God natt.

2011-08-31 @ 21:40:57♥ Kommentarer (2)
Nu så sitter jag och kollar på efterlyst men det är snart slut och då så lägger jag mig i sängen för att sova. Imorgon ska jag upp tidigt somvanligt och i slutet av dagen har jag idrott, i två timmar?!? Haha, iallafall jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får hare bra!Plugg.

2011-08-31 @ 16:52:11♥ Kommentarer (0)

God eftermiddag.

Jag hann inte blogga igår när jag kom hem eller jag orkade inte sätta på datorn rättare sagt så jag gjorde mig en kopp te istället och kollade på tve.

Idag så var jag ju såklart i skolan och det var nästan inge lektioner efterssom jag slutar klockan ett på onsdagar, riktigt skönt. När jag kom hem så satte jag mig och pluggade och blev precis klar. Snart ska jag väl äta kvällsmat men jag bloggar mera senare så hoppas ni haft en bra dag!
Ponchon.

2011-08-29 @ 21:54:39♥ Kommentarer (0)
Just nu så sitter jag och kollar på Svenska Hollywood fruar och efter det så ska jag släcka lampan och sova. Iallafall imorgon så är det ju somvanligt skola och skoldans! Loveit. Efter skoldansen så är vi nog kvar på stan och kollar på modelljackten som spelas in i Gallerian Vågen imorgon, riktigt roligt att något sånt händer här haha! Men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!


Gina Tricot - 149;-God kväll!

2011-08-29 @ 19:16:18♥ Kommentarer (0)

Idag var det den första "riktiga" skoldagen med alla lektionen på schemat oså. Det känndes bra men lite press bara. Sista lektionen var ju skoldans och det var riktigt kul och vi började på dansen som verkar sjukt bra också! Efter det så sprang jag in en snabbis inne på Gina Tricot för jag köpte en poncho. När jag kom hem så satte jag mig och fixade min väska och tog kort på ponchon+dagens outfit efter det så satte jag mig med matteboken och ränkade några tal efterssom jag inte hann börja förra veckan och kappitlet måste vara klart nästa måndag så jag ska försöka jobba hemma varje dag!! Iallafall nyss så åt jag kvällsmat och nu så sitter jag och lyssnar på musik men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
God natt.

2011-08-28 @ 21:52:00♥ Kommentarer (1)
Nu så drar jag mig mot sängen för att försöka sova efterssom det är skola imorgon! Det är även skoldans som kommer bli riktigt roligt. Iallafall jag bloggar mera imorgon när jag kommer hem så ni får hare bra!God kväll!

2011-08-28 @ 19:30:08♥ Kommentarer (3)
Det blev ändrade planer idag haha, jag mötte upp Evelin runt fyra och då så åkte vi till Karolina en stund och vi hann precis innanför dörren innan det började spöregna. Men vödret har varit lite upp och ner idag så det klarnade upp efter ett tag så då gick vi ut en sväng. För en stund sedan så kom jag hem och då så åt jag kvällsmat och nu så ska jag nog ta en dusch och lägga ansiktsmask sedan sätta på någon film som jag har på datorn men jag bloggar mera senare så hoppas ni haft en bra söndag!

En utav dom allra första bilderna jag tog med min systemkamera (Nikon D3100) när jag köpte den i vintras!Söndag eftermiddag.

2011-08-28 @ 16:06:59♥ Kommentarer (2)
Hej på er!

Just nu så sitter jag och äter Mars glass och kollar på barnen i bullebyn. Haha, riktigt chill faktiskt. Om jag orkar senare så går jag nog ut och går en stund men jag vet inte riktigt än om jag har lust. Iallafall jag tänkte även fota lite för det var ju ett tag sedan? Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

God morgon!

2011-08-28 @ 11:20:45♥ Kommentarer (1)
Igår så hann jag inte blogga efterssom jag åkte och solade lite med Karolina sedan kom Evelin och vi åkte hem till Felicia en stund. Efter det så åkte vi hem till mig för att fixa oss innan vi tog bussen till tunneldiscot. Vi höll på att missa bussen efterssom vi var hemma när den gick så allt blev jobbigt, riktigt jobbigt! Iallafall vi kom fram och mötte Leia i resecentrum osv. Kvällen började segt men blev bättre efter en stund men det vart jobbigt så vi tig bussen hem runt halv 1. När jag kom hem sprang jag in i duschen och sedan gick jag och la mig.

För en stund sedan så vaknade jag och idag så är jag off. Orkar egentligen inte göra speciellt mycket så det blir nog en hemmadag med massa filmer och sånt men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Bild från förra veckan.Hemma. Ut igen.

2011-08-27 @ 14:03:41♥ Kommentarer (4)
Hejsan.

Förut idag så åkte jag med mamma och Maria till Ikea och hjälpte till med en soffa. Nyss så kom jag hem och har precis fikat lite men nu bär det av igen haha jag ska möta Karolina nu och vi ska sola men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!God morgon!

2011-08-27 @ 10:22:25♥ Kommentarer (2)

Idag så vaknade jag runt nio av mig själv haha hmm?! Jag brukar alltid ställa alarm på mobilen för att inte sova så länge. Iallafall nyss så åt jag frukost och nu så ska jag snart gå och fixa mig. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Gammal bild sen i sommras.Home.

2011-08-26 @ 22:01:03♥ Kommentarer (1)
Hej på er!

Förut så åkte jag ju och mötte Evelin och sedan åkte vi hem till Karolina ett tag. Vi var ute och cyklade lite, hehe. Iallafall jag kom hem för en stund sedan och nu så ska jag ta en dusch sedan sätta mig och kolla på tve men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!Trött.

2011-08-26 @ 20:05:25♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Idag så cyklade jag hemfjärden runt med hela klassen och det var riktigt jobbigt i uppförsbackarna och sen så låg solen på så det blev riktigt varmt! Men när vi hade stannat vid Ässundet och ätit lunch så fick vi nya krafter och fortsatte hemvägen. När jag kom hem så badade jag med Karolina och Felicia sedan kom Evelin och vi gick hem till mig. Iallafall jag ska åka till Karolina nu men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får hare bra!Hemfjärden runt imorgon..

2011-08-25 @ 21:57:31♥ Kommentarer (2)

Nu så går jag och lägger mig så jag är riktigt utvilad tills imorgon efterssom vi i klassen ska cykla hemfjärden runt. Hoppas på skapligt väder så det inte regnar för då kommer jag ! Haha iallafall jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får ha en bra dag!
God kväll!

2011-08-25 @ 20:34:28♥ Kommentarer (1)
Förut så cyklade jag upp till stallet och ridningen gick bra fast jag har ju fortfarande träningsvärk så det blev lite jobbigt. Men iallafall när jag kom hem så duschade jag och åt kvällsmat. Nu så ska jag gå och tvätta ur min hårinpackning. Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!Kort skoldag.

2011-08-25 @ 14:30:22♥ Kommentarer (2)
Hej på er!

Idag så började jag klockan nio och hade utedag. Först så spelade vi brännboll på trängen och var där tills lunch som vi åt på skolan. Vid 12 så åkte vi till Karlslunds spåret för att springa/gå 3 kilometer så jag slutade runt tjugo i ett idag. Skönt att sluta tidigt efterssom jag har ridning ikväll så nu hinner jag bara vara haha. Iallafall jag åkte och handlade fika tills imorgon med Karolina och Felicia följde också med.

Nu så sitter jag och äter lite melon och dricker te emn jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
God kväll!

2011-08-24 @ 21:36:41♥ Kommentarer (0)
Dålig uppdateringe javet men jag orkade inte sätta på datorn igår när jag kom hem. Jag var ju på dansen och det var riktigt kul att komma igång igen  men idag så hade jag så sjukt mycket träningsverk i menen,magen och i armarna..

Skoldagen var bra och vi hade slöjd idag, jag har träslöjd och har ingen insperation vad jag ska göra?! Aja, efter skolan (vi slutade ett, det gör vi varje onsdag) så åkte jag och tjejerna till Mc-Donalds och åt lunch efterssom vi inte åt i skolan. Sedan åkte vi upp på stan en stund och sen vidare till Karolina. För några timmar sedan så kom jag hem och nu så sitter jag och kollar på tve men jag bloggar nog mera ikväll eller imorgon och hoppas ni haft en bra dag!Drar nu.

2011-08-23 @ 18:07:42♥ Kommentarer (3)

Nu så trampar jag upp på stan (till dansen) med Evelin och Karolina, är skit taggad!! Iallafall jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får hare bra!Hemma från skolan.

2011-08-23 @ 16:43:11♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Idag så bärjade jag skoldagen med hemkunskap och vi skulle göra egen dipp och dippa med grönsaker oså. Vi fick ett receppt men ändå så lyckade jag få dippen att smaka ketchup..? Hmm, det var inte gott iallafall! Vi tog skolfoto idag också och jag fick sitta ner haha och det ville jag göra för jag har alltid annars vartit lång och fått stå. Iallafall annars så har dagen rullat på och jag kom hem runt halv fyra (sena dagar nu..) och sen dess så har jag inte gjort så mycket mer än att sänka sadeln på cykeln och suttit här. Ikväll så är det äntligen dans (disco på nerikesdansinstetut) jag har längtat rätt så länge! Men nu så ska jag snart äta lite så jag bloggar mera innan jag trampar iväg.

En bild från sommarlovet.God natt!

2011-08-22 @ 21:48:36♥ Kommentarer (1)
Nu så sitter jag och kollar på svenska hollywoodfruar, haha bäst! Iallafall efter det så går jag och lägger mig så jag kommer upp imorgon med. Hoppas ni haft en bra dag så bloggar jag mera imorgon!
Hemma.

2011-08-22 @ 19:08:12♥ Kommentarer (1)God kväll!

Idag så var det ju skola och vi fick massa papper och information oså. Det känndes kul att träffa klassen oså igen och se vilka 98:er som började i längan. Jag slutade klockan två och då så tog jag bussen med tjejerna till stan och fick med mig ett par tunntunna leggings hem! När jag kom hem så packade jag upp väskan och fixade lite oså. Imorgon så är det skolfotografering men jag hade redan bestämt vad jag skulle ha på mig så det blev inte så mycket panik.

Iallafall nyss så åt jag kvällsmat och nu så kollar jag på tve men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!God kväll!

2011-08-21 @ 19:26:35♥ Kommentarer (0)

Idag så träffade jag tjejerna och vi satte oss i en lekpark med fika och bara pratade. Jag kom hem runt halv fem och då så packade jag skolväskan tills imorgon så jag inte skulle glömma något, haha och nu är den proppfull! Iallafall jag fick en nytt skal till min telefon också så tack mamma! Aja, nu så ska jag hoppa in i duschen och ha hårinpackning och ansiktsmask sedan sätta på en film men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!God morgon.

2011-08-21 @ 10:45:44♥ Kommentarer (0)

Mitt alarm ringde för runt en timma sedan och nu så sitter jag här och fryser.. Haha, idag så tror jag att jag träffar tjejerna en stund. Ikväll tänker jag ha spakväll med hårinpackning, ansiktsmask och hela köret, måste fräscha till mig innan skolan börjar och packa ner lite smågrejer i väskan och sedan måste jag gå och lägga mig tidigt ikväll. Men iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!Bubo.

2011-08-20 @ 22:28:17♥ Kommentarer (0)

Hej på er!

Nu så har jag fixat klart med Iphonen och ska nog tvätta bort sminket och sätta på min Onepicen snart! Imorgon så är det söndag och det betyder dagen innan måndag då skolan börjar igen.. Men det känns bra och roligt att få träffa alla i klassen igen osv. På måndag börjar jag halv tio och det är skönt med lite sovmorgon så jag slipper stressa ihjäl mig!*hihi* På fredag så blir det att cykla Hemfjärden runt men klassen.. Iallafall jag ska gå och göra det jag skrev på första meningen nu men jag bloggar nog mera senare så ni får hare bra!

En bild från idag!God kväll/eftermiddag.

2011-08-20 @ 17:08:38♥ Kommentarer (1)
Hej på er!

Idag så vaknade jag runt tio och då så gick jag upp och fixade lite oså. Runt ett gick jag och mötte Evelin och sen gick vi vidare till Karolina för att hämta våra cyklar. Vi fotade idag och om det blev några bra bilder på mig så lägger jag såklart upp dom! Vi kom hem till mig runt fyra och drack te och nyss så trampade tjejerna hem. Ikväll så ska jag grilla med familjen, mysigt! Fick även en Iphone så tack världens bästa mamma!

Nu så ska jag fixa lite med den men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Haha, bjuder på denna lite halft uppblåsta bild..God kväll!

2011-08-19 @ 22:33:17♥ Kommentarer (0)
Idag så kom Evelin och Karolina till mig och vi åt glass och hittade något bra på tven att kolla på, mysigt! Efter ett tag så åkte vi hem till Karolina och precis innan vi skulle åka så började det regna haha.. När vi kom fram så var jag lagom blöt men jag åkte hem igen för att äta så då blev jag ännu blötare.. Iallafall senare vid sex ungefär så kom vi upp på stan för att hämta ut biljetterna till bion oså. Vi såg den nya filmen "Jag saknar dig" och den var riktigtriktigt bra men lite sorglig. Jag kom hem för runt en timma sedan och då så duchade jag och nu sitter jag här framför tven och kollar på CSI Miami. MEn jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
Sluta aldrig le.

2011-08-19 @ 12:10:46♥ Kommentarer (0)
Underbart!♥Humöret på topp idag!

2011-08-19 @ 09:46:59♥ Kommentarer (0)
God morgon!!

Igår så var jag absolutinte på humör för något, haha men jag sov bort saken. Idag så är jag på topphumör och ikväll så blir det bio, awesome! Iallafall nu så ska jag hämta lite mer te men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!-

2011-08-18 @ 22:21:08♥ Kommentarer (0)
Ingen lust att blogga just nu, men jag bloggar säkert mera imorgon så ni får hare bra.God morgon!

2011-08-18 @ 09:35:54♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så gick jag upp och då så rostade jag mackor och gjorde te. Det var länge sedan jag åt frulle haha.. Iallafall nu så sitter jag och dricker te och kollar på tve. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

En gammal bild i repris!Home!

2011-08-17 @ 22:58:24♥ Kommentarer (0)

Jag hann inte blogga innan jag åkte för det tog tydligen längre tid än vad jag trott.. Men jag mötte iallafall Evelin och Karolina vid fem och vi gick runt ett tag innan vi åkte till Felicia. Hos henne fick vi välkommst drinkar som var super goda!*hihi* Sedan så åt vi en god middag och jordgubbar till efterätt. Vi tog även massa bilder som kommer upp imorgon. Men nu så ska jag duscha sedan gå och lägga mig eller sätta mig här igen men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!Skype med tjejerna.

2011-08-17 @ 14:47:15♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

För en stund sedan så duschade jag och nu så har jag gjort flätot ihåret osv. Just nu så sitter jag i skype med Evelin och Karolina! Senare så åker jag till Felicia men jag bloggar mera innan dess så ni får hare bra!

Armbandet fick jag av Karolina när hon kom hem för ett tag sedan!
God morgon!

2011-08-17 @ 10:49:16♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så klev jag upp ur sängen och nu så sitter jag och pratar med tjejerna. Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog bara fixa lite småsaker oså! Men jag bloggar mera under dagen så ni får hare bra.

♥ ♥ ♥ ♥

Jason Derulo - It Girl.Bakom mina solglasögon lala..

2011-08-17 @ 00:09:48♥ Kommentarer (0)

Sen jag kom hem har jag suttit här framför min lilla dator haha men nu så ska jag gå och fixa mig sedan lägga mig och sova. Jag bloggar mera imorgon så hoppas ni haft en bra dag!

Mina underbara!God kväll!

2011-08-16 @ 21:54:51♥ Kommentarer (0)

Idag drog jag till stan med tjejerna men jag hittade inget speciellt precis. Efter stan så åkte vi hem till mig och kollade på "Bad Teacher", haha jag har längtat att se den filmen och den var lika bra som jag förväntat mig! Runt sex så cyklade jag och familjen hem till Sandra och hennes familj och åt gott osvosv, mysigt! Ida klippte även mig, det behövdes! Haha, mycket åkande för mig idag, eller somvanligt då kanske?! Iallafall jag kom hem för en stund sedan och nu så ska jag nog hoppa in i duschen men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Jag idag.FUNNY BUNNY.

2011-08-16 @ 12:44:54♥ Kommentarer (1)

Hej på er!

Idag så ringde min klocka på halv tio efterssom jag håller på att vända tillbaka dygnet, haha.. Det går ju bra. Nyss så fixade jag mig lite snabbt och nu så måste jag nog gå till bussen efterssom jag åker upp på stan med tjejerna! Men jag bloggar mera när jag kommer hem så ni får hare bra!

Dagens outfit:
Boddy - Monki.
Jeans - Gina Tricot.

God natt.

2011-08-15 @ 23:47:40♥ Kommentarer (0)
Nu så sitter jag och kollar på tve oså men jag hade nog tänkt att gå och lägga mig snart efterssom jag måste vända tillbaka lite på dygnet! Imorgon så åker jag upp på stan med tjejerna och sedan får vi se vad som händer men jag bloggar mera när jag vaknat så ni får hare bra!
Regnregnregn.

2011-08-15 @ 19:02:30♥ Kommentarer (1)
God kväll!

Idag så fixade jag mig lite snabbt sedan åkte jag och mötte Karolina i haga. Vi satte oss i bibloteket och tränade på teckenspråk, haha och nu kan vi hela alfabetet!! Vi satt där i ungefär två timmar tills vi mötte Evelin och sedan vidare till Felicia. Jag kom hem för en stund sedan och då så åt jag kvällsmat och nu ska jag nog sätta på lite musik för jag orkar inte höra regnet dom dundrar på altan taket..

Justä, jag är med i Sandras dagens blogg. Jag fick en kommentar om det och jag tycker det är jätte roligt efterssom jag självklart är med!

Två bilder från dagen!

Good morning!

2011-08-15 @ 10:45:06♥ Kommentarer (2)

Shit, jag kom på nu att det är exat en vecka kvar tills skolan börjar?! Vart är sommaren, hallå?

Aja, hej på er!

För en liten stund sedan så vaknade jag och nu så sitter jag och kollar på tve. Idag så träffar jag nog tjejerna och vi får se vad vi gör. Vädret är inte på topp kan jag säga, det ser väldrigt kallt ute härifrån soffan! Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
Nattinatti.

2011-08-15 @ 00:58:25♥ Kommentarer (0)

Nu så har jag kollat klart på filmen "Trust" och den var sjukt bra! Jag rekomenderar den verkligen!! Iallafall nu så ska jag borsta tänderna och fixa lite sedan ska jag lägga mig och sova. Imorgon träffar jag tjejerna men jag bloggar mera då så ni får hare bra!WEBBKAMERAN!

2011-08-14 @ 22:52:04♥ Kommentarer (0)
Satt och kollade igenom alla min webbkamera bilder och det är 477 foton.. Haha, med tanke på det undra hur många bilder jag har på hela min dator i alla olika mappar? Jag chansar på ungefär 1900-2300. Någon dag borde jag nog rensa alla bilder men jag är en sammlare precis som med allting annat!
Jag skapade iallafall ett collade med några webb-bilder.
20:00

2011-08-14 @ 20:00:04♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Nyss så satt jag och kollade på en film som heter "Saved" haha det är en jätte gammal film från 2004 men den var bra! Nu så tänkte jag ta på mig myskläder och kolla lite här på datorn sedan sätta på en till film men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Just nu!God eftermiddag.

2011-08-14 @ 16:01:00♥ Kommentarer (1)

Idag så vaknade jag halv tolv och då så fixade jag mig lite sådär sedan damsög jag hela huset?! Haha. Annars så har jag suttir här och väntat på att mina filmer ska laddas ner. Iallafall min dag har/ska spenderas hemma och ta det lungt med massa filmer och cola. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!Här är skorna btw:Från DinSko!Lördag kväll!

2011-08-13 @ 22:54:17♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Idag så har jag inte bloggat efterssom jag vaknade runt halv elva/elva och då så fixade jag mig lite snabbt sedan följde jag med mamma på stan. Vi gick och kikade en stund innan vi mötte upp Maria,Kjell och Ida då gick vi till Saigon och åt lunch! Det var länge sedan jag åt kinamat så det var gott, haha. Iallafall efter maten oså så gick jag och kikade på ett par skor som jag sen fick av mamma(jag visar bild imorgon), tack älskade mor!♥ Efter stan så åkte jag till tjejerna som var vid ett badställe men vi badade inte utan bara chillade i solen med kortspel! Sedan ikväll så har jag bara varit ute och haft det allmänt trevligt.

Jag kom hem runt halv tio och då så duschade jag och nyss så gjorde jag flätor i håret. Nu så sitter jag och äter marsglass och lyssnar på musik men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Någon gammal random ståpåhänder bild från påsklovet!God kväll!

2011-08-12 @ 19:09:16♥ Kommentarer (0)
Idag så träffade jag tjejorna men innan det så märkte jag att det var punktering på min cykel (ååh, stackars bettan..) så jag inväntade mamma så vi kunde åka iväg och laga det! Efterssom varken jag eller mamma kunde/orkade laga den så blev hon(cykeln) inlämmnad, fast efter en timma så fick vi hämta henne igen!

Som sagt så träffade jag tjejerna och vi tog en promenad sen satte vi oss i en lekpark i kvällssolen, mysigt. Nyss så kom jag hem och snart ska jag äta kvällsmat. Det blir kräftor, yammi loveit!! Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Haha, googlebild.10:10

2011-08-12 @ 10:10:41♥ Kommentarer (0)

God morgon!

För en stund sedan så gick jag upp från min otroliga sköna säng, haha! Iallafall idag så träffar jag tjejerna och jag vet inte vad vi kommer hitta på men aja. Nu så ska jag klä på mig oså men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!Dagens outfit.

2011-08-11 @ 22:02:16♥ Kommentarer (0)
Klänning - Wear it.
Cykelbyxor - Wear it.

Hemma.

2011-08-11 @ 17:56:49♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Idag så åkte jag upp på stan med jag köpte inget utan jag kollade bara. Jag har hittat skor som jag snart ska inhandla sedan ett par shorts som jag verkligen vill ha! Jag måste även köpa några stickade tröjor efterssom dom är så mysiga!*hihi* Iallafall efter stan så åkte vi hem till Evelin och kollade på film, vi kollade på "The Roommate" och den var faktiskt bra! Nyss så kom jag hem och nu så ska jag äta lite kvällsmat men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
-

2011-08-11 @ 12:23:19♥ Kommentarer (1)
Nu så drar jag iväg och möter tjejerna för vi åker ju upp till stan en stund. Men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får hare bra!
Sol ute idag!

2011-08-11 @ 11:12:12♥ Kommentarer (0)

God morgon!

För en stund sedan så vaknade jag och nyss fixade jag mig. Idag bär det upp på stan igen haha men nu ska jag försöka titta lite mera på höstkläder! Iallafall idag är det sol så jag satte på mig klänning (bild kommer senare). Men jag bloggar mera lite senare så ni får hare bra!Regnig dag.

2011-08-10 @ 22:02:42♥ Kommentarer (2)
God kväll!

Jag har inte bloggat så mycket idag efterssom jag åkte till Evelin efter lunch. Hos henne så bakade vi kladdkaka mums, det var riktigt länge sedan! Medans vi åt kladdkakan så kollade vi på MeanGirls och den var bra! Efter filmen så åkte vi hem till Karolina som kom hem idag!!! Vi var ute ett tag tills det blev kallt så vi gick in och kollade på MeanGrils 2 haha. Jag kom hem runt halv nio och nyss kom jag ut ur duschen men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!God morgon!

2011-08-10 @ 12:32:16♥ Kommentarer (1)
Jag vaknade runt tio av att det vräkte ner regn och då menar jag verkligen att det vräkte ner.. Iallafall jag gick upp och fixade mig lite osv. Nu så sitter jag och spelar TVE-spel, haha fast jag ska nog snart äta lunch men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!God kväll!

2011-08-09 @ 21:11:47♥ Kommentarer (1)
Idag så åkte jag upp på stan med Evelin och precis innan jag skulle åka så ringer hon och säger att det spöregnar utanför henne haha men inte utanför mig? Konstigt efterssom vi bor rätt så nära varrandra. Iallafall vi trampade iväg ändå! På stan så köpte vi födelsedagspresent till Felicia sen så fick jag med mig hem ett nytt svart ginalinne efterssom mitt andra har försvunnit?! Efter stan så drog vi hem till Felicia och var där i någon timme sen åkte vi hem till mig och spelade UNO. Det var jättelänge sedan och lite svårt när jag inte kom ihåg spelreglerna så bra men det var riktigt kul!! För en stund sedan så åkte dom hem och nu så ska jag hoppa in i duschen men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!Gud kan inte höra alla våra böner.

2011-08-09 @ 12:48:50♥ Kommentarer (1)
Hej på er!

För en stund sedan så fixade jag klart mig osv, jag hade satt på mig jeans för det var kallt ute men helt plötsligt blev det jätte varmt så shortsen åkte på istället. Nu ska jag iallafall möta Evelin vid plattan sedan trampar vi upp på stan för att köpa födelsedagspresent till Felicia men jag kanske får med mig något mer hem?! Aja, jag bloggar mera senare ikväll så ni får ha en jätte bra dag!

Jag idag.God morgon!

2011-08-09 @ 11:33:50♥ Kommentarer (0)

Jag vaknade runt halv elva och då så gick jag upp fixade lite osv. Nyss så regnade det ute och det kommer säker komma mer. Men iallafall idag ska jag med Evelin till stan för att köpa present till Felicia som fyller år om 9 dagar, kul!*hihi* Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Kolla molnet lixom..Dagens outfit!

2011-08-08 @ 23:55:55♥ Kommentarer (2)
Inlägget kom upp senare än vad jag trodde haha!

Tröja - Bikbok.
Mjukis shorts - Gina Tricot.
Keps - Stockholm.
Väska (som inte syns) - Stockholm.
Skor - Din sko.

Bruno Mars!♥

2011-08-08 @ 23:39:01♥ Kommentarer (0)
Segt?!?!

2011-08-08 @ 22:00:08♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Förut så drog jag ut för att möta Evelin och vi åkte till en lekpark precis brevid Felicia och väntade på att hon skulle komma hem sen ut till oss. Men efter ett tag åkte vi hem till henne och satt där tills hon kom haha! Vi tog våra räser cyklar och åkte till fontänen och satt där, mysigt värre! Jag kom hem för runt en timma sedan och nyss kom jag ut ur duschen, jag tog en varmvarm dusch för det blev riktigt kyligt ute nu på kvällen.. Iallafall nu ska jag fixa lite här på datorn och dagens outfit kommer upp lite senare med!

Btw, är det bara min dator som har problem med blogg.se? Det gick knappt att logga in för det var så segt, hmm..?Sticker ut.

2011-08-08 @ 17:37:45♥ Kommentarer (2)

Idag så har jag varit hemma och bara chillat. För en stund sedan åt jag mat och nu så drar jag & träffar Evelin får se vad vi hittar på men jag bloggar mera senare så hoppas ni får/har haft en bra dag! Jag bloggar mera när jag kommer hem, puss!
HAHAHA

2011-08-08 @ 15:03:39♥ Kommentarer (3)

Älskar min humor eller?! JAg måste bara säga att jag verkligen dör av skratt.11:11

2011-08-08 @ 11:11:43♥ Kommentarer (2)

God morgon!

Idag så vaknade jag runt tio men jag gick inte upp föräns kvart i elva typ, skönt! Iallafall idag så träfar jag tjejerna tror jag och jag vet inte vad vi ska göra det är lite knepigt väder så vad finns det att göra? Hoppas det inte börjar åska iallafall! Som jag skrev igår lästa jag lite i tidningen och jag läste på sidan om det hära åskvädret som skulle dra in över hela sverige men jag hoppas Örebro klarar sig något skapligt, jag hatar åskan för jag blir så sjukt rädd så min puls går upp till 110, haha! Aja, snart så ska jag fixa mig oså men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!God kväll!

2011-08-07 @ 23:06:13♥ Kommentarer (0)
Imorse så var det tidig uppgång idag igen.. Jag börjar vänja mig nu, eller? Haha, måste iallafall göra det snart för om cirka två veckor så börjar skolan igen. Det känns inte som jag haft sommarlov alls..?! Iallafall jag slutade halv sex idag och då så gick jag hem sedan kom Evelin till mig. Känndes bra att ha någon att prata ut med efterssom vi inte setts på några dagar. Vi gjorde inte så mycket mera än att prata sen gick vi på en promenad. Jag kom hem runt halv nio då så satte jag mig och läste lite i tidningen!*hihi* Hittade några spännande artiklar. Aja nu så tänkte jag gå och sova efterssom jag är sjukt trött.. Mer uppdate kommer imorgon så hoppas ni haft en bra dag!

Justä jag vann veckans blogg på fridas blogg och här kan ni även se dom andra vinnarna! Tack så mycket.Dagens outfit.

2011-08-06 @ 22:44:30♥ Kommentarer (4)
Tubtop linne - H&M (det jag köpte i stockholm).
Shorts - USA.


Om en liten stund så går jag och lägger mig för jag är jätte trött sen ska jag upp imorgon också.. Jag bloggar mera när jag kommer hem imorgon så ni får ha en jätte bra söndag!God kväll!

2011-08-06 @ 20:16:19♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Förut så gick jag ut på en liten powerwalk i det härliga kvällsvädret. Det är så skönt att gå ut själv ibland och ränsa tankarna, musik i öronen och bara njuta utav kvällssolen! När jag kom hem så stretchade jag och sedan duschade jag. Nyss åt jag kvällsmat eller för en stund sedan rättare sagt. Jag lägger upp dagens outfit om en stund så ni får hare bra!
Party låt, loveit!
Trött trött trött.

2011-08-06 @ 16:25:02♥ Kommentarer (1)
Hej på er!

Imorse så gick jag upp halv sju.. Puuh, orkar inte hhaha ikväll blir det läggdags tidigt! Sen så var det svinkallt imorse också men det klarnade upp runt elva hlav tolv och solen kom fram lite lätt. Jag slutade två och kom hem runt tjugo över och då bytte jag om och fotade lite osv. Nu så sitter jag och dricker saft och kollar på tve, senare så tror jag att jag tar mig ut på en powerwalk runda?! Men iallafall jag bloggar mera senare så hoppas ni haft en bra dag!

Jag idag!God natt.

2011-08-05 @ 22:56:46♥ Kommentarer (0)
Nyss så gjorde jag iordning ett glas saft till mig. Om en liten stund så måste jag sova efterssom jag ska upp lika tidigt imorgon igen. Aja, ni får ha en bra dag imorgon så avslutar jag inlägget med två bilder från i onsdags!

Äntligen hemma.

2011-08-05 @ 20:55:59♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Imorse så gick jag upp halv sju för jag skulle jobba idag och det ska jag göra resten av helgen också, roligt! Jag har så sjukt ont i fötterna eller det börjar gå över nu. Imorgon så slutar jag klockan två så det är inte så många timmar. Haha, det var ganska svårt att inte bli sugen på godis när jag hade det framför mig hela dagen men jag har ju "Godis stopp" och den här gången tänker jag klara det hyffsat bra! Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!23:23 tre knack.

2011-08-04 @ 23:23:11♥ Kommentarer (1)

God natt!

Nu så måste jag sova efterssom jag ska upp riktigt tidigt imorgon och jag är borta hela dagen så det blir inte så bra uppdatering här. Men jag hör av mig imorgonkväll så ni får ha en undebar dag!(imorgon).


God kväll!

2011-08-04 @ 21:32:05♥ Kommentarer (1)

Idag drog jag till Stadsparken med Evelin och Felicia, vi solade oså men inte så länge för jag hade egentligen ingen "sol-lust" men jag fick lite färg iallafall! På vägen hem så köpte vi glass innan vi fortsatte till badet!*hihi* Senare på kvällen så satte vi oss på en brygga i hästhagen, riktigt härligt när solen låg på också. Innan jag åkte hem så blev det en sista badtur. Jag kom hem runt åtta och då så duschade jag, nu ska jag göra iordning ett glas saft och bara ta det lugnt men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

En bild från några veckor tillbaka.Bråttom..

2011-08-04 @ 11:49:45♥ Kommentarer (1)
Nu så måste jag fixa mig lite snabbt sedan möter jag tjejerna och vi drar vidare. Men ni får ha en bra dag så bloggar jag mera när jag kommit hem, puss!God morgon!

2011-08-04 @ 10:49:43♥ Kommentarer (0)

Jag vaknade runt tio och nu sitter jag och kollar på sjunde himlen. Idag så trampar jag och tjejerna till Stadsparken för att sola, idag ska jag pressa! Iallafall jag bloggar mera innan jag åker så ni får hare bra!
Bilder från dagen.

2011-08-03 @ 22:21:34♥ Kommentarer (0)
Här är några blommor från dagen!
Bild nummer tre och fem blev jag riktigt nöjd över! Såklart dom andra också men dom är två hade något speciellt!*hihi*Härlig dag!

2011-08-03 @ 18:50:18♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Idag så åkte jag ju till en släckting till hans sommarstuga. Det var verkligen jätte mysigt där (vill också ha en stuga som man kan bara vara i på sommrarna). När vi kom fram så fick vi fika och sedan pratade vi lite och jag gick runt och fotade massvis. Vid ett så blev det grillad korv och potatissallad till lunch sedan så åkte vi hem. När jag kom hem så möttes jag av Evelin och Felicia på gården så jag sprang bara in och lämnade lite saker sen så packade jag ner badkläder för vi åkte och badade, det behövdes efter värmen idag! Vid fem så kom jag hem men jag bytte bara om och sedan gick jag ut för att powerwalka/jogga det var riktigt skönt att träna sen stretcha (är nästan nere i vänster spagat nu bara några ynka centimeter kvar!!). Efter det så åt jag och nyss kom jag ut från en varm dusch, jag har även haft i hårinpackning och smetat på ansiktsmask så jag känner mig riktigt fräsch nu!

Jag bloggar mera senare med bilderna från dagen.God morgon!

2011-08-03 @ 09:23:36♥ Kommentarer (0)
Nyss så gick jag upp (tidigt va?) för att jag ska åka iväg och hälsa på en släckting i hans sommarstuga, roligt!*hihi* Jag tar med mig kameran och så kanske jag får några bra bilder?! I hope so. Iallafall jag kommer nog inte blogga mera under dagen men ni får hare bra!

Måndagens outfit.Mysig kväll!

2011-08-02 @ 22:26:05♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Idag så mötte jag Evelin och Felicia sedan så åkte vi och solade & badade. Vid fyra så drog vi till stan och jag fick med mig två saker som jag behövde sedan köpte vi mjukglass åå det var riktigt gott! Sen så har vi suttit ute och pratat hela kvällen! Nyss så kom jag hem och nu så ska jag hoppa in i duschen men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Båda är från H&M.2 augusti.

2011-08-02 @ 12:17:26♥ Kommentarer (0)

Good morning sunshines!

Oshit det är redan andra Augusti?! Sommaren har gått jättesnabbt ju och det är bara 20 dagar kvar till skolan börjar.

'


För en stund sedan så vaknade jag och nu så sitter jag här fast jag egentligen borde göra mat.. Jag ska iallafall möte Evelin och Felicia snart för vi ska dra och sola och senare på eftermiddagen så åker vi till stan. Men jag måste skynda mig att fixa oså nu så jag bloggar mera när jag kommit hem!God kväll!

2011-08-01 @ 22:51:28♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Idag så åkte jag och Felicia och solade/badade i några timmar, rikigt skönt kan jag säga! Senare på eftermiddagen/kvällen så åkte vi och köpte natutgodis + dricka och satte oss i en lekpark vid stan tills Evelin ringde så vi åkte och mötte henne och vi satte oss i skolan. Senare på kvällen så åkte vi till badet och badade efterssom det var så sjukt varmt ute. Jag kom hem runt åtta då så duschade jag sedan åt jag kvällsmat. Nu så sitter jag och kollar på tve och ska snart sätta på en film men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!Några bilder från idag!Vann dagens blogg.

2011-08-01 @ 12:43:50♥ Kommentarer (1)
Igår så var jag med i dagens blogg hos en tjej som heter Maja. Idag så kan ni vara med där så kanske ni också vinner? Ni kan läsa hennes blogg HÄR och vara med i tävlingen!


UPPD: Nu kom Felicia så jag måste skynda mig lite, hehe! Men jag bloggar mera när jag kommer hem, ha en bra dag!Sol ute = tummen upp!

2011-08-01 @ 12:23:21♥ Kommentarer (0)
God morgon snyggingar!

Igår så mådde jag inte så bra, jag hade huvudvärk, ont i magen och jag var jätte trött.. Jag somnade till vid nio?! Men jag gick och la mig halv ett (rätt så bra för att vara jag) och vaknade nyss. Nu känns det riktigt bra efterssom jag sov i typ 12 timmar och det har jag typ inte gjort på hela sommaren..

Idag så kommer Felicia till mig och vi åker och solar/badar haha såklart kolla vara vädret super fint + sjukt varmt! Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och snart ska jag nog äta men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!RSS 2.0