Hemma.

2011-09-30 @ 22:17:46♥ Kommentarer (0)

God kväll!
Ojoj, jag har inte bloggat på flera dagar men jag har alltså inte haft så mycket tid. Iallafall så var skoldagen bra och efter skolan så cyklade jag hem och fixade lite innan jag åkte väg till Amanda. Det var roligt att träffa henne igen eftersom det var ett tag sedan! Träffade också Mathilda, Wilma och Filip. Vi åt mat och fikade & tog någon promenad i den lilla byn, haha.
Nyss så kom jag hem och ska hoppa in i duschen nu men jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra dag!

Jag och Amanda.


God kväll!

2011-09-28 @ 20:23:49♥ Kommentarer (0)
För en timma sedan ungefär så kom jag hem ifrån konfermationen och det var verkligen superkul. Först så fick vi mellanmål sedan runt fem så började vi med namnlekar och massa sånt dära. Fick se nya ansikten och äta kladdkaka, haha mycket ätande.. Iallafall Nyss så åt jag kvällsmat och nu så är det idol som gäller. Jag bloggar mera senare eller imorgon så hoppas ni haft en bra dag! Det går inte att ladda upp bilder.. :S

Hos Evelin. Mobilblogg.

2011-09-28 @ 13:55:25♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Kom precis hem till Evelin med tjejerna. Är sjukt trött idag så det är skönt att jag slutade klockan ett idag (som alla andra onsdagar). Vid fyra så tar vi våra räser cyklar till konfermationen, ska bli roligt!
Bloggar mera senare, puss!


Mobilblogg!!

2011-09-27 @ 21:14:35♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Just nu så sitter jag och kollar på "kaos i Båstad" och har precis ätit kvällsmat. Dansen gick bra men jag var rätt så trött... Iallafall jag laddade ner blogg.se appen så nu kan jag blogga nästan vart som hellst, bra va? Men nu så ska jag hoppa in i duschen så ni får hare bra och jag bloggar mera imorgon!
En härlig bild på lilla Örebro.


Hemma från skolan!

2011-09-27 @ 17:44:55♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Skoldagen har varit riktigt bra och på hemkunskapen så gjorde vi pommes, klyftpotatis, potatismos och vanlig kokpotatis. Det var faktiskt gott men mina klyftpotatisar var såklart godast! ;)  Haha, iallafall skoldansen var bra och på vägen hem så hade vi motvind men jag kom hem iallafall och snart ska jag iväg igen på yttligare en danslektion, discon!

Hoppas ni haft en bra dag så bloggar jag mera senare!

Från i våras innan träning.



Svenska Hollywoodfruar.

2011-09-26 @ 21:41:13♥ Kommentarer (1)
God kväll!

Måndag idag dåra, känns bra och veckan hoppas jag blir super. Skoldagen var iallafall bra och skoldansen med förästen. Efter dansen så stannade jag kvar på stan med tjejerna. Sedan så åkte jag hem och skulle plugga men såklart fastnade jag framför tven.. Men nu så ska jag ta en snabbdusch men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!



Söndag.

2011-09-25 @ 20:10:01♥ Kommentarer (1)

God kväll på er!

Börjar inlägget med att jag inte kunnat blogga för internet här hemma slutade fungera igår igen.

Iallafall dagen började med att jag gick upp och åt frukost sedan fixade jag mig lite snabbt för jag skulle iväg till kyrkan på högmässa. Det var faktiskt rätt så roligt eller ja mer avslappnande, behövde inte tänka på något mer än vad som sas i kyrkan osv. Efter så fick vi konfermander fika i försammlingshemmet. När allt var slut åkte jag och tjejerna till en lekpark och satte oss där i någon timme innan vi åkte till Karolina för att kolla på film. Vi kollade på filmen "Friends With Benefits" och den rekomenderar jag.

Vid femtiden så trampade jag och familjen iväg till familjen Granberg för att Ida fyllde år igår, grattisgrattis! Vi pratade, fikade och hade det trevligt. För en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag och kollar på tve. Imorgon så är det skola igen och den här veckan ska bli en bra vecka har jag bestämt, hehe! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

En Google bild från filmen "Friends With Benefits"




God kväll!

2011-09-24 @ 18:01:46♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Igår så träffade jag tjejerna och vi åkte hem till Felicia en stund innan vi åkte och hämtade grejor, vi åkte tillbaka till Felicia och lämnade dom eftersom det var ju där vi sov inatt. Vi hada pjamas party och det ver så sjukt roligt och riktigt länge sedan. Senare på kvällen gick vi och handlade godsaker för över 200 kronor..usch. Sedan åt vi på Mc-donalds, i pjamas.

Runt nio så kollade vi på "Remeber Me" och den var lite sorglig men ändå bra. Resten av kvällen så spelade vi kort, satt och snackade, dansade och ja massa mera sånt dära. Jag somnade vid fyra och blev väckt klockan åtta?!?! Haha, iallafall vi gick upp och åt frukost sen kollade vi på tve osv.

Jag kom hem runt halv fem och då så åt jag igen.. Nu så mår jag inte så bra faktiskt, jag är jätte trött och har ont i magen. Hur som haver nu så sitter jag och lyssnar på musik och snart ska jag duscha men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

God morgon!!

2011-09-23 @ 10:49:55♥ Kommentarer (1)
Nyss så vaknade jag och det är sol ute, en perfekt studiedag! Idag så träffar jag tjejerna och sedan på kvällen blir det tjejmys. Iallafall jag tror inte jag kommer att blogga så mycket mera idag men jag bloggar mera imorgon!

Ni får ha en undebar fredag allihoppa!




God kväll!

2011-09-22 @ 20:39:38♥ Kommentarer (0)
Tidigare idag så cyklade jag upp till stallet och ridningen gick suveränt idag, fick massior med beröm! Efter den så åkte jag hem och tog en lång varm dusch och sedan gjorde jag iårdning lite mat.
Nu så sitter jag och kollar på sol,fest och oroliga föräldrar haha det är så roligt när föräldrarna kommer fram. Iallafall imorgon så är det studiedag och det ska bli en super bra dag och på kvällen så sover jag med tjejerna, mysigt!
Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Repris bild från i sommras!



ÄNTLIGEN TILLBAKA!

2011-09-22 @ 15:44:19♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Puuh, jag har inte kunnat bloggat eller gjort någonting annat på datorn efterssom mitt internett här hemma slutade fungera för ngåon dag sedan.. Men nu så är det igång igen, toppen!!

Iallfall igår så vad det idrotts dag på GIH i regn, det var kallt och blött men lite roligt var det endå. Min länga tävlade mot Ae1 alltså A-klasserna. Men våran länga vann ju som vanligt så det var ju också roligt!



Idag så var skoldagen riktigt jobbig efterssom jag vaknade upp med två stora påsar under ögonen.. Drog på mig mjukiskläder iallafall och lite smink sedan tog jag bettan till skolan. Men ändå så var det en ganska så skön dag för vi hade ingen idrott utan vi fick ha "teori". När jag kom hem så kollade jag i blevlådan och fick se skolfottorna, ååå som jag har längtat!! Jag blev ganska nöjd med klassfotot och på enskilda fotot, bättre än förra året iallafall.
Nu så har jag gjort iårdning lite varm choklad och ska snart traska upp till stallet men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Sunny Evening.

2011-09-19 @ 19:15:53♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Skolandagen idag var bra och jag blev klar med inlämmnings uppgiften som skulle vara inne idag, känns bra. Skoldansen var rolig somvanligt och imorgon så ska vi börja på den nys, spännande! Efter dansen så gick jag till pressbyrån och köpte spotify premium (äntligen!!!!). Iallafall jag kom hem runt fem och nyss så åt jag kvällsmat. Snart så ska jag nog duscha men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




God natt!

2011-09-18 @ 21:47:46♥ Kommentarer (0)

Nu så sitter jag och kollar på Partaj men det är snart slut så jag ska snart släcka lampan och sova. Imorgon så är det skola igen vilket betyder att jag måste upp tidigt igen. Iallafall har studiedag på fredag och det känns awesome. Men jag bloggar mera när jag kommit hem från skolan imorgon så ni får ha en bra dag!



Beslutsångest.

2011-09-18 @ 16:43:26♥ Kommentarer (1)
Jag har funderat rätt så länge vad jag ska ha för mössa i vinter. Jag har nog tänkt mig en gul eller något fast en rosa skulle också vara snyggt?! Men en sån med pälsboll ser ju riktigt mysig ut (se på bilden nedan). Eller ska det bara vara ett par härliga och snygga öronmuffar?
Ja, jag får väl fundera ett tag till.




Usch för vädret.

2011-09-18 @ 09:52:05♥ Kommentarer (0)

God morgon!

Jag gick upp för ungefär en timma sedan och jag vet inte varför jag vaknade så tidigt menmen. Idag så vet jag inte vad som händer men det får jag väl se. Inu ska jag äta frukost men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Härlig dag på stan.

2011-09-17 @ 20:07:08♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Idag så åkte jag upp på stan med Evelin och Karolina. Jag hittade inget speciellt förutom en snygg kavaj jag ska köpa nästa vecka eller någe tror jag. Det blev iallafall en liten fika på Espresso House, jummi. Våra cyklar förde oss hem till Karolina runt fem och så var vi där en stund. Jag kom hem runt halv sju, då åt jag kvällsmat och nu så ska jag nog sätta på en film eller något men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Choklad cheesecake och cocacola.



God morgon!

2011-09-17 @ 10:51:04♥ Kommentarer (0)

Idag så ringde min klockan klockan tio så jag inte skulle sova bort hela dagen och blir allt för stressad sen. Iallafall jag har nog varit uppe ett tag nu och har precis gjort iordning lite oboy och ska snart fixa mig. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



Chips,dipp och cola.

2011-09-16 @ 22:13:28♥ Kommentarer (2)
God kväll!

Just nu så sitter jag och myser framför tven med en chips och dippskål, haha. Kollade på idolförut men nu så ska jag sätta på någon film tror jag? Iallafall imorgon så ska jag till stan med Evelin och Karolina men jag bloggar mera när jag vaknat oså så hoppas ni haft en bra dag!




IT´S FRIDAY!!

2011-09-16 @ 17:31:17♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Sista skoldagen på veckan är avklarad nura! Det känns awesome att det är helg och nu kan jag koppla av haha.

Skoldagen var okej men den kunde ha varit bättre. Iallafall efterskolan så åkte jag hem och hälsade på mormor och morfar som var här sen så blev jag kvar hemma. Om en stund så ska jag äta och sedan ska jag väl bara ta det lugt. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Hade på mig en stickad långärmad och tunna leggings idag.



God natt!

2011-09-15 @ 22:03:43♥ Kommentarer (0)
Nu så ska jag nog fixa lite innan jag går och lägger mig. Fast först måste jag dricka vatten.. Är så sjukt törstig men har inte orkat hämtat ett glas. Iallafall imorgon så är det fredag och efter skolan så tror jag att det blir en lite sväng på stan men jag bloggar mera när jag kommer hem imorgon.

Haha, driv bild från någon dag i veckan. Ni får ha en jätte bra dag imorgon, puss!



Torsdag.

2011-09-15 @ 19:12:02♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Veckan har gått snabbt och det gillar jag. Idag så hade vi idrott i spöregn haha, lite roligt faktiskt! Jag kom hem runt halv fyra och då så bytte jag om och sedan traskade jag upp till stallet. Det gick bra idag med men jag fick otroligt ont i fingrarna..(Snabb och stark häst..). För en stund sedan så kom jag hem och nyss så duschade jag och satte i en hårinpackning dom jag snart ska skölja ur!
Nu ska jag äta, bloggar mera senare!


Zappade sunt på tven förut och så kom barnprogrammet "Creep School" upp och jag bara älskar låten i början haha gör inte ni? Det har varit en favorit sedan lågstadiet!



Tierd.

2011-09-14 @ 20:21:23♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Idag så är det onsdag vilket är jätte skönt. Typ mitten på veckan ju?! Iallafall jag slutade ett (som varje onsdag) och efter skolan så gick jag hem och bytte om sedan åkte jag och mötte Evelin. Vi drog vidare till Mc-Donalds där vi åt varsin glass. Efter en stund så åkte vi och mötte Karolina sedan satte vi oss i en lekpark i solen. Jag kom hem rint halv sex och då så satte jag mig med lite plugg och nyss så åt jag kvällsmat.

Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




Gumaeliusluffen.

2011-09-13 @ 15:13:54♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Skoldagen började med hemkunskap och vi gjorde soppa idag. Det passade nästan in efterssom det var gott med varm soppa nu när det är riktig höst ute! Alltså shit vad det blåser idag.. Efter lunch så var det Gumaeliusluffen som vi kallar det eller ja våran rektor. Varje år när han har namnsdag (som idag) så går/springer hela skolan 5 km. Haha, iallafall slutade för ungefär en timma sedan och nu så vilar jag upp mig innan dansen ikväll! Men jag bloggar mera sernare så ni får hare bra!




Hemma från skolan.

2011-09-12 @ 17:20:48♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Imorse så regnade det så jag tog bussen till skolan. Skoldagen var sådär eller den var bra. Nu så är jag så van med sena dagar så det känns som vi slutar klockan två istället för halv fyra, haha? Iallafall skoldansen är ju helt klar och nu finslupar vi bara den och nästa vecka ska vi börja på den andra. Skoldansen har aldrig varit så kul som nu! Iallafall efter dansen tog jag bussen hem och det skulle såklart börja regna då med men somtur var hade jag mitt paraplax med mig!

Snart så ska jag plugga lite hade jag tänkt men jag bloggar mera senare så hoppas ni haft en bra dag!




It´s okey to not be okey.

2011-09-11 @ 21:56:45♥ Kommentarer (0)
God natt!

Nu så stänger jag av datorn,släcker lampan och försöker somna. Imorgon så är det skola igen och vill hellst vara rätt så utvilad. SKoldans är det ju med, roligt! Iallafall jag bloggar mera när jag kommer hem imorgon så ni får ha en bra dag!



True talent.

2011-09-11 @ 19:48:33♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Tidigare idag så skrev jag ju att jag skulle ut och åka inlines och det gjorde jag också. Fast när det entligen blev uppehåll från regnet och jag hade mött upp Evelin och Karolina så skulle det börja regna igen. Vi åkte iallafall till Willys och runt där omkring en stund innan vi tog oss tillbaka till haga för att köpa chokladpudding och coca cola. Vi åkte hem till mig efter det och kollade på filmen "World Trade Center" efterssom det är ju 10 år sedan idag. Filmen berörde mig riktigt mycket och jag ryser fortfarande..

Nyss så åt jag kvällsmat och nu så sitter jag och kollar på True Talent. Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



11 september.

2011-09-11 @ 11:13:39♥ Kommentarer (0)
Idag är det 10 år sedan World Trade Center hände. Det är riktigt sorligt att folk kan göra sånt där. Jag tänker på allas familjer och alla som omkom eller blev svårt skadade, jag ryser! Idag så heter det ground zero och det är inhängnat område. Jag hoppas att sånt hära aldrig kommer att hända igen!!



Och nu, God morgon!

Jag vaknade för någon timma sedan och idag skulle jag åkt sånna hära inlines men nu så regnar det ju ute så jag får se hur det blir med det. Iallafall jag bloggar mera sernare så ni får hare bra!




God morgon!

2011-09-10 @ 09:54:59♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Sovit gott? Det har jag iallafall.
Idag så ska jag träffa tjejerna och vi ska bilder, hehe. Iallafall snart ska jag nog äta något men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Old pic.



Holaaaa.

2011-09-09 @ 23:14:26♥ Kommentarer (0)
Just nu så sitter jag och laddar ner låtar till mobilen så jag kan lyssna på bra musik hehe. Iallafall jag är förövrigt jätte trött och ska väl snart gå och sova?! Det lär vi ju se. Men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!




Good evening.

2011-09-09 @ 20:17:10♥ Kommentarer (0)

Äntligen fredag, känns verkligen skönt!

Skoldagen har gått snabbt trotts jag slutade runt halv fyra. Efter skolan så åkte jag upp på stan med tjejerna och kollade lite oså. Vi köpte även varsin munk som vi satt och åt på en stund, gott var det iallafall. Jag åkte hem runt sex och nyss så åt jag kvällsmat. Hoppas ni haft en bra fredag så bloggar jag mera senrare!




God kväll!

2011-09-08 @ 21:32:33♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Äntligen har jag satt mig i soffan haha. Iallafall skoldagen idag var bra och på idrotten så gjorde vi inte så mycket som förra gången. Efter idrotten som var mina sista lektion så åkte jag hem och drack minst 1 liter vatten och sedan bytte jag om för att åka till stallet. Ridningen gick riktigt bra och efter den så vet jag inte hur länge jag var kvar där haha?! Kom iallafall hem efter typ en timma efter jag slutat. När jag kom hem så satte jag mig och pluggade lite och efter det åt jag. Nu så ska jag gå och duscha sedan lägga mig i sängen och kolla på tve!

Jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra dag!



DAGENS OUTFIT.

2011-09-07 @ 20:58:48♥ Kommentarer (1)
God kväll!

Vid sex så åkte jag till försammlingshemmet med mamma och mötte upp tjejerna utanför efterssom vi skulle på informationsmöte om Konfermationen. Det ska bli jätte kul att börja där och det kommer även hända massa spennande grejer!*hihi* Iallafall nu så ska jag kolla på "Svenska Miljonärer" så jag bloggar nog mera senare men hoppas ni haft en bra dag!

Dagens outfit:
Linne som är urringat i ryggen - Monki.
Skinnbyxor - Gina Tricot.
Skor - Din Sko.





Onsdag!

2011-09-07 @ 15:15:06♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Imorse så spöregnade det när jag skulle till skolan så jag tog bussen med tjejerna istället för att cykla. Halvvägs till busshållplatsen så öser det ner så hela jag blev blöt fast jag hade paraply.. Jag kom iallafall fram till skolan tillslut. Skoldagen gick bra och efter skolan tog jag bussen hem. Senare så ska jag på någon informations sak om Konfermationen, roligt! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!




TISDAG.

2011-09-06 @ 17:35:10♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Skoldagen har varit jobbig eller ah ganska iallafall. Men skoldansen gick bra och nu är första dansen klar så det känns awesome. Efter skolan och dansen så åkte jag hem och åt lite mat och snart så tar jag bussen upp på stan till dansen, är inte lika taggad som jag brukar vara men det kommer säkert att gå bra! Iallafall jag kanske blogga mera när jag kommer hem annars så bloggar mera imorgon! Men hoppas ni haft en bra dag.




Hemma igen!

2011-09-05 @ 20:34:40♥ Kommentarer (0)
Hej på er.

Förut så åkte jag iväg med mamma och köpte nya ridbyxor det blev ett par svarta den här gången! Sedan fortsatte vi till Marieberg och bytte mina nya "hästskor"DinSko, jag fick även ett par skinn byxor/leggings och dom är rintigt sköna!! Iallafall nu ska jag kolla på Idol så jag bloggar nog mera senare men ni får hare bra!

Ridbyxor från Gården(någontong)?  



Skinn byxor/leggings från Gina Tricot.





Skit väder..

2011-09-05 @ 17:54:57♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Nu är det måndag igen då och somvanligt skulle jag upp till skolan imorse. Skoldagen gick bra och jag fick hjälp med dom ämnerna jag inte kunde plugga på igår så det känns skönt nu! Jag fick även reda på att jag måste läsa runt 30-35 sidor till i en annan bok.. Men det possitiva med det är att vi bara kan skumläsa över texterna osvosv. Skoldansen gick också bra och dansen blir skitbra tycker jag! Iallafall efter den så började det såklart regna så jag var jätte blöt när jag kom hem. Aja, nyss så åt jag kvällsmat och snart så ska jag och mamma iväg och köpa ett par nya ridbyxor till mig efterssom mina andra är sönder.

Hoppas ni haft en bra dag så bloggar jag mera ikväll!

Tog på mig myskläder när jag kom hem.



IDOL 2011.

2011-09-04 @ 20:36:47♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Förut så satte jag mig och pluggade och det var riktigt jobbigt kan jag säga, jag satt och läste i två timmar.. Jag kunde knappt koncentrera mig för det var varmt efterssom jag såklart satt ute i solen! Haha, men jag blev iallafall klar runt sju och då så fick jag ett ryck att dammsuga hela lägenheten och gå ut med soporna oså. Nu så sitter jag och kollar på Idol 2011 wiho äntligen börjar det igen! Fast dom två nya i jurin är så sjukt dryga tycker jag men aja, nu så kom mamma hem med pizza så jag bloggar mera senare!




SOMMAR VÄDER!

2011-09-04 @ 14:02:03♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Kollade nyss ut genom altan fönstret och såg att det var strålande sol ute + riktigt varmt också! Nu så ska jag sätta mig och plugga så jag bloggar mera senare, hoppas ni får/har en bra söndag!



God morgon!

2011-09-04 @ 12:20:33♥ Kommentarer (0)
Idag så vaknade jag runt halv tio och då så gick jag upp och klädde på mig osv sedan gick jag ut på en powerwalk. Det var riktigt härligt att gå på morgonen i morgonsolen!*hihi* Jag kom in för en timma sedan och snart så ska jag börja plugga lite! Men iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Bilden tog jag i sommras.



God kväll!

2011-09-03 @ 19:51:03♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Idag så åkte jag och badade i hagabadet med tjejerna och vi hade även spa, riktigt skönt och kul! Efter det så tog vi cyklarna hem till mig för att kolla på film med vi satt och raderade bilder från min dator och jag fick bort några tusen tror jag! Fast det varade inte så länge innan vi började leka kurragömma haha. Iallafall dom gick hem för en stund sedan och nyss så åt jag tacos, mumms! Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

En bild från slutet på sommarlovet!



HOLA.

2011-09-03 @ 10:25:05♥ Kommentarer (0)
God morgon!

Jag vaknade för en stund sedan och nyss så stekte jag pannkakor. Ååå, jag är sjukt dålig på det haha! Om men bara om jag lyckas vända en så blir den jätte tjock.. Iallafall åker iväg och badar med Evelin och Karolina snart så pannkisarna får bli min lunch! Vad ska ni göra idag?

Iallafall nu så måste jag fixa mig lite oså men jag bloggar mera senare när jag kommit hem så ni får ha en jättebra lördag!




Skolan dödar..

2011-09-02 @ 22:58:28♥ Kommentarer (0)
Nu så säger jag god natt efterssom jag är verkligen super trött.. Orkar inte sitta uppe somvanligt, skolan är för jobbig!
Men jag bloggar mera imorgon när jag vaknar så hoppas ni haft en undebar fredag!

DAGENS OUTFIT:
Tuptup -  H&M.
Svarta jeans - Gina Tricot.




God kväll!

2011-09-02 @ 19:26:50♥ Kommentarer (0)

Nu är det äntligen Fredag, hehe! Skoldagen var bra och dagen gick snabbt fast jag slutar klockan 15:25. Efter skolan så åkte jag upp på stan med Evelin och Karolina & kollade lite och efter det så gick vi till stadsbibloteket och pluggade. Efter det så åkte jag hem och jag kom hem för en stund sedan. Nu så ska jag nog äta kvällsmat men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Jag idag!



God natt!

2011-09-01 @ 21:54:54♥ Kommentarer (2)
Drar mig mot sängen nu. Imorgon så är det fredag, weei! Iallafall bloggar mera då, puss!



Vilket väder.

2011-09-01 @ 19:48:50♥ Kommentarer (3)
God kväll!

Idag så hade jag inte så många lektioner häller fast den jobbigaste var nog idrotten efterssom det var soligt och varmt & jag hade tjocktröja på mig.. Iallafall efter den så åkte jag hem för att byta om och skulle precis ta cykeln till stallet men det började ösregna och hagla så jag åkte med mamma istället. Det var teori och det var skönt. När jag kom hem så åt jag och nu så ska jag duscha men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!



RSS 2.0