög musik och jag är klar med mitt hår *hihi* Alltså det blev bra i verkligheten men på bilden nerdanför så det det ut som en katastrof hehe, men det är inte det! Men iallafall snart så kommer mormor och morfar & dom och vi ska fira min mamma så grattis älskade mamma i förskott, jag älskar dig!!


Inte för att men ser så mycket men iallafall det ser ut som ett råttbo på bilden, HAHA!


DAGENS LOOK:

2010-06-13 @ 10:47:25♥ Kommentarer (0)
Svarta tunna leggings, en randig midjetkjol och ett svart linne!



Nu ska jag gå och försöka locka mitt hår med min dåliga locktång!!




GOD MORGON

2010-06-13 @ 08:34:17♥ Kommentarer (0)

För en timma sedan så ringde min veckar klocka och då så gick jag upp för att jag skulle laga en frukost till mamma, och det blev en omelett fat inte för jag vet ifall den smakar det? Sen så visste jag inte hur man sätter på kaffebryggaren så hon får dricka te istället men det gör nog inget;)

Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!♥

 


GOD NATT..

2010-06-13 @ 00:00:18♥ Kommentarer (0)
..Nu så ska jag gå och sova men jag bloggar mera imorgon så ni får sova sött!♥♥


trött moa och jobbigt inlägg, haha!

2010-06-12 @ 23:11:10♥ Kommentarer (0)
Just nu så sitter jag på knä i min stora och skäna säng och lyssnar på musik haha fast jag brukar inte sitta på knä..? Intressant jag vet, men jag har ingening att göra så jag tänkte blogga lite till *hihi*. Jag kan lyssna på samma låt om och om och om och om och om igen hehe oh jag älskar vekligen låten som jag la ut igår tror ja? Jaja men iallafall så lyssnar jag faktiskt på en annan nu. Ååååh jag är ganska trött och så blir jag konstig för jag inte har något att skriva om, men det är ju såklart att jag inte har några idéer om vad jag kan skicva om när ni inte komenterar ett förslag..?

Men snart så ska jag gå coh lägga mig ithink, och imorgon ska vi fira min älskade mamma för hon fyller nästa vecka men jag är inte hemma då.. Och jag hade tänkt att vara snäll mot henne & göra en god frukost visst låter det som en bra idé?

Ohjustä, jag fixade hela felicias blogg igår och om ni klickar HÄR så kommer ni till hennes blogg!



GOD KVÄLL!

2010-06-12 @ 21:23:21♥ Kommentarer (0)
Idag så har jag och tjejorna inte gjort så mycket eller vi har mest åkt mellan varrandra och det regnade igad med fast först så blåste det JÄTTE mycket och sedan började det jobbiga vädret igen!! Men på kvällen så åkte vi till risbergska och träffade edvin,zeb,tim och robin haha vi spelade fotboll eller jag försökte iallafall.. Efter det så åkte jag och felicia hem till mig för jag skulle äta och sedan så skulle hon hem & då åkte jag till evelin. Jag och evelin gjorde inte så mycket eller vi satt och pratade, för en halvtimma sedan ungefär så kom jag hem och nu så ska jag kolla på bella&tyra show så jag bloggar mera senare, men ni får hare bra!

Om jag har stavat fel någonstans så klaga inte för jag ha rbara skrivit med en hand *hihi*

Justä, evelin sa att jag skulle säga att hon kan inte blogga på ett tag för hennes dator är sönder..


GOD MORGON

2010-06-12 @ 10:06:22♥ Kommentarer (1)

Nyss så vaknade jag och nu så är jag uhur pigg som hällst bra va? Hehe för jag brukar ju inte vara så pigg när jag har vaknat men det kanske beror på att jag jämt vaknar så tidigt? Jaja men iallafall så ska jag nog äta frukost snart så ni får hare bra!♥

 


jag fixade nyss felicias blogg..

2010-06-11 @ 22:22:09♥ Kommentarer (2)

Hejhejhejhejhej.

Nyss så fixade jag klart felicias blogg, fast vi ska ta en header till henne imorgon så jag länkar nog den imorgon.. Hehe, men iallafall nu så har jag satt på mig mina härliga gula hörlurar och lyssnar på min älskade spotify lista:P

Vet ni en sak??
Jo jag på en sak att nu så har alla vi fyra tjejer blogg igen och så har jag ju alltid något att läsa sen vill jag bara säga att jag älskar mina bästavänner ni är så himla undebara, vad skulle jag göra utan er?


Tog bilden av evelin *hihi*

Dagens look: Ett gult linne och ljusgråa mjukisbyxor.

 


DER REGNAR UTE..

2010-06-11 @ 20:39:43♥ Kommentarer (1)

God kväll!

Idag så åkte jag ju och mötte karolina & evelin i haga och sedan så åkte vi hem till felicia och kollade på Avatar, den är så bra! Men iallafall efter det så åkte jag och evelin hem till henne & kaorlina hem till sig för att dom skulle äta haha felicia skulle också äta men hon stannade hemma! Sen så åkte jag och evelin till karolina och fixade hår,naglar oså mysigt. Efter en stund så kom felicia och vi satt och pratade och hade det roligt haha jag spelade gitarr.. Vid tjugo i åtta så åkte jag hem och för en stund sedan så åt jag kvällsmat.

Det är ju fredag idag och det är ganska längesedan jag hade fredagsmys haha eller? Men jag myser med mig själv med jordgubbar mums.. Jag lägger nog inte upp nåfon mer bild på mig idag för jag är inte fixat som ni kanske såg och sedan så cyklade jag i regnet:( DET ÄR JU FAN SOMMARLOV DÅ SKA DET JU INTE REGNA!!!!!

*hihi*


.

2010-06-11 @ 12:37:22♥ Kommentarer (0)

Snart så åker jag till felicia med tjejorna och vi ska kolla på film ithink, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!


musik

2010-06-11 @ 11:50:17♥ Kommentarer (0)



 


KOM NYSS HEM..

2010-06-11 @ 10:35:59♥ Kommentarer (0)

..från tandläkaren och jag har jätte bra tänder *hihi*



Men jag kan inte lägga ut bilderna från igår för mina käre bästavän karolina orkar inte skicka bilderna.. Men iallafall idag så ska jag nog träffa tjejorna men jag bloggar mera senare, så ni får hare bra!♥

 


KUNDE INTE SOMNA OM..

2010-06-11 @ 08:24:02♥ Kommentarer (0)

God morgon!

Nyss så vaknade jag och jag kunsw intw somna om och det är ju första riktiga dagen på sommarlovet.. Jaja, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



.

2010-06-10 @ 22:29:30♥ Kommentarer (0)

Imorgon så ska jag till tandläkaren vid kvart över tio så jag ska sova snart men jag bloggar mera imorgon så ni får sova sött!♥

 


Långt inlägg så läsläsläs, hehe!

2010-06-10 @ 21:35:41♥ Kommentarer (0)
God kväll!!

Idag så gick jag upp halv sex för att felicia tvningade mig att vara hos henne vid sex haha nejdå men jag kom då och när jag kom så satt vi & väntade på karolina och medans vi väntade så somnade vi nästan framför tven *hihi*.. När karolina kom då började vi fixa oss och först så skulle karolina ha krusit hår men det blev inte krusigt och blablabla ni kanske förstår? Ja men iallafall så jag coh felicia fick sitta och locka HELA hennes tjocka och långa hår och vi hade bara 55 minuter kvar och vi kan ju snacka om att det blev lite stressigt!! Men vid åtta så åkte vi till skolan och där så gav vi våra fina blommor till våra lärare.. Efter det så fick vi fika och sedan så gick vi in i idrotts salen och så borjade allt. Men jag tyckte ändå att våran lärarsång var bäst haha!! Efter det så åkte jag och felicia med föräldrar till en resturang och åt mat & sen så åkte jag och felicia hem till henne & slöa.. Och efter en stund så åkte vi till haga & mötte karolina och evelin för vi skulle köpa glass sedan så åkte vi till fotbollsarenan och träffade mattias och danne. Vi spelade fotboll ett tag och när vi skulle åka till badet så kom adrian & bill, och alla åkte till badet. Killarna badade medans vi solade, sedan så åkte dom för alla skulle på träning så jag & tjejorna åkte hem till felicia sedan till lekparken och tog massor av kort (som jag lägger upp när karolina har skickat de). Efter en stund åkte karolina hem och vi andra åkte till mcdonald och åt hehe, men sen så ringde adrian och sa att vi skulle komma igen så vi åkte dit men vi gick efter en stund. Då gick vi till badet och jag & evelin gjorde en film i poolen (som jag nog kommer att lägga upp), och sen så åkte jag hem. Jag kom hem ungeär vid halv nio och då så satte jag på min dator som tog en stund efterssom det blev något fel:S Men nu så är det bra igen, haha nu så sitter jag och äter jordgubbar. Buhu imorgon så ska jag till tandläkaren undra ifall jag har några hål..? Öuum, nej jag tror inte det faktiskt!

Ohjustä jag läggen in bilderna från skolavslutningen när felicia har skickat dom, haha gud vad alla ska skicka bilder?





brukar inte sova så här dags!

2010-06-09 @ 21:25:29♥ Kommentarer (0)

Ja nu så tänkte jag gå och lägga min efterssom jag ska upp halv sex i morgon för jag måste hinna fixa mig till skolavslutningen, woho!!

Jaja men jag bloggar mera imorgon så ni får sova sött!♥


GOD KVÄLL..

2010-06-09 @ 20:30:20♥ Kommentarer (0)

..Idag så gick jag upp i vanlig tid och sedan så fixade jag mig och gick till skolan. Idag så var det sista skoldagen på mellanstadiet, ja men vi fick iallafall en belöning:) Efter skolan så åkte jag och tjejorna och köpte några saker till våra lärare och efter det så åkte vi hem till felicia & fixade karolinas hår!! Sen så åkte vi till evelins skolavslutning och hon var sjukt fin, och duktig med sitt tal. Och när det var slut så åkte vi hem till felicia och åt sedan så fixade vi mitt hår & sedan åkte jag och karolina typ hem. Ja, jag vet att jag tog det hära lite snabbt men jaja roligt att läsa om mina NÄSTAN likadana dagar?


Dagens look: Ett vitt linne, vita shorts med svarta tights och en rutig skjorta!

Justä vi hade lärare och elever match idag haha lärarna vann som vanligt..


YES NU ÄR JAG HEMMA!

2010-06-08 @ 20:32:55♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Idag så gick jag upp halv nio för vi skulle ju till bodaborg oså fick vi en låååååång sovmorgon.. Men iallafall vid nio så gick jag till bussen och så tog jag bussen med karolina till resecentrum och där fick vi vänta en kvart ungefär på bussen som vi skulle ta till karlskoga! När vi kom fram eller jag vi fick gå från busstatonen i karlskoga till bodaborg och vi kom nästan vilse haha, men vi såg en skylt där det stog boda borg så vi kom tillslut fram!! När vi kom fram så spram nästan alla in och så fick vi börja, haha vi träffade evelin och hennes klass med och evelins grupp följde med oss in i spökhuset!! Åååh gud vad jag skrev första gången, nästan för mycket (haha nejdå). Vid två så åkte vi hem coh jag hade verkligen ont i mina fötter, det var nästan som dom dog *hihi* Efter bodaborg så åkte vi ju den långa bussresan hem och sedan så missade vi nästan våran buss hem.. Men vi kom på den och så åkte jag,felicia och karolina hem till karolina och sedan så åkte vi hem till evelin. Hos evelin satt vi och pratade,fixade naglar och hår haha "så typiskt oss"!!

För en stund sedan så kom jag hem och nu sitter jag & kollar på Uggly Betty, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

 





NU SÅ SKA JAG DUSCHA..

2010-06-07 @ 21:36:26♥ Kommentarer (0)

..Och efter det så ska jag nog gå och lägga mig fast vi ska ju till bodaborg imorgon så jag får nog sova två timmar extra, skönt!! Men jag blogagr mera imorgon så ni får sova sött!♥

 


..

2010-06-07 @ 19:26:08♥ Kommentarer (0)

Min look just nu är: Ett svart ginalinne och mina shorts jag gjorde i slöjden, haha fint? Inte direkt!!

Men iallafall evelin har ätit upp mina hlastabletter som jag glömde hos henne typ för någon vecka sedan.. Nu jävlar är det blodigt allvar mella oss två!! Nej ja skojja *hihi*, men nu så har jag ätit oså och snart ska a kolla på topmodell, ni får hare bra jag blogagr mera senare!


haha hemma (igen).

2010-06-07 @ 18:14:43♥ Kommentarer (1)
God kväll!

Nyss så kom jag hem från ridningen och det gick sjukt bra idag (tycker jag iallafall). Åååh, det är ridninge nästa vecka också fast det är sommarlov... Jaja men iallafall evelin skrev nyss till mig och vet ni? jo hon har blogg igen så klicka HÄR för att komma in på hennes blogg!!

Och en sak till har ni märkt att jag skiver alltd "hemma" som rubrik? Hehe det är därför jag vet nästan alldrig vad jag ska skriva som rubrik, men nu så ska jag ta och äta kvällsmat så jag bloggar mera efter det så ni får hare bra!♥


hemma

2010-06-07 @ 15:37:46♥ Kommentarer (0)

Hejsan bloggen!

Idag så hade vi ju sovmorgon så jag fick sova lite extra, haha! Halv nio så mötte jag karolina och då så åkte vi till skolan, och när vi kom till skolan så såg vi tre små fiskmås ungar och som var hur söta som helst *hihi* Iskolan så har vi bara packat i hopp allting coh tå fick vi ta med det hem! På slöjden idag så blev jag klar med mitt gosedjur som jag gjorde (bild kommer senare). Efter skolan så cyklade jag hem och för en stund sedan så kom jag hem och snart ska jag till stallet och rida men jag bloggar mera senare!♥

 


GOD NATT

2010-06-06 @ 22:01:58♥ Kommentarer (0)
Nu så har jag precis ätit lite jordgubbar och nu så ska jag gå och sova men jag bloggar mera imorgon innan jag ska till skolan eller när jag har kommit hem ifrån skolan, men ni får sova så sött!♥


.

2010-06-06 @ 20:54:53♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Vi kom till stadsparken ungefär vid tolv och då så pressade vi verkligen i solen i ungefär två timmar haha. Men sedan så flyttade jag och felicia till skuggan och vilade lite, och eftere n timma så kommer karolina och evelin till oss igen, men då så åkte karolina hem och vi andra gick och "lekte" i parken HAHA!! Men iallafall efter det så åkte vi trampbåt och sen åkte jag hem. När jag kom hem så fiade jag mig lite sedan så åkte jag och mamma till hennes kompis och åt mat och nu så har jag kommit hem men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!♥

 


DU DRAR JAG...

2010-06-06 @ 10:47:55♥ Kommentarer (0)

Jag blogagr mera när jag kommer hem puss!


GOD MORGON

2010-06-06 @ 09:10:11♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så vaknade jag av att karolina skickade sms till mig haha! Men iallafall idag så drar vi till stadsparken och solar och jag vet inte ifall vi gör något annat där också men jag ska iallafall bli brun *hihi*

Men jag blogagr mera senare så ni får hare bra!♥

 


lite småtråkigt inlägg..

2010-06-05 @ 22:10:30♥ Kommentarer (0)

OKEJ, nu så har jag så himla sjukt tråkigt och musiken är igång men jag har ändå tråkigt.. Jaja sånt är väll livet? Åååh jag älskar den hära låten blablablabla sweet little princess turn around turn around, haha jag vet att jag inte är bäst på engelska eller sångtexter på engelska menmen. Ohjustä jag sitter och funderar på ifall jag kommer att lyckas bli så brun som jag vill bli tills på torsdag men alvarligt talat så tror jag inte det *hihi*


Ja man ser ju att jag inte har så roligt själv..

 


solen lyser än!

2010-06-05 @ 20:33:35♥ Kommentarer (0)

Dagens look: En stor tröja instoppad i lite längre jeans shorts, awesome!

God kväll!

Nyss så kom jag hem ifrån felicia och kvällen har varit så sjukt rolig!! Vi kollade på någon film men jag kommer inte ihåg vad den heter men den var iallafall rolig och vi skulle typ kolla på den andra imorgon och då är evelin med också. Men iallafall lite senare så ska jag nog ta och duscha för vi badade ju idag, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!♥


HEMMA HOS FELICIA!

2010-06-05 @ 16:57:19♥ Kommentarer (0)
Hejsan bloggen!

För en stund sedan så kom vi in till felicia och vi har varit och badat och solat *hihi* Just nu så sitter felicia och fixar med karolinas naglar och dom kommer bli jätte fina, woho! Men iallafall lite senare så ska vi äta tacos och kolla på film det kommer att bli sjukt mysigt, hehe. Ohjustä vi sitter och lyssnar på massor av hög musik, haha folk påp gatan diggar den med ;)

Men jag bloaggar mera senare så ni får hare bra!♥


Bilden är ifrån i torsdags när vi var på vinön, visst är den härlig?



GOD MORGON

2010-06-05 @ 09:54:45♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så vaknade jag och nu sitter jag och kollar på tve.. Idag så ska jag nog träffa tjejorna och vi ska nog vara ute, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!♥

 


DUSCH OCH SEDAN GODNATT!

2010-06-04 @ 22:17:48♥ Kommentarer (0)

Nu så ska jag gå och duscha och sedan så ska jag gå coh lägga mig efterssom jag är så sjukt trött.. Men iallafall så bloggar jag mera imorgon så ni får sova sött!♥

 


TALANG 2010 FINAL!!

2010-06-04 @ 20:50:49♥ Kommentarer (0)

Nu så sitter jag och kollar på Talang 2010 finalen och det är bra!! Men iallafall musiken är på högsta volym iallafall hehe, och solen lyser fortfarande woho! Åååh jag älskar sommaren. Tänk er på torsdag slutar vi skolan och på måndag blir den sista riktiga dagen i skolan, fyfan jag kommer faktiskt sakna rostaskolan fast jag tyckte den var sjukt dålig i början.. Jaja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!♥

 


MUSIK I MINA ÖRON

2010-06-04 @ 19:49:30♥ Kommentarer (0)

Hejsan bloggen!

För en stund sedan så åt jag kvällsmat och nu så sitter jag och kollar på tve & samtidigt lyssnar jag på musik och jag ÄSLAR musik hehe. Men här kommer några låtar som jag kan lyssna på!







*hihi* jag bryr mig inte ifall låtarna är gamla men huvudsaken är ju att man tycker om det man lyssnar på! :D

 


skönt väder ute.

2010-06-04 @ 17:54:57♥ Kommentarer (0)

God kväll!

För en stund sedan så kom jag hem och innan det så var jag ute med karolina och evelin. Vi hade tänkt att åka i lianen men det var killar där som badade USCH!! Att bada i svart ån nu blää... Haha men iallafall vi gick till lekparken och där så gungade vi släng gungan *hihi* Efter en stund så åkte alla hem.

Snart så ska jag äta oså men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!♥

 


..

2010-06-04 @ 15:46:59♥ Kommentarer (0)
Nu så åker jag till evelin, bloggar mera när jag koommer hem! (mp)



HEMMA I STAN IGEN!

2010-06-04 @ 14:55:28♥ Kommentarer (0)

Hejhejhejhejhej!!

Nu så är jag hemma ifrån lägerskolan och vi var på Vinön.

Igår: Jag gick upp som vanligt (hlav sju) och då så åt jag frukost sedan fixade jag mig och sen åkte vi & hämtade karolina och sen felicia. Vi åkte till resecentrum och väntade på att våran buss skulle komma efter en stund så kom den och då hade alla kommit utom två, men dom skulle inte med! På bussen dit hade vi det sjukt roligt och efter den långa bussresan så fick vi vänta i ca 40 minuter på färjan.. Medans vi väntade så passade jag och tjejorna på att sola och ta massor av bilder (som kommer när dom har skickat dem). Och vi tog bilder på färjan med, när vi kom fram till ön så fick vi gå en kilometer till missionshuset som vi skulle sova i och där så packade vi upp sedan åt vi lunch! Efter lunchen åkte alla ner till stranden och felicia var faktiskt förs i badet, sedan så kom jag med! Efter att vi hade badat en stund så åkte vi och solade & jag hoppas att jag har fått lite färg på mig, sen så gick vi till en annan plats där vi skulle woka mat. Och där solade vi med, haha vi har nästan solat hela tiden ju;) När vi kom till huset igen så klädde typ alla på sig pjamas och så sprang vi ut för att spela fotboll, vi fick massor av godis med. Efter det så hade alla tjatat så mycket på en spökvandring så lärarna fixade oså. Efter en stund så kom våran lärare och sa följ med ut, ta på er en långärmad tröja och långbyxor +  skor, så alla gjorde det sedan så fick vi gå in i ett hus SJÄLVA ochh vi fick ögonbindel men våran lärare gick med mig (och alla andra med). Vi skulle gå upp i en trappa pch redan då började jag skrika sen så skulle vi ta på en "ande" och hon stoppade in mitt finger i en apelsin och sa att det var spökets finger eller någon, haha alla andra fick röra i spagetti fast inte jag för jag blev såklart livrädd och skrev & skrev & skrek.. Efter det så var alla nästan döda så alla somnade *hihi*..

Idag: Vi vaknade ungefär vid kvart över sju och då så åt vi frukost sedan så började vi packa ihopp våra saker. Efter det så åkte alla ner till sjön en gång till där satt vi och pratade & sola lite till, sedna åkte vi till huset igen och köpte glass och efter det så gick vi till hamnen (som jag kallar det) och väntade på färjan. När vi hade kommit över till andra sidan igen så fikade vi medans vi väntade på bussen! Bussresan hem var rolig men alla var fortfarande sjukt trötta så vissa sov (jag,felicia,karolina och några till). När vi var framme vid resecentrum så åt vi lunch och sedan kom felicias pappa pch hämtade oss.

För en stund sedan så kom jag hem och nyss så packade jag upp min STORA väska, snart så ska jag nog träffa tjejorna men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!♥

 

 


BLOGGAR MERA PÅ FREDAG

2010-06-02 @ 22:00:37♥ Kommentarer (0)
God natt nu så ska jag gå och sova, och imorgon åker jag på lägerskola så jag bloggar mera på fredag.

Så ni får hare bra och njuta av vädret!♥♥


BILDERNA

2010-06-02 @ 21:35:56♥ Kommentarer (0)




Så här blev evelins naglar, fina va?



ANDRA JUNI I SOMMAR VÄDRET

2010-06-02 @ 20:28:56♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Jag orkar inte bärätta som skoldagen hehe.. Men iallafall efter skolan så åkte jag, karolina och evelin och handlade för min klass ska ju på lägerskola imorgon woho! Och efter det så åkte vi upp på stan och då var klockan runt fyra, först så gick vi in på H&M för att jag skulle titta på en bh men såklart fanns det inte.. Så vi gick till lindex och där så hittade jag en rosa skitsnygg!! *hihi* Sedan så gick vi till gina för jag skulle köpa en tröja och det gjorde jag and i love it! Efter det så skulle evelin köpa en ny plånbok och den är jätte fin, rosa den med! Sen gick vi och åt glass, & sen hem. Efter stan så åkte jag hem och åt sedan så åkte jag till evelin & vi fixade hennes nya naglar som hon ska ha på skolavslutningen (bilder kommer senare).

Vid sju så kom jag hem och nyss så packade jag klart oså. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!♥

 


My new T-shirt. :D



..

2010-06-01 @ 21:56:34♥ Kommentarer (0)

..Nu så ska jag kolla på Cugar town sedan så ska jag sova men jag bloggar mera imorgon!♥



FÖRSTA JUNI 2010 & jag älskar´t.

2010-06-01 @ 21:26:52♥ Kommentarer (0)
Nu så har jag duschat och jag kollar på tve nu. Idag så är det ju första juni och det är vekligen sommar! Eller nästan varge gång jag säger så kommer det massa regn och kallt? Haha. Men iallafall om tio dagar (med idag) så slutar vi skolan SÅ JVÄLA SKÖNT!! *hihi* Ohja, sen så kommer ju sommarlovet bli bäst, men massor av vänner och sol och bad! Jaja, jag tycker om att planera i förvög:D Men iallafall jag längar också till torsdag för då ska vi åka med klassen och bara softa, bada, sola och ha det skönt..

Senare så ska jag kolla på Cugar Town, det är dubbel avsnitt yeh!






OMG..!

2010-06-01 @ 20:37:15♥ Kommentarer (0)
Hejsanhejsan!

Nyss så kom mamma hem från ett föräldrarmöte som var på skolan och då fick man hem pappaer om oss själva och en bild.. Åååååh jag ser färskräklig ut, och tänk att alla 29 i min nya klass får hem det!!!! Jaja, men nu ska jag ta och roa mig genom att kolla på alla andra HAHA! Nejdå, men snart så ska jag duscha så jag bloggar mera senare!






KOM NYSS HEM FRÅN MARIEBERG

2010-06-01 @ 19:21:39♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Imorse så vaknade jag och fixade mig såklart. Sedan så åkte jag och mötte karolina och vi cyklade till skolan. Iskolan så hade vi först musik och då fick vi kolla på våra videofilmer vi har gjort och min,felicia,karolina och adrian´s vad ju BÄST HAHAHA!! Efter det så hade vi rast och sedan historia och jag blev äntligen klar med Karl XII.. Efter det så hade vi rast och sedan så hade vi bild, efter skolan så åkte jag och felicia till Mcdonalds för att hon skulle handla en dricka och efter det åke vi hem till mig & sedan tog vi bussen till Marieberg. Felicia la undan en super fin klänning!! Haha vi skulle fika och vi letade i hela marieberg för ett bra ställe men vi hittade inget, efter det så gick vi till bussen och vi fick vänta väldigt länge *hihi*

Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



RSS 2.0