HOME SWEET HOME.

2011-04-30 @ 23:12:51♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Dagen/kvällen
har varit awesome med tjejerna. Vi satt i stadsparken i några timmar och grillade, åt godis och chillade. Jag gick även en liten tur till lekparken där jag & karolina skulle åka linbana men jag rammlade av haha, alla kollade på mig.. Efter det åkte vi till stan och såklart blev det att vi hamnade på någon snabbmats resturang för att värma oss*hihi* Sen gick vi och kollade när dom tände brasan. Det var faktiskt as coolt för dom sköt eldpilar med pilbågar så att den tändes! När vi hade kollat en stund så började det bli riktigt kallt så jag,evelin,karolina och lisan trampade hemmåt. För en stund sedan så kom vi hem(jag,evelin&karolina) och nu så har vi bäddat ner oss i sängen med te i handen, M Y S I G T!

Hoppas ni har haft en undrebar dag och haft det riktigt roligt!
-----------------------------------------------------------------------
Jag bloggar kanske mera senare så ni får hare bra!


Bild tagen från evelins blogg!PUSS HEJ.

2011-04-30 @ 13:56:09♥ Kommentarer (0)
Nu så måste jag skynda mig. Jag coh tjejerna åker till willys och handlar sedan möter vi dom andra, jag bloggar mera när jag kommit hem eller imrogon. Så ni får ha en jätte bra dag!
God morgon!

2011-04-30 @ 10:56:38♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så vaknade jag och då så gjorde jag rukost (äggröra). Nu så sitter jag här och kollar på tve & är sjukt taggad tills ikväll, det kommer bli as bra! Somsagt så kommer evelin och karolina till mig runt tolv så vi ska fixa oss osv. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!


Bild från i veckan!Valborgsmässoafton imorgon!

2011-04-29 @ 22:35:48♥ Kommentarer (0)
Yeah, rubriken talar!
Imorgon så ska jag träffa dom undebara tjejerna i klassen och vi ska fira valborg tillsammans (eller säger man fira valborg..?). Vi ska ha picknik och ha det bäst. Runt tolv så kommer evelin och karolina till mig och då så fixar vi oss sedan så handlar vi det vi ska ha med oss. Klockan tre möter vi resten av tjejerna på stan osv.

Bloggningen kommer inte vara så bra imorgon häller eller säkert inte på hela helgen men det är för det är valborg oså. På söndag ska jag troligtvis ut och fota med evelin och karolina!

Gammal bild sen i höstas...God kväll!

2011-04-29 @ 20:16:35♥ Kommentarer (0)
Gud, känner att jag inte har bloggat särskillt mycket den här veckan. Måste bli bättre på det! Jag lovar!
Idag så var det skola somvanligt och på idrotten hade vi orgentering, jag suger verkligen på det. Fick ig varning på det när jag gick i sexan.. Så hoppas det går bättre iår. Efter skolan åkte jag hem till karolina och var där en stund innan vi åkte till mig och mötte upp evelin på vägen! Hos mig så tog vi header bilder, eller jag ska byta header om det blev någon bra bild, (jag har tyvär inte hunnit laddat in dom ännu..)! Vid sex så gick vi ut och åkte till en lekpark och åkte snurrsnurr så vi mådde illa, haha. Sedan så kom det en liten kille som ville leka med oss så han fick det, haha men vi gick efter en stund!

Nyss så kom jag hem och nu så sitter jag och kollar på tve, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

God natt!

2011-04-28 @ 22:10:51♥ Kommentarer (1)
Förlåt att jag inte har bloggat så mycket idag men jag har verkligen inte orkat. Nu så ska jag gå och lägga mig och kolla på big brother men jag bloggar mera imorgon så ni får hare så bra!

God kväll.

2011-04-28 @ 18:25:36♥ Kommentarer (0)

Skoldagen har varit awesome men jag fick panik imorse för jag visste inte vad jag skulle ha på mig.. Jag hade även utvecklingssamtal idag och det gick väll bra. Min mentor sa att jag var duktig men kunde höja betygen i dom flesta ämnderna och det är ju bra! Iallafall efter skolan så åkte jag hem och bytte om sedan vidare till stallet och ridningen gick jätte bra idag!

För en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag & pratar med evelin och kollar på tve! Jag bloggar mera senare så ni får hare bra!Fråga:
sandra om OHJA:
du & jag min extremt vackra vän?

Svar: Ja, du & jag snyggis!

Apple.

2011-04-27 @ 21:28:20♥ Kommentarer (0)


OHJA

2011-04-27 @ 17:47:03♥ Kommentarer (1)

Brevet om tjejkollo kom till mig idag. Åh, ska bli sjukt roligt att åka tillbaka dit i några dagar i sommar igen! Efterssom jag inte jag gå på "vanligt" kollo i år.
Älskar stället vekrligen, där kan man bara koppla av och få massa med undebara minnen och vänner. Ledarna är också världens bästa!Tråkig dag.

2011-04-27 @ 16:19:42♥ Kommentarer (0)

Hemma.

Dagen har vekligen varit sjukt tråkig. Ingenting har hänt eller vartit speciellt kul, sen så har jag varit så himla trött också nästan så jag somnade på No´n. Och vi fick reda på att vi hade SO prov på franska revulationen nästa vecka också, ååh jag orkar inte kan ingenting, heh!. Iallafall efter skolan så cyklade jag hem.

För en stund sedan så kom jag hem och nu så ska jag sätta på lite musik sedan läsa lite till provet, men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!God morgon!

2011-04-27 @ 07:57:51♥ Kommentarer (0)

Jag gick upp vid sju fast jag egentligen skulle kunnat gått upp nu typ.. Men ändå så är det ju bättre att ha mer tid på sig att fixa osv, eller det är bättre för mig! Idag så börjar jag klockan nio med idrott eller vi har "teori" så det är skönt, orkade ändå inte ha idrott idag*hihi* Iallafall nu så ska jag gå och fixa mig sedan ska jag möta tjejerna men jag bloggar mera när jag kommit hem ifrån skolan så ni får hare bra!
God kväll!

2011-04-26 @ 21:52:27♥ Kommentarer (0)

Förut på eftermiddagen så åkte jag ju hem till evelin och firade henne. Vi åt gott, spelade kubb och fikade sedan gick vi ut en sväng till lekparken, mysigt! Det var toppen kul och hoppas evelin haft det lika roligt. Vid åtta ungefär så kom jag hem och då så satte jag mig här och sitter kvar på samma plats, heh..! Iallafall nu så ska jag röra mig mot badrummet och tvätta bort sminket och sedan lägga mig i sängen och kolla på big brother! Så jag bloggar mera imorgon men ni får hare så jätte bra!

Innan jag åkte!
Födelsedags barnet!Hemma!

2011-04-26 @ 15:12:49♥ Kommentarer (0)

Nyss så kom jag hem ifrån skolan och dagen har varit rätt så okej faktiskt. Dansen var somvanligt och vi gjorde klart hipphopp/street dansen! Efter dansen så var jag tvungen att åka till skolan igen för att hämta min skåps nyckel för jag glömmde den.. Fjärde gången nu!? Aja, nu så ska jag hoppa in i duschen sedan fixa mig för vid halv fem åker jag till evelin!

Jag idag!God morgon!

2011-04-26 @ 07:29:53♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så vaknade jag och jag fick lite tid över så då satte jag på datorn! Om tjugo minuter ungefär så ska jag möta evelin och karolina sen cykla till skolan. Det ska faktiskt bli roligt att träffa alla kompisar oså igen!
Jag bloggar mera när jag kommit hem ifrån skolan så ni får ha en bra dag!

bästavän!
Grattis evelin 14 hela år nu, awsome! Hoppas du får en undebar dag med många gratulationer och presenter.I feel good, nanana!

2011-04-25 @ 21:55:19♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Nyss så kom jag ut ur duschen och det känndes rikitgt skönt efter en långa dag i värme och sol! Nu så har jag gjort flätor och ska snart lägga mig i sängen och kolla på big brother, fan att rodney åkte igår. Hur kunde man rösta ut killen, stört skön ju! Imorgon så är det skola som vanligt och det innebär tidig uppgång. OCH SÅ FYLLER JU EVELIN ÅR IMORGON! Senare på kvällen åker jag hem till evelin och firar henne. Iallafall jag bloggar mera imorgon när jag kommit hem ifrån skolan osv så ni får hare bra!
Hemma från marieberg.

2011-04-25 @ 17:09:15♥ Kommentarer (0)
Hann inte blogga innan jag åkte efterssom jag fixade mig oså. Men iallafall jag tog bussen till stan med karolina sen bussen till marieberg. När vi kom fram så köpte jag present åt evelin & karolina också. Efter det gick vi till cubus där jag köte en skit snygg bikini som jag har kollat på här inne i stan men den tog slut så det var ju sjukt bra att den fanns där! Sen gick vi till mcdonalds och åt happymeal. Sen gick vi bara runt och kollade på skolavslutnings skor osv, Efter det gick vi till bussen och sen åkte vi till stan för att gå in i den nya butiken New Yorker och där fanns faktiskt ett par skit snygga kilklackar som jag skulle kunna tänka mig ha på skolavslutningen! När vi hade kollat lite på stan åkte vi hem.

För en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag och kollar på tve & funderar på om jag ska gå ut och sola en stund?! Ah, jag tror det så jag bloggar mera senare!

Den är mera rosa i verkligheten!God morgon.

2011-04-25 @ 10:33:15♥ Kommentarer (0)

Nyss så vaknade jag och det kanske inte var så smart att vakna rätt så sent efterssom det är skola imorgon. Hoppas jag kan somna ikväll då!*hihi* Iallafall nu så sitter jag och pratar med karolina och om någon timme så rör vi oss mot marieberg! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!Trööööööött.

2011-04-25 @ 00:32:41♥ Kommentarer (0)
Nu så går jag och sover för jag är vekligen sjukt trött. Och tur att det är röd dag imorgon så det är ingen skola! Men jag bloggar mera imorgon!God kväll!

2011-04-24 @ 22:19:33♥ Kommentarer (0)
Förlåt att jag inte bloggat idag men jag har inte varit innomhus.

Lite kortfattat om dagen:
Idag så åkte jag iväg med evelin och karolina & fotograferade, och det blev en hel del bra bilder MEN på något sätt finns dom inte längre på min kamera.. :( Så jag har bara några få bilder kvar eller ah fem st. Jag blev riktigt sur när jag skulle ladda in dom! Iallafall efter vi hade fotat så åkte vi och solade sedan hem till karolina och kollade på tusen bröder. När den var slut så åkte jag hem & åt sen tillbaka.

Vid åtta så kom jag hem och nu så sitter jag och kollar på big brother. Om en stund ska jag gå och duscha sedan kolla på tve! Imorgon åker jag till marieberg med karolina och handlar födelsedags present till evelin som fyller på tisdag! Weei. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
God morgon!

2011-04-24 @ 10:07:31♥ Kommentarer (0)

Jag vaknade runt halv tio då så gick jag och tvättade mitt hår och nyss så gjorde jag flätor. Idag så ska jag fotografera med evelin och karolina, weei! Justä, inatt så vaknade jag utav att jag tappade min piercing så jag fick gå upp mitt i natten leta efter en ny sen gå och lägga mig igen. Hatar sånt, haha!

Men iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
Ute kväll.

2011-04-23 @ 21:42:23♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Nyss så kom jag in från en sjukt bra ute kväll med tjejerna. Först så var vi ute någon timme eller något sedan åkte vi hem till karolina en snabbis och värmde oss & spelade dam, länge sen jag spelade det så det var roligt! Iallafall jag älskar nu när det börjar bli sommar så man kan vara ute med kompisarna på kvällsrna oså, weei!!

Nu: Byta om till mysdressen och lägga mig i soffan!

Haha, gammal bild från i vintras (efter dansuppvisningen med skolan).Boring.

2011-04-23 @ 17:27:50♥ Kommentarer (0)
Hej på er.

För någon timma sedan så kom jag hem och det var riktigt trevligt och äta lunch med släckt osv. När jag kom hem så satte jag mig här i soffan med godis. Undra varför jag inte sitter ute istället? Hmm, har ingen aning. Iallafall senare ikväll träffar jag kanske karolina och evelin eller jag vet inte riligt. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
Åker nu.

2011-04-23 @ 12:39:14♥ Kommentarer (0)

Ha en bra dag!Påsk afton, GLAD PÅSK.

2011-04-23 @ 10:34:16♥ Kommentarer (0)
God morgon.

Nyss så vaknade jag och jag är fortfarande sjukt trött.. Aja, idag så är det påsk afton och jag ska till en släckting med familjen och äta påsk mat. Lite senare på kvällen så kanske jag träffar tjejerna eller jag vet inte. Jag måste även städa lite i mitt rum igen efterssom jag inte orkade göra allt i torsdags! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
God natt!

2011-04-23 @ 01:39:56♥ Kommentarer (0)

Känner att jag måste gå och sova nu, heh. Skriver mera när jag vaknat imorgon oså!God kväll.

2011-04-22 @ 21:34:35♥ Kommentarer (0)
Förut så åkte jag ju iväg och mötte evelin sedan cyklade vi iväg till karolina! Efter det gick vi ut och träffade massor. Sedan gick vi upp på taket en stund och så satt vi där en stund och tog lite bilder osv, riktigt mysigt var det iallafall!

STOLT ATT JAG STOG HYFFSAT RAKT!Nu: Poppcorn & coola!-

2011-04-22 @ 17:46:30♥ Kommentarer (0)

Nu: Ut med tjejerna, mys!

Ni är undebara!♥SUMMER

2011-04-22 @ 16:55:02♥ Kommentarer (0)

Hejsan!

Idag så åkte jag ju till stan med evelin och karolina men när vi kom upp på stan så kom vi på att det inte var öppet.. Eller jo krämaren oså var öppet men inte dom affärerna vi skulle till!! Aja, vi åkte hem till mig och sen kom felicia till oss. Efter en stund så gick vi till spisen(taket) och satt där en stund & chillade. Det känns lite konstigt att vi döper alla "ställen" vi hittar/är på som te.x korsningen vid evelin som vi har döpt till apelsinen*hihi* Iallafall nyss så kom jag hem och jag kanske träffar tjejerna lite senare ikväll också, vet inte riktigt än! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
Mot stan.

2011-04-22 @ 12:24:57♥ Kommentarer (0)
Hej!

Nu så har jag precis fixat kalrt mig oså och måste skynda mig till bussen. Men jag bloggar mera senare så ni får ha en jätte bra dag!
God morgon.

2011-04-22 @ 10:22:38♥ Kommentarer (0)

Hej på er.

Nyss så vaknade jag och nu så sitter jag och pratar med tjejenra. Idag åker jag upp på stan en stund och sen får vi se vad vi gör. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
just nu

2011-04-21 @ 22:56:52♥ Kommentarer (0)
Hejsan.
Nu så sitter jag och kollar på big brother eller det är ju snart slut nu men aja. Imorgon så ska jag träffa tjejerna och jag hoppas på sol efterssom jag vill solaaaaa!! Hehe, men jag kanske bloggar mera innan jag kryper ner i min säng. Ni får hare bra!

-

2011-04-21 @ 18:43:11♥ Kommentarer (0)
God kväll!

För en stund sedan så kom jag hem ifrån ridningen och nu så sitter jag och äter kvällsmat! Snart så ska jag gå och duscha också. Det är fortfarande sol ute undebart!! Hoppas det blir lika bra väder imorgon!
Dagens outfit:
Byxdress: Gina tricot.

IT FEELS GOOD!

2011-04-21 @ 14:57:50♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Har inte bloggat efterssom jag städat i mitt rum. Jag dammtorkade, plockade, rensade mitt smink och dammsög fast det är fortfarande lite stöktigt men jag orkade inte ägna hela dagen åt rummet!*hihi* För en stund sedan så åt jag lunch och nu så har jag satt på mig hörlurarna med musik i.


Två bilder fårn igår:Nä, nu ska jag gå ut och lägg mig i solen en stund. Ha en bra dag!God morgon.

2011-04-21 @ 09:32:10♥ Kommentarer (0)

Nyss så vaknade jag och nu så sitter jag och kollar på tve. Idag ska jag vara hemma och städa lite osv, jag kanske hinner sola också?! För jag tror att det ska bli fint väder idag för det är sol ute*hihi* Men iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!God natt.

2011-04-21 @ 00:32:21♥ Kommentarer (0)
"bloggar mera imorgon, är sjukt trött nu"God kväll.

2011-04-20 @ 22:25:52♥ Kommentarer (0)

Förut så var jag med tjejerna och vi åkte till rosta och fikade winebröd sen tog vi massa bilder, chill! (bilderna kommer upp imorgon) Efter det åkte jag hem osv. Vad har ni gjort idag, något speciellt?


   Justä, jag bytte mitt örhänge där uppe idag, så här blev det.

Jag tog hålet i agusti och det började bli infekterat och skit så då bytte jag till ett annat örhänge. Men det blev bara värre och värre så jag bytte till en läkring istället efterssom jag vägrade att ta ut hålet! (Jag har haft hål där förut men då blev det jätte infekterat så jag fick ta ut det!)
Men nu så är jag grymt glad att jag har bytt örehänge och att det är läkt nu!


Nu så sitter jag och kollar på big brother & dricker coola så jag bloggar mera senare!


UPPD; Haha, evelin och jag tävlade vem som kunde göra bästa inlägget men det blev oavgjort. Här är evelins blogg.Hos karolina.

2011-04-20 @ 16:34:00♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Nu så är jag hemma hos karolina ovh förut så var vi ute en stund och innan det hos evelin! Men jag bloggar mera senare när jag kommit hem oså!

gammal bild.God morgon!

2011-04-20 @ 10:05:43♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag utav min väckarklocka som jag råkade sätta på igår.. Aja, nu så sitter jag här och kollar på tve och dricker apelsin juice! Idag är det inte så mycket sol och säkert inte lika varmt häller..! Iallafall jag bloggar mera senare så ni får hare bra!e ni med jao.?

2011-04-19 @ 22:47:04♥ Kommentarer (0)

Nu så sitter jag och kollar på big brother men jag kan inte sluta tänka på låten. Den har suttit i mitt huve hela dagen, haha! Iallafall jag har egentligen inget mera och skriva så jag bloggar mera senare.

Det är sjukt skönt att inte ha något smink ibland!God kväll!

2011-04-19 @ 19:29:48♥ Kommentarer (0)

Hann inte blogga förut innan jag började städa osv och efter det gick jag hem till evelin och karolina var där med. Vi solade en stund tills den gick imoln.... :( Så vi gick till haga grillen och köpte pommestallrik sen gick vi till en gräsmatta och satte oss där & åt! Sen hem till karolna och tränade på dansen i några timmar. Aja, för en stund sedan så kom jag hem och nyss så åt jag kvällsmat, om en stund ska jag gå och duscha sedan lägga mig i soffan och kolla på tve eller något. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!-

2011-04-19 @ 09:30:36♥ Kommentarer (0)

God morgon!

Nyss så vaknade jag och idag ska jag träffa tjejerna. Fast jag ska städa här hemma först.. Får väll börja snart eller så? Det är fint väder idag också, weei! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!God natt!

2011-04-19 @ 00:59:35♥ Kommentarer (0)
Nu så ska jag krypa ner i sängen och sova. Imorgon (eller idag) så ska jag träffa tjejerna och jag tror vi ska sola?! Man måste ju passa på nu när det är så fint väder RIKTIG SOMMAR FEELING.

Bild från inlägget tidigare fast omgjord!några bilder från idag.

2011-04-18 @ 22:23:17♥ Kommentarer (0)God kväll!

2011-04-18 @ 20:58:01♥ Kommentarer (0)
Hejhejhej!

Min dag har varit sjukt chill! Iallafall jag mötte ju tjejerna i haga sedan köpte vi godis och dricka. Efter det så åkte vi till taket och solade, det var grymt skönt att ligga där och lyssna på högmusik! Vid tre så åkte vi hem till evelin och va där tills vi åkte vidare till karolina osv. Tillsut kom vi upp på stan och gick där en stund sen till dansen.

För en stund sedan kom jag hem och nyss så tå jag kvällsmat. Nu så ska jag ta en varm dusch så jag bloggar mera senare men ni får hare bra!Here comes the sun nanana

2011-04-18 @ 11:52:00♥ Kommentarer (0)
Nu så drar jag ut och möter evelin och karolina för vi ska åka och sola i det fina vädret! Fast innan så köper vi nog med oss lite godis eller så! Jag tar med mig kameran så hoppas det blir några biler. Ikväll så är det dans (tror jag) sista gången isåfall. Men jag bloggar mera när jag kommit hem så ni får ha en undebar dag i solen!

Ren spegel.God morgon!

2011-04-18 @ 09:57:27♥ Kommentarer (0)

Nyss så vaknade jag och nu så sitter jag & kollar på tve. Idag så ska jag träffa tjejerna och vi ska sola*hihi* Det ska bli fint väder idag med, weeei! Iallafall nu ska jag nog äta frukost eller någe men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
big brother låten.

2011-04-17 @ 22:33:03♥ Kommentarer (0)


Kollade nyss på big brother och hörde låten, erkänn den är fatiskt rätt så bra?!HÄRLIGT VÄDER!

2011-04-17 @ 17:03:41♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Nyss så satt jag ute i mitt uterum och solade, sjukt skönt! Jag älskar vädret också. Nu så sitter jag och pratar med karolina men jag skriver mera senare så ni får hare bra!

Tröjan jag köpte idag
Bik Bok.
hejhejhej!

2011-04-17 @ 13:42:02♥ Kommentarer (0)
Igår så sov vi ju hos evelin och det var mysigt, länge sedan ju! Vi tog lite bilder, åt glass vid två på natten och sen kollade vi på  trassel. Haha, det var nog bara evelin som kollade på filmen efterssom jag och karolina somande..

Idag så vaknade vi runt halv tio och då var det strålande sol utomhus, weei! Efter vi vaknade så städande vi och åt frukost osv sedan tog vi cyklarna upp på stan! Där handlade jag en vit magtröja(lägger upp bild senare). När vi var klara så åkte vi hem och vid korsningen vid pizza hut så blev det en krock så ena bilen voltade, heh scary.. Aja, nyss så kom jag hem och nu så ska jag nog äta lunch men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

God kväll!

2011-04-16 @ 22:08:33♥ Kommentarer (0)
Hellu.

Idag så kom evelin till mig och vi gick vidare till tim där så kollade vi på film osv. Sedan gick vi och kollade på fotboll en stund. Efter det gick jag och evelin hem till henne en stund och sen köpte vi glass. Halv sju åkte vi till karolina och sen åkte vi till en skola och satte oss på taket & pratade. Sen åkte vi & hämtade grejor, handlade på willys och åkte hem till evelin igen! Nyss så lagade vi super goda pankakor och nu ska vi ta bilder ithink, men hoppas ni haft en undebar dag så bloggar jag mera senare!Yeah!

2011-04-16 @ 12:06:25♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Nyss så fixade jag klart mig och nu sitter jag och väntar på evelin. Idag så tror jag vi ska till tim eller något!? Aja, vädret suger för det är molnigt och det blåser. Haha, har ingenting att skriva så jag bloggar väll mera senare under dagen men ni får ha en bra lördag!

Me today.God morgon.

2011-04-16 @ 10:23:39♥ Kommentarer (0)
Jag blogga inte igår efterssom jag somnade med datorn i knät flera gånger osv så jag kännde att jag bara ville stänga av den & gå och sova!

Iallafall nyss så vaknade jag och nu så sitter jag och pratar med tjejerna. Idag så kommer evelin till mig oså. Men nu ska jag sätta på big brother för jag missade det igår.. Jag skriver mera senare så ni får hare bra!-

2011-04-15 @ 17:44:49♥ Kommentarer (0)

Idag så började ju påsklovet och det ska bli sjukt skönt att slippa skolan i en vecka! Under lovet så ska jag umgås med mina kära vänner och ha det grymt bra. Det ska även bli sol och varmt väder i veckan så jag får väll hoppas på att bli lite brun? Haha, fast nä eller jo! Jag måste på stan också och köpa present åt evelin som fyller 14 år den 26, mys! Vad ska ni göra på lovet, något speciellt?

Haha, jag får en sån sommarfeeling när jag sitter och skriver & tänker på värme och sol. Men det är ändå inte så långt kvar till sommaren ändå, någon månad eller så!? Längtar!home.

2011-04-15 @ 15:46:07♥ Kommentarer (0)
Hejsan.

Skoldagen var okej men jag frös hela dagen inte kul iallafall..  Dansuppvisningen var faktiskt rätt så bra fast jag tyckte det var lite för mycket ballet men det var säkert hela grejen, aja. Efter skolan så åkte jag hem & för en stund sedan kom jag hem. Justä, min cykel har blivit helt cp så bakhjulet sitter inte fast helt oså..

Senare så kanske jag träffar tjejerna men jag vet inte riktigt men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!Snabbt inlägg.

2011-04-14 @ 22:02:44♥ Kommentarer (0)

För nåra minuter sedan så kom jag ut ur duschen och nu så ska jag kolla på big brother. Imorgon så är det fredag och det gillas efterssom påsklovet börjar då, skönt! Vid tio imorgon så ska jag & tjejerna i klassen på dansuppvisning på någon skola så vi missar idrotten, ohja. Iallafall jag bloggar mera imorgon när jag kommit hem så ni får hare bra!du är vacker som du är du måste vara den du va.

2011-04-14 @ 19:19:15♥ Kommentarer (0)
God kväll!

Idag så mötte jag tjejerna vid åtta sedan cyklade vi till skolan. Halv nio mötte vi klassen på skolgården sedan bärde det av till bondelandet. Haha, vi cyklade till något ormställe för att kolla på ormar.. Det var ungefär lika långt som till svanarna men idag så var det inte jobbigt alls efterssom det inte var någon motvind + att det var sol hela vägen, passade på att sola lite då med! Men somsagt det var inte jobbigt och mycket roligare att cykla den här gången! Jag slutade vid ett någon gång och då så cyklade vi till en kulle inne i stan & satt och solade en stund sen vidare. Efter det åkte jag hem och sen till ridningen. För en stund sedan så kom jag hem och nyss så åt jag kvällsmat.

Nu: Duschen, brb!

Bild sen två veckor sedan ithink.dagens outfit.

2011-04-13 @ 18:55:35♥ Kommentarer (0)
hemma.

2011-04-13 @ 16:39:34♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så kom jag hem från skolan och dagen har varit somvanligt. Om en stund så ska jag möta evelin och handla med henne, haha hon ville inte handla själv så vad gör man inte? Aja, jag har inget mera & skriva så jag bloggar nog mera senare så ni får hare bra!God natt.

2011-04-12 @ 21:54:59♥ Kommentarer (0)
Går och lägger mig i sängen och kollar på tve nu. Jag skriver mera imorgon så ni får hare bra!God kväll.

2011-04-12 @ 19:59:49♥ Kommentarer (0)
Hellu.

Just nu så ligger jag i soffan med datorn i knät och kollar på bigbrother (reprisen). Förut så tog jag ju en långa dusch och det var verkligen skönt! Och rödheten i mitt ansikte har nästan gått bort så det är också rätt så skönt*hihi* Iallafall nu så ska jag ta och äta lite kvällsmat så jag bloggar mera senare!

Haha, gammal bild.Nyss solat.

2011-04-12 @ 16:33:18♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Skoldagen har varit bra men maten var inte god så vi gick till mcdonalds istället och åt happy meal! Skoldansen gick jätte bra och idag så var jag faktiskt taggad på att dansa*hihi* Iallafall efter den så gick jag,evelin,karolina och felicia till hemma kväll och köpte dricka oså sedan gick vi till solariumet och solade, det va faktiskt sjukt skönt att bara ligga där i en kvart! Men ögonskydden hade halkat ner ganska så långt så jag hade vita ringar runt ögonen.. Det var ganska pinsamt att cykla på stan med solglasögon när det inte var någon sol ute & alla kollade. Aja jag klade mig och nyss kom jag hem. Nu ska jag gå och ta en lång varm dusch så jag bloggar mera efter det så ni får hare bra!God kväll.

2011-04-11 @ 21:16:08♥ Kommentarer (0)
Dansen gick bra och vi bästyämmde platser osv till uppvisningen som är om typ tre veckor? Jag längtar sukt mycket, men jag är lite osäker på den sista åttan.. Aja, för en stund sedan så kom jag hem och så då duschade jag sedan åt jag kvällsmat! Nu sitter jag och kollar på tve och det kommer jag göra restan utav kvällen också!dagens outfit.

2011-04-11 @ 16:33:46♥ Kommentarer (0)
Byxor - Vero Moda
Tröja - EvelinsNu så går jag och fixar mig sedan åker jag iväg & möter tjejerna! Jag bloggar mera ikväll när jag kommit hem osv!hemma.

2011-04-11 @ 15:42:37♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Imorse så trodde jag det skulle bli kallt för det var mulet osv så jag tog på mig vinterjackan. Men under dagen så blev det soligare och soligare så jag och tejejerna satt ute på lunchen och på den sista lektionen fick vi sitta ute & jobba i solen, skönt! Alltså har min dag varit toppen*hihi* Skoldansen gick inte så bra för det var varmt och jag jag ganska trött. Efter den cyklade jag hem och nu så är jag hemma. Nyss så drack jag nästan upp 2 liter vatten haha, om en stund så cyklar jag och möter tjejerna sedan åker vi till dansen men jag bloggar mera om en stund så ni får hare bra!God kväll.

2011-04-10 @ 19:40:13♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Har ni haft en bra dag?
Min dag har varit rätt så skön men ändå lite jobbig efterssom jag inte orkat gjort någonting idag.. Eller inte mera än att gå runt lite mellan mitt rum,toan och vardagsrummet. Vid sex så åkte jag och handlade med mamma, jag kom på att jag var tvungen att köpa en ny smink borttagning! Nu så sitter jag och pratar med tjejerna på msn oså. Om en stund hoppar jag in i duschen sen lägger mig och kollar på tve men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
Oldoldold.

2011-04-10 @ 17:39:53♥ Kommentarer (0)
Tittade i mitt bild arkiv nyss och hittade några gammla bilder sen cirka ett år sedan:
Bild 1: sleepover med evelin.
bild 2: cykeltur med bettan.
bild 3: evelin & karolina innan vi skulle ta en header bild till mig*hihi*
bild 4: jag med mina försvunna solglasögon.
bild 5: jag efter en hel galen dag med felicia.
bild 6: när jag sydde mig i fingret med symaskinen för andr gången..
bild 7: dagen innan valborg 2010.Brb.

2011-04-10 @ 14:48:59♥ Kommentarer (1)
Just nu:

Webbens bildkvalite!♥ Hah, orkar inte ta fram kameran.God morgon!

2011-04-10 @ 11:27:17♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag och det var verkligen skönt att sova ut. Idag så ska jag nog bara vara hemma och försöka bli frisk osv! Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!God natt.

2011-04-10 @ 01:40:55♥ Kommentarer (0)
Har suttit och webbat med evelin sen klockan halv åtta haha, råkade soma för en stund sedan och hon ringde mig. Snacka om att jag blev livrädd. Fast nu så ska jag gå och lägga mig på riktigt och sova tills jag vaknar imorgon men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!svarar inte på omogna kommentarer bara så att ni vet.

2011-04-09 @ 23:39:32♥ Kommentarer (0)
Har inte orkat lagt in bilderna tidigare, men här kommer bild på det jag fick idag.

Tack mammi, love you!Bild 1: Rosa linne till dansuppvisningen(disco) och Turkos T-shirt till dansuppvisningen(skolan) från H&M
Bild 2&3: Midjebyxor med guldig dragkjedja därbak från Vero moda
Bild 4: Byxdress och tunna leggings från Gina Tricot
Bild 5: Bh och svarta tjocka leggings från Lindex
Bild 6&7: Ljusblåa converse fårn stadiumGod kväll!

2011-04-09 @ 18:24:53♥ Kommentarer (0)

Idag så åkte jag upp till stan med mamma och shoppade, det blev en hel del faktiskt!(bilder kommer senare). vi åt även bakadpotatis med maria på stan, mysigt! Efter det så mötte jag karolina och så gick vi hem till mig, evelin kom och mötte oss på vägen. Hos mig så målade vi naglarna och sen satt vi bara där och blev trötta, haha eller? Iallafall nyss så gick dom och nu ska jag nog äta kvällsmat men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!hej.hejdå

2011-04-09 @ 09:56:16♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så vaknade jag och nyss så fixade jag mig lite oså. Om en stund så åker jag till stan med mamma och shoppar lite*hihi* Men jag bloggar mera senare när jag kommit hem så ni får ha en bra lördag!

Snabb bild från nyss.seeeeeeeegt

2011-04-08 @ 20:43:30♥ Kommentarer (0)
Uschfyblä.
Jag är så himla rastlös.. Jag har inget och göra absolut ingenting, försökte fota lite förut men såklart hittade jag inga bra motiv! Aja, tänkte gå ut någon dag och ta massa natur bilder eller något det var faktiskt ett tag sedan. Iallafall nu så sitter jag med hårinpackning och gör somsagt ingenting. Jag bloggar mera senare, ciao.dagens

2011-04-08 @ 18:31:51♥ Kommentarer (0)

Dagens humör: Trött och happy
Dagens mående: sådär
Dagens borde: sova
Dagens frisyr: uppsatt i bulle
Dagens smink: bara mascara
Dagens klädsel: leggings, linne och tjocktröja
Dagens favoritlåt: Born This Way - Ulrik Munther
Dagens planer:
mysa i soffan
Dagens vill ha: sommarlov
Dagens längtan: bli frisk
Dagens beroende: datorn
Dagens tråkigaste: att det inte händer någotÄNTLIGEN HEMMA.

2011-04-08 @ 15:19:14♥ Kommentarer (0)

Hejhejhejhej!

Idag så fick jag sovmorgon så jag gick upp runt tjugo i åtta eller någee. Vid kvart över åtta så kom evelin och karolina till mig efterssom vi skulle träffa dom andra i klassen vid stallet oså. Sen började vi cykla i motvinden. Herregud jag dog nästan dom två första milen men vi stannade några gånger med. Vid elva kom vi fram till tysslinge och så fick vi uppgifter vi skulle göra och sen fick vi lunch, toabesöket efter det var även efterlängtat!*hihi* Iallafall sedan så vilade vi lite till och sen började färden hem igen fast vi hade medvind den sista milen och då var alla rätt så happy så det gick sjukt bra! Efter det åkte jag,evelin,karolina och frida till mcdonalds och åt cheesburgare, länge sen.

För en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag här & ska snart ta en dusch och lägga i en hårinpackning men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Bild sen någon dag i veckan tror jag.-

2011-04-07 @ 21:44:52♥ Kommentarer (0)
Hej på er.

Nu så ska jag gå och duscha sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla på big brother. Jag vet inte ifall jag bloggar mera idag men isåfall hörs vi ju imorgon efter jag hälsat på svanjävlarna! Justä, jag lagade min mössa så fint förut så nu ser den ut som ny WEEI!

Nattinatti
älskade mössa..

2011-04-07 @ 19:47:23♥ Kommentarer (0)
MIN MÖSSA ÄR SÖNDER :(
Jag märkte det nyss, inte kul faktiskt. Jag får väll ta och laga den lite senare eller något!


God kväll

2011-04-07 @ 19:06:41♥ Kommentarer (0)

Det känns som måndag idag efterssom jag hade studiedag igår. Iallafall skoldagen har varit sådär efterssom maten inte var särkillt god eller jag hoppade över lunchen.. Men dagen har ändå varit ganska chill efterssom vi slapp musiken för vi kollade på film istället! Sen hade jag bara ett epa pass sen läsförståelse som alla kom försent till haha, ingen märkte att läraren gick förbi. Efter skolan så cyklade jag med karolin till haga sedan hem för att byta om osv. Ridningen idag gick jätte bra och efter den så åkte jag och mamma till willys för att handla tills imorgon. Tänk att jag ska cykla fyra mil imorgon, två mil till svanarna sen två mil hem. Puh. Aja, för en stund sedan så kom jag hem och nyss så åt jag kvällsmat. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
God natt.

2011-04-06 @ 21:59:41♥ Kommentarer (0)

Nu så går jag och lägger mig i sängen och kollar på big brother. Imorgon är det skola somvanligt så jag bloggar mera när jag kommit hem ifrån skolan!Omg, ser ut som justin bieber!!

2011-04-06 @ 19:46:00♥ Kommentarer (0)
Så härligt

2011-04-06 @ 17:53:59♥ Kommentarer (0)
Hejhejhej.

Hur har eran dag varit? Min dag har varit toppen bra.

Runt tolv så åkte jag ju upp på stan och jag skulle köpa en byxdress men glömmde pengarna hemma. Får köpa den på lördag istället, weei! Efter stan så åkte vi hem till evelin och va där ett tag tills vi bestämmde oss att gå till willys och köpa något. Det blev så att karolina och evelin köpte nutella och jag köpte maränger. Vi satte oss i en lekpark och åt det hehe. Jag fick sjukt ont i magen fast jag åt inte alls mycket nutella efterssom jag tycker inte om det så mycket.. Sen la vi oss i kinagungan och låg där tills nyss typ. Nyss så kom jag hem och nu så sitter jag och lyssnar på spotifylistan som rullar på förfullt! Aja, jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Justä, ser ni det härliga vädret som är ute nu? ÄLSKA SOLEN.
Bye.

2011-04-06 @ 12:02:48♥ Kommentarer (0)
Nu så har jag ätit lunch och fixat mig lite så nu ska jag gå till bussen och åka till stan med tjejerna! Iallafall jag bloggar mera senare när jag kommit hem så ni får hare bra!God morgon.

2011-04-06 @ 09:27:23♥ Kommentarer (0)

Nyss så gick jag upp ur sängen och nu så sitter jag och kollar på tve oså. Jag vet inte hur många gånger jag vaknade tidigt imorse och trodde det var skola haha.. Aja, idag ska jag ju somsagt på stan och jag åker runt tolv eller något men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!natti

2011-04-06 @ 00:16:12♥ Kommentarer (0)

Jag börjar bli rätt så trött så jag ska nog krypa ner under mitt täcke och sova!*hihi* Men jag bloggar mera imorgon så ni får ha en bra dag!
random frågor

2011-04-05 @ 21:39:54♥ Kommentarer (0)


1. Vem är du?
Moa.
2. Hur gammal är du? hela 14 år.
3. Är du kär? Nej.
4. När ska du bli kär? När jag blir de.
5. Har du vänner? Ohja.
6. Har du bästavänner? Japp och tack godgud för att dom finns!
7. Vad gillar du för musik? Det är olika men typ R&B, pop och techno.
8. Vem står dig närmast? Min älskade mamma.
9. Vad är dina intressen? Dans,ridning och umgås med vänner.
10. Vad vill du bli när du blir vuxen? Polis.
11. Tycker du om skolan? Ja för det mesta.
12. Vilken klass går du i? 7an.
13. Finns det någon du inte tycker om i din klass? Hmm, ja det gör det väll.
14. Gillar du glass? Jadå.
15. Bor du i lägenhet eller hus? Lägenhet.
16. Är ditt rum stort? Yesman.
17. Har du beroende tankar? Haha, ja..
18. Vad ska du göra i sommar? Leva livet.
19. Finns det något du verkligen hatar? När folk är dryga och när folk söker uppmärksamhet genom att spela blond & sen är stolta över det, det är två saker jag stör mig jävligt mycket på!
20. Har du varit utomlans? Ja.
21. Vad ska du göra imorgon? Gå på stan med tjejerna.
22. Vilka är dina favorit färger? Rosa,blå och mörklila!
23. Varför sitter du och svarar på dom hära frågorna? För jag är sjukt rastlös.God kväll

2011-04-05 @ 18:27:03♥ Kommentarer (0)
För en stund sedan så åt jag kvällsmat och nu så sitter jag och planerar dagen imorgon men tjejerna! Det är ju stidiedag imorgon så vi ska gå på stan och jag ska nog köpa en byxdress, jag har altid velat haft en eller iallafall sen i sommras*hihi* Aja, om en stund så ska jag gå coh duscha osv men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
homehomehome

2011-04-05 @ 14:57:47♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Skoldagen har varit bra oså men jag har frysit hela dagen..? Idag så hade vi ingen dans för det är någon kulturvecka på dansen så vi kunde inte ha lektion. Så vi fick sitta en timma iskolan istället. Jag fick även mina omdömmen, weeei! Och dom var faktiskt rätt så bra men jag ska förbättra mig i några ämnen bara. Vi fick sluta klockan två så då åkte jag hem oså.

För en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag och dricker varm choklad*hihi*
God natt

2011-04-04 @ 22:16:27♥ Kommentarer (0)

Nu så går jag och lägger mig i sängen och kollar klart på big brother.

Så jag bloggar mera imorgon, ni får hare bra!God kväll.

2011-04-04 @ 20:38:31♥ Kommentarer (0)
Hejhej.

För en stund sedan så kom jag hem ifrån dansen och nyss så duschade jag. Det gick jätte bra på uppvärmingen oså men islutet tappade jag konsentrationen. ÅÅ gud. Iallafall nu så sitter jag och äter & snart så ska jag sätta mig framför tven eller något men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

dans snart

2011-04-04 @ 17:26:31♥ Kommentarer (0)


Om en stund så tar jag bussen upp på stan med tjejerna sedan går vi till dansen och tränar! Men jag bloggar mera när jag kommit hem oså ikväll!hemma

2011-04-04 @ 15:53:24♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

Skoldagen har varit seg och jag hade inga kläder som passade imorse så jag fick ta på mig något slarvigt.. Aja, dansen var jätte bra och jag kan båda danserna jätte bra nu. Efter dansen så gick jag,karolina och felicia till H&M för jag och karro skulle köpa volympuder, heh. Efter det så åkte jag hem i motvinden, puh jag hatar verkligen tt cykla i motvind! Hoppas att det inte blir det när vi cyklar till svanarna på fredag!

Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!
God natt.

2011-04-03 @ 22:23:11♥ Kommentarer (0)

Ikväll så har jag bara tagit det lugnt hemma i soffan osv. För en stund sedan så duschade jag och nu så sitter jag & kollar på big brother, vanessa åkte. YES! Iallafall jag går och lägger mig när det är slut om drygt fem minuter men jag bloggar mera imorgon när jag kommit hem ifrån skolan så ni får hare bra!

Dagens outfit.
Orange

2011-04-03 @ 18:42:03♥ Kommentarer (0)
Kännde för att måla mina naglar, heh. Det var riktigt länge sedan fakitskt!

i´m home baby

2011-04-03 @ 17:02:39♥ Kommentarer (0)

Skit väder ute.. Innan jag åkte idag så plattade jag mitt hår men när jag kom ut så regnade det, så jag fick gå runt och se ut som en kille efterssom mitt hår inte skulle bli lockigt igen. Aja, jag åt lunch som en släckting och för en stund sedan så kom jag hem och nu så sitter jag & lyssnar på hög musik. Musik är nog det bästa som finns när man har tråkigt*hihi* Men iallafall jag bloggar mera lite senare så ni får hare bra!
God morgon.

2011-04-03 @ 10:31:51♥ Kommentarer (0)
Nyss så vaknade jag och det var skönt att få sova lite längre idag! Men en jobbig sak är att jag vaknade klockan sju både idag och igår och trodde det var typ måndag så jag tänkte gå upp och bädda min säng, haha. Iallafall idag ska jag ju somsagt åka till en släckting och sedan vet jag inte vad jag ska göra. Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!

Loveyou.God natt

2011-04-03 @ 00:28:01♥ Kommentarer (0)
Klockan börjar närma sig halv ett och nu så ska jag gå och fixa lite sedan gå och lägga mig! Imorgon så ska jag till en släckting vid lunch och sen så vet jag inte mera, kanske bara ska vara hemma eller något efter de?! Justä, jag måste köpa smink bort tagning med! Men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!Home

2011-04-02 @ 21:17:27♥ Kommentarer (0)

God kväll!

Idag så åkte jag till stan med tjejerna och köpte biobiljätter sedan gick vi till shang hai och åt lunch, mysigt! Efter det då gick vi runt på stan och kollade i olika butiker osv. Efter en stund åkte vi hem till evelin som vi var hos medans vi väntade på att bion skulle börja! När vi kom till bion var vi själva i salonegn, weei! Det blev några bilder men inte så många. Iallafall nyss så kom jag hem och bion var grymt bra!


hummm, bra kvalite..God morgon!

2011-04-02 @ 08:58:04♥ Kommentarer (0)

För en stund sedan så vaknade jag och nu så sitter jag och webbar med karolina, heh. Idag ska jag somsagt ha en jätte mysig dag på stan med mina käraste vänner! Men jag bloggar mera senare så ni får hare bra.-

2011-04-01 @ 23:06:23♥ Kommentarer (0)
Hej på er!

För en stund sedan så duschade jag och nu så tänkte jag gå och lägga mig i sängen & kolla på tve! Imorgon så åker jag upp på stan med evelin och karolina & bokar bio biljetter sen går vi nog och shoppar lite vi ska även äta kina mat också*hihi* Jag tar med mig kameran så det kommer säkert upp massa bilder imorgon!

Men jag bloggar mera imorgon så ni får hare bra!
God kväll.

2011-04-01 @ 19:37:30♥ Kommentarer (0)

Hej.

Dagen har varit toppen och jag hade ju matte prov idag och det känndes faktiskt som att det gick bra. Efter skolan så åkte jag hem till evelin och vi gjorde oboy som jag spillde ut i hennes säng... Heh, annars så gjorde vi det vanliga prata lite och dansade lite sen kollade vi på big brother! Sedan så åkte jag hem och åt & nu så sitter jag och lyssnar på musik. Om en stund så ska jag duscha osv men jag bloggar mera senare så ni får hare bra!RSS 2.0